Bingo

Bingo har aldrig riktigt varit min grej men brukar köra det ibland i sommarstugan och det kan vara roligt att spela ibland. Eftersom då samlas alla tillsammans och har det trevligt! Men sen finns det ju också på internet att man kan köra bingo och vinna pengar, ett bra tidsfördriv men det får inte bli ett beroende. Jag har själv aldrig spelat
på internet, men hörde häromdagen att det var en kvinna som vann flera miljoner kronor och det kan det ju vara att testa, för gillar man inte det behöver man fortsätta. Men det är nog riktigt roligt. Och det finns ju en stor chans att man vinner mer pengar än man har satsat. Har hittat en sida där man kan spela bingo online på jackpotjoy och har läst att många tycker den bingosidan är rolig och de har hittat ett nytt intresse de aldrig trodde de skulle gilla, så ge chansen att prova spela.

Comments
Innan du kommenterar:
1.Jag använder en Canon 600D.
2.Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4.
3.Kommentera snälla kommentarer, elaka kommentarer kan du hålla för dig själv :)
4.Vill du kontakta mig? Maila då till: josefines.se@hotmail.com


Comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blog:

Comment:

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons
♥ Mail: josefines.se@hotmail.comFollow on Bloglovin


Kontakta mig

RSS 2.0