1 timme kvar tills 2011..

Nu spelar vi spel och laddar inför tolvslaget för då ska vi ut!Snart är det efterrätt och det blir mumsigt!Detta blir sista inlägget för i år (2010) så goodbyye 2010 and hello 2011!♥

Happy new year !

Gästerna kom vid 18 tiden och vi har precis ätit förrätt,sjukt gott var det !Nu är det varmrätt Oxfilé & potatisgratäng tror jag det blir, mina föräldrar borde bli kockar.Dom är bäst på att laga mat!Verkligen BÄST.Nu är det varmrätt så jag ska gå nu , kram.

Knåpade ihop i photoshop :)


Nytt i bloggen !


ny header.


Nyårslöften.

Nyårslöften :
1.Satsa på skolan till 110 %.
2.Njuta av livet.
3.Inte tänka så mycket framåt.
4.Inte sitta så mycket vid datorn.
5.Hänga med på lektionerna.
6.Få VG & MVG i alla prov.
7.Fortsätta att äta lika mycket grönsaker & frukt som jag gör nu.


& sen några till som jag inte vill skriva här i bloggen..

Gårdagens inköp :

Mineral puder , den kostade egentligen 160 kronor men det var halva priset så det kostade 80 kronor,bra köp !

NYÅRSAFTON.

Ja,rubriken säger mycket ! Idag är det nyårsafton,vi får som sagt gäster hit och jag längtar verkligen tills dom kommer ! Nu rensar jag lite på mitt rum och bloggar samtidigt.Hoppas ni får en jättebra dag ! Det kommer jag iallafall verkligen ha ! PussPussPussPuss.

(♥)

Kolla vad som kom hem i brevlådan idag ! One Tree Hill hela säsong 6 :)

-♥-

Kom precis in från den där fotgrejen.Kändes som fotmassage när han höll på med mina fötter ;) Men jag går verkligen inåt med med mina fötter så han ska göra en specialsula för mina fötter,för jag känner ofta av att jag har ont i knäna och ibland i foten och ibland hälen,så det ska bli skönt att få en sula. Snart kommer pappas syster (min faster) hit och ska fika.Mysigt mysigt ! pössen.

Togs på julafton.


tjaaaaa.

Hej!
Kom precis hem från träningen , det gick bra ! Ska snart äta lunch sen drar jag och pappa till en som ska kolla på mina fötter,jag går så snett!Och det kan orsaka knkäskador osv..så vi ska dit så dom kan göra sulor till mina skor,det kostar cirka två tusen kronor men det är det verkligen värt !Sen vet jag inte riktigt vad jag hittar på... vi får se !

Imorgon är det iallafall nyårsafton, och vi kommer få gäster hem till oss , dom har barn i min och min systers ålder som vi brukar vara med,dom killarna heter Pontus & Jesper.Det kommer bli så jäkla roligt!Längtar verkligen!2010 är ett år jag verkligen kommer att minnas...


~-♥-~


INKÖP DENNA VECKA.

Vad jag har köpt denna vecka ;







Hemma !

Hemma från gränbycentrum med Josefin.Jag är där väldigt ofta nu..hahah ! Iallafall hittade jag en nyårskjol som jag ska ha på mig på nyårsafton.Det var jättekul att träffa dig Josefin!Ska kanske fixa lite på mitt rum nu..det ser förjävligt ut på mitt rum!

-raainboow- tog bilden för ett tag sen..

Josefin !

Hej!
Ska vara med min vän Josefin idag.Ska möta henne 12.30 , så ska snart gå.Ska bli kul att träffa henne!Har inte träffat henne på jättelänge!Gör kanske något blogginlägg ikväll , bara kanske.PussPussPussPuss.

:D

Tjaaaaa!
Har kollat på One tree hill ganska länge nu på kvällen..men det är svårt att sluta kolla..jag fick ju den 5:e säsongen i julklapp så jag sitter och tittar ! Ikväll ska jag beställa den 6:e säsongen på en hemsida !Men jag har inte sett färdigt på den 5;e säsongen än.Men ska ändå beställa den 6;e säsongen!Jag säger bara en sak ONE TREE HILL ♥ Oj..lite mycket Onetreehill snack där va ? Men ska kolla på något bra tvprogram nu,säger godnatt nu !


Svar :)

Sara om KOLLAR PÅ ONE TREE HILL.:
Är OTH tillbaka :O

VILKEN TID OCH NÄR ?? :)
Svar; Jag kollar på One tree hill med mina filmboxar :))

KOLLAR PÅ ONE TREE HILL.

Kollar på One Tree Hill nu , och ska snart äta lunch sen är det träning  !
Så jag kommer inte blogga så mycket idag , kram.


Good night !

Kollade nyss på svenska Hollywood fruar,sista avsnittet ! Jag som älskar det programet..!Ska tvätta bort smink och borsta tänderna nu.Har en sån huvudvärk,så jag vill sova nu..God natt allihopa !

STORSHOPPAT.

Kom nyss hem från GränbyCentrum med mamma & syster.Vi fikade och hade det mysigt!Jag köpte massa kläder och är grymt nöjd!Jättenöjd verkligen!Nu håller pappa och mamma på att laga mat , kyckling med currysås tror jag att det blir!

Basketträning på morgonen.

Hej !
Vaknade vid nio och gjorde mig i ordning för basketträning,hade ont i högra knät ett tag (brukar få det ibland), jag tror det kan bero på att jag har problem med fötterna.Men som tur var så gick det över efter ett tag.Idag är mamma ledig från jobbet och syster är ledig från skolan.Något mysigt ska vi nog hitta på!

saknar sommaren ibland..

Kom nyss hem!

Tja !
Kom nyss hem från resturangen och jag är heeelt proppmätt ! Men gott var det!Ska nog lägga mig i soffan och kolla på en film , är trött!Imorgon klockan tio är det basketträning,jag har inte tränat basket på typ 3 veckor för jag har varit sjuk.Det ska bli jätteroligt!Nu ska jag gå , ciiiao.

Webbbbbcaaambiiild från i höstas.


Stan.

Hejsan!
Dagen har varit jättebra ! Var på stan med min fina vän Hana.Köpte lite kläder och sånt.Vi åt på Cupido , gott var det!Nu ska jag snart sätta på mig ytterkläderna och gå i väg till resturangen vi skulle till med släkten,ska bli trevligt.Men tack för dagen Hana , det var grymt kul! ♥ Ska gå nu , pussen!

Annandag jul.

Hej !
Idag ska jag kanske på gränbycentrum med någon och gå på rean.Sen ikväll ska min familj + släkten på en mysig resturang.Det ska bli trevligt!Men jag vill ha julafton igen , den dagen var såå sjukt mysig.Äsch 1 år kvar sen är det jul igen!Men orkar inte vänta så länge..men om en månad fyller jag år så det är ju något att se fram emot.Nu ska jag äta frukost. Puss.

Annandag jul.

Hej !
Idag ska jag kanske på gränbycentrum med någon och gå på rean.Sen ikväll ska min familj + släkten på en mysig resturang.Det ska bli trevligt!Men jag vill ha julafton igen , den dagen var såå sjukt mysig.Äsch 1 år kvar sen är det jul igen!Men orkar inte vänta så länge..men om en månad fyller jag år så det är ju något att se fram emot.Nu ska jag äta frukost. Puss.

Julaftons outfit.


Några bilder från julafton.

Vad jag fick i julklapp kan ni se i inlägget under :) Nu kommer några bilder !







Har massa mer bilder !

Vad jag fick i julklapp.

jag fick :
En vågtång.
Stort pärl armband.
500 kronor.
Runda örhängen.
3 ansiktsmasker.
En baseballjacka från Gina Tricot.
10 ögonskuggor.
En mysig halduk från gina Tricot.
On tree hill box säsong 5.
Rosa leopard örhängen från Gina Tricot.
Presentkort på Gina Tricot 300 kr.
En stooort chockladask & då menar jag verkligen stooooor.
En valfri prenumeration på valfri tidning 7 nummer.
Xboxspel FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA.
Filmen Me & Orson Welles med Zac Efron.
Ett stort pärlhalsband.
Döskalle örhängen från glitter.
En glittrig blå necessär.
Diamant örhängen.
En pysselsak.
Garnier skin naturals (Täckande ögon roll-on)
4 röda armband.
Knallrosa hjärt örhängen.
Ett spel.
En liten ängel.
Ett OPI nagellack.
Stadium Sportscamp var också en julklapp.

Fick säkert något mer ! 

Är jättenöjd med mina julklappar !



tidsinställt för jag orkar inte blogga på julafton,

Dagen blir så här ;
Vi vaknar tidigt , ska upp och öppna några julklappar sedan gör vi oss i ordning för att gå i väg till min faster där pappas släkt är.Vi alla äter frukost tillsammans och delar ut lite julklappar och sådant.Sen går vi hem och fixar här hemma för till Kalle Anka kommer min mammas släkt hit och kollar på Kalle först , sen ska vi äta julbord och därefter öppna maaaaaassaaa julklappar dom kommer stanna kvar sent på kvällen.Åh ,vill inte att julafton ska gå för fort!Dagen kommer bli så underbar verkligen!
J U L A F T O N 2 0 1 0 ♥


Granen är klädd !


Bäst !


Dan före doppare dan !

God morgon !
Åt första julskinksmackan för i år i morse ! Det var gott!Idag är det mycket som ska fixas här hemma.Så jag kommer inte kunna blogga så mycket idag , kanske i kväll eller tidigare.Imorgon är det julafton..och jag har väntat hela året på julafton och nu är den här!Nu ska jag fixa på mitt rum. Puss.

Kvällen.

Vid halvsju tiden kanske..så smsade jag Janelle och fråga om jag kunde komma förbi henne en sväng och visst kunde jag det ! Trevligt att träffa henne , för hade inte träffat henne på länge !Imorgon ska mycket fixas här hemma, eftersom det är dan före doppare dan ! Så jag bloggar väl lite imorgon ,  god natt !


Svar :)

Anonym om Julgranskula som örhänge ?!? Ja visst !:
Har du färgat undersidan av ditt hår ?:d
du hade ju nt så innan jullovet i skolan då hade ju du bara tonat de lite. , elr har jag fel
?;)<3
Svar; Nej det har jag inte , jag hade precis duschat håret och då blir det mörkare ;D

En fråga :)

hehe<3 om Måndag. 20/12:
vart har du köpt fodralet ( i glitter) till din mobil? jag har en likadan mobil och vill gärna ha ett fodral. Du kke kan göra ett inlägg om de :))
Svar ; Det är inget fodral utan som diamantklistermärken man sätter på mobilen och det finns att köpa lite överallt tror jag , men jag köpte det faktiskt på guldfynd  :))

Dagen var peeerfekt utom kylan...

Hej på er !
Så jäkla kallt ute ! Men dagen blev skitrolig , pappa skjutsade oss till gränbycentrum.Vi var på gränbycentrum och handlade lite julklappar & åt lunch , jag åt lasagne , gott!Sen tog vi bussen ner till stan och handlade ännu mer julklappar för att alla affärer finns ju inte på gränbycentrum.Fick en kofta och jag älskar den ! vi drog hem till min faster och fikade varm choklad med grädde,och jag fick se ett inslaget paket jag kommer få av släkten på julafton stooooort var det & jag är så nyfiken!När vi kom hem så fick vi med posten julkort från mammas kompisar och med julkortet fanns ett kuvert till mig & min syster , med 500 kronor var som en julklapp ! Dom är så sjukt snälla ! Pappa har köpt gran idag så vi ska nog klä den idag :)) Dagen kunde inte ha blivit bättre ! Puss.

På bilden : 500 kronor som jag fick i julklapp av mammas kompisar.
& koftan jag köpte på stan !

22 december , inte långt kvar....

Hej !
Antagligen blir det stan eller gränbycentrum med syster,kusin & min faster ,sjukt kallt är det ute ! - 20 grader !Men dagen kommer bli grymt rolig ! Ska handla dom sista julklapparna nu innan julafton.Vi ska äta lunch och fika och sådant.Så jag bloggar mer ikväll inte nu på dagen så att alla vet!Nu ska jag snart hämta syster, PUSS!

Har klippt & lockat håret ?Vad tycks? Hahahha..det är en peruk!


Julgranskula som örhänge ?!? Ja visst !

Här om dagen gjorde jag en julgranskula till ett örhänge & här är resultatet ;

Håret är blött för jag hade precis duschat ;)


Milen kommer snart !

Snart kommer Milen hit , vi ska kolla på film för det är så himla kallt ute..men det blir mysigt att träffa min sötnos !Nu ska jag göra ordning lite fika åt oss , hembakta lussebullar , göött! Puss.

gammal bild.Elle gammal & gammal .. men typ från september/oktober :)

21 DECEMBER.

Hej !
Kom nyss hem från min systers skolavslutning,det var kul!Idag ska jag på stan med min kära vän Milen.Det var längesen vi träffades!Men vi ska på stan iallafall och det blir roligt !Hon ska smsa när hon vaknar.Oj,nu fick jag sms av henne att hon är vaken.Så jag ska gå nu, PÖSS.

Jag&Milen :)

fotot tog sötnosen Jossan :)

Rubriken :)

Har kollat lite på tv,luktar köttbullar i hela huset !Mamma & pappa gör hemmagjorda köttbullar, mums.Imorgon ska jag kanske ner på stan ,bara kanske.Först på morgonen ska jag & familjen kolla på min systers skolavslutning,ska bli kul.Nu ska jag inte skriva något idag!Nu börjar pensionärsjävlar på kanal 5.Haha så roligt program ! PUSS

Fotografen är Janelle ♥


Kom hem typ vid tre , vi var ute ett tag och pratade gamla minnen..ibland så saknar jag min förra skola..iallafall nu ska jag kolla lite på tv tror jag.Ha en bra eftermiddag ! :)

bild på oss för typ ett år sen..

Mina tre absoluta favorit serier.

1.O.C
2.One tree hill
3.The Hills


Dagens låt - You're beautiful


Måndag. 20/12

Hohoho, finns det några snälla barn där ?

Vaknade för cirka 30 minuter sedan , jag smsade Hevi igår om vi kunde träffas idag & det ska vi!Vi har typ inte träffats på fritiden sen i våras ?!? Omg.Det är på tiden att vi träffas gumman!Vet inte vad vi ska göra..det får vi helt enkelt se.Åt precis frukost och ska snart fixa mig.Förrresten..4 dagar kvar.WOW säger jag bara !Hihi , nä nu ska jag gå , PUUUUSSS!


bjuder på en mobilbild.


God natt !

Ska snart sova nu , godnatt :)


Hittade en bild på mig & Janelle , saknar dig ! ♥

Vad jag tycker/tyckte om julkalendrar sen 1997..

  • 1997 - Pelle Svanslös - Den var bra ! Det året jag föddes..men jag har sett den nu på senare tider !
  • 1998 - När karusellerna sover - Kommer ihåg litee..
  •  1999 - Julens hjältar - kommer inte ihåg så mycket..
  • 2000 - Ronny & Julia -  Älskade verkligen sen julkalendern! Så sjukt bra !
  • 2001 - Kaspar i Nudådalen - Den här kalendern var grymt bra!
  • 2002 - Dieselråttor & sjömansmöss - Jättebra!(tyckte jag då iallafall)
  • 2003 - Håkan Bråkan - Åh den var asbraa!
  • 2004 - Allrams höjdarpaket - Den var INTE bra.
  • 2005 - En decemberdröm - Inte så värst bra..
  • 2006 - LasseMajas Detektivbyrå - Den här var bra!
  • 2007 - En riktig jul - Jättebra!
  • 2008 - Skägget i brevlådan -Inte bra ! 
  • 2009 - Superhjältejul - Njaaa..
  • 2010 - Hotell Gyllene Knorren - Helt okej ! :)

  • Kopierade listan från wikipedia..


    Christmaaaas.

    Christmaaaaaaas.
    Ska slå in lite julklappar nu , puss♥

    Stan nästa !

    Nu ska man ner på stan med pappa.PUSS.

    Goooood morning !

    4 advent...
    5 dagar kvar sen smäller det ! Haha okej kanske inte smäller..men det är julafton!Idag ska vi fixa här hemma göra egna kötbulllar , göra kolor & (igår gjorde vi knäck)Göra julmat osv..Igår råkade jag se några julklappskassar när jag var ute i källaren , och jäklar vad mycket julklappar det var!Nu ska jag ta ett varmt bad & fixa mig. PUSS.

    Frågestunden.

    Äsch det var nio stycken som frågade i frågestunden , men jag svarar ändå nu ! :) 

    Postat av: Rebecka

    1. Vilken årstid?
    2. Vilka bloggar läser du?
    3. Visst är basket bääst?
    4. Hur kan du va så söt?

    Hihi, frågorna sög men jaja;)<3

    2010-12-15 @ 18:26:29
    URL:
    http://rebeckaberg.blogg.se/


    svar ;1.Jag gillar alla årstider faktiskt !
    2.Jag läser typ alla bloggar i hela sverige ;)
    3.Absolut !
    4.Jag = söt ? NEJNEJNEJ du har feel , du är !



    Postat av: Angela

    1. Rengör du ansiktet varje kväll?
    2. Använder du nån kräm för ansiktet?
    3. Vad gillar du för musik? Rock, hiphop, pop m.m?
    4. Vad brukar du göra om dagarna när du inte har bestämt med nån kompis?
    5. Vilka bloggar läser du?
    6. Favoritämnet i skolan?
    7. Vad önskar du dig på julafton?
    8. Vad är din favoritsko? Det måste inte vara nån du har. Men t.ex Converse, gympaskor, boots med bred klack, höga stövlar med klack o.s.v.
    9. Vad är din största dröm?
    10. Har du positiv och oftast glad inställning på livet?

    Kram sötnos ♥

    2010-12-15 @ 18:34:55
    URL:
    http://maskara.webblogg.se/

    Svar;1.Yes, varje kväll.
    2.Massor med krämer , hela skåpet är fullt!
    3.Jag gillar olika sorters musik :)
    4.Då brukar jag vara med familjen,sitta vid datorn,träna basket,plugga osv..
    5.Massor !!
    6.Oh..typ bild !
    7.Min önskelista är lång!
    8.Svår fråga !
    9.Har många drömmar ..men att min familj , släkt & vänner ska leva ett bra liv !
    10.Jag försöker ! :)
    Kram sötnos<3


    Postat av: din bästiis!

    1.kan du träffas under jullovetgumman?
    2.varför är du så f*cking sööööööööt?
    3.varför älskar du mig ? ;)
    4.visst är jag bäst ? :*
    5.vad gör du just nu ?xp
    6.vad tycker du är det bästa med din blogg?
    7.svarar du verkligen ärligt på de här frågorna ? ;) haha.
    8.vem älskar du mest i din släkt? :D
    9.vad är skulle du vilja göra : hoppa från 10:an i fyrishov eller åka skidor till skåne? HAHA!
    10.visst var jag duktig som kommenterade ? :D
    loveuu <3

    2010-12-15 @ 18:56:09

    svar ;
    1.JOOOOO!!
    2.SKA DU SÄGA?!?
    3.Du är underbar !
    4.Ohjaa!
    5.Svarar på denna frååga xp
    6.Ingen aning!
    7.Japp!
    8.Min familj :)
    9.HAHAH fan vilken svår fråga !
    10.Jätteduktig gumman :* Loveu 2!

    Postat av: josefin

    sommar eller vinter?
    blå eller gul?
    vilka är dina bästavänner?<3

    2010-12-15 @ 20:12:29


    Svar;
    1. Båda :)
    2.Blå tror jag.
    3.Aya&Simona<3


    Postat av:

    vem är du kääär i ?:D

    2010-12-15 @ 20:50:01


    Svar;
    Ingen just nu ;) 



    Postat av: .

    Vilka bloggar läser du ? :) <3

    2010-12-15 @ 21:59:06


    Svar;MÅÅNGA ! :) <3


    Postat av: Johanna

    Hur sminkar du dig ? :)
    Hur kan du va så himla söt ? :o<3

    2010-12-15 @ 22:00:50
    URL:
    http://johannaloviisa.blogg.se/


    Svar; 1.Har massor med olika smink , men bl.a foundation(ibland) kajalpenna,mascara ,ögonskugga & ibland rouge (stavas?!?) :)
    2.Du är Johanna ! :) <33



    Postat av: hana

    hur många gånger har du varit kär på riktigt?
    - vem var han? ;)
    hur lång är du?
    hur länge tror du att du kommer att blogga?
    vilka bloggar läser du?
    - vilken av dem är bäst (inte storbloggarna)?
    saknar dig!

    2010-12-16 @ 20:25:23


    Svar:
    1.Tror en gång..
    2.En kille som heter Ramtin.
    3.Ingen aning :)
    4.Oj , jättemånga verkligen !
    5.Många !
    Miss you !<3


    Postat av: janelle<3

    Hur har du sån fin hy?
    Tycker du att du är lik dina föräldrar?
    Hur lång är du? :)
    Sova över på lovet? §
    Älskar du mig?
    hur mycket betyder jag för dig?
    hur länge hade du tänkt driva den här bloggen?

    SAKNAR DIG !

    2010-12-18 @ 17:44:30
    URL:
    http://janellanderson.blogg.se/



    Svar; 1.Det är inte alltid jag har det..men jag försöker tvätta ansiktet morgon & kväll ..kanske kan..bara kanske visa en video hur jag tar bort sminket & vad jag använder för krämer :)
    2.Nej.
    3.Ingen aning..(:
    4.Jaa hoppas !
    5.Jag älskar dig ! <3
    6.Du betyder mycket ! ♥
    7.Vet ej..

    Saknar dig också ! ♥


    LÖRDAG !

    Heej !
    Internet försvann i går kväll & idag.. men nu är det tillbaka ! Skönt !Idag har jag handlat julklappar till mamma , pappa & syster .. men är inte klar ännu..mer ska handlas har jag bestämt ! Nu är det jullov och det är så jädrans skönt ju!Har kollat på one tree hill..och insett att jag har saknat den serien enormt.Har dom fyra första säsongerna och i julklapp önskade jag mig dom senaste.Nu ska jag dra , puss !

    Dagens julavslutningsoutfit.


    JULLOV.

    Dagen har varit heeelt perfekt.Förutom att jag är lite förkyld fortfarande..i skolan har vi kollat på tre olika filmer, naajs ju.Sen på eftermiddagen så fikade vi med våra mentorer sen gick vi till aulan där alla sjuor var..och rektorn hade lite tal och sånt.Vi sjöng också.Jättebra dag!Snart blir det sushi till middag,omg så gott! Älskar sushi!Nu är det allafall JULLOV och det är så himla skööönt!Julafton om exakt EN vecka, helt otroligt..jag som har längtat hela året till julafton och snart är den här !

    Gotland bokat i sommar!

    Är sjuuuuukt glad att vi har bokat Gotland nu ! Vi drar dagen efter jag kommer hem från stadiumsportscamp ...tredje eller fjärde gången vi åker dit.Och jag måste säga att det är en av sveriges finaste ställen man kan komma till.Gotland heeeere I coooome ! :)
    bilder från gotland 2009. För vi var inte där i år 2010:


     
    jag bad mamma ta en bild på mig när jag hoppa ;)




    Som sagt ..detta var bilder från 2009!

    Svarar på NÄSTAN allt...


    gjorde den nyss i photoshop..


    Det jag menar är att jag tar dom frågorna som tio personer ställer =)

    Gulligt !


    Sjukt söt flicka & Justin själv är ju inte så pjåkig heller ! ;)

    Ica Jerry !


    Hahah så sjukt rolig!Höll på garva i hjäl mig när jag såg den här reklamenpå tv för första gången :)

    Sjukling

    Nääää , nu får jag bli friiisk,så sjukt tråkigt att bara sitta hemma !!!!!

    Skolan.

    Hoppas att jag går i skolan imorgon..vi får se hur jag mår då...

    Puss &godnatt !

    Lunch

    Åt nyss kyckling och fetaost sallad , sjuuuukt gott !

    tog bilden nyyyss.

    SJUK IDAG OCKSÅ.

    Hemma och sjuk idag också...blääääää.

    Tog bilden i soooooomraaaas


    ENGLA.

    Jag kommer ihåg år 2008 då jag kollade på nyheterna på tv,jag såg en bild på en flicka som cyklade och då berättade dom att hon var försvunnen.Någon/några dagar senare så hörde jag att hon hade blivit mördad..jag mådde dåligt av detta i flera veckor efter..hon var ett år yngre än mig..och hon hade blivit mördad av någon jävla idiot , jag såg nu på hennes begravning på youtube och då fick jag tillbaka tankar som jag hade då när detta hände.



    Vila i frid Engla ♥






    Låten om Engla...


    SJUK.

    Hej .
    Är hemma och är sjuk, sjukt tråkigt säger jag bara !Har precis ätit frukost och nu vet jag inte vad jag ska göra.. jag håller syrrans nintendo dsi XL , att vara sjuk = TRÅÅKIGT.Ska kanske kolla på tv nu , pusss.

    sommaravslutningen 2010..


    Söndagen.

    Hej!
    Dagen var underbart bra förutom jag är sååå jäkla förkyld..tror jag är hemma från skolan imorgon om jag mår så här dålig imorgon också.Dansuppvisningen idag var jättbra ! Vi åt på thairesturang efter , så gott det var ! Men när vi kom hem kom ju släkten och firade lilla busungen,hon fick mycket fina presenter.Vi åt gooood tårta också (y)Nu ska jag sitta här och snoora , nejdå , men det är jobbigt att vara förkyld varje sekund måste jag snyta mig och så har jag lite ont i halsen...blääää.

    tredje advent

    Heej på er !
    Tredje advent..tiden går så fort...för fort..Idag blir det en dunderbra bra.Först ska vi på dansuppvisning , min lillasyster som ska dansa i musikenshus.Därefter går vi och äter på en thairesturang,mums!Sen ska vi hem och fixa och då kommer släkten och fira syster som fyllde år i fredags.Dagen kommer bli bäst!Nu ska jag äta frukost och därefter fixa mig. PUSS.  bloggningen kommer inte vara på topp idag ...

    Godis är GOTT,tog bilden för ett bra tag sen... :D

    LÖRDAG.

    Hej!
    Kvällen igår var jätterolig,åt mycket god mat och så.Är skittrött nu!Gick och la mig väldigt sent igår , men det är lördag så det är ju bra.Håller på med spanska nu och ska snart hoppa in i duschen. puss


    Enligt mig så är det fredag den trettonde idag iallafall skoldagen...

    Hej.
    Syrran fyller år idag och hon har fått massa presenter!Bland annat en nintendo dsi XL , sitter också och håller på med den !Skolan gick rent åt skogen idag , fick tillbaka två prov och resultaten var ICKE bra.Matteprovet hade jag 9,5 poäng , och för att vara godkänd skulle man få 10 poäng,ett halvt fel i från lixom!Sen spanska provet hade jag 98,5 poäng och för att bli godkänd skulle man få 100 poäng. 1,5 ifrån att bli gokänd.Har gråtit mycket idag , för det här tar mig hårt verkligen.Jag vill verkligen inte vara dålig i skolan...kom precis hem från stan och har klippt mig & det blev jättebra ! Snart ska vi på min fasters fest för hon fyller år på måndag.Ska bli såå kul.
    PUSS

    Goooood niiiiight !

    God natt allihopa!En lång dag framför mig imorgon,ska upp tidigt och gratta syrran och på kvällen ska vi på födelsedags fest hos min faster , ska bli såå kul ! Så gooooodnaatt.

    gammal webbcam bild.

    TORSDAG.

    Hääj !
    Torsdag idag och imorgon är det freeeedag.Sköönt!Sen nästa fredag är det julavslutning ännu skönare!Ska kanske fixa lite presenter nu till syrran som fyller år imorgon!Ett stort grattis till dig syrran i förskott!♥Nä,nu ska jag vidare, pusspusspusspuss.

    Mobilbild från i söndags.

    NÖJD.

    Blev nöjd med färgningen , för det syns inte så mycket att jag har färgat , mest i hårbotten för jag hade lite utväxt av toningen som jag gjorde i augusti,annars syns det inte så mycket , men är jättenöjd ! :D

    bild från i höstas.


    Hårfärg i håret.

    Nu sitter jag här med vanlig hårfärg i håret , det ska bli ljusare.Och igår bokade mamma klipptid åt mig på fredag , och då ska jag toppklippa håret.Ska ha färgen i håret nu i 11 minuter till.Ska bli spännande att se resultatet! PUSS

    igår & idag.

    Heeeellloo!
    Gårdagen:
    Hade ju träning på kvällen och den var jätterolig,när jag kom hem ( typ 21.30)slog jag & mamma & pappa in presenter till min lillasyster som fyller år på fredag!
    Dagen:
    Skolan var helt okej.Hade syslöjd idag , älskar syslöjd !Slutade 15.15,istället för 15.30 , en kvart mindre skola kan göra en dag bättre ;) Ska fixa kanske lite med julklappar ikväll...vi får se !Nu äter jag mjölk med flingor,kanske bloggar mer sen , kanske :) pusssssss

    bild från i vååååras.


    Sista & första inlägget för dagen..

    Hej bloggen !
    Sista och första inlägget för idag..för jag har träning i kväll och den börjar klockan halv åtta och den håller på till klockan nio.Sen tar det typ en halvtimme att åka bil därifrån.Så nu ska jag äta mat,sen fixa mig inför träningen..skönt att min skola slutar nästa fredag!Längtar verkligen till julafton & jullovet!Nu ska jag gå,puss!

    snart jul !

    Hej!
    Hade matteprov idag och det gick jättebra,skönt att det var det sista provet för den här terminen(tror jag).Lämnade precis min lillasyster där i hon ska sjunga i en julkör idag , så hela familjen ska dit,jag sjöng själv i skolkören när jag var mindre.Det ska bli mysigt att kolla och lyssna på julsånger och fika lite gott.Hoppas jag hinner hem till svenska hollywood fruar ikväll!Annars spelar jag kanske in det elller kollar på datorn.Nu ska jag snart äta middag sen beger vi oss av till kyrkan! puss.

    mobilbild.


    GODNATT ! ♥

    gammal webbcam bild.

    ..


    2 advent..♥

    Hejsansvejsan!
    Vaknade vid nio .. I think.Har precis badat och borstat tänderna.Nu sitter jag här i badrock och med en handuk i håret.Nu ska jag sminka mig & fixa mig,sen ska jag nog iväg till en affär..vi får se hur det blir med det !Men så länge...glad andra advent på er allesammans !

    Nytt i bloggen !

    ny header  (:


    Ja vad säger man ? ...


    20 dagar kvar...♥

    Hej!
    Har varit på gränbycentrum idag med familjen.Vi kollade på julklappar och sådant.Ikväll kommer min moster & hennes man hit på middag , ska bli trevligt!Vädret idag var ju jättefint,snö & sol är mysigt! Ikväll spelar Milan mot något lag,ska nog kolla.Jag kan säga att jag är supernöjd med mobilen ,men har tappat bort mitt simkort så jag har mitt gamla simkort , som jag använde för jättelängesedan.Vi har letat överallt verkligen efter simkortet,jag skulle ju byta det till min nya mobil , men sen så skulle vi äta och jag la ifrån det på köksbänken , och sen var det borta.Vi har letat i soporna till och med!Men vi ska snart beställa ett nytt simkort ,för jag vill ha samma nummer.Men nu ska jag gå , PUSS.


    Älska♥

    Är så sjukt nöjd att jag valde denna underbara mobil,och svart är så grymt snyggt på mobiler ! ♥
    tog bilden nyss.

    Dagens..

    Dagens plus :
    Fått en ny mobil & jag älskar den !
    Det är helg.
    Fick VG på So-provet.


    Dagens minus :
    Det är iskallt ute.
    Har tappat bort mitt simkort till mobilen.
    Jag är förkyld.



    testade kameran på mooooobilen.


    21 dagar kvar ...♥

    Häääj !
    Nu är det fredag och fredag = HELG! Fick tillbaka So-provet idag och jag fick VG!!!Är verkligen sååå nöjd!Idag kommer pappa hämta ut min mobil vi har beställt.LÄÄNGTAR!Så jag lägger över alla mina mobilbilder nu på datorn så att jag kan radera alla bilder sen på den nya mobilen, 2332 stycken bilder har jag min min mobil nu.Ska bli skönt att bli av med dom,& en helt ny mobil kommer hem till mig idag :D Hejdå §


    22 dagar kvar ...♥

    Hej,
    So-provet , gick bra.Inte värsta värsta bra , men bra.Jag är nöjd , för jag trodde verkligen att jag skulle misslyckas totalt med de provet.Imorgon är det Spanska-prov och jag kan inte så mycket,så jag ska träna idag på det , så tyvärr blir bloggningen kass idag också..men sen har vi bara ett prov till innan jullovet , så det är ju naajs. puss

    bild från i somras


    23 dagar kvar .. ♥

    Hej!
    Har So prov imorgon så förvänta er inte att jag kommer blogga något mer idag...idag är det första december och jag & min syrra fick en smink-kalender!Är öööverlycklig ! Man får smink varje dag!Tack mamma & pappa , ni är bäst!Nu ska jag plugga lite ....tror jag.

    massa olika borsta till ögon,kinder,läppar osv, & ögonskugga,detta var lucka 1 ♥

    TILL STARTSIDAN


    Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

    ♥ Instagram: Josefines.
    ♥ Twitter: JosefineOlssoon.
    ♥ Videofyme: Josefineolsson.
    ♥ Weheartit: josefineolssons.
    ♥ Youtube: josefineolssons.
    ♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



    Follow on Bloglovin


    Kontakta mig