Blev stan istället!

Det blev stan istället för det var ju toppenväder idag!Så vi gick runt och jag köpte en primer och ett par skor.Sen lånade jag böcker på stadsbiblioteket.Vi fikade på Storken och hade det mysigt och snacka om allt möjligt.Man kan snacka om allt med den tjejen!Jag tog en chokladboll och hon en snickerskaka (kbry,hehe)Nej , men det var jättegott!Nu blir det att fixa lite saker.Puss♥





Få bilder från festen

Våra cupcakes!



Haha ser heelt död ut.Och så ser det ut som att jag inte har några kläder,haha men det har jag!Jag lovar!


-säg till om jag ska ta bort någon bild-
Men det här var få bilder från festen, men har säkert 100 bilder till med tanke på att det var ca 50 personer som kom.


Höstlov=s k ö n t

Hej!
Skönt med höstlov!Idag blir det gränbycentrum med Simona!Ska bli så kul att träffa henne!Pappa kommer hem och äter lunch med mig sen kommer simona så går vi tillsammans dit.Kanske tränar ikväll.Vi får se vad som händer.Men ska fixa mig lite nu . puss!♥

LÄNKBYTE , KLicka här för att komma till bloggen!

Tv:n

Sitter och kollar på tv,känns så konstigt att klockan bara är tjugo i sex,man har ju ställt om klockan till vintertid nu.Kanske träffar Simona imorgon,om hon svarar på mobilen!Men bilderna kanske kommer senare ikväll eller imorgon för just nu sitter jag vid den bärbara datorn och bilderna är på den andra.Så vi får se om dom ens kommer upp på bloggen.Men ha fortsatt bra kväll så länge!


Rolling in the deep.



1:a videon = skitgullig.
2:a videon = Lyssna på hela!!Han är sjuuukt braa!

TRÖTT

Jösses vad jag är trött!Men vilken härlig kväll det var!Det var massa musiktävlingar som pappa hade fixat och andra tävlingar.Släkten hade hittat på en låt om pappa som dom sjöng för han och den låten handlade om hans liv ,låten var jättefin verkligen!Det var supergod mat och till efterrätt bjöd vi på våra cupcakes och alla ba " har ni verkligen gjort dom?!".Sen på slutet blev det dansgolv.Pappa fick jättemycket fina presenter också!Det blev en lyckad fest!Lägger upp lite bilder senare idag, nu blir det frukost!♥

Daniel Adams-Ray - Lilla Lady


Fest!

Nu är deet feeest som gäller !
Ha en bra kväll! ♥
before:

And ready for party:

Lördag!

God morgon världen!
Vaknade för en halv timme sen,och ska snart äta frukost.Ikväll ska ju pappa ha födelsedagsfest och det det ska bli så himla roligt mina kusiner kommer ju också!Vi ska till lokalen och fixa sen,men vi fixade rätt mycket igår.Pappa hade köpt 12 st bigpack påsar med chips..haha men det kommer ungefär 50 pers!Vi beställer mat från en firma som tur är..Jag ska fixa mina cupcakes idag, eller jag ska derkorera dom med glassyr och sånt!Hoppas dom blir fina!
PUSS

-GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN JASMINE,JAG SAKNAR DIG VÄLDIGT MYCKET♥-

Sanningar.

 6 sanningar om mig själv:
1.Jag har glasögon.Tyvärr använder jag dom sällan, bara i skolan och när jag kollar på tv.Det är ganska jobbigt när man går på stan och inte kan se folk på rätt så nära håll,asså jag ser dom men inte själva ansikterna.Jag använder dom sällan för jag är skitful i glasögon!
2.Jag satsar på skolan ganska mycket,och när det går dåligt blir jag typ förkrossad.Det måste bli en ändring på det,för ibland får man vara glad för ett E.
3.Jag trivs lika bra i min nya klass som jag gjorde i min gamla klass.
4.Jag saknar basketen ibland,men är ändå nöjd med valet jag gjorde,och ångrar mig inte.
5.Jag älskar verkligen allt som har med matlagning att göra.Det är så roligt att laga mat!
6.Jag har väldigt svårt att somna på kvällarna.Kan ligga vaken i fleeera timmar och tänka på allt möjligt.

Välkommen efterlängtade höstlov

Hur skönt på en skal 1-10? Svar: 10000. Ska bliii såå skönt med höstlov nu!
Ska snart ner på stan med syster sen möter vi mamma och så ska lillasyster klippa sig.Medans hon klipper sig ska jag & mamma gå runt på stan.Sen ska familjen till festlokalen och fixa,eftersom imorgon ska pappa ha en födelsedagsfest.Ska bli skitkul och jag ska vara festens fotograf, hihi! Så jävla skönt att vi avbokade att dela ut reklam imorgon,(jag gör det varje helg,har gjort de i cirka ett år snart).Det är så mycket som ska fixas idag och imorgon!Nu ska vi ta cyklarna ner på stan, ha det bra!
Juste!Hade SOprovet idag och det gick braaa!!Så hoppas på ett bra resultat nu!
PUSS

Viva la diva

Tänkte tipsa om ett märke på nagellack som är en av mina favoritmärken,nämligen Viva la Diva.Dom kostar cirka runt 50-lappen men nagellacket håller länge på naglarna, speciellt om man har underlack då sitter lacket som ett berg på naglarna, kan hålla i mer än en vecka då!Sen finns ju den billiga varianten Depend som också är en prisvärt nagellack.♥

Här finns Viva La Diva

Snart höstlov!

Hejsan!
Dagen gick ganska fort..eller inte.Gick så långsamt!Vi fick i allafall sluta tidigare , thank god for that!Åt precis lite mellanmål som bestod av : En stor portion gröt en macka med leverpastej , en banan och ett stort glas vatten.Äter fan som en häst!Men mat är goooooott.♥♥♥  Har bara en sak att plugga på tills imorgon och det är SOläxförhöret,känns så underbart att det är höstlov om cirka 1 dag!♥

Oj oj oj så svårt!!

Haha kolla vad jag hittade för reklam på facebook..oj vilken svår fråga det var!Tror ingen kan svaret fan,den är så klurig ! :o ;)

Price Tag - cover by Rebecka Berg

Söt vän man har!Talang har hon också!♥ Keep going becka!  <-- hennes blogg.


Hoppas det var okej att jag tog bilden från din blogg!♥

Modelljakten i Uppsala!

Kände igen väldigt många när dom filmade Uppsala.Här har ni avsnittet:

Utvecklingssamtal.

Hejsan!
Kom hem nyss för att jag hade utvecklingssamtal och det gick bra!Ska träna lite snart sen blir det engelskläxa.Nu dunkar jag musik med högsta volym på , fan vad det är underbart ibland!Ha en bra dag , puuuuuuuzzzzzz.

Steeel brud, oh yes.

Paranormal Activity 3

Undrar hur den är?Kommer väl skita på mig om jag ser den, för att ettan är riktigt ruggig,hur är då trean?!Det är grejen att på dagarna tänker jag "Åh vill se den skräckfilmen" och sen när jag väl ser på den blir jag ganska skraj,men sen när jag ska sova..det är då jag blir som räddast fan!!Haha då ligger jag i sängen och ångrar mig att jag såg filmen och tänker "jag måste lova mig själv att aldrig se en skräckfilm mer", men sen nästa dag ser jag en skräckis i allafall..haha konstigbrud.se?!

Clip on lugg

Detta är så himla coolt med clip on lugg!Funderar fan på att beställa en och slippa ångra sig efter frisörbesöket.Då kan man välja när man vill ha lugg.Tänker nog beställa en sådan till min syster också när hon fyller år(LÄS EJ DETTA KÄRA SYSTER!!!!)Men visst är det coolt?!Den var inte så dyr heller 199 kr,och att klippa sig är ju så himla dyrt ,sen slipper man ångra sig också.. :o En helt perfekt julklapp!

tog bilden från deras sida.Sen kan man klicka på bilden för att komma dit!

2011/10/25

Jösses..vad jag är slut!Vaknade SJU!!!!!!!!!!Idag för idag är den enda dagen vi börjar åtta,så gissa om jag var trött?!Jag satt och sov typ när jag skulle äta frukost..haha.Sen sista lektionen var idrott och då hade jag coopertestet!Man skulle springa runt fotbollsplanen på 12 min,och var helt slut efter!Slutade iallfall 20 över två,vilket var skönt.Har suttit och pluggat lite grann och kväll blir det att gymma.Nu ska jag vila lite.........possposs.

Hm...

Såg att Nelly.com hade rea, så då passade jag på att kolla på lite jul/nyårsklänningar, och funderar på att beställa hem en ! Men vilken... ?

Bilderna tog jag från nelly.com.


Vad hösten har att erbjuda.




Tips Tips Tips!

Denna produkt kan jag typ inte leva utan.Jag har använt den i säkert två år och det finns ingen bättre än denna.Den gör att håret blir silkeslent och reducerar kluvna hårstrån,håret blir tusen gånger lättare att borsta ur efter denna.Såg att den kostade bara 179 kr på den hääär sidan!!Den kostar typ 300 kr på stan!!
Den får 10/10!!!!! jag måste ALLTID ha den efter att jag tvättat håret,är typ helt beroende , haha.


tog bilden från deras sida.Tryck bilden för att komma till sidan.Tipsar verkligen alla den här produkten!Jättebra hårvård!

Claras blogg!

Måste tips om en superbra blogg..nämligen min vän Claras blogg!Den handlar om mode och hennes vardag.Checka in den HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.


i midsomras , saknar dig vännen!♥

Sunny day

God morning sunshines!
Idag blir det storbak på högsta nivå,ska baka cupcakes till pappas födelsedagsfest.Sen tänkte jag gå ut , eftersom vädret är på topp.Älskar sånna här fina höstdagar då solen skiner och alla färger på löven är starka!Hösten kan faktiskt vara riktigt härlig..ibland..inte alltid,hehe!Imorgon är det måndag ,men sen är det bara att stå ut en vecka till,sen är det höööööööstloooooov!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ooops lite många hjärtan kanske..

Uppppppdate: Jag & syrran åker med pappa till GC och handlar saker till bakningen nuu.

Petter & Mona!

Tjooooo!
Vi var ju och kollade på pappas festlokal och planerade grejer.Och när vi var där kom Petter(rapparen) & Mona Sahlin(Fd stadsminister)!!Dom skulle typ ha några föredrag för unga företagare,och gissa om man blev överraskad att se dom där!Så jag hälsade på dom!Sen åkte vi och handlade mat, jag köpte en aaasgod muffin!Mumsigt.Nu tänkte jag fixa lite på mitt rum, ha en bra kväll!♥

Sånt här väder hissar vi!


Lördag.

Hej!
Kom precis hem från gymmet, det var så skönt att träna!Idag ska vi fixa en del grejer till pappas födelsedagsfest som är nästa lördag,hihi och jag ska baka cupcakes.Kanske bloggar ikväll om jag hinner ! kram


Friday!

Hej!
Sitter och kollar på idol nu.Idag var jag på gränbycentrum med Iiiiiiiida !Grymt kul var det och jag handlade massa kläder!Så är nöjd.Imorgon har jag massa saker att göra.Men hörs kanske imorgon , puss♥

jag vet..jag ser ut som en liten plutt men Ida är nästan 1,80 m lång!

världens finaste!♥

aaaarg som eeen vaaarg.

Godmorgon.
Fick reda på när jag kom till skolan att vi hade inställd lektion.Så då har jag två inställda i rad!Och jag kunde ha varit hemma och sova nu!!Jag som gick upp tidigt..Aja ska tillbaka om två timmar igen och ha engelskalektion,sen har vi bara livskunskap & matte kvar!Sen är det helg. Pussilipuss ,hehe.

Godkväll!

Godkväll!
Har fixat med en massa papper och sen har jag precis gjort färdigt mina läxor.Nu kan man äntligen pusta ut.Ska ta något att äta ,sen blir det lite tv-tittande.Ha en bra kväll!♥

Gaddafi är död


Läs hela artikeln HÄR.

Idaaaa♥

Läs min fina väns blogg här
p://idaahusberg.blogg.se/

Blev veckans blogg hos henne ! :) Taack Ida!♥

Kaoz.

Hej!
De två sista lektionerna var Kaoz med stort K.Vi hade vikare.Har väldigt ont i huvudet nu!Fick reda på att vi kommer ha ett litet SOprov nästa fredag, så tänkte sätta mig ner och läsa igenom allt.Sen blir det Made på MTV,älskar det programmet!Sen ikväll ska jag och mamma åka och fixa en grej.

Imorgon är det FREDAG,underbart! Hej svejs så länge!♥

Turkiet!

Kylan.

Nu börjar kylan komma..rejält.Det är mysigt med vinter,men den är alldeles tok för lång.Sen hatar jag slaaask.Men om vintern vore hela december (julen) + liten bit i januari, skulle det vara perfekt.Sen vår och sen sommaren i mångamånga månader. Drömmer mig tillbaka till värmen......................................

Vore INTE helt fel just nu!

HÄLLO.

HÄLLO.
Idag är det snäppet bättre väder än igår.Tur de!Idag var jag,ida,simon & hampus "mat tanter" i matsalen.Det var faktiskt skitkul!Fick lite gott attt äta som belöning efteråt.Fick också tillbaka no:n fick godkänt + rest , nooot gooood.Men som sagt No är inte min grej !Så får va nöjd att jag fick godkänt iallafall.Jag som satt fyra timmar kvällen innan så jag har säkert lagt ner 10 timmar samanlagt på att plugga till ett NOprov!!Fy säger jag bara!Men skönt att provet är över nu iallafall!Ikväll blir det inte så mycket plugg eller jo engelskaglosor!Men ha en treeevlans dag!♥

Dagens låt!


REGN REGN REGN REGN.

Hallå där!
Trevligt väder det är !Solen skiner och himmelen är blå.Underbart.Eller inte.Det regnar och himmelen är grå.Jävla höstväder.Igår satt jag heeeela kvällen och plugga!4 jävla onödiga timmar.Provet gick inge vidare!Känns som att jag pluggade i onödan!Hoppas verkligen jag blir godkänt..fysik är nog inte rikigt min grej..tyvärr.Snart ska jag lägga mif i soffan och kolla på den bästa kanalen MTV.♥Sen ska jag träna på lite glosor , tills jag kan dom!Ha en bra dag!♥

Grattis på födelsedagen Lydia!♥


Hoppas du får en härlig födelsedag , puss!♥

Måndag :)

Tju!
Hade favoritämnet idag..hemkunskap!Fick också tillbaka läxförhöret och det gjorde hela dagen bättre! 21/22 poäng!Sen hade vi NO ,och då pluggade vi till provet vi ska ha imorgon..måste plugga heeela kvällen om jag ska bli godkänd på provet.Det är  typ 40 sidor vi ska plugga på!Sitter och dricker en smoothie jag mixade nyss, så att jag får krafter till att plugga!Hade kiwi,banan,nötter,och avocado + vaniljfil i den!Så att jag får lite energi!För i gårkväll satt jag i HELA 2 timmar i rad och bara pluggade!Vi kanske hörs ikväll om jag har tid. Ha det bra !♥

Världen skulle vara lite roligare med en gnutta färg i vardagen..


Så söta !


Kvällen:

Kvällen kommer bestå av :

Gossipgirl

Plugga
Plugga
Plugga

Jippie!


Party @ Simonas house!








sista bilden tog jag från simona ! Men tack för kvällen tjejer!

Tusen gånger bättre än orginalet.


Tjejmiddag!

Hej!
Idag blir det tjejmiddag hos Simona!Grattis i efterskott gumman!♥ Först ska jag på gränbycentrum med Iman , ska äta lunch och kolla på grejer där.Sen vid femtiden så ska vi dra till simona , ska bli så mysigt!Kan inte blogga  så mycket idag , men ha det bra ! ♥

födelsedagsbarnet!♥

Idol + dagens låt.

Nu blir det mys framför tv:n och idol!

Dagens låt:

Fredag!

Hey!
Hade engelskauppsats idag och jag hoppas att det gick okej iallafall!Sen fick vi våra omdömmen och var man har för betyg just nu.Nu kollar jag på sol,fest och oroliga föräldrar på kanal 5 ,hahah!Ikväll är det äntligen idol!Kvällens höjdpunkt fan!Imorgon kväll blir det tjejmiddag, det ska bli så mysigt!Ha en bra dag ,puss!♥

Dagens låt.


Torsdag!

Hej!
Torsdag idag då...skolan rullade som vanligt.Slutade lite tidigare,alltid lika skönt.Imorgon på engelskalektionen ska vi skriva en uppsats about soap operas and reality shows.Vet inte hur det kommer gå för jag är ingen spågumma,men hoppas att det går hyffsat bra iallafall!Har även ett litet läxförhör i SO.På idrotten hade vi genomgång av en massa grejer , så då satt vi i klassrummet och pratade.Juste,igår fick vi tillbaka SOprovet jag fick ett C!På håltimmen idag mellan lunchen och svenskan hade jag,Ida,Jennifer värsta debatterna , haahaha! Ida & Jennifer : JAG hade rätt faktiskt!Okej,nej jag skoja!Alla hade rätt då..Nu ska jag gå in på fääceboook , ha det bra !♥

Jag HAR ett linne på mig , men det är ett linne utan band!

Smink!

Fick en fråga om vad jag använder för smink och här får ni en liten lista på del smink jag använder till vardags.

1.Mascara,dom tre använder jag mest.Min absoluta favorit är den till vänster!Den ger s

2.foundation , använder jag väldigt sällan men den är bra när jag väl använder den(använder den  till coverstick då och inte till hela ansiktet)

3.Coverstick, grymt bra coverstick!

4.Solpuder, den är en av mina favoriter när man ser lite blek ut!

5.Ögonbrynspenna,började använde den i våras. och den är bland det bästa som finns i min sminkväska!H&M's egna märke och den kostar 29 spänn , den är bra och prisvärd!


Så , nu vet ni vad jag använder för smink till vardags , men har en hel låda med smink som jag inte använder så ofta!



Kallt.

Hej allihopa!
Känns som att det är typ vinter ute ?! Hade faktiskt på mig min vinterjacka idag!Så kallt var det!Iallafall..så var gårkvällen väldigt trevlig.Vi firade pappa och han fick en kryssning av släkten och lite andra grejer.Vi åt smörgåstårta och efterrätt.Vi kollade på svergie - holland och sverige vann!!! 3-2 , så grymma!Tänkte börja skissa lite på en uppsats. Ha en fin dag!♥

smörgåstårta!mums!

2011/10/11

Hejsan!
Skoldagen har inte varit bra.Orkar inte gå in på detaljer vad som hände,men rolig har den inte varit.Idag är det pappas födelsedag,och vi ska på middag med smörgåstårta och sånt!Stort grattis till pappa!♥Måste tyvärr ta tag i plugget nu.Fick reda på att vi ska göra en uppsats på fredag i engelska, så måste börja planera hur jag ska skriva den!Ha det bra,nu ska jag bort på middag !♥


PS.. Glöm inte att gilla min blogg på facebook och det gör ni HÄR.

Simonas födelsedag också !

Det är inte bara pappa som fyller år idag utan även simona , mina kära vän!Stort grattis till dig , hoppas du får en riktigt grym dag gumman!Älskar dig simona♥

länk till hennes blogg här!


OMG!Kolla vad jag hittade på blogg.se's hemsida!!


Nu finns google translate i min blogg!

Fixade så att jag har google translate i min blogg.Det är faktiskt lite roligt! Nu ska jag sova, god natt♥

NY HEADER!!!

Nyyyytt i bloggen!


klickbar bild!

Nu finns min blogg på facebook!

Nu kan man gilla min blogg på facebook och det gör man genom att klicka på BILDEN :

2011-10-10

Hej!
Går i skolan idag ,för jag känner mig 1000gånger bättre!Bara lite förkyld.Hade nyss spanska men skulle egentligen ha hemkunskap nu men den är inställd!Så då har vi typ tre timmars håltimme,så då passade jag på att gå hem.Sen har vi bara NO & media kvar!Tänkte slå på tv:n och se om det är något man kan kolla på ! Ha en fortsatt bra dag! Puss♥

Juste.. kika in lite senare idag på bloggen så får ni se en ny header! :)


färgar nog håret ljusbrunt i vinter.Har en ful utväxt just nu!

Några få bilder från helgen.








gamla stan på sista bilden.

Tog inte alls många bilder i sthlm!



Helgen!

Heeeej!
Oh shit vilken härlig helg det har varit i Stockholm!Vi åkte vid elva tiden till stockholm och gick runt på stan fikade,shoppade osv.Sen tog vi tunnelbanan till hotellet , grymt fint hotell och middagsbuffén & frukostbuffén var gryymt bra,rummen var också jättefina!Idag åkte vi till fotografiskamuseet , skitcoolt museeum!Sen åt vi lunch på stan och pappa fick välja någon mer present han ville ha.Den här resan var ju annars hans present!Blev blev jätteöverraskad när han fick reda på att vi skulle till stockholm och bo på hotell!Men orkar inte berätta allt som vi gjorde.Men helgen var sååå grymt bra!Jag har känt mig mycket bättre,eftersom jag har varit sjuk,men idag känner jag mig sämre igen!Hoppas jag mår bättre,tänkte ta en kopp té !Det är sjukt kallt ute..puss♥
Oj juste glömde att säga att vi såg"idol Olle", han var lika söt i verkligheten som på tv!!


Bilder från helgen kommer i ett senare inlägg, puss!♥

Svar på tal!

nina om Dagen efter söndag.:
vem brukar ta kort på dig? eller har du typ stativ eller något sånt?



Svar:Det är väldigt olika.Ibland använder jag stativet och ibland tar någon kort på mig. Kram! :)
Taget med stativ:

Min vän tog denna bild:


Överraskningen till pappa!

Nu är det så att jag kommer vara borta hela helgen för att familjen ska fira pappa som fyller år snart.Vi ska till Stockholm och bo på hotell med middags&frukostbuffé.På dagen ska vi ha det mysigt i stockholm , gå i affärer , äta lunch , fika osv.Kommer bli så jädrans grymt att fira pappas födelsedag på det viset!Det blir hans födelsedagspresent.Så kommer inte kunna blogga i helgen ( men har gjort något tidsinställt inlägg).Men vi tar tåget imorgonbitti,så vet inte om jag hinner blogga då.Ha en trevlig helg!♥


STOOOCKHOOLM ♥

Sverige - Finland!

Godkväll!
Sitter och kollar på Sverige - Finland.Sverige leder än så länge med 1-0.Vi har precis besällt pizza och jag tog en falafelrulle,skitgott,fast den rullen var typ 70 meter lång, haha!Snart börjar idol,och hoppas inte att någon av mina favoriter åker ut!Tänkte lägga ut ett inlägg lite senare om vad det är vi ska göra imorgon.(överraskningen till pappa som snart fyller år).Ha en fortsatt bra kväll!

googlebild.

The day in pictures.

pic 1 : Det ösregnade imorse.
pic 2: Kollade bland annat på top model idag.
pic 3 & 4 : Kände för att baka kladdkakemuffins och det fick det bli!






2011-10-07

Hej!
Vaknade av att regnet piskade mot fönstret.Okej , nej nu ljög jag.Men det lät som en bra inledning på inlägget.Sanningen är att jag vaknade av väckarklockan som tjöt.Har kollat lite på tv och ska fixa ett födelsedagskort till pappa i photoshop.Eller han fyller ju på tisdag men ikväll ska vi överraska honom ikväll med en grej som vi ska göra i helgen.Vet inte om jag vågar säga vad det är eftersom jag inte vet om han ser att jag skriver det här.Men berättar ikväll vad det är!Ikväll är det sverige-finland på tv (fotboll), kom igen nu sweeden!

I'ts raining..

Tänkte hoppa i ett bad nu,åh så skönt.Mitt huvud håller på att sprängas.Varför måste det regna?Nu märks det att hösten är här verkligen!Sen ikväll ska jag fixa lite grejer.Ingen skola imorgon heller..:( Men på lördag hoppas jag att jag är frisk för då blir det en överraskning för pappa eftersom han fyller år på tisdag.Återkommer imorgon kväll om vad vi ska göra,ska bli så kul!Nu ska jag hoppa i ett bad. God natt så länge♥

saknar sommaren!

Idol.

Dessa är mina favorituppträdanden i idol än så länge.






Pastasallad.

Gick till Willys och köpte en pastasallad.
NU:
Plugga.

2011-10-06

Vaknade av att jag hade ställt mobilen på alram annars sover jag så jädrans länge.Känner mig inte så mycket bättre idag.Men behöver komma ut lite , så tänkte gå till Willys och köpa en pastasallad som jag kan äta till lunch.Har kollat på tv hela morgonen ända tills nu och kollat på Holiday showdown,det var faktiskt skitroligt när familjerna fick följa med varann på semester.Den ena familjen hade typ semester i skogen(haha?!) och den andra familjen hade utomlands.Så dom fick följa med varann på båda semestrarna..haha.Nu ska jag sätta på mig kläder så att jag inte går i morgonrock hela dagen. Puss♥


Onsdag kväll.

Är verkligen trött på att vara hemma.Vill lixom bara uuuut.Men har ingen ork.Orkar knappt inte ens ställa mig upp!Blir ingen skola imorgon heller.Min jävla förkylning tar mig på krafterna.Och jag snyter mig stup i kvarten och ögonen orkar inte vara öppna.Låter detta trevligt?NEJ fy.Men ska inte klaga.Har gjort lite matte nu , så att jag inte hamnar så långt efter de andra i skolan.Tänkte gå och borsta tänderna nu,  godnatt♥
 
sjuklingens underbara oufit (eller inte..)Känner mig som värsta luffaren här hemma.Jag lever lixom i mjukisbyxor nu om dagarna när jag är sjuk.

Dagens låt!


Spola fram cirka en minut.

Skolfoto.


la inte ut på hela klassen eftersom en del inte vill vara med på bloggen.


Good morniiing!

Godmorgon!
Är verkligen vråååålförkyld!Så stannar hemma idag också.Ska kolla igenom lite läxor och sånt snart , hatar verkligen att vara sjuk.Nu ska jag fixa lite grejer, puss!♥
bjuder på en höstbild jag tog i helgen.


Tv.

Har suttit och kollat på desperate housewives och lite happy endings.Ingen skola för mig imorgon heller..mår piss rent ut sagt.Hoppas verkligen att jag är bättre tills på torsdag!Nu ska jag gå och lägga mig ,puss♥

Grönan i bilder!

Satt och kollade igenom bilder från i somras då upptäckte jag några bilder från när jag var på grönan with my giiiirlz(hana,simona,aya)!Det var verkligen en dunderbra dag!Vädret var verkligen så perfekt!Men slänger ut några bilder från den dagen;










SJUK.

Är hemma idag för att jag har grymt ont i halsen och har feber.FAN.Vill verkligen inte vara sjuuuuk!Men har kollat lite på tv,städat lite och pluggat.Skittråkig dag!Har faktiskt inge mer att säga nu. puss!♥

Take me back now!

Ont i halsen.

Fyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfy.Har sjukt ont i halsen nu,ännu ondare än vad jag har haft tidigare!Vi som ska ha coopertestet imorgon skolan!Fan,blir nog att jag får stå på sidan och kolla på.Tänkte ta en halstablett nu och hoppas att det lindrar smärtan lite grann.Juste!Mamma kom hem med en ny vinterjacka till mig idag,den kunde inte ha varit bättre!Eftersom jag har haft en röd i två år nu så satsar jag på en svart i år så att man kan ha halsdukar i lite härliga färger,för att en röd jacka passar inte så bra med en rosa halsduk tillexempel.Så nu är det svart som gäller och den var sååå himla skön!Nu tänkte jag gå och borsta tänderna och ta bort sminket , för att försöka sova..eller vafan..klockan är bara tjugo över nio..men vill verkligen göra allt för att bli bättre i halsen,och sömn är bra!Godnatt♥

grattis zlatan på födelsedagen!♥

google.se

Dagen efter söndag.

Hello!
Hade hemkunskap idag och vi hade läxförhör & sen prov i bakning, det gick väl bra hoppas jag.Asså jag har alldeles för mycket plugg att göra till onsdag!!!Har läxförhör i spanska då och SOprov OCH NOläxa!!Fattar inte hur jag ska hinna plugga allt till en och samma dag!Jag fattar inget heller i NO;n även om min lärare är bra!Jag är väl lite trögfattad..haha.Ikväll hade jag tänkt att gymma men det blir inte så nu när jag har lite ont i halsen för imorgon har vi också coopertestet i idrott.Då ska vi typ springa åtta varv runt fotbollsplanen!Aja ska plugga nu..om jag ens orkar.

Är på middag!

Vi stack iväg till festlokalen och kollade.Det var grymt fint!Sen stack jag och pappa vidare till ikea och fikade och köpte  grejer  till mitt rum.Sen åkte vi vidare till media markt och kollade på  tv.Men hittade ingen speciell.Så  vi ska kolla i veckan om vi hittar någon bättre.Nu är vi bjudna på middag,och ska snart hem.Ha en bra söndagskväll!♥



dagen före måndag.

Godmorgon!
Idag är det grått och mulet ute.Buhu ;/.Men ska nog träna på eftermiddagen på gymmet.Sen ska jag följa med pappa och kolla på hans festlokal som han har hyrt när han fyller år.Det ska bli grymt kul!Sen ikväll ska jag baka bröööd.Hehe.För imorgon har vi prov i hemkunskapen och då ska vi baka bröd själva.Lika bra att träna på att baka.Juste jag och pappa ska kolla på tv idag till mig.Jag fick en när jag fyllde år i vintras men i maj gick en sönder!Och vi har inte hunnit kolla på en ny så vi tänkte göra det idag.Nu ska jag fixa mig.puss♥


Cykeltur.

Ännu en fin dag!Jag och mamma cyklade ut till platagen och ÖB , det var flera år sedan jag var där!Vi fyndade lite grejer.Sen var vi på Plantagen och handlade blommor och sånt.Sen drog vi hem och fikade med färska kanelbullar, galet gott!Snart får vi gäster som kommer och äter middag här.Hade tänkt att plugga lite!(Haha vafan på en lördag?!)Ja ,men har två prov i veckan & läxor så måste nog göra det..aja puss♥

Älskar hennes röst & låten är grym!

Moa Lignell :

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig