Glad Midsommar

Hehe mamma tvinga mig att läsa kattboken, så att vi är redo när vi vår hem våran sötis. Idag är det midsommar, vi drar till några vänner,haha okej inte bara några utan vi brukar vara kanske 40 pers? Men det är alltid lika trevligt där eftersom det är en del kompisar till mig som kommer dit. Brukar bli en hel del aktiviteter där. Men Clara? Ska jag ta med systemkameran så att vi kanske kan fota litegrann? Nu ska vi snart åka, Glad midsommar allesammans!

Comments
Innan du kommenterar:
1.Jag använder en Canon 600D.
2.Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4.
3.Kommentera snälla kommentarer, elaka kommentarer kan du hålla för dig själv :)
4.Vill du kontakta mig? Maila då till: [email protected]

Postat av: paulina

vart gör du så bred header? Jag försöker men det går inte.. :/

Svar: Bra fråga...har försökt med det säkert 50 gånger men inte lyckats..men tillslut kunde jag det .. tror det var att man ändrar i wrapper på stilmallen till en bredare storlek :)
Josefine Olsson

2012-06-22 @ 22:12:13
URL: http://happypau.blogg.se
Postat av: Bella

fina bilder :)

Svar: Tack detsamma! :) Jag har en tävling där man kan vinna ett eget designat iphoneskal, eller varför inte överraska någon annan med ett designat skal? http://josefines.se/2012/july/tavling-vinn-ett-eget-designat-iphoneskal.html#comment Hoppas du vill vara med :) Ha en bra dag! Kramar♥
Josefine Olsson

2012-06-23 @ 11:27:31
URL: http://isah.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blog:

Comment:

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig

RSS 2.0