helgen

Borta bra men hemma bästa som man brukar säga. Underbart att vara på landet, osminkad utan att bry sig likaså med kläder. Imorgon är det dags för jobb igen, sista veckan. Känns lite vemodigt för jag trivs så bra där! Har lärt mig så himla mycket av att umgås med äldre människor. Sen efter jobbet blir det jobb igen, mitt vanliga jobb. Haha mycket att göra imorgon men snart är det sommarlov!!!!! Wihooo

Kommentarer

Söt klänning, behöver strykas dock!! :)
Svar: Tack så hemskt mycket.♥ Redan strykit den men eftersom den är lite för lång för mig så får man
ibland hålla upp klänningen så det spelar ingen roll hur mycket man stryker den för den blir ändå skrynklig ;)
 
Du vet väl att choklad är farligt för hundar, men också i viss mån för katter? Var försiktig!
Svar: Jag har haft katt i ett år nu så jag vet vad jag får ge min katt och vad jag inte får ge. Han slickade lite på själva glassen, inte själva chokladen. Så var inte orolig :)
 
Ofy vad äckligt! Åt du på glassen som katten hade slickat på sen? Tänk att han har ätit råttor, möss O fåglar osv.. Usch! ;)
Svar: Haha herregud vad ni ska bry er...men självklart torkade jag bort där han hade slickat :)
 
Hur får du dina bilder så skarpa när du laddar upp bilderna på blogg.se? :)
Svar: Ändrar i Photoshop till 800 px :-)
 
Var har du köpt solglasögonen? :)
Svar: På Rusta :)
 
Kan du visa din balklänning?
Svar: Redan gjort det här :)
 
Var var ni på klassresa?
Svar: I Fjällnora, det var verkligen superkul =)
 
Vad hade du för mascara på bilden?
Svar: Den silvriga telescopic mascaran (:
 
Var kommer kjolen ifrån?
Svar: Från Hm's barnavdelning för 75 kr (rea) :)
Vem gjorde din header?
Svar: Made by me ;*
 
Vad jobbar du med? är det typ sommarjobb? hur gammal är du? :)
Svar: Ålderdomshem, sen har jag på måndagar ett vanligt jobb på kvällen...är 16 år gammal alltså född 1997!
 
Hur får du dina ögonbryn så perfekta? noppar? färgar eller målar? Du kan gärna visa i en video eller något, ta hand om dig! Kram
Svar: Håller verkligen inte med dig...men tack så mycket! Jag fyller i dem med en hm ögonbrynspenna (ljusbrun) Färgar dem med Depends färg + noppar dem!! Kramis
  
 
 

ratatouille - recept

De flesta vet att jag är ett hälsofreak..men detta recept passar alla. Ratatouille är verkligen så himla gott. Skulle kunna äta bara det utan något till men det är gott med pasta och lite fetaost till! Ett tips är att göra stor mängd och frysa in, perfekt att ta fram när det behövs. Kan serveras med te.x köttbullar ! Receptet är taget härifrån. Lovar det är så gott ,kan käka hur mycket som helst! Värt att prova. (finns på ikea till den där kycklingrätten om ni undrar vad ratatouille är)
 
Recept:

½ aubergine

½ squash

3 vitlöksklyftor

1 gul lök

1½-2 paprikor i olika färger (jag hade ca ½  gul,  ½ grön o ½ röd)

900 g tomatkross

Kryddor: salt, cayennepeppar o svartpeppar (grovkrossad)

Tärna alla grönsaker o riv vitlöken. Värm solrosolja i en kastrull och börja med att steka lök o vitlök. Lägg i resten av grönsakerna och låt fräsa en stund under omrörning. Häll i tomatkrossen i och krydda. Låt röran småputtra 20-30 min under lock, rör om lite då o då.

 

dreamhouse

En stor härlig frukost med släkten vid sjön, lovely.
Sen var det strålande sol dagen efter!!!!! Kolla hur fint det var:
Det var alltså i det här underbara huset vi tillbringade förra helgen. Vi hade lite midsommarfirande med släkten i min fasters mans nybygda hus, precis vi sjön med egen sandstrand och allt. Värsta drömhuset. Allt var lixom perfekt. Var så mysigt att träffa mina fina kussar och deras pojk/flickvänner!
 
Hade glömt att fixa bilderna därför kommer de nu en vecka sent... .)
 
 
 

peplum

Outfit: Topp - Lindex // Byxor - Holmlunds // skor - Modekungen
En outfit för ett tag sedan, men tröttnar aldrig på ballerina/nit skorna, de passar till nästan allt! :)

Sanningar om mig själv

 
 Sätt på 1080p! Tänkte börja lägga upp lite videos så...prenumerera på min youtubekanal här.

friend

 
aaah men hur snygg är hon inte ?! Bild lånad från hennes Facebook.
Blir stan med min efterlängtade Simona efter jobbet. Ska bli så himla mysigt att träffa henne för det var ett bra tag sen vi sågs så vi lär ha en hel del att snacka om. Ikväll blir det sommarstugan, skönt att komma bort från stan!

Mona

Kläder är något jag köper väldigt ofta. Kan inte gå på stan utan att köpa någonting så att gå på stan med en tom plånbok är ingenting för mig..hehe. Tänk då när jag sitter och kollar på internetsidor som säljer kläder, blir så himla sugen på att köpa kläder. Speciellt på sommaren. Mona.se har en hel del snygga saker speciellt acessoarer. Väskor och smycken är något jag är svag för och här på mona.se hittade jag snygga väskor och smycken, se några exempel här nedan på bilden. Gillar väskorna starkt och skulle kunna tänka mig att köpa båda två. Har ungefär ett liknande halsband redan men detta var lite anorlunda.
Jag inspirerades av denna  artikel om hur extra accessoarer kan piffa upp din look, som väskor. Därför letade jag upp lite accessoarer på nätet och hittade dessa.
Här är ett inlägg när jag och Ida var och shoppa. Skulle egentligen handlat någon sak men kom hem med annat som jag egentligen inte behövde. Typiskt mig och det har alltid varit så. Men kan även vara bra på att spara pengar, vissa månader handlar jag nästan ingenting med jag tar slut på pengarna månaden efter. Beror helt på hur shoppingsugen jag är, sen så är det inte bara kläder jag handlar. Jag gick igenom mina kvitton förut och de flesta kvitton bestod av...mat. Lite fika hit och dit, picknikar,luncher,mellanmål och ja listan kan göras lång. 
 
Tycker iallafall att ni borde kika in på mona.se och se om ni hittar något. Om ni inte gillar stilen så kolla på acessoarer!
 
 
// Inlägget är ett samarbete

Samsung kamera

Look...what a beauty! Nu är nästan alla mina sommarjobbspengar borta men jag är en kamera rikare. Jag och pappa åkte idag och köpte denna samsung kamera. Det är en digitalkamera. Jag har länge velat haft en mindre kamera som man kan ha med sig överallt för det är så jäkla jobbigt att bära med sig en systemkamera överallt. Så idag slog jag till och köpte denna, ville ha en med lite bättre kvalité och inte den alldra minsta sorten .
 
Den har wifi, vridbarskräm, videoinspelning i full HD och allt möjligt! Ser fram emot att prova den eftersom den har fått väldigt höga betyg ♥
 
 
 

Vinn en shoutout på min Instagram!

Jag får ju frågor hela tiden om "snälla kan vi göra sfs?" Önskar verkligen att jag kunde göra det med alla...men det går ju inte. Så nu har någon chans att vinna en shoutout :)
 

Hur du kan vinna en shoutout:

Kommentera ditt instagram namn.

 

Extrachans: Gör en shoutout till mig (@Josefines) + hashtag #josefines så att jag kan hitta dig.

 

Avslutas den 5:e Juli! Good luck <3

 


Vinnaren  blev @bellaaml, lottade som vanligt! Grattis <3


love

Asså ni kan ju bara gissa hur glad jag blev när jag såg detta! Ni är otroliga. Miljarder tack till er!♥
Detta fina inlägg skrevs av Alice Enberg. Länk hela till inlägget HÄR.

Ögonfransböjare - så bra!

Innan använde jag aldrig ögonfransböjare för att jag gjorde hela tiden på fel sätt och då märkte jag ingen skillnad alls...men nu har jag fått in tekniken så nu vet jag exakt vad jag ska göra. Blir så bra och man ser så mycket piggare ut + fransarna ser längre ut, tips till er alla!♥
 
 

sushi

 
Är så trött när jag kommer hem nu på vardagarna...jobb sen gymmet direkt efter. Det tar en på krafterna verkligen. Pappsen beställde hem lite sushi till oss, gotti gotti ♥ Nu blir det tv resten av kvällen , kram!
---------------------
Vinnaren av Mabelline tävlingen blev Clara Wiklund! Har nu mailat dig♥
Vinnaren är försenad pga att mail till blogg.se hamnade i skräpposten!
 

DW

♥ Min underbara Daniel Wellington klocka. En blå/rosa i rose guld, I just love it ♥ 
Vad tycker ni om den?
 

outfit - midsommar

 
Halsbandet är nytt och kommer från bubblebox tycker att det passade ganska bra till outfiten :-) Och tack till Alice och Clara som tog bilderna! ♥
 

midsommarafton

Några mysiga bilder från midsommar. Var så trevligt att träffa alla igen och vi körde 5kamp,dansade, latchade och sånt. God mat var det också! Kan tyvärr inte lägga ut mer bilder då jag inte vet om jag får det av alla som var där, så lägger ut några stycken! Nu är det bara 1 år kvar till nästa midsommar haha....♥

sommarkänslor

Äkta sommarkänslor när man hittar smultron och blåbär i mängder. Har varit ute på landet hela helgen(så har knappt haft internet) med en del av släkten, vi sov över i min fasters man nybygda hus. WOW. Helt amazing. Precis vid vattnet, kan kanske visa bilder sen, där skulle jag kunna bo resten av mitt liv!!! Imorgon är det dags för jobb igen, så ska försöka lägga mig i skaplig tid ikväll. Puss puss ♥
 

Allysandra

Längesedan jag gjorde detta så tänkte göra det nu...
http://allysandra.blogg.se 
Alexandras blogg har jag läst i några år. Då var den mer en fotoblogg men är idag mer en vardagsblogg. Sällan jag fastnar för bloggar men hennes blogg fastnade jag för, hon verkar ha en sån skön personlighet och är så himla fin. Hon dansar och sjunger förbaskat bra. Tycker absolut att det är en läsvärd blogg, så kika in på hennes blogg. 
Bilder från hennes Instagram.
 
 
2 av hennes covers:
 
 
 
Hennes sminkvideo:

videoinlägg

Nu på sommaren har jag mer tid att göra saker så vill ha lite tips på vad jag kan göra för olika videoinlägg! :)

watermelon

 Vattenmelon är så gott. Speciellt den här årstiden, kan käka upp en hel för mig själv. Så om ni undrar varför era vattenmeloner är halvätna i kylskåpet så vet ni vem som har varit där och smaskat.. ;)

Glad midsommar!

Glad midsommar på er! Vädret är ju bara helt perfekt. Varmt och soligt. Håller på att fixa mig nu inför midsommarfesten som vi alltid åker till. En familj vi känner som bjuder in typ alla vänner och nu fyller han som bor där 50 år så då blir det ännu mer folk. Så mysigt att fira midsommar på landet. Har ju en del kompisar som kommer dit som gurra, Clara & Adam och vi brukar ha så jäkla kul att man inte vill åka hem. Vet bara inte vad jag ska ha på mig klänning? En fin topp &shorts?  Brukar alltid ha klänning men traditioner är ju till för att brytas haha ;) Puss på er och njut av dagen!!!!
 

midsommarfirande

Idag firade vi midsommar på äldreboendet. Det bjöds på tårta och kakor (+ självklart kaffe). Det kom en orkester och massa dagisbarn och hälsade på. Verkligen kul att se hur de äldre reagerar när de ser små barn. Vädret har väl varit lite sisådär idag men hoppas på en strålande sol imorgon på självaste midsommarafton!
Tränade med Aya idag och det var superkul. Alltid roligare att träna med någon. Nu ska jag hämta några paket(spännande...) Ha en fin kväll ! Kramis♥
 
P.s..prova denna smoothie(bilden), köpte den på Ica för en liten slant men den hjälper när man är småhungrig och är väldigt god. Jordgubb & passionsfrukt smak!
 
 

Glossissimo

Deborah Glossissimo lipgloss. "Det återfuktar och ger näring samtidigt som det ger en högblank och fantastisk 3D-glans!" Tycker att det är helt okej, inte bättre än Isadoras men ger fin glans effekt. Tycker att den ljusa färgen passade mig allra bäst :) 
 

dagarna

Dagens nagellack: 684 Dazzling Aqua + neon glitter
 Yooo wazzup? Är galet trött och då menar jag galet. Vaknar klockan sju varje morgon, slänger i mig frulle och därefter sätter jag mig på cykeln och trampar iväg till jobbet. Trivs bra där, de är hur gulliga som helst. Både personalen och de som bor där. Har en liten favorit tant som är 104 år gammal (VÄLDIGT COOLT), hon är såååå gullig. Hon kan sitta och snacka med en hur länge som helst men lite svårt att höra ibland när hon inte har tänderna i hihi.  
 
Efter jobbet drar jag till gymmet eftersom det är så lugnt och skönt den tiden, knappt några där. Idag körde jag bara lite styrka för att jag har träningsvärk från igår men kanske drar ut på en löprunda lite senare, vädret är ju awesome. Nu blir det caesar sallad från MAX, prova dem för de är jäkligt goda! PUSS
 

Lägg till min blogg på hemskärmen

Tror att jag fick en fråga förut om hur man lägger till min blogg på hemskärmen på mobilen...så här har ni en beskrivning:
1. Gå in på internet och sök på min blogg.
2. Klicka på den där pilen i en ruta längst ner.
3. Tryck på "Lägg till på hemskärmen".
4. Tryck sedan på "Lägg till".
5. Klart! Sen kan du skapa en mapp som heter "bloggar" där kan du lägga till de bloggar du läser dagligen, det har jag gjort! Supersmidigt.

skolavslutningen

Lite bilder från avslutningen. Kommer sakna alla sååå mycket. Men i sommar ska vi sola,bada och festa. Göra oförglömliga minnen tillsammans. Betygen är jag rätt så nöjd med utom ett betyg. Fick 2 A och det trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle få, så är postitivt överraskad hur jag har höjt mig i vissa ämnen! Kommer säkert sänka mig i alla ämnen på gymnasiet..haha. Tänkte höra vilka skolor och linjer ni har valt, kanske samma som mig ? :-)
 

dress

Jag har ganska många klänningar men ingen som liknar denna från fashionmob så jag tycker den
är extra fin och väldigt skön, finns även i blå & svart!♥

Visdomsord

Hittade dessa ord på min arbetsplats, lite peppande ord. Jämför dig inte med andra hela tiden. Ha nu en riktigt fin dag och kom ihåg att du är bra som du är! ♥ Pussar till er.
 

Måndag i all ära

Hur mår ni? Jag är bra sliten efter att ha jobbat både på dagen och kvällen, men roligt har det varit! Jag har inte berättat det men jag sommarjobbar nu på ett ålderdomshem, valde egentligen barn och fritid men det är verkligen supermysigt att jobba med gamla människor och alla var så trevliga. Sen efter att ha sommarjobbat så tog jag bussen till mitt vanliga jobb, så skönt att få in extra slantar nu på sommaren :-) Nu blir det en pyssla-om-mig-själv kväll! Puss ♥
 

Måndags-godis

Svårt att komma på vad man ska köpa i present till någon? Här är tips på vad du kan köpa:
 
Doftljus: "Moshi värmeljus är handgjorda och håller mycket hög kvalité. Innehåller 100 % naturligt sojavax och mycket verklighetstrogna dofter. Värmeljus av sojavax brinner rent, utan rök och sot och utan att sprida farliga gaser. Sojavax brinner vid en lägre temperatur, vilket bidrar till betydligt längre brinntider." Luktar verkligen gudomligt gott!
 
Läppbalsam: "Puss på mig läppbalsam har vårdande och återfuktande egenskaper. Läppbalsamen skyddar dina läppar mot sol, kyla och vind. Doftar ljuvligt och gör dina pussar ännu sötare!"
 
Bodyscrub: "Måndagsgodis är en lyxig body scrub som passar perfekt för dig med torr eller oren hud då den återfuktar och rengör huden djupt. Måndagsgodis tar med sig alla oönskade döda hudceller och lämnar huden len och smidig. Doftar söta jordgubbar."
 
Älskar också att alla deras produkter är handgjorda. (Orden är länkar)

Studded

 
Men hur ball är inte denna väska då? Nitar + jag = sant♥ Kommer från Modekungen.

3 läppstift

 
 
Tänkte att det var bättre att visa läppstiften från Maybelline i en video istället, 
videofyme@Josefines :)

Stort tack!

 Bild från Tilde Björklund.♥
Jag får hela tiden gulliga meddelanden/bilder av min fina läsare, jag vill bara säga att jag uppsakattar det oerhört mycket. Jag blir så himla glad. Kan inte beskriva med ord hur det känns, ni gör mina dagar. Ni är BÄST!♥
 
Om ni vill maila något når ni mig på: [email protected]
 
 
Pussar till er!
 
 

Avslutnings outfit

 
Outfit: Skor - Din sko // Nagellack - Essie Boom Boom Room // Klänning - Youmefashion
 
Detta är outfiten jag hade på avslutningen, klänningen är så fin. Till den hade jag ljusrosa naglar för det passade perfekt att bryta av med någon färgklick!
 
 

Sommarkap

Det finns otroligt mycket fina sommarkläder just nu och jag vill ha precis allting jag ser. Därför är det bra att det finns reor så att priserna sjunker. Cupnation har nu rabattkoder hos Nelly, jag är så glad för det eftersom Nelly har så himla mycket fint. Sommaren har precis börjat så jag känner att jag nog måste klicka hem något...♥

gårdagen

Började som sagt dagen med en springtur till tandläkaren. När jag kom hem gjorde jag lixom nästan ingenting. Kollade på filmer och satt i fåtöljen med en gosig filt nästan hela dagen. Senare på kvällen så drog jag ut och sprang igen och när jag kom halvvägs så ser man detta:
Då snabbade jag mig som tusan, satt på bra musik och bara körde. Love that feeling. Har hittat massa gamla låtar från slutet av 90-talet och början av 2000-talet på Spotify som påminner mig om barndomen. Jag hann nästan hem innan det började Spöregna med stort S. Man blir så glad när man hittar rabarberpaj och vaniljsås i kylen när man kommer hem...
Idag ska jag på stan med mina brudar, tänkte ta en fika och gå runt i affärer. Hoppas bara att vädret håller...
 

Essie

Essies nya kollektion...neon-palett. 6 härliga nyanser. Just nu har jag färgen "boom boom room" (det ljusrosa nagellacket) på naglarna. Kostar runt 129 kr på Kicks!♥

 
Färgernas namn från vänster: "dj play that song", "boom boom room", “bouncer, it’s me!”, "saturday disco fever", "shake your $$ maker" och "bottle service".

yesterday

Me and beautiful Elma yesterday (bild från min privata Instagram @josefinesprivataa)
Halloj på er! Vilken härlig kväll det var igår. Jag mötte upp mina fina tjejer på stan och sen drog vi till Ekonomikum och typ inga var där så vi drog till Stadsparken och när vi kom dit skulle typ alla till Ekonomikum, haha drygt men vi drog tillbaka dit. En väldigt bra start på lovet och träffade massa gamla kompisar som jag har tappat kontakten med men det var så kul att träffa dem. Hände en hel del saker och så men det var en dunderkväll! Kom hem vid klockan ett och då slocknade jag direkt för att jag var tvungen att dra till tandläkaren imorse...klockan tjugo över nio. Så joggade ner på stan så skönt att börja morgonen med det! Nu blir det film maraton eftersom vädret inte är det bästa direkt...PUSS!♥
 

SOMMARLOV

Lovely. Äntligen. Som jag har väntat. Underbar avslutning med mycket gråt och skratt. Kommer sakna alla som himla mycket. Tänk att jag har gått med vissa i 10 år (!!!!) och nu ska vi skiljas åt...ni får se bilder någon annan dag för ikväll ska vi fira sommarlovet i Stadsparken med massa härliga människor.  Hoppas ni alla får en bra start på sommarlovet =)
 

Bal outfit

 
Min balklänning från nelly (länk). En korallfärgad maxiklänning. Den är underbar!♥
 
 

Balen 2013

 
En bildbomb från balen tagna med systemkameran (säg till om jag ska ta bort någon bild) .
 
Ida kom till mig efter skolan eftersom vi skulle fixa oss tillsammans till balen. Vi hade ungefär 2 timmar på oss att fixa oss men jag vette tusan var tiden tog vägen, det blev så sjukt stressigt och allt blev kaos, katten rymmer, tuggummi fastnar i klänningen, jag hade glömt att måla naglarna, håret var fult och ja....ni fattar nog haha. Typical girls.
 
 En fantastisk kväll trots starten när limon vi hade beställt inte kom så jäkla surt... (men mer pengar i plånboken då hihi :*) Men pappi var snäll och skjutsade oss. Alla var så finklädda. Jättegod middag med duktiga talare. Sen uppträdde även lärarna. Vi minglade lite på uteplatsen och som tur var regnade det inte! Därefter blev det dans och musik, hade såååå ont i fötterna av skorna med det var lätt värt det. Vid halv elva (?!) så drog alla eller de flesta till Stadsparken och hängde och träffa massa nytt folk samt niorna på våran skola. Vi var där rätt länge innan vi drog in oss mot stan...blev lite kaos då eftersom alla gick åt olika håll + polisen kom och batteriet var nästan slut och så...men ååååh vilken fantastisk kväll med världens underbaraste människor!
 
Ett minne för livet.♥
 
 
 

nu kör vi!

Nu kommer limousinen till Jennifer sen så åker vi till balen allihopa! Kommer bli grymt, trots vädret...vi får göra det bästa av situationen helt enkelt! ♥ 
 

fixa

Färgade min utväxt igår! Är så förväntansfull. Blir en lugn dag i skolan, eftersom det är bal på kvällen. GAAAH kan inte vänta!!♥
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vinnaren av min giveaway (videofyme) blev Martina Berg, grattis!! Har nu kontaktat dig. Fler giveaways kommer :) 

rainy

Blä på vädret! Har bara varit inne hela dagen och planerat lite inför balen. Igår såg jag på hela 5 filmer bl.a. Pitch perfect och den var bra. Har också börjat få panik för balen, hur ska håret vara? Uppsatt? Utsläppt? Vågigt? Rakt? Lockigt? Dagens i ilandsproblem. 

dog's

Såg detta på Facebook, tårarna rann och tog aldrig slut. Tror det är extra mycket för att jag själv har ett djur och kan relatera. Fantastiska människor. Fatta vad underbart att jobba med sånt♥♥

aprikos

En så underbar tröja från Gina Tricot som är i en härlig aprikos nyans. Kanske passar bättre på höst/vintern men kunde inte låta bli att köpa den för endast 149 kronor. Megaskön tröja!♥
 
Igår träffade jag först Jonte och Martin, sen mötte vi upp flera och dem övertalade mig att följa med på fest. Hade egentligen tänkt att dra hem och bara ta det lugnt, men jag följde med i alla fall. Vi tog bussen till landet, och ingen visste var det låg , haha. Sen kom David och mötte upp oss och visade oss vägen, och WOW. Tjejen som hade festen bodde typ i en herrgård, går inte att förklara hur fint det var. Träffade massa sköna människor b.la. en urgullig tjej som heter Maja och hade det så himla trevligt. Tog bussen hem vid tolv och när vi kommer till stan så har jag tappat bort min cykelnyckel...typiskt. Så det var bara att traska hem i högklackat mitt i natten. Tack allihopa för kvällen!♥
 
 

Sugar crush

Reslutatet av Isadoras Sugar Crush. Ännu finare i verkligheten! Tog bilden lite hastigt med mobilen men man ser på ett ungefär hur det ser ut. Funderar på att ha den silvriga varianten på balen...

love it

l
 Bara njuter av vädret. Har legat och solat på balkongen i några timmar, men måste ta det lugnt eftersom jag har inte solat något under hela året och därför är det lätt att bränna sig. Så solkrämen är ett måste! 
 

Sugar crush

Isadora lanserar Sugar Crush, fantastiska nagellack. Sugar Crush är ett nytt effektnagellack med ”sockrig” struktur i matt skimrande färger. Har färgerna 100,120 och 130. Vill ni se resultatet? Är förälskad ... speciellt i Candy Crush!♥

outfit - igår

Min outfit igår på studenten: Jacka och klänning - Gina Tricot // Solglasögon - sunglassesshop

student

Några bilder från igår... det var supermysigt och det var bra väder. Blev bara lite kallt framåt kvällen men annars toppen. God mat också! Grattis till studenten igen Ellinor! ♥

Studentfirande

Juni leverar bra väder! Det blir nu studentfirande för Ellinor, de hade iallafall tur med vädret. Har suttit på uteplatsen sen jag kom hem och gick iväg och köpte vattenmelon, läskande och gott. Snart kommer mammi hem och då drar vi, ska bli trevligt. Ser fram emot tills jag tar studenten!! 3 år kvar....

hit the gym

It's time to hit the gym. Idag hade vi nästan ingenting att göra i skolan men imorgon blir det min sista spanska lektion NÅGONSIN. Känns lite sorligt men samtidigt så skönt. Ska snart sätta mig på cykeln och trampa iväg till gymmet och möta Helin. Ikväll ska vi fira min fasters man som fyller år så det blir väl tårtkalas antar jag. Kika in senare så kommer en Daniel Wellington tävling upp i bloggen! Kram kram

sunny

Glömt att visa dessa godingar...kommer från Cubus för 100-lappen. Keep calm and sparkle!♥

3:e juni

Tjaaaa, vanlig skoldag men rätt så lugn. Vi gör nästan ingenting i skolan just nu så det är väldigt skönt. Åkte hem snabbt för att göra mellanmål (bananröra med jordnötssmör,bär och vaniljyogurt) för att ladda upp inför jobbet i 4 timmar. Men perfekt jobbväder eftersom det är grått och mulet ute. Ikväll blir det att pyssla om naglarna med lite nytt nagellack, de behövs verkligen! 
 

Hårolja

Använder olika hårpodukter hos mamma och pappa och denna har jag blivit förälskad i.....
"Oil-licious Styl Oil från Schwarzkopf Got2B är en fettfri formula med Argan olja som absorberas omgående i håret. Du kan använda den för extra vård före hårtvätt, för att lättare kunna reda ut fuktigt hår, eller på torrt hår för att få en extra slät och glansig finish. Absorberas omgående, ger glans, vårdar håret och tämjer frissigt hår." info kommer från nelly.com..

Mitt hår blir så mycket lenare och lättare att borsta ur, finns billigt på hm. En fullpoängare♥
 

2:a juni

Hej på er! Har sovit i sommarstugan över natten och det var väldigt trevligt med grillning m.m. Idag åkte jag och pappa köpte en dator till mig , har nu äntligen en egen bärbar dator. Överlycklig. Nu verkar det bli dåligt väder eftersom det åskar hela tiden så har ingen ork att ta mig till gymmet, får bli på tisdag istället. Funderar starkt på att sätta på One Tree Hill och bara drömma mig bort för en stund...ni får ha en fin söndagskväll!♥
 

Banan & havregryn plättar

 Recept: havregryn / ägg / banan / rapsolja / toppad med smält mörk choklad.♥
 
Min Instagram: @Josefines

Glasögon

Nä, nu får det vara nog. Pallar verkligen inte med att ha glasögon. Det är så pinsamt på gymmet/stan när jag inte ser folk. Kan lixom bara gå förbi en kompis utan att märka det...och det är för jag ser så dåligt. Så tro inte att jag jag går förbi dig utan att hälsa..utan det är för jag egentligen har glasögon men jag använder aldrig det...förutom hemma och i klassrummet. Får alltid fråga mina kompisar "är det där  te.x Lisa?" För ibland vinkar jag till folk jag tror att jag känner så är det någon helt annan...haha så pinsamt. Har länge velat haft linser men nu funderar jag starkt på att köpa det, men det är ju ganska dyrt om man ska ha dagslinser....

höga eller låga?

Länk till låga // Länk till höga
De låga kostar endast 462 kronor med fri frakt på den sidan....men är fortfarande osäker...höga eller låga? Tycker båda är så himla snygga!!!!!

Påminnelse - galaxy s4

samarbete med blogg.se & samsung
Tänkte påminna er om Samsung tävlingen.. den känner igen ditt ansikte, din röst och dina rörelser och du kan styra den utan att ens vidröra skärmen. Ser du på en video och tittar bort så pausas videon för att sedan fortsätta uppspelningen från samma ställe när du tittar tillbaka på den. Riktigt coolt! Här kommer du till tävlingen! Lycka till ♥

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig