movietime

bild från google.
Ett tips på en bra tjejfilm är Wild Child. Ni vet en riktig sån där amerikansk tjejfilm. 
 
Info från cdon: "16-åriga Poppy Moore (Emma Roberts, Kitty och Hollywoodmysteriet) är en självupptagen och otäckt rik överklasstjej från Los Angeles. Efter att en fest spårat ur, får hennes pappa nog och skickar henne till en internatskola i England för att få ordning på henne."

Värd att se? Ohja! Tusen gånger om.
 
 
 
 

wild child

Igår kom Aya över till mig och vi hade en filmkväll! Vi kollade på Wild Child som jag har sett flera gånger innan men den filmen är verkligen så himla bra. Riktig amerikansk tjejfilm. Tack för kvällen gumman!♥
 
Idag ska vi troligen till Gränby och kolla på höstkläder, märker att det börjar gå mot kallare tider. Hösten kan faktiskt vara otroligt mysig! Puss & ha en fin lördag♥

winner

Lottade en vinnare med hjälp av random.org som vanligt!  Har skrivit till dig på kik. Stoooort grattis!♥ 
Kommer fler giveaways i framtiden. Puss

training

(Bilder i sommarstugan i somras)
Vissa dagar har man mer träningssug än andra. Idag är det en sån dag då jag inte orkar någonting. Jag har även en hög med läxor som skriker på mig. Ska ändå försöka ta mig till gymmet eftersom jag vet att jag mår så bra efteråt!
 
Nu för tiden kör jag mest styrka, tycket det är så tråkigt att springa på ett löpband och kolla rakt in i en vägg...springer mycket hellre utomhus. Nu ska jag gå igenom mina läxor! Puss & kram ♥

makeup

Detta var det som fanns i paketet! Något som ser intressant ut? Kommer nämligen göra en sminkning! fatta vilken lycka när man öppnar ett paket och finner allt detta! Looooove♥

oh

 
Hej på er! Hoppas att allt är bra med er. Har redan två läxföhör framför mig. Riktigt skoltrött haha...redan lixom. Ska iallafall till Ikea med pappa och Alice för att kolla på saker till mitt rum! Blir även middag på Ikea, godaste och billigaste maten. Ikväll blir det Idol, gud vad jag älskar det programmet!
 
Igår var jag på stan med fina Hanna! Hittade lite smått och gott som vanligt. Bl.a sminkborstar och en till vinterjacka för 300 spänn.  Jag är väldigt nöjd!
 
Puss på er allihopa!♥
 

glossy

 
Älskar verkligen Isadoras Colorshock - glossy lip stain. Blir verkligen CHOCK rosa och jag som älskar starka färger.
 
♥"En innovativ 3-i-1 läpp-produkt – Gloss , Läppstift och Semi-permanent färg.Denna unika sammansättning ger dina läppar en tunn färgfilm som smälter direkt vid beröring med huden och sveper in läpparna i en intensivt glossig färg."♥
 
Finns i flera olika färger och jag vill köpa allihopa! Srpring och köp, ni kommer inte att ångra er. Finns bl.a på Åhléns. Vad tycker ni om det? :)
 

again

 
I söndags var vi och hälsade på DESSA underbara valpar igen. Gud vad de hade växt! Så goa allihopa♥ Vi var även och plockade bär i mängder. Älskar att vara ute i friska luften, njuter av livet fullt ut då!

ceasar

Tycker att alla bör testa MAX ceasarsallad, så jäkla god med grillad kyckling!♥

swag

Outfit: Keps - Stadium // tröja - Kappahl // byxor - hm // skor - Creme Fraiche // halsband - stylebystories
 

taxfree

Detta köpte jag i lördags på Taxfreen på Ålandsbåten. Är så himla nöjd med båda sakerna! Fick en slant av mammi och pappi så passade på att köpa. Borsten var dyr men det var verkligen värt varenda öre.  Makeup sprayen gör att sminket håller längre.  Något som ser intressant ut som ni vill veta lite mer om? :)

♥ Juicy

Bling bling på hög nivå. Juicy skalet kommer härifrån och solbrillorna kommer från Cubus som jag köpte i våras så vet inte om de finns kvar men jag älskar dem! ♥ Visst är de häftiga?
 
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vinnaren av en shoutout som jag lottade ut via random.org blev.....@alamatilda♥ Grattis! Du kommer att få en shoutout! :-) <3

Åland

Åland var väldigt mysigt! Vilken jäkla buffé det var, tog säkert 3 portioner plus efterrätt. Trevligt att vara med underbara släkten! Vädret var ju också bara helt perfekt. Lyckad dag, var dock helt slut när jag kom hem haha!♥ Juste köpte även lite saker i taxfreen som jag är väldigt nöjd med. Puss och ha en fin dag

what's in my gymbag

Min Youtubekanal finns HÄR.

lots of love

 
Supersöta läsare som kom fram igår!♥ 
 
 

badrum

Att få sitt perfekta badrum är mångas dröm. Tänk att ha ett massagebadkar i sitt badrum, rena rama drömmen. Hos Westerbergs kan du få din dröm att bli sann. Man kan bygga sitt egna badkar. Det kan ju vara svårt att komma på hur det ska se ut exakt men lugn, det finns en massa inspiration på olika badkar under fliken "inspiration". De har även olika kampanjer just nu så att du kan få rabatt på olika badkar. Har du ett litet badrum? Ja då passar en dusch bra. Den tar inte lika stor plats i badrummet. 
 
"Nu kan du designa ditt drömbadrum med riktiga produkter och se ditt nya rum i 3D med vårt enkla och kostnadsfria ritprogram. I lugn och ro kan du skapa din stil, lägg till och ta bort. Det är bara du som sätter begränsningarna." Så himla häftigt att kunna designa sitt egna badrum och se det i 3D.
//Sponsrat inlägg

Friday <3

 
Skolan idag var faktiskt super! Vi hade samarbetsövningar och lekar, typ dansstopp och sen mötte vi de andra klasserna...haha vi skulle hoppas säck...och min säck gick sönder....sååå pinsamt. Men hur mycket skratt som helst blev det under dagen. Efter skolan så mötte jag mina underbara vänner, så jäkla mycket att snacka om! Vi ska försöka ses varannan fredag.
 
Hämtade även paket, ni kommer få se någon dag var det var! Nu blir det en god middag med mamsen och lillasyster, imorgon blir det kryssning med släkten! Ska bli väldigt kul :-) Ser mest fram emot buffén haha, typiskt mig. Mat=kärlek♥

T.G.I.F

treasureisland
It's Fridaaaaaaay!!! I skolan ska vi bara göra lite aktiviteter med alla andra ettor så en lektionfri dag blir det. Vid tvåtiden drar jag och möter Aya,Ida och Jennifer på stan för en fika. Vi har sååå mycket att snacka om eftersom vi alla har börjat på helt olika gymnasium, sad but true. Har även en del saker att kolla, behöver en massa nytt nu till hösten/vintern. Puss på er och ha en fin fredag!

Friday tomorrow

Hola amigos! Gud vad dagarna går fort. Så himla mycket som händer och massa nya intryck.  Jag trivs jättebra i min klass och ser fram emot dessa 3 år. Det verkar som att det kommer bli en hel del plugg nu framöver men ska göra mitt allra bästa. Just nu består dagarna av: skolan sen hem och äta mellis och sen ta cykeln till gymmet. Imorgon tar jag ett break från gymmet för att träffa mina fina vänner och fika på stan. Miss you girls! ♥
 

beauty

 
Strawberry Daiquiri - Det är en bodysplash som luktar mums. Har den i min träningsväska så att jag luktar gott på gymmet. Föredrar bodysplash på gymmet istället för parfym eftersom parfym luktar starkare.
 
OLEI Pink Neon 011 - Ett självlysande nagellack som lyser i mörkret, det är supercoolt och jag som älskar rosa! Läääääckert.
 
Finns att köpas på Bellisas 

förändrats

3 år sedan...årskurs 7.

Ni kanske inte märker så stor skillnad på mig men jag själv tycker att jag har förändrats en hel del både på utsidan & insidan. Jag gick in i årskurs sju som en sportjej med ett osäkert tandställnings leende. Basket och fotboll var det jag körde på fritiden. Började då även i basketklass. Jag trivdes bra och så i klassen men det blev alldeles för mycket med två sporter. Valde då bort fotbollen för att satsa på basketen.
 
Körde basket i ungefär 1 år till innan allt blev för seriöst. Jag spelade mest för skojs skull. Jag valde att sluta på basket och lägga ner mer tid på plugg eftersom jag skulle börja i årskurs åtta då det var betyg som gällde.  Började då i en vanlig klass men det gick fort innan jag kände mig "hemma".
 
Bloggen hade jag på sidan om, la ut lite vardagsinlägg och mest bilder på mig...själv haha. Fotograferade även väldigt mycket.  Ungefär vid den här tidpunkten skaffade jag även gymkort vilket jag aldrig har ångrat.
 
Började nian och det året gick fort, alldeles för fort. Och nu står jag här med en blogg med många fler läsare, går på gymnasiet, har en liten misse som jag älskar över hela mitt hjärta och har skilda föräldrar men är en otroligt mycket starkare person på insidan. Det handlar om att tro på sig själv, även om jag sällan gör det så försöker jag.
 

wanties

Länkar: 1 // 2 // 3 // 4
Är riktigt sugen på att beställa hem dessa godbitar!
 

tävling - vinn en shoutout

It's time. Eftersom ni uppskattade den förra tävlingen så here we go again!
Regel:
1.Kommentera ditt Instagram-namn.
 
STOR extrachans:
1.Gör en shoutout till mig @josefines hashtag #josefines
 
 
GOOD LUCK!<3
 
 
avslutas den 23 augusti
 

Vinnaren: @alamatilda STORT grattis! Lottade ut vinnaren via random.org <3

#Backtoschool

♥ Bra att ha saker i skolan:
- Miniräknare.
- Pennfodral.
- Linjal.
- Vinkelmätare.
- Blyertspennor.
- Blyertsstiftpennor.
- Kulspetspennor.
- Suddigum.
- Stift.
- Olika färgade mappar.
- Markeringspennor. (stryka över viktiga ord/meningar)
- Post it lappar.
 
Ett tips är att springa till TGR(Tiger) där man köpa de mesta för en billig peng. Nästan allt på bilden har jag köpt där. 10-20 kronor typ.
 @Josefines på videofyme!

Gymnasiet

En glass i solen ♥

Då går man på gymnasiet då. Verkar vara en grym skola! Någon av er som också går där? Första skoldagen gick bra, bara trögt att komma upp ur sängen. Mötte Rim vid huvudentrén och gud så nervös jag var när vi skulle gå in i aulan. De ropade upp våra namn och sen gick alla till sina nya klasser. Är jättenöjd med klassen och vi har ett grymt schema! Jag älskar att lära känna nya personer så det ska bli så kul att börja på gymnasiet.
 
Efter skolan gick jag, Athena, Nardin och Biim ner på stan och kollade på Victoria's Secret som äntligen har kommit till Uppsala, 119 kr styck vilket är awesome. Mötte även bloggläsare som tog kort med mig, gullisar! Dock blev jag hemsk på bilden haha.
 
Tror att det blir 3 härliga år! ♥
 
Hoppas ni alla är nöjda med era val. Puss

country style

Outfit: Stövlar - hunters // shorts - Levi's // topp - hm (egentligen en kjol) // armband - fuckcancer
Shortsen fixade jag själv. Klippte ett par gamla jeans och vips så har man ett par Levi's shorts. De är liiite stora men jag hade ett snöre i midjan så det gick bra ändå.

high school tomorrow

[lite gott vid datorn♥]
Har haft det urmysigt i sommarstugan med trevligt sällskap och god mat men nu är det andra bullar som gäller. Imorgon börjar jag GYMNASIET. Kan knappt förstå det själv, det är ju bara de "stora barnen" som börjar gymnasiet (haha tänkte så när jag var liten) och nu står jag här och ska börja gymnasiet. Jag är pirrig, taggad men samtidigt lite ledsen. Sommarlovet gick alldeles för fort och kommer sakna högstadiet väldigt mycket, till och med de hemska trapporna man klagade på varje dag haha. Jag hoppas att jag ska trivas i min nya klass som jag ska gå i hela tre år med, vi ska ju ändå ta studenten tillsammans.
 
Hur blir det med bloggen då? Jo, den kommer ju att fortsätta som vanligt dock kan jag inte lägga ner lika mycket tid på den som jag har gjort under sommarlovet. Så 1-2 inlägg per dag kommer det bli. Vill faktiskt hinna med vänner, träning och plugg. Det kommer alltid komma i första hand.
 
Jag vill tacka alla som följer mig här genom min lilla bloggis, det betyder jättemycket. Är så tacksam, nu har vi en rolig höst att se fram emot! Har ni några önskeinlägg så skriv gärna det :) Kram!
 
Imorgon kommer outfitbilder så håll utkik♥

some music

 
Älskar låten! Tycker att JEM är ashäftiga :)

Linser

 
Jag har nu skaffat....LINSER! Är så lycklig att kunna se folk. Jag gick på stan och hejade på alla, har inte kunnat se ansikten förut. Har flera gånger gått förbi vänner utan att märkt något. Extra jobbigt på gymmet, när man hejar på helt fel personer. Ni anar inte min lycka, har ju haft glasögon men inte velat använda det ute på stan. Att kunna se klart, wow bästa känslan ♥ Perfekt nu till gymnasiet!!
 
Var fixade du? Specsavers.
Månad/dag linser? Månadslinser.
Vad kostade det? Priset kommer nog att landa på 2500 kronor per år med månadslinser.(med synundersökning & linsvätska)
Var det värt det? GUD JA!! Helt fantastiskt att inte behöva kisa med ögonen och se folk suddigt. Att kunna läsa menyer på stan utan att fråga kompisen vad som står på menyn, underbart.
 
Tveka inte, gör det bara!

lördag

God morgon på er! Ska till sommarstugan och ha kräftskiva idag med kusinerna. Vi skulle egentligen ha åkt ut dit igår men det blev inte så bra väder så hoppas på lite bättre väder ikväll. Nu ska jag packa väskan innan vi drar iväg, kanske blir lite svamp/bär plockning imorgon också så det är väl bäst att jag slänger ner mina hunters :)
ren spegel....

mums

Ikväll var hela familjen på resturangen "På hörnet". Tänk er att få denna hamburgetallrik serverad efter ett träningspass då man är VRÅLHUNGRIG. Den gick fint ner i magen. Blir sugen bara jag ser bilden haha!

happy face

Lite sneakpeak på shoppingen idag, visar sällan vad jag handlar i bloggen men nu tog jag bara lite snabba bilder.
 
Idag fixade jag en sak jag har funderat på väldigt länge, verkligen LYCKA. Berättar mer om det imorrn.
 
Puss ♥

sale

Tänkte tipsa om Romwe.com's rea. Du kommer till den här :-)

Espresso

Pics från igår från stan med fina Maja ♥
Ps..ni MÅSTE testa Espresso House Hickory chicken bagel, asså det lär vara den godaste någonsin...

spring

Outfit: Tröja - Lindex // byxor - Rutbutiken // halsband - hm
Bra att gå igenom arkiv när man hittar outfits från i våras, tog denna i maj. Älskar verkligen halsbandet, tycker det är så snyggt. Gillar även volangerna på tröjan! ♥

middagen

Så trevlig "hejdå middag" igår med Lydia och alla andra sköna tjejer! Vi åt mat på Tzatziki, verkligen supermumsigt med grekisk mat. Fick även reda på hur mitt skolschema ser ut, såg helt okej ut faktiskt. Inte så sena dagar som jag hade trott! Efter några timmar där så gick vi till donken och köpte latte/läsk/glass och satt oss i mörkret vid ån. Perfekt avslut.
 
Kommer sakna dig vännen, hoppas du får det bra i Luleå! ♥  
http://lydia.devote.se/ <------ och upptadera bloggen en massa där uppe!
 
Idag blir det stan med Maja, ska bli skitkul att träffa henne igen! :) <3

utgång

Klocka - Chique.se ♥ Supersnygg! Passar till allt.
Hejsan! Idag blir det först att gymma och sen ut och springa. Ikväll blir det resturang med massa härliga tjejer & killar för att ta avsked av bästaste Lydia som flyttar Luleå för att börja på basketgymnasium, hon är GRYM verkligen! Kommer sakna den solstrålen. Nu ska jag sätta på mig gymkläderna och dra iväg. PUSS

How to: fiskbensfläta

http://www.youtube.com/josefineolssons

by night

Clara var och hälsade på i min sommarstuga för några veckor sen och det var så mysigt! Vi åkte ut med båten sent på kvällen, verkligen en stor check på sommarlistan. ♥

All day long

Är totalt förälskad i Isadoras nya mascara "All day long lash" som är enkel att applicera och håller hela dagen. Jag brukar ha svårt att få till mascaran bra på underfransarna men med denna borste var det superlätt! Tycker att den passar utmärkt som vardagsmascara. Den finns på Åhléns.
 
   Info om den:
♥ Extra långa fransar
♥  Utmärkt separation
♥ Sitter säkert – utan att flaga eller svärta
♥  Volym – byggbar formula för extra volym
♥  Lätt att ta bort
- Kan tas bort med handvarmt vatten
- Snäll mot dina fransar
♥  Cremig, mjuk formulering
 

babes

Igår: Var på stan med familjen och shoppade en massa saker, även kläder på rean! På kvällen cyklade vi till släktträffen eller det var en inflyttningsfest där det bjöds på god mat. Vid åtta tiden mötte jag mina babes och vi köpte med oss godsaker och satt oss vid ån, sååå mysigt! Träffade även på ett härligt gäng från Wales.
 
Idag: Gränby Centrum med mamma & Alice, hittade en aaaassnygg jacka. Så himla nöjd. Nu ska jag fixa lite på mitt rum och sen blir det att kolla på One Tree Hill, bästa serien efter The O.C. Händer så mycket just nu i serien och jag är en sån som gråter när det händer sorliga saker i filmer, så ni kan ju tänka er hur jag ser ut när jag ser på OTH...haha.
 
Ha en fin kväll allesammans! ♥
 

Danny Saucedo

 
Danny är ju bara för bra! Man blir så glad av låten. ♥

oldie

Outfit: Klänning/jacka - Gina Tricot // skor - Eurosko // väska - second hand // brillz - hm // armband - thisstyle
Gick igenom i arkivet och hittade oanvända outfitbilder som jag tog i början av sommaren...bättre sent än aldrig. Älskar verkligen klänningen, hade den på åttans avslutning då jag fick lämna in den till en skräddare och sy upp den...hehe kortis!

IDIOTER

Man tror inte att det är sant! Var ju på stan idag och då var det nazister som delade ut lappar där det stod att de ville få bort invandrare. En stund senare har de slagit ner en man helt blodig med en flaggpinne....ASSÅ VILKA J*VLA IDIOTER!!!! Det visar bara vilka hemska människor ni är.... Läs hela artikeln här

case

 
Iphone case from Iboom ♥
 Godmorgon på er! Sovit gott? Jag har iallafall det, men ställde väckarklockan på nio och somna om en timme...haha det får verkligen inte hända när skolan börjar!  Nu ska vi göra lite smoothie i nya smoothiemixern, lööve it!
 
Senare ska jag, mamma och Alice ner på stan det var verkligen längesen jag gick på stan med en familjemedlem, blir inte lika ofta som när man var en liten plutt. Vi ska kolla på skolsaker på TGR som äntligen har öppnat i Uppsala, priserna ligger på 10-20-30 spänn typ och dem har även fått in smink som de hade i Köpenhamn, yeeey! Jag visade ju massa saker i min haul som kom från TIGER i Köpenhamn och då visste vi inte att det fanns i Uppsala, typiskt. Vi som plockade på oss massa grejer hem haha.
 
Ikväll blir det släktträff, supertrevligt. Ha en fin lördag♥

summernights

För någon kväll sen hade jag, Simona och Linda lite donken picknick. Så himla trevligt, precis såhär vill jag tillbringa de sista sommarlovskvällarna. Köpte min älskade McWrap, fick veggie men det gjorde inget för den är verkligen underbart god. Kan verkligen rekomendera den ♥

sleep

Nya sovshorts för 129 minus 100...alltså 29 spänn! Helt galet. Finns på Cubus och de är verkligen så sköna att sova i. Nöjd plånbok = nöjd tjej♥

Questions

Svarar på era frågor - Min Youtubekanal hittar du här: http://www.youtube.com/user/josefineolssons :D Kram!

concealer

BareMinerals Correcting concealer En superbra concealer från märket BareMinerals, som har mineralsmink och passar alla hudtyper. Concealern finns i flera olika nyanser så det finns alltid någon nyans som passar alla. Jag har färgen Light 2 som passar mig bra på sommaren när jag har lite mer färg i ansiktet än i vanliga fall.
 
Förpackningen är liten och smidig. Får lätt plats i fickan och tar inte stor plats i necessären. Brukar annars bli väldigt fullt i mina necessärer som är fyllda med smink. Det finns en liten spegel med så det är ju perfekt när man är ute. Något annat som är bra med concealern är att den har solskyddfaktor 20, perfekt för att soliga sommardagar. Solskyddsfaktor är väldigt viktigt.
 
Om du är ute efter en ny concealer tycker jag absolut att det kan vara värt att prova BareMinerals spf 20 Correcting concealer just också att den kan täcka både mörka ringar under ögonen samt ojämnheter i huden. Jag gillar krämiga concealers mest för jag tycker de känns mer täckande än pudriga concealers, men det beror på vad jag vill täcka.
 
Fri från:
♥ Parabener
♥ Syntetiska dofter 
♥ Artificiella oljor
 
Har ni någon produkt från BareMinerals ni kan tips mig om? :)

yestie

Igår var jag och min fina vän en sväng på stan och tog en gofika på Waynes, jag drack deras lemonade och den var verkligen otroligt fräsch. En riktig törstsläckare nu på sommaren. Vi snackade om allt möjligt och jag är så glad att jag är vän med henne, vi har känt varann i nästan tio år (!!!). Hjälp vad tiden går fort alltså...
 
Kom precis hem från gymmet med Helin, vi körde bara styrka för har ändå tänkt att springa om en stund. Resten av dagen kommer att spenderas i soffan....med en kopp té....och någon bra film. Inte så roligt väder, hur ska jag klara mig igenom en mörk höst & vinter? Blir väl filmkvällar varje kväll typ haha!

sneakers

Visade dessa i min haul video, men tåls att visas igen. 279:- på Creme Fraiche i Köpenhamn! Swagalicious på hög nivå ♥

hundvalpar

I fredags hälsade vi på dessa underbara lagotto valpar som var endast 3 veckor gamla. Vill så gärna ha en liten hund men tyvärr har vi inte den möjligheten att ha hund eftersom man måste vara hemma väldigt mycket, men de var  hur gulliga som helst! ♥

thank you

Detta fick jag från @amandajangbrand på Instagram, så duktig! Tack snälla du ♥♥
 
 
Om ni vill maila mig: [email protected]

QuickMax

Ögonfransnäring från LuxStyle som gör ögonfransarna längre på sju dagar. Finns ju hur mycket olika näringar som helst för ögonfransarna men detta sägs vara väldigt bra! Är det någon som har provat det? Ska testa det hade jag tänkt!♥

grey

Dress - Gina Tricot

rutiner

[Sheer love - body lotion♥]
Ställde väckarklockan på nio idag för att komma tillbaka till vanliga rutiner, men fan vad jag ville kasta mobilen i väggen när det ringde. Ville bara somna om...hur ska det gå när skolan börjar igen? Gå upp 2 timmar tidigare, gooosh.
 
Precis gjort en liten frulle till mig och har tänkt att sätta mig på balkongen en stund, superhärligt väder! Ska ner på stan en liten sväng innan jag tar bussen till jobbet, gud vad veckorna går fort och man håller knappt koll på dagarna...är det söndag? Är det torsdag idag? haha undrar hur många gånger jag har frågat det under lovet..
 
Puss och ha en underbar dag ♥

Rabatter - gratislandet.se

Vem gillar lixom inte rabatter & erbjudanden? Gratislandet.se har iallfall hur mycket rabatter som helst till alla möjliga hemsidor. Just nu finns det erbjudanden för Zalando.se som 10% rabatt på hela din beställning vid köp över 500 kr och 150 kronor rabatt vid köp över 750 kronor vilket är hur bra som helst! Dessa erbjudanden hittar du här. Kika in vettja! :)
 
//Inlägget är ett samarbete

Copenhagen

Gjorde en video med lite klipp från Köpenhamn, @josefines på Videofyme! :)

G.T

Allt från Gina Tricot. Gillar att ha en neutral topp och matcha det med färgglada smycken!
 

Tips för en bättre blogg!

X En fin header/design, behöver inte vara värsta proffs headern men det gör att läsaren blir mer intresserad av att läsa bloggen, första intrycket är viktigt. Jag gör ju headers för 200 kr styck, och det kan vara värt att lägga ner dem pengarna på det. Maila [email protected] vid intresse.
 
X Välskrivda inlägg. Lägg ner lite extra tid på dina inlägg, hellre 1-2 inlägg om dagen än 10 snabba ointressanta inlägg.
 
X Bilder. En blogg utan bilder är inte rolig, de flesta går in på din blogg för att se bilder. Självklart ska det vara text också och det behöver inte vara bilder till varje inlägg.
 
X Redigera dina bilder. Du behöver absolut inte sitta och redigera varenda bild (hehe som jag gör då..)men man kan få väldigt fina bilder genom att ändra ljusstyrka,lägga till färg och skärpa. Du behöver inte köpa något dyrt program som Photoshop för det finns massa gratis program på nätet som te.x www.pixlr.com/editor/
 
X Språket. Det är jobbigt att läsa en blogg som skriver en massa förkortningar, inte sätter ut punkter, kommatecken osv... försök att skriva så "rent" som möjligt.
 
X Var dig själv. Om du är dig själv kommer du långt. Våga vara unik och bjud på dig själv!
 
X Fråga vad folk vill läsa. Hör runt lite vad folk tycker är kul att läsa och gör lite önskeinlägg.
 
Eftersom jag ofta får frågan hur man får en läsvärd blogg skrev jag ner lite punkter, finns hur mycket som helst men detta var litegrann! Kram på er.

breakfast

Något jag saknar på hotellet är frukosten! Helt galet gott var det och fräscht. Nypressad juice, smoothie, färsk frukt, nygjorda mackor,yogurt med bär/musli m.m...  En superbra start på dagen helt enkelt!

solig dag

 
Lovely day på hög nivå. Sommaren i Sverige måste vara den bästa tiden på året. Vi åkte ut vid tio-tiden imorse till min fasters mans nya hus, ni vet det jag skrev om förut HÄR. Vi solade, badade( i pool&sjö), plockade hallon och hade det bara allmänt trevligt. Nu blir det att packa väskorna för att åka ut till min sommarstuga över helgen, ska ju bli värsta sommarvärmen (runt 30 grader). Kommer att tidsinställa inlägg nu till helgen så bloggen inte står tom! Puss och ha en trevlig helg allesammans ♥

yesterday

Outfit: Tröja - Lindex // Halsband - Hm // Byxor - hm // Klocka - Stylebystories // Väska - Second hand // Skor - Skopunkten (? ) inte säker..
 
Ska följa med min faster ut på landet under dagen och det ska bli så mysigt. Hoppas det blir bra väder. Senare på kvällen drar jag till sommarstugan över helgen, blir lite blåbärsplockning. Älskar att tillbringa tid i friska luften, mår bra av det. Puss på er!♥

PLL

 
Supermysig dag med Hanna, för er som inte visste det så bodde vi grannar i typ 9-10 år. Verkligen en toppentjej! Vi lunchade och gick runt lite och mötte även på 2 supersöta tjejer på hm. Det är så kul när ni kommer fram, blir verkligen glad ska ni veta. 
 
Nu på kvällen så har jag varit ute och joggat, skönt att rensa tankarna! Det finns så mycket nya bra låtar nu som man verkligen blir glad av. Nu ska jag kolla på PLL med lillsis, eftersom många har tipsat om den serien :-) Kanske lägger ut några outfitbilder imorgon/helgen från idag som Hanna tog med lill-kameran, så inte värsta bästa kvalitén men ändå bilder =) Ha en bra kväll och sov gott ♥

details

Details - Stylebystories
God morgon på er! Vaknade för ungefär en timme sen. Haha, igår ikväll så var det vääärsta tjafset här hemma och vet ni vad det va om? TANDBORSTAR. Jag hade råkat borstat med min lillasysters tandborste, för det är fan inte lätt att hålla reda på vem som har vilken eftersom jag har olika både hos pappa,mamma och sommarstugan. Men ni kan tänka er vilket liv det blev på min lillasyster som typ också är bakterierädd, så står jag där och borstar med hennes tandborste, hehe. Jaja, idag blir det iallafall stan med Hanna som jag inte har träffat på länge:) Supermysigt!
 

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig