nytt

Kände för att fixa en ny header, har ändrat fram och tillbaka hela tiden i Photoshop för blev aldrig riktigt nöjd. Men hoppas att jag ska trivas med den och ni med såklart! Ni får gärna säga vad ni tycker om den ♥

Solpuder

Ett helt underbart solpuder från märket Too Faced. Det ger verkligen en solkysst look, det brukar vara väldigt svårt att få tag på solpuder som inte ser så orange färgat ut i ansiktet vilket ger ett onaturligt resultat. På vintern ser det extra onaturligt ut då man har en blek hy. Med detta solpuder blir resultatet väldigt naturligt och det passar även alla hudtyper. Jag gillar matta solpuder bäst eftersom jag lätt blir blank i ansiktet.
 
Mitt första intryck av solpudret var förpackningen, otroligt snygg design och lika så med själva asken. Supergulligt med med guldig ask och fina detaljer. När jag öppnade asken slogs jag av den underbara choklad doften, ja du läste rätt. Choklad är precis vad det luktar, man vill nästan äta upp den. Finns även en spegel med så det är ett stort plus i kanten, det är inte alltid man har tillgång till en spegel när man är ute.
 
Jag tycker absolut att det är värt att köpa detta solpuder, ett av de bättre jag har provat och jag har provat en hel del olika sorter. Man hittar det på smink.net som har billigt smink. 
 
Kortfattat om Too Faced Matte Bronzing Powder Chocolate Solei:
 
♥ Choklad doft
♥ Passar alla hudtyper
♥ Fin förpackning
♥ Naturligt reslutat

Nöjd tjej

Ett enormt stort tack till http://johannamariakallgren.blogg.se som fixade min meny, blev hur nöjd som helst♥

dagen

Så mysig dag på stan med Idis! Åt god sallad på Panini, mötte en bloggläsare vid namnet Ida(supergullig), vi åt frozen yogurt(ovanligt?),shoppade lite smått och gott bl.a träningströjor. Det började spöregna med stort S när vi skulle hem så mammsen fick hämta oss med bil, skönt! Nu blir det lite serie tittande och lite chai té, PUSS på er!

today

Bild från i våras, och ja hon är MYCKET längre än mig... :(

Morning! Ska ner på stan med Ida som jag inte har träffat på flera veckor...mysigt att träffas igen. Har lite småsaker jag måste köpa men ska försöka hålla pengarna i styr, så lätt att man hittar en massa snyggt när man är på stan. Får hela tiden"såg dig på stan" men kom fram, blir bara så glad så var inte blyga! Nu ska jag bara fixa handväskan innan vi drar. PUSS

pink

Outfit: Kavaj - hm // byxor - Dr Denim // Ring - StyleByStories // Skor - Converse // Solbrillor - Rusta // Skärp - Gina Tricot
En annan outfit jag hade i Köpenhamn, brukar sällan använda kavaj men hittade denna godbit på rean så slog till med en gång. Jättenöjd med köpet.
 
 

zoombie

Godermorgon! Var som en zoombie när jag vaknade, helt galet trött och håret stod åt alla håll och kanter. Först på schemat idag: jobb. Börjar vid fyratiden så tänkte ta det lite lugnt, orkar fan inte släpa mig till gymmet men ska iallafall kolla på en sak på stan innan jobbet. Blev en liten smoothie till frukost som en bra start på dagen. 
 
Har gjort lite videos under tiden jag var i sommarstugan (tidsfördriv hehe) men bl.a svaren på frågestunden. Hade nästan glömt bort att jag hade haft en frågestund. Nu ska jag fixa mig lite innan jag drar iväg! Ikväll kommer outfitbilder så håll utkik! PUSS

Caseapp

 
....blev http://nattstad.se/mlemoutzoglou , stort grattis! <3

Undrar ni hur jag drar vinnare? Använder random.org !
 
Vann du inte? Här har du en kod som ger dig 20% på ett köp på caseapp.se,
koden:"josefines20" som gäller till den 10 augusti! Skriv den i kassan.

home

Lilla älsklingen...
Hej på er!
Äntligen hemma...vi fick leta efter Viggo(min katt) i cirka 3 timmar för att vi skulle hem...han fanns lixom ingenstans i närheten av sommarstugan. Som tur var skulle mina kusiner stanna i sommarstugan så medans åkte vi och åt mat (se bilden) och gud vad gott det var! Var verkligen vrålhungrig.Vi hoppades på att kussarna skulle ringa medans vi åt och säga "han har kommit hem" men nix pix.
 
Vi fick åka hem till Uppsala och precis när vi packade ur bilen ringer dem och säger attt han har kommit tillbaka..så då var det bara för mamma att åka tillbaka 2-3 mil och hämta han..lilla busungen. Nu blir det en tékväll med mammi & Viggo förstås och svara på massa mail som jag har fått under veckan! Puss till er alla♥
 
 
P.s vinnaren lottas ut imorgon eftersom sista tävlingsdagen är idag!
 

Come and get it

 

Joe & the juice bar

I Danmark fanns Joe & the juice bar typ överallt. På tivolit när de andra tog glass gick jag dit istället och köpte en såkallad "strawberry shake" med banan också. Trodde den skulle smaka som vanlig hederlig smoothie men niiiix pix. SÅ JÄKLA GOD! Slutade med att hela familjen drack min shake istället, haha! Joe and the juice bar  finns ju även här i Uppsala, varför går jag inte dit oftare? Nu får det bli en ändring på det!
 

cotton fresh

Tips på ett superbra torrschampo från märket Barnängen som luktar fräscht med doften "cotton fresh"!  Finns lite överallt skulle jag tro. Det är lagom storlek på flaskan så den är lätt att ha i handväskan :)
 
Info härifrån.
"Torrschampo för normalt till fett hår. Den silikonfria formulan absorberar överflödigt fett från hårbotten och ger håret fräsch effekt en extra dag utan hårtvätt.  Cotton Fresh torrschampo ger ren känsla mellan hårtvättar och blir osynlig efter urborstning. För en hållbar frisyr med fräsch känsla."
 
Hur den ska användas:
 Skaka flaskan ordentligt. Håll flaskan 20 cm från ditt huvud. Spraya med korta intervaller i mindre hårsektioner. Låt verka. Använd en handduk eller dina fingrar och arbeta igenom håret. Borsta igenom håret noggrant.
 
 

redigerad bild

La ut denna bild på Instagram. Använt apparna: Deluxe fx för mer färg och ljus sen Aviary för mer skärpa. Jag får många frågor om hur jag fixar mina bilder med olika appar, men dessa appar använder jag mest! :) avslutar oftast med något instagram filter!
 

vattenmelon drink

Så himla läskande...tänk er en varm sommardag med klarblå himmel och svetten rinner ner för pannan...så kommer en sån här iskall drink.....
 
Recept:
 
600-650 g vattenmelon
3 msk pressad lime eller citron
1 flaska sockerdricka (à 33 cl)
ca 1 msk florsocker
8 isbitar
färsk mynta till garnering (kan uteslutas)
 
Skala vattenmelonen, dela den i bitar och ta bort kärnorna. Det ska bli cirka 500 g rent melonkött (för 4 port).
Lägg melonbitarna i frysen minst 30 minuter.
Mixa alla ingredienser och häll upp drinken i glas och garnera.
 
Det var så läskande!

Receptet taget härifrån.
 

Vinn ett egetdesignat Iphoneskal/ dataskin

Nu har ni chansen att vinna ett egetdesignat skal eller varför inte ett data skin? (finns för vanliga & apple datorer =) Du väljer när du vunnit presentkortet! Perfekt för sommarminnen!
 
För att vinna:
Gilla Caseapp på Facebook: https://www.facebook.com/caseapp.net
Kommentera att du är med.
 
Extrachans:
1.Följ mig på Bloglovin Follow on Bloglovin / Gilla min Facebooksida här
 
2.Dela tävlingen på Instagram och tagga #josefines + @josefines / Dela tävlingen i din blogg med länk till www.josefines.se / Videofyme @Josefines
 
 
Avslutas den 28 Juli då en vinnare lottas ut! Lycka till♥
 

Vinnaren blev http://www.nattstad.se/mlemoutzoglou ! Stort grattis <3
 
 
 

<3 Köpenhamn haul

Bäst kvalité i 1080pHD! Prenumerera på mig HÄR
 
Mer sånna videos?

Mobilblogg

Hej på er! Har haft en underbar dag här på landet, sol hela dagen. Ska vara väldigt försiktig i solen och ha massa solkräm, brände nämligen hela ryggen för 2 veckor sen och nu börjar det flagna, euuuw...
Nu har vi iallafall gäster som ska sova kvar här så vi har grillat och kört femkamp. Som sagt kommer på på söndag och då får jag internet igen, har bara väldigt trögt internet på mobilen nu...imorgon kommer min haul video upp i bloggen ! Tidsinställda inlägg tills söndag :-) ha en fin kväll och njut av svenska sommaren när den är som bäst <3


B&J

På Köpenhamns tivoli fanns denna underbara kiosk, så gullig! Synd att det är så jädrans dyrt med Ben & Jerry's glass...eller det kanske är bra eftersom annars hade man nog ätit mängder. Det höga priset beror också på att de är Fairtrade märkta, vilket är super!
 
Bild härifrån.  KOLLA!!!!! Frozen yogurt som B&J glass!! Jag som är galen i frozen yogurt. Hur gott låter det inte med "Banana Peanut Butter"? Vet någon var dem finns att köpa? Måste bara smaka!

Outfit by night

 Outfit: Blus & halsband - Stylebystories // Byxor - Dr Denim // Skor - converse // Solisar - Le specs
 Sista kvällen i Köpenhamn hade jag denna outfit. Kul att klä upp sig lite eftersom på dagarna gick jag runt i mjukisar & gympaskor, hehe. Vi hittade en supermysig resturang som också var billig, det blev buffé. Billigt & gott, då var vi nöjda. I miss this city!
 

stammis

Är nästan beroende av frozen yogurt. Ända sen det har öppnat i Uppsala har jag varit deras stammis haha.
Ska bara slänga i mig some frulle innan vi åker till landet. Har laddat upp med massa Veckorevyn & Solo tidningar så jag inte blir så uttråkad. Till Ikväll har jag fixat outfitbilder från Köpenhamn så håll utkik!

drar

Sneakpeak på en outfit. Imorgon drar jag till sommarstugan, sista veckan för i år...känns lite tråkigt faktiskt. Har tidsinställt inlägg, men kommer hem på söndag. Så det kommer inlägg varje dag. Kanske gör en mobilblogg från stugan! Har även fixat en Köpenhamns haul (video). Ta hand om er bloggisar. XoXo

♥zebra

Ett data skin från Caseapp, hur snyggt är det inte på en skal 1-10?! Så gulligt med rosa zebramönster. Imorgon kommer en tävling där ni kan vinna ett egetdesignat skin/ iphoneskal, så kika in då. Vad tycker ni om det? :)

slut

Kom precis innanför dörren efter ett träningspass, har inte varit där på länge så kände att jag behövde röra mig lite. Men goooosh vad jobbigt det var. Var så trött och orkade knappt gå på löpbandet. Håller jag på att bli sjuk? Ont i hela kroppen fan...
 
 

F*ck cancer

Det finaste armbandet jag äger. En stolt ägare. Köpte det för 100 kronor och pengarna går till Ungcancer.
 
Det var en självklarhet för mig att köpa armbandet. Alla som kan och har möjlighet bör hjälpa andra som har det sämre, tillsammans kan vi bekämpa cancern. Cancer finns överallt och kan drabba vem som helst.
 
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något, ♥

outfit video

Tryck på 1080pHD för bästa kvalité! Min youtubekanal finns här ♥
 
Slängde ihop lite kllipp från mobilen på denna outfit! :)

last day

Look who I met yesterday..;) Nejdå men alla tog typ kort med han på Abercrombie i Köpenhamn. Stackarn, samma leende på varje bild. Men han såg nästan overklig ut! Men var bara tvungen att ta bild med han , för jag hade nog ångrat mig annars.
Borta bra men hemma bäst! Älskar att åka tåg, speciellt när man har internet som kan underhålla en. Alla är så nöjda med Köpenhamnsresan och vill redan tillbaka! Hade inte värsta höga förväntningarna på den staden men wow. Folket,maten,shoppingen,miljön♥ 
Typ alla cyklar runt på stan där, känns så modernt eftersom vi måste tänka allt mer på miljön. Har MASSOR med bilder från Köpenhamn och tänkte kanske göra en Köpenhamn guide med bra affärer och matställen om det skulle uppskattas?
 

Köpenhamns tivoli

Tänk er en slänggunga....i luften...typ 100 meter upp...OMG. Typ dödens karusell....där gick min gräns.
Liseberg & Grönan kan slänga sig i väggen! Bästa tivolit jag någonsin har varit på och även det vackraste. Fanns allt man behövde, och gud vad mycket godsaker det fanns att köpa där! Åkte de flesta karuseller utom Eclipse, slänggungor högt upp i luften...hade nog dött om jag hade åkt den. Var heeelt slut efter en hel dag på tivolit men det var så värt att åka dit. Sista dagen idag innan tåget går klockan halv fem, så det blir att spendera den sista dagen på stan och fira mammi. Mammis birthday today, love ya ♥
 

My FroYo Cup

Mitt nya favoställe här i Köpenhamn! My froyo cup ♥ 13 kr/ 100gram vilket är ett superbra pris. Man fick själv välja hur mycket man ville ha. Beslutsångest x 1000, haha.

dag to (danske)

Dag 2: Vi gick runt på stan och bara myste. Fikade typ 3 gånger samanlagt men man måste passa på när man är här. Finns hur mycket mat som helst öööööverallt! Vi var även på två museeum, guinness world records var så häftigt! Idag blir det tivoli och min syster är nog den som är mest taggad haha. Får se om jag kommer hem levande....

r.i.p Talia

Fick tårar i ögonen när jag fick veta att hon hade somnat in...jag älskar hennes videos (@Taliajoy18)  En så begåvad tjej ♥ Mitt humör var inte de bästa igår ikväll pga detta, mamma ba "Josefine,du känns inte riktigt närvarande". Men jag är en sån som lätt blir ledsen över sånna här saker, går och tänker på det hela tiden...
 
F*ck cancer!!!

cross

http://4evertrendy.storenvy.com
Visst är det tjusigt! Finns i flera olika färger men jag tyckte detta passade mig utmärkt. Kan aldrig få nog av nitar och rosa.
 

dag 1

lill-turisten i storstaden...
ÅÅÅÅÅH vad jag älskar Köpenhamn! Det är en så mysig stad, även om man knappt fattar vad de säger hahaha...
 
Dag 1: Kom till hotellet vid 4-tiden, gjorde oss i ordning och gick ner på stan och kikade i alla mysiga butiker. Vi åt därefter middag på en urmysig resturang vid "Nyhavn" typ Nyhamn på svenska, så fint med alla båtar som åkte förbi. Vi satt där ganska länge innan vi gick och köpte glass, typ världens godaste. När vi sen skulle tillbaka till hotellet gick vi lite fel om man säger så, men tur att kartor finns! Avslutade dagen med lite film tittande.
 
Idag blir det att starta dagen med en frulle på hotellet innan vi ger oss ut på stan, imorgon blir det tivoli! yeeey :-)
 
Vad vill ni ha mer bilder på här i Köpenhamn? 
 
 
 

peplum top

Outfit: Topp - Bik Bok // Jeans - rutbutiken // Skor - MODEKUNGEN // Leendet - mina fina vänner♥
 
Detta hade jag på mig på födelsedagsmiddagen, tack till Aya & Jennifer som tog bilderna. Love you girls
 
 
 

på tåget

 
Bild 1:  Hemma med all packning. ιι Bild 2: Tåget i Stockholm.
Hej på er! Sitter nu på tåget mot Köpenhamn, köpte internet för 100 spänn...men lätt värt det eftersom vi åker tåg i ungefär 5 timmar. Det är så mysigt att åka tåg för man ser så mycket mer då. Musik är ett måste när man åker så här långt! Här även köpt med mig tidningar. Nu blir det lite moooovietime!
 
Förresten... visst ser den andra bilden nästan målad ut? Redigerade den bilden i appen Deluxe fx, bra tidsfördriv....:-) Ikväll kommer outfitbilder från förra veckan, så håll utkik!
 

i lurarna - Hälsa Julia

 
Niklas Ekfeldt - Hälsa Julia.
Superbra låt som fastnar i huvudet! Klicka på bilden för att komma till låten :-)
 

Köpenhamn

 
 
Bildkällor: 1/2/3
 Imorgon drar jag till Köpenhamn i 4 dagar, i'm so excited!!! Har aldrigt varit där så det ska bli så kul. Tivoli,fikastunder,resturangbesök och shopping! Jag kommer att ha internet(om jag har fattat rätt..) på hotellet så jag kommer kunna blogga därifrån, bra va?! Så då får ni följa med på min resa, har även tidsinställt inlägg ifall internet inte skulle fungera! 
 
Har ni varit i Köpenhamn? Har ni några tips på resturanger,affärer,fikaställen eller något annat?
Tipsa mig, skulle bli så glad då!
 

Ciate Very Colourfoil Manicure

Ciate Very Colourfoil Manicure, hittade videon på Youtube! Väldigt coolt och lätt att fixa. Jag har en sån förpackning fast jag har rosa nagellack (se bilden). Läckert! Finns på bl.a Bubblebox.se ♥

ask me

Ställ frågor, svarar på det mesta så gör jag ett videoinlägg där jag svarar på frågor :)

veckan

 
Few pics.

Veckan: Sol,bad och skratt. Jag mår så bra av värmen, såhär fint väder som det har varit de senaste dagarna har det inte varit på länge! Till och med jag tog ett litet dopp i sjön i går efter en joggingrunda. Är en badkruka måste jag erkänna,  hehe. Eftersom vi har egen strandtomt måste man ju passa på att bada! Nu blir det att bara chilla hela kvällen och packa. Åker till Köpenhamn på tisdag, ska bli så jäkla kul för jag har aldrig varit i Danmark! Puss♥
----------------------------------------------------------------
Vinnaren av en DW klocka....Emma Sahlström! Varför vinnaren är försenad är för att jag har varit borta i veckan, den avslutades den 7:e men lottade ut vinnaren idag!♥
 

Ett paket kommer lastat med...

...CHOKLAD! Äter ju inte godis men äter mörk choklad och detta var ju rena rama drömmen för mig! De är ju även Fairtrade märkta.
 
Smakerna från Anthon Berg var:
 Fyllig mörk 72% | Havssalt&Mandlarj | Salmiak&lakrits | Chili&Honung&Mandlar | Kaffe | Double Crisp | Extra mörk 81%
 
En av favoriterna var Chili/Honung/Mandlar. Tycker absolut att ni ska testa dessa! #youcanneverbetoogenerous
 

Fruitlover

bild på en underbar frukost vid sjön:
Gör ett litet mobilinlägg nu som jag annars inte brukar göra för har ju tidsinställda inlägg till ett medans jag är här. Kommer hem imorgon. underbara dagar vi har här! Strålande sol varje dag, verkligen sommarvärme :-) hoppas ni får en trevlig dag! Puss till er <3
 
 

coral

 Outfit: Jeansväst - hm // Tröja - Gina Tricot // Byxor - hm // Örhängen - Bik bok
 
 
 

vita converse

Martin kom hem med converse till mig, från USA. 200 spänn lixom, helt galet. Älskar dem♥

1 year ago

Bild från ungefär 1 år sen, både jag och min lilla misse har förändrats en hel del!

Pad Thai

Yum...matrester från igår ♥Pad thai♥
Igår var det inte det bästa vädret...så vad gör man då? Jo gymmar :D Jag och mammsen drog till gymmet och var där ganska länge, skönt! På kvällen blev det One Tree Hill tittande för min del innan jag somnade vid klockan ett. Man vänder på dygnet helt när det är sommarlov. Lägger sig sent och vaknar sent. Åker till sommarstugan om en stund men har såklart fixat inlägg till er så don't worry, be happy :) Have a nice day everyone!

kvällen

Igår firade jag mina 2 fina barndomsvänner. Vi gick till Thai VIllage och åt supergod buffé, åh blir sugen på det nu igen....jaja vi satt där i några timmar och snackade om allt möjligt. Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv haha! Sen gick vi till donken och köpte med oss kaffe och gick runt lite på stan. Det var verkligen en supermysig kväll med mina fina vänner!!!♥
 

Lägga upp videos från datorn till videofyme

Fick en fråga hur jag gjorde på videofyme, jag la upp från datorn till videofyme. Videofyme har ju gjort så man inte kan ladda upp från datorn längre....superjobbigt eftersom man vill ju ha bra kvalité på vissa videos!
1.Ladda ner "Any Video Converter" till datorn. Typ här bl.a :)
2.Där jag har gjort en pil väljer du vilken typ av mobil du har, sen laddar du upp videon och trycker på "konvertera" och vänta tills det har laddat klart.
 
3.Spara videon på datorn.
4.Ladda ner appen "SimplTransfer" och gå in på appen.
 
5.Skriv i det numret som står i appen på datorn(det står i appen hur du ska göra) sen får du upp alla dina fotoappar i mobilen. Tryck på "Upload Photos/videos" och ladda upp din video, sen har du den i din kamera app på mobilen!
 
Låter kanske krångligt men det är superlätt! Så nu kan ni lägga upp videos som vanligt :) Hoppas ni förstog litegrann iallafall ! Kram
 
 
 
 

Födelsedagsfirande

Fick skjuss hem till stan av pappi (är egentligen i sommarstugan hela veckan)och jag fixade lite med mitt sommarjobb innan jag drog hem. För ska nämlingen fira Aya & Jennifer på resturang, amazing väder också! Ska bli  så kul att fira mina älsklingar. Blir Thai/Kina buffé. passar bra för min mage hihi :)
 
Nu ska jag duscha och fixa ansiktsmask innan jag ska ner på stan, ha en fin kväll. PUSS
 
 

semester

Härliga underbara sommar. Vädret kanske inte är det bästa hela tiden, men vi bor ju trots allt i Sverige. Var i Turkiet förra våren (länk till inlägg) och jag ska ju till Thailand nu i vinter i en vecka så kommer ju få uppleva riktig värme ändå. Det är bara början av Juli och jag har ett helt härligt lov framför mig att se fram emot. Barbent, solblekt hår, härliga utekvällar och underbara glass stunder ute i värmen. Ska även till Köpenhamn på en Weekend och det ska bli väldigt mysigt. Att resa är underbart men ibland är det skönt att bara vara hemma och slappa.
 
Att tänka på vintern nu är inte okej...men kan ändå inte låta bli när man ser alla härliga vinterbilder. Jag har varit i fjällen en hel del gånger men det skulle ju vara kul att åka till typ Alperna för semester. Här på snowtrex.se hittar man massor av fina erbjudanden till olika skidresor, bl.a till Österrike, Frankrike och Italien. Tänk vad mysigt att åka på en skidsemester! Man kan välja bland 1200 hotell och lägenheter, hur grymt?! Inte nog med det så har dem även upp till 100% barnrabatt och man kan boka skidkurser samt uthyrning av skidor. - Så checka in där!
 
 
//Inlägget är ett samarbete
 
 
 

Aya

Min fina vän är nu 16 år gammal. Jag älskar dig till månen och tillbaka. Hoppas du får en dunderdag för det är du verkligen värd älskling. Vi ses ikväll o då blir det resturang! L o v e y o u

smycken

New in: Guldsmycken - Wanties ♥ Jag är inte kristen eller så men tycker det är väldigt fint
med korssmycken!
 

Outfit video

Viktigt: Sätt på 1080p innan ni startar för bättre kvalité!
Min Youtubekanal hittar du HÄR.
 
Hoppas ni gillar videon :*
 
 

jacket

Studded jacket from Egobird ♥ Gillar den väldigt mycket !

oth

 
Dagens låt - Carly Rae Jepsen - Tonight I'm getting over you
 
Morning. Igår kväll var jag helt slut. Jag har nog tränat för mycket den här veckan för jag hade en enorm träningsvärk i hela kroppen, speciellt benen. Så jag låg i sängen hela kvällen och kollade på OTH hela kvällen. Hade glömt bort hur bra den serien är..har bara EN skiva kvar innan One tree hill är slut helt och hållet. Fan vad tårarna kommer rinna i sista avsnittet, lixom det sista avsnittet ever. Jag har ju ändå kollat på serien i flera år...
 
Nu blir det sommarstugan! PuSsSsS

Tvätta sminkborstar

När tvättade du dina sminkborstar senast?
 
Hittade denna text på nätet:
"Upplever du också oren, glansig och fet hy? Orsaken kan vara dina otvättade sminkborstar. En sminkborste samlar nämligen på sig gamla sminkrester, döda hudceller och oljor vilket blir en perfekt grogrund för mängder av bakterier. Lär dig tvätta och ta hand om dina borstar så att de håller i flera år."
 
"En otvättad borste ger inte lika bra resultat när du applicerar sminket. En borste full med smink och smuts kan kännas kladdig och gör sminket ojämnt på huden. Makeup-artister rekommenderar att du rengör borstarna minst varannan vecka om du använder dem varje dag. Makeupsvampar och borstar för concealer och flytande fundation bör du tvätta oftare, helst efter varje användning."
 
1. Fukta
Börja med att fukta hela borsten i ljummet vatten. Undvik att skölja skaftet då det kan få limmet att släppa så att stråna trillar av.

2. Tvätta
Om du använder borstar av syntetmaterial är diskmedel att föredra vid tvätt. Häll en klick i handen rör runt borsten i cirkelrörelser så att precis alla strån rengörs ordentligt med schampot. Skölj av borsten ordentligt med ljummet vatten tills all diskmedel är borta. Upprepa och fortsätt till borsten är ren.

Använder du borstar av riktigt hår väljer du ett milt schampo istället för diskmedel. För att hålla borstarna riktigt mjuka kan du avsluta med att arbeta in lite balsam innan du sköljer en sista gång.

3. Torka
Håll borstarna med stråna nedåt tills vattnet droppat av. Lägg dem sedan ner på en handduk eller pappersservett och låt dem torka över natten. Det är viktigt att inte ställa dem i ett glas eller liknande då vattnet samlas i borsten istället för att rinna av vilket kan få håret att lossna från borsten.
 
- Texten kommer från Improveme
Använder diskmedel för att få bort allt smink från borstarna sen avslutar jag med en Spray Cleaner från Kicks! Försöker att ha en rutin att göra rent dem varje söndag, innan det börjar en ny vecka :)
 
 
 

Dagen

Äntligen sommarkänslor! Andrea kom ju hit till Uppsala idag. Vi gick runt på stan och käkade på Unico, en salladsbar typ. Hjälp vad mycket man fick på tallriken, fick lämna väldigt mycket mat men gott var det. Sen traskade vi iväg till Lager 157 som jag aldrig varit på , blev riktigt sugen på ett par jeans men ska försöka att inte shoppa så mycket. Juste hittade iallafall ett apsnyggt skärp på Gina, 50 spänn på rean. Så himla nöjd med det köpet. Vi avslutade dagen med glass, så längesen jag åt mjukglass så det var väldigt smaskigt! Mysig dag♥
 

♥ frulle

Min frulle bulle: fil med färska blåbär och hasselnötsblandning + nektarin sallad ♥
God morgon! Sovit gott? Själv har jag iallafall det. Härligt väder det är idag och hoppas det fortsätter så hela dagen eftersom Andrea kommer hit till Uppsala! Ska bli supermysigt att träffa henne. Vi ska ner på stan och luncha & fika, sen blir det shopping på det! Ska bara göra mig i ordning innan jag åker till stationen och möter henne. Ha en underbar dag!♥

fel mail

[email protected] om ni vill nå mig! Puss

sommarlov yeeeey

Min fina Idis pidis ♥

Dagen: Vaknade som vanligt vid sju och åkte till min sista sommarjobbsdag. Kändes så skönt men samtidigt väldigt jobbigt då jag har fått en väldigt bra kontakt med många av de boende på min avdelning samt den underbara personalen. Det jobbigaste var nog när min favvo tant sa "snällaaa läääääämna mig inte" med en ledsen röst. Fick svälja för att tårarna inte skulle rinna. Kommer sakna henne så mycket och alla fina promenader + sångstunder tillsammans. Har lärt mig så mycket under dessa 3 veckor, det är verkligen intressant att jobba med äldre människor. Men nu har jag äntligen sommarlov<333333
 
Kvällen: Jag och Ida mötte Martin som precis kommit hem från USA, han var så gullig som hade köpt saker till oss. Tusen tack igen!! Sen drog jag ner på stan och fixade en grej innan jag åkte hem igen och duschade + åt middag, Ida kom sedan förbi och vi hade de så mysigt. Hon reser ju bort nu i några veckor och jag kommer sakna henne så mycket!!! Nu är jag ensam hemma och ska kolla på film....(eller dra till stan där typ alla är...?) Hmmm får se hur jag gör eftersom kedjan har hoppat.....! Puss och ha en fin kväll!!!♥
 
Juste vinnaren av en en shoutout blev @bellaaml , du kommer få en shoutout nästa vecka! Grattis♥
 

Paket från bloggläsare!!

Hur glad blev jag inte när jag tittade i brevlådan och hittade detta?! En avmålning av mig (så duktig!!), ett handskrivet brev och ansiktsmask+badskum. Fick glädjetårar när jag läste brevet, det blir så personligt när någon har lagt ner mycket tid på att skriva ett brev...för hand. Så fina ord. Tack för alla sakerna jag fick!!! Blev överlycklig♥
 
Tack till http://bebbass.blogg.se/ ♥♥
 
Om ni vill nå mig maila: [email protected]
 
UPDATE: SKREV FEL MAILADRESS FRÅN BÖRJAN!
 
 

♡perfect

 
 
O-M-G! Mer typical Josefine än så här blir det bara inte, glitter + rosa......I'm in heaven!!
Kan köpas här!
 
 
Haha tänkte inte på det men står inte hon nästan exakt som jag gör på den här bilden (längst ner)?!? Exakt samma pose fan!!! haha
 

Önskeinlägg?

Nu på sommaren kommer jag vara borta en hel del och vill ha lite tips på vad jag kan fixa för inlägg, vad vill ni se? Skriv mer exakt, typ "ett inlägg med dina parfymer", "Träningstips för magen", "Tips på mellanmål", " Tips på sommarklänningar", "Presentation om dig själv", "Favoriter ur garderoben" eller ja ni fattar vad jag menar, skriv vad ni vill, ge mig tips!!

bling bling

from Ringsandtings
Rensar lite smycken, men dessa ska jag verkligen behålla. Jag borde faktiskt använda ringar lite oftare för det är ju verkligen snyggt, är så dålig på att använda smycken överhuvudtaget (med andra ord slö...)
 
Juste vet inte om jag berättade men för ett tag sedan var jag och Aya på The bling ring på bio. Den var faktiskt helt okej, inte världens bästa film men rolig att se ! Kul att kika in i Paris Hiltons hem, det var gaaaaaaaalet. Hur mycket kläder och skor som helst, rena rama tjej drömmen.♥
Väldigt bra skådisar som bl.a Emma Watson.. :) Bild från Google!

Vinn en klocka från Daniel Wellington.

Dags för tävling, eftersom det var så många som ville det. En Daniel Wellington klocka kan ni nu vinna..finns både dam och herr storlekar. Grymt snygga.
 
För att vinna:
- Gilla DW på facebook här.
- Skriv vilken klocka du villa vinna (här finns dem).
 
För extrachans (låna gärna bilden):
Dela tävlingen på Instagram (tagga då @Josefines +  hashtag #josefines så jag kan hitta bilden) / Videofyme @Josefines / Facebook  / Din blogg
- Följ mig på bloglovinFollow on Bloglovin
- Gilla min Facebooksida här
 
Avslutas den 7 juli! Good luck ♥
 
Update: Avslutas den 7:e men vinnaren dras senare för jag är i sommarstugan hela veckan!<3
 
VINNAREN: Emma Sahlström, du kommer få ett mail inom kort! Grattis ♥

Ikeas köttbullar<33

Finns det något godare än Ikeas köttbullar? Nej tror inte det!! Kom precis därifrån efter en hel kvälls handlande på djuraffär,ikea och Rusta. Det tar verkligen på krafterna, är så trött. Nu blir det ett varmt härligt bad och lite nagellacks målande! Puss ♥

Josefines@Instagram

 
Outfit: Byxor - Hm // Topp - Egobird // Klocka - DW
Älskar peplum toppen, enkel och stilren.
 

resekit - Sanctum

Lite sommar-skönhets-tips till dig på resande fot! Tycker det är så bra med små förpackningar speciellt nu på sommaren när man är bortrest väldigt mycket, tar mindre plats i packningen.
Du hittar denna förpackning här för 99 kr!
 
♥1.Gentle Face Exfoliant - En toppen skrubb som tar bort döda hudceller.♥
♥2.Moisture Replenish - Ansiktskräm som återfuktar!
♥3.Soothing Cream Cleanser- Tar bort sminket, och hyn känns fräsch.
 
Stort + i kanten för:
Ej testat på djur (Cruelty Free)
Certifierat ekologiskt
UK Vegan


town

Några pics från i fredags när jag var på stan med Simona, för en gångs skull handlade jag ingenting förutom en frozen yogurt (standard ofc). Supermysigt att träffa den bruden, får ses oftare när jag får sommarlov!♥
 
 
 

♥ iphone case

Finns att köpa på iboom.dk
Värsta Foki skalet ju! Helt i min stil ju som älskar pärlor och sånt gulligt.
Gillar att det är vitt då tröttnar man inte lika fort på det :) 

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig