Paranormal

Outfit: Tröja från Cubus // jeans från Kappahl // boots från Eurosko // halsband fick jag i present
 
Kul att man vaknad först av mamma som skulle hämta något i mitt rum, sen katten som mjauar sen min lillasyster som bankade på dörren för att hon inte hade nycklar. Sjukt trött. Blir iallafall en toppendag eftersom
nu ska jag cykla hem till Jasmine och Alva och vi drar nog ner en sväng på stan sen möter
jag upp vårat "skypegäng" haha eller va man ska kalla det men vi blir typ 10 stycken
som ska se på Paranormal activity 4 på bio. Kommer kissa på mig!

Home

Har varit i Stockholm hela dagen. Dagen startade kanske inte så bra eftersom vi missade tåget , men då tog vi en fika på ett café och tog tåget som kom en timme efter. Vädret var kanske inte det bästa , men det var så mysigt i Stockholm! Blev så himla glad när jag hittade en militärjacka för endast 349 kr!!! Sen så hittade jag lite annat smått och gott. Det roliga var att när vi satt på tåget till Stockholm så sa jag "tänk om vi träffar någon i X-factor" och mitt i stan såg vi Isak med typ sin mamma och sen påväg till stationen såg min lillasyster att bakom oss gick Malcom B & JEM så hon ryckte tag i min jacka och jag vänder mig om och ser dom, fan vilken starstruck man fick. Måste tillbaka till Stockholm så snart som möjligt, älskar den staden!

M/F

Perfekt mellanmål/frukost. Man gör olika lager av yoghurt och sylt (hade hemmagjord plommonsylt) sen så toppar man med flingor och bär, mums!

Wayne´s

Hejsan! Idag har jag varit på både Gränby centrum och stan. Åkte ner på stan för att ta en fika med min fina vän Lydia på Wayne´s coffe , tog en supergod vanlijlatte. Det var jättemysigt , och vi borde träffas oftare! Nu ska jag kötta någon timme på gymmet sen kanske det blir skype hela kvällen, som igår...skypade med massa härliga människor till klockan tre (!!!!) i natt. Gissa om jag var trött när jag vakna? Som tur är så ställer man tillbaka klockan en timme :) Nu ska jag cykla iväg. Ha en bra dag!

Saturday evening

Heeej på er! Nu har man äntligen ett härligt höstlov framför sig, har lärt mig väldigt mycket nytt nu under veckan på praoen och mina bilder kom med i tidningen! Det värsta är att jag har en hel del prov efter höstlovet och har knappt öppnat böckerna..bra jobbat Josefine! Nu är det iallafall lördag och det blir sushi till middag, yum. Ha en trevlig kväll!

Celsius Sverige

Celsius   är en sportdryck med mycket nyttigt innehåll. Den hjälper till att bränna ännu mer kalorier och det finns en massa goda smaker(se bilden). Personligen gillar jag cola smaken mest men jag var inte lika förtjust i Jordgubb/kiwi smaken. Men ett tips till er som tränar och vill orka mer! Finns att köpa i nästan alla mataffärer.

Jacket

Många undrade var jag har köpt min nya jacka...och svaret är H&M. Köpte den förra veckan och är riktigt nöjd!

Händerna mot himlen

Ber alla att lyssna på den! Den är sjukt bra ♥

Outfit

Outfit : Grå halsduk // Beige jacka // Orange/röda byxor

Shower gel

Tips på hela underbara duschkrämer från Lush. Twilight showergel luktar godis som
geléhjärtan, man vill äta upp den! Sen så har jag tvålar där ifrån som lukar gudomligt.
 

Fotograf

Fullspäckad dag. Men så himla rolig! Jag praoade hos en tidningsfotograf och vi åkte runt på olika fotouppdrag och det var jättetrevliga människor som vi jobbade med. Jag tog massa bilder som kommer vara med i tidningen på fredag, så himla kul att få göra det man älskar. Jag fick även redigera bilder och jag lärde mig massa nytt. Fick även vara med en journalist på stan och interjuva samt fotografera människor. Längtar redan tills imorgon.

Matblogg

Hej matblogg eller vad? Hahah , men mat=kärlek♥
Var väldigt trevligt på Ålandsbåten, åt höstbuffé (världens bästa) så var helt proppmätt hela kvällen för det blir alltid att man äter lite (MYCKET) extra mat då för att allt är så jädrans gott! Men det var en perfekt dag för att åka båt. Har en sån enorm träningsvärk i hela kroppen efter boxningen på idrotten i fredags, kan knappt gå! Men älskar den känslan ändå. Nu ska jag snart äta lunch och sen cykla upp till Gränby Centrum och köpa hårfärg.

Boat

Laddar upp med en redig frukost, efter som nu blir det Ålandsbåten! Alltid lika trevligt :) Ska försöka ta lite bilder om jag orkar. Ha en trevlig lördag !

Julstämning

Åh, det är inte långt kvar till jul. Man märker i affärerna hur julpynt och sådant börjar komma. Har även börjat skriva en liten önskelista, för om ungefär 2 månader är det jul. Man kan knappt tro det, det var ju nyss sommar. Nu till julen tänker jag tipsa er om lite olika julklappar , eftersom ibland är det svårt att komma på vad man ska köpa. Så ni kommer märka det lite närmare julen. Sen finns även en hemsida som heter Julklappstips.nu där man kan få tips om vad man kan köpa för roliga julklappar. Så perfekt när man inte vet vad man ska köpa, då slipper man få den där sistaminutstressen vilket jag brukar få ,haha. Precis dagen innan julafton brukar jag ibland julklappar. Typsikt mig.
En klassiker!

Helg,prao och lov

WIHOOO! Äntligen 2 veckors "lov" från skolan, helt galet skönt. Har varit en lugn och skön dag med typ 2 riktiga lektioner. Vi hade ett väldigt hårt pass på idrotten, så sknt eftersom då behöver jag inte träna efter. Så slutade vi väldigt tidigt. Ikväll blir en lugn kväll med X-factor och ska lägga mig tidigt för ska upp tidigt eftersom vi ska åka Ålandsbåten imorgon, trevlans! Nu ska jag gå och äta något, hejdååå♥

snart ledigt

Heeey! Veckan har gått så fort. Imorgon är det fredag redan, skönt för sen har man 2 veckors ledigt från skolan. Prao och sen höstlov det känns så himla underbart för just nu är jag så skoltrött! Spyr bara jag
ser skolböckerna,haha. Ska dra nu, hööörs!♥

Söder

Mitt favorit té just nu. Tycket det är så mysigt att dricka té speciellt nu på hösten när det är mörkt och kallt ute! ♥

shine like a diamond

Hello there! Är så sjukt trött..somnade alldeles för sent igår. Men skoldagen var ganska lugn,
vi har ju en speciell skolvecka då det kommer folk från olika gymnasium och har föredrag, så då missar
man några lektioner. Det här med gymnasiet..jag har lixom ingen aning om vad jag vill gå. Finns
så mycket jag är intresserad av så jag har ett svårt val att ta. Förresten, så fyller Kanar år
idag GRATTIS! Hihi , jag & Ida & Rim & Banu överraskade henne med att lura in henne
i aulan där vi sjöng för henne och fikade. Nu ska jag ta på mig träningskläderna och
dra iväg till gymmet. Hörs!

Q/A

Hur sparar du bilder från Nelly.com?
Svar: Tryck på "ladda ner pressbild" så finns det olika storlekar på bilder att välja mellan.
 
Var kommer dina högklackade skor i från?
Svar: Din sko.
 
Var har du köpt din tröja?
Svar: Gina Tricot.
 
Var är jackan ifrån och vilken storlek har du på den?
Svar: Kommer inte ihåg vilken storlek, men den är från Kappahl :)
 
Var kommer rosa byxorna ifrån?
Svar: Gina T :)
 
Skulle du kunna berätta hur man gör bredare inlägg i bloggen? :)
Svar: Får ofta den frågan och det är ganska klurigt. Man måste ändra storlek på både wrapper
och side och även content.
 
Hårfrågor:
 
Vad använder du för platttång? :)
Svar: Det blir ett enkelt svar...använder aldrig plattång ! :)
 
Hej! undrar om du har något tips för att få sådär långt hår? vill ha så långt men vet inte riktigt hur. något tips? :D
Svar: Hejsan, jag sköter om mitt hår väldigt noga. Plattar/fönar aldrig håret och om jag gör det använder jag värmeskydd. Sen så använder jag en speciell borste som inte sliter lika mycker på håret. Använder inpackning någon gång i veckan + en olja.
 
Hur har du så långt hår?
Svar: Som sagt, jag tar hand om mitt hår väl och klipper topparna ibland så det håller sig fräscht.
 

café

 
SÖNDAG: Har jobbat lite på morgonen och nu ska jag ner på stan med Simona en sväng, blir nog en liten fika. Ikväll ska jag och Helin på ett spinningpass, var jättelängesen jag var på det så jag är taggad! Skolveckan kommer bli ganska lugn eftersom att vi inte kommer ha så många lektioner, det kommer folk och ska prata med oss elever. Sen så nästa vecka är det prao, ska faktiskt bli roligt eftersom jag ska få göra det jag är intresserad av! Ha nu en trevlig söndag ♥

birthday

Släkten var här hos pappa och firade honom, blev en massa gott. Min mage håller på att spricka nästan! Ska
ut på en promenad och rensa tankarna lite, sen ikväll blir det thaimat (orkar inte ens tänka på mat just nu) så det blir det lördagsmys. Ha en fin lördag allesammans! 

So next year

Väldigt många vill att jag ska tipsa mer om mode så tänkte det nu. Tycker att miltärmönster ( visst är jackan galet snygg?!)  är så jäkla snyggt nu i höst samt vinrött. Sen så tycker jag att dessa skor är urballa , och dom kostar ju inte lika mycket som JC. Hittade dessa kläder & skor på http://www.sonextyear.com/

11 oktober

11 oktober - Min pappa fyller år idag och även min fina vän Simona, grattis hoppas du får en riktigt bra födelsedag gumman! Så det blir en födelsedagsmiddag hemma hos pappa ikväll, trevlans. Nu ska jag ta och äta något smarrigt till mellanmål, är galet hungrig. Är alltid hungrig när jag kommer hem från skolan, så då äter jag alldeles för mycket så att jag inte alls är hungrig till middagen. Nu ska jag ringa några samtal, puss!

Maxlash

En favoritprodukt jag har använt denna månad nu är Maxlash, ögonfransarna blir längre och tjockare av denna fransnäring. Den är lätt att applicera. Är riktigt nöjd med den! Var kan man köpa fransnäringen? Hos Maxlash.se

photo

Någon ville se skolfototo..↑
Hej på er! Har upptäckt hur kul det är med Skype..har haft ett konto i flera år men
inte riktigt använt det så mycket,hehe. Så igår skypade jag med Simon,Jiggish(haha sorry) och Mostafa  vi Snackade om allt mellan himmel och jord. var även en stund på gymmet, och så klumpig som jag är så tappade jag bort mina nycklar, så fick lämna kvar min cykel  vid gymmet, men idag ringde jag dom och dom hade hittat dem! Fatta vilken lättnad. Sen så blev det HF på tv, favoritprogrammet helklart. Idag
var det en vanlig skoldag, inget speciellt direkt. Så skönt att det snart är höstlov, utan läxor och prov. Har
varit sjukt mycket i skolan på sistone så det ska bli skönt att få ta det lugnt. Nu blir det té mys och matte.
Ha en fin kväll!
 

Todays outfit

Militärtröja /svarta jeans /scarf /kängor
Körde på en riktigt höstig outfit idag!

cut

Okej, förstår att ni inte ser någon skillnad. Men bilderna är tagna i olika vinklar så då ser håret nästan längre ut på den andra bilden. Men är grymt nöjd med klippningen hos frisören, håret känns så mycket friskare,blankare och mjukare. Gjorde lite mer uppklippt och lite etapp i fram. Borde klippa håret oftare!

Kör på nytt


Autumn 12

Tog en hel del höstbilder igår, och wow så fin vän man har!
LÖRDAG: Har varit helt perfekt väder, klarblå himmel och strålande sol.Loveit♥ Har gjort lite ärenden och varit på stan och fikat,gymmat,powerwalkat,tagit höstbilder. Måste passa på när det är fint väder. Nu ska jag tyvärr plugga Kemi, ja ni läste rätt..inget man egentligen vill göra men har prov på måndag..tack kära kemi för att du förstör min helg! Sen så har mamma bokat klipptid till mig imorgon, ska bli skönt att få bort det slitna topparna!

Outfit

Får ofta frågor om jag kan ta outfitbilder, är så slö med det men idag var jag ute en sväng med Simona så passade jag på. Byxorna lyser verkligen, de såg inte ut så i affären..jaja går väl bort lite i tvätten. Ikväll blir det en lugn och skön kväll, pappa kommer hit och vi ska betälla mat pizza & jag tar falafelrulle, sen är det X-factor, Ha en toppen bra kväll!♥

Kanelbullensdag

Sugna? Kanelbulle + ett glas mjölk = ♥

Say what?!

googlebild.
Jeal Strauss var ju med för några är sedan i Americas next top model..och fick en chock
när jag såg detta!

Revyn

 
YUP tabletterna är SJUKT goda!
Började dagen med att "råka" stänga av väckarklockan, så jag somnade om och vaknade klockan
07.35(!!!) och jag började klockan åtta. Fick stressa som bara den. Kan väll inte säga
att det var den bästa starten på dagen..Nu ska jag gå igenom Biologi eftersom vi har förhör/prov imorgon. Have nice day my friends!
 

Page

Precis klippt håret, vad tycks? Nä då. Det är fake. Men har funderat på att
klippa av håret , är så osäker. Måste iallafall boka klipptid snart och få bort det slitna.

victoria's secret

Kan man bli kär i dofter? Isåntfall så skulle jag kunna gifta mig med VSdofterna! Jag har "True Escape" och sen "Sheer love" som bodylotion/handkräm. Båda luktar verkligen underbart gott! Eftersom affären Victoria's Secret inte finns i sverige har jag hittat en sida som säljer
deras produkter thumbsupbeauty värt varenda öre att köpa!♥♥

Resekit

Älskar miniprodukter och dessa är helt perfekta om man ska ut och resa.
Bla, sminkborttagning/vitaminspray/ansiktskräm m.m Då slipper man
ta med sig stora förpackingar. Håkanssonskin

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig