todays

Outfit: Jacka från modekungen // Jeans från hm // Topp från shedressup // skor från Bianco

Francesco

Äntligen fredag! Började skoldagen med föredrag som en man vid namnet Francesco Kovacs som har suttit i koncentrationsläger i Sibirien. Väldigt intressant och han var så trevlig. (bilden är på han) Sen så hade vi bara bild och idrott. Snart kommer Ida förbi och vi ska en sväng på stan och köpa lite småsaker och kolla på klänning. Kanske lägger ut outfitbilder senare, puss och ha en fin dag!♥

torsdag

Kom precis hem från gymmet , tränade med Alva idag och det var riktigt kul att träffa henne eftersom vi ses så sällan. Har annars varit en väldigt tråkig dag då ett jäkla prov kan förstöra ens hela dag. Vi fick tillbaka ekonomiprovet som jag tyckte gick så bra..meeeeen neeeeeeeej.....avskyr när man tror att man ska få bra reslutat så får man så mycket sämre, hellre tvärtom. Gick inte alls som jag hade tänkt mig, aja skönt att alla nians prov är över nu.
 
Igår hade vi sista hemkunskapen någonsin, lite sorligt eftersom jag verkligen älskar hemkunskap och är så glad att jag kommer höja mig till det betyget jag alltid har drömt om som jag trodde var typ omöjligt. Men jag älskar ju mat och hälsa. Men kul att avsluta med att göra världens äckligaste kakor som alla spottar ut till och med min syster. För lite socker och för mycket kakako, bra jobbat Josefine. HAHAHA men varför finns inte HK på gymnasiet???? 
 
Nu ska jag ut på en powerwalk, PUSS♥

Mint

Visst är det tjusigt? Isadora har ju nu "nail glitter" som man lägger på nagellacket och det håller väldigt länge. Finns i massa olika färger. Jag har färgen 84 Black Glam och som vanligt nagellack har jag en mintgrön färg som heter Meadow. Väldigt somrigt ♥

Video

Slängde ihop en liten video från klassresan...lyckad klassresa!
Mer sånna här "vardagsklipp"/"videoinlägg"?

träning

[Läskande efter träningspass....] Har tappat tränings lusten...kan bero på att jag har ont i halsen och är förkyld. Men känner mig inte lika peppad att åka iväg till gymmet..typ släpar mig till gymmet..aja blir minst 3 pass denna vecka och imorgon blir det träning med Alvis!♥
 

Samsung

Samarbete med Samsung och blogg.se.
Nu har någon av er chans att vinna en sprillans ny Samsung Galaxy S4. Den är tunn och har ett kraftfullt batteri samt en stor skärm.
 
Den känner igen ditt ansikte, din röst och dina rörelser och du kan styra den utan att ens vidröra skärmen. Ser du på en video och tittar bort så pausas videon för att sedan fortsätta uppspelningen från samma ställe när du tittar tillbaka på den. Eller så scrollar du webbsidor eller e-post genom att helt enkelt vrida lite på handleden medan du läser från skärmen eftersom Galaxy S4 känner av dina ögonrörelser och vet att du vill bläddra.
 
Den har även Heart Rate Monitor som mäter dina hjärtslag. Utmärkt när man motionerar.
 
Klicka HÄR för att komma till tävlingen!
 
 

Klassresan

Bilder från våran klassresa. Vet att en del inte vill vara med på bilder i bloggen och det respekterar jag men vilken härlig resa det var. Har även fixat ihop en liten video med videoklipp från resan. ♥

Vad vill ni se mer av?

Vissa dagar har man mer inspiration än andra...vad vill ni se mer av i bloggen? Outfits? Videos? Mer vardags inlägg? Mer skönhet? Mer fotografier? Mer musik? Mer träning? Mer recept/mat? Nu har ni chansen att påverka litegrann , har ni något speciellt inlägg ni vill att jag ska göra typ "What's in my bag" "Mina mascaror" "Skönhetsfavoriter" Eller vad som helst, skriv vad ni villl!

Enkelt

Outfit: Tröja från Gina // Byxor från hm // Skor från Scorett // Halsband från Ur och penn
Har nog aldrig varit så här trött..klassresan var iallafall väldigt lyckad. Men med knappt någon sömn (tack kära rumskamrater ;) )så slocknade jag vid klockan nio igår kväll när vi kom hem. Håller på att fixa bilder från resan så håll utkik de närmaste dagarna. Nu ska jag ner på stan och ta bussen till jobbet! Ha det fint♥
 

Framsida

Lite coolt när man loggar in och ser sitt ansikte på blogg.se's startsida...till tävlingen här!

Hawaiian Tropic


Lite nya produkter från Hawaiian Tropic:
1. Protective Sun Lotion SPF8 "innehåller en speciell blandning av exotiska ingredienser som förser huden med extra fukt och bevara den smidig"
 
2. Silk Hydration Protective SPF 15 - "En unik kombination av hudvård och solskydd med en  lätt och silkeslen formula, tack vare silkesprotein som  vårdar och återfuktar huden extra mycket. Absorberas direkt och skämmer bort din hud med återfuktning och en underbar, exotisk kokos."
3. Silk Hydration After Sun Hydrating Lotion - "En härlig aftersun som är som är den perfekta återfuktaren efter en dag i solen! Den lugnar och kyler solstressad hud med bland annat Aloe Vera, återfuktar i 24 timmar samt underhåller den solbruna färgen."

All info om produkterna från lyko.se, dessa är utmärkta nu i sommar!♥

WINGS

 

Klassresa

Ska nu på klassresa men har tidsinställt inlägg till er! Kram

no pruebas

Nu är äntligen alla prov över. Jag har gått igenom nians nationella. Så skönt. Hade sista nationella muntligt i spanska och jag som är förbaskat dålig på spanska. Fick värsta blackouten, as usual....men men ska ändå inte fortsätta med spanska och det är så skönt! Imorgon åker jag på klassresa med klassen, vi har hyrt stugor utanför stan. Vi kommer grilla,bada(kanske om det inte är för kallt), spela fotboll och allt möjligt. Ska bli supermysigt! Så måste packa ikväll, sen hade jag tänkt att kolla på någon tjejfilm för det är jag riktigt sugen på. Nu ska jag dra, pussisar♥

giveaway

 
På min videofyme. @Josefines :D
 
AVSLUTAD!!!! VINNAREN: MARTINA BERG♥
 
Och jaaa, musiken är hög...men reglerna står nedanför videon fall ni inte hör hahah :D 

bloggläsare

 
#repost #finabloggläsare
Såg att Andreaviktoria också hade skrivit om detta så tänkte också säga det:
mina bloggläsare är ju så himla söta, får ibland kommentarer "såg dig vid blabla men vågade inte komma fram" kan säga det att jag blir ÖVERLYCKLIG om ni kommer fram, så var inte blyga. Bara roligt om ni kommer fram och snackar :-) 

q/a

Lite frågor ...
 
Vilka fotoappar använder du?
Svar: Mest Aviary och Deluxefx.
 
Vilken kamera använder du och vilket objektiv?
Svar: En Canon 600D och objektivet 50 1,4.
 
Linje på gymnasiet?
Svar: Sam men vet inte riktigt vilken inriktning :)
 
Var kommer västen ifrån?
Svar: Från Hm :)
 
Löshår?
Svar: Nej, använder inte löshår. (:
 
Favoritbloggar?
Svar: Oj, väldigt många...
 
Vad heter du på videofyme?
Svar: @Josefines som på Instagram.
 
 
Kramisar!
 
 
 
 

gold

 Älskar nitar på allt. Smycken,skal,kläder,skor. Tänk ett par vita converse med nitar! Vill ha.. Juste funderar på att köpa ett par vita converse men då är frågan...höga eller låga? Har så svårt att välja.

outfit

Outfit: Byxor från hm // Tröja från Gina Tricot // Halband från hm
En outfit för ett tag sedan, då mitt hår var nyklippt och nyfärgat. Längtar tills när mitt hår blir solblekt.... Bilden finns även på min Instagram @Josefines :)

pink header

Kände för att lite nytt sommarfräscht i bloggen, så det fick bli en ny header helt enkelt! Vad tycks? :)

Mina hjältar

I fredags hände något speciellt. Jag har alltid varit intresserad av andra världskriget och sett filmer och läst böcker. I fredags kom 2 personer , Dina Rajs och Jovan Rajs som överlevde nazisterna som judar. De berättade deras historier i läger och hur de förlorade familjemedlemmar. Blev verkligen rörd och det betyder så mycket för mig att jag fick träffa dem och kolla in i deras ögon. Det är inte många som får träffa dessa underbara människor som har överlevt de hemska nazisterna. Mina förebilder♥

lip balm

Tips till sommaren:  Supergulligt läppbalsam med en doft av körsbär, luktar verkligen sommar. Den innehåller SPF 15 och ger fukt till läpparna. Kostar endast 49 kr. Värt det? Ohja.
 
Finns på bl.a på Ica Maxi ! :D

sista minuten

"hejsan! skulle du kunna tipsa (och länka?) fina bal klänningar? går i nian och har inte hittat min 'nianornasdans klänning' än: hjälp!! helst butiker som finns i sverige som inte är nätshop :)"
Slängde ihop ett litet collage med klänningar från Gina Tricot, hoppas du hittar en klänning du gillar! Kram♥

yesterday

Igår kom Ida hem till mig och vi kollade på esc en stund och åt jordgubbar med glass. Lite senare drog vi ut och träffade massa härligt folk sen cyklade vi till Stadsparken där vi hängde ett litet tag. Fick reda på att Sverige inte kom på så bra plats...jaja bättre lycka nästa gång som man brukar säga. Super trevlig kväll iallafall!♥

esc

Visst var flaskan söt?

Har varit på stan med Emilie idag, så trevligt att träffa den tjejen. Ikväll ska jag hem till Ida eller hon hem till mig och vi ska förmodligen kolla på esc, heja heja Sverige! Skönt att det är så varmt ute, trivs bättre i värme än i kyla. Hoppas ni alla får en fin lördagskväll!

Sminkvideo + tävling för er som röstar

 
 Ändra bildkvalité till 1080pHD=)
Vacker stillbild....I know. Hoppas ni vill rösta på mig (även om ni ej tävlar så kan ni gärna rösta) och dela gärna tävlingen eftersom man kan vinna en resa till New York :)

Tävling för er som röstar: 
Vinn ett litet makeupkit som innehåller: en av paletterna, ett läppstift, en liner och en mascara.
 
För att vinna :
1.Rösta på mig (klicka ovan på bilderna "klicka här för att rösta" om det ej funkar klicka här och rösta på mig)
och skriv en kommentar att du har röstat.
Bara Om du vill svara: Varför vill du vinna?
 
Stor extra chans:
1.Dela/tipsa om videon och tävlingen. (Bloggen,Instagram,Facebook m.m)
 kolla även andreaviktorias video! :)
godkänner kommentarer senare :)
 

Vinnaren blev......Clara Wiklund! Har nu mailat dig, grattis <3

bästa kvällen

Bästa kvällen på väldigt länge. Jag och Ida var på stan igår och kom på lite spontant att vi kunde ta med några tjejer på picknik. Så vi kikade till tjejerna i våran gruppchatt och bestämde det. Allihopa möttes på Willys där vi köpte med oss massa gottis. Sen så cyklade/gick vi till en park som har en kulle och uppe på kullen hade vi picnik. Så fint med solnedgången.  Vi dansade och hade så kul. Där satt vi i flera timmar och det började med massa skratt och avslutade kvällen med rinnande mascara. Det var så skönt att prata ut med tjejerna och tillslut satt vi allihopa och bölade. Men det är så underbart att ha så fina vänner man kan snacka med. Vi måste göra om detta, oförglömlig kväll fan med 5 fantastiska tjejer.♥

sparkle

Någon ville se hur solglasögonen såg ut på så här får du en bild :-) Nu blir det att dra ut på en powerwalk och rensa tankarna lite med min spotifylista i hörlurarna, underbart.

frukost - hälsosamt chokladfluff

Provade denna chokladfluff häromdagen till frukost och det var så himla smarrigt.
Du behöver: 2 ägg,1/2 mosad banan,kokos,mjöl,en bit 86% choklad.
Rör ihop allt i en kastrull på ganska hög värme och njut sen av en
underbart god frulle/mellis! Skulle kunna äta hur mycket som helst...
 

Police to be woman

Har ett litet prov på en parfym som heter "POLICE to be woman". Visst är flaskan gullig?
Beskrivning:
"Police To Be Woman öppnar med färska toner av lime och clementin,sammanflätad med saftiga Granny Smith-äpplen. Hjärtat öppnar upp i en kvinnlighet med vita blommor inbäddat i sött godis, för att sedan landa i en bas av varma ädla träslag och mjuk mysk som avrundar denna förtrollande doft"
 
Tycker den luktar otroligt gott, den liknar inte någon annan parfym jag har provat förut så den har en unik doft. I like it!♥

Outfit

Outfit: Tröja från freddiegstore // Jeansväst från hm // Byxor från Holmlunds // Converse från Stadium // armaband från thisstyle
 
Hej mina fina bloggläsare! Hoppas allt är bra med er. Kvällen blir till att plugga m-a-t-t-e, nationella imorgon. Pappa får hjälpa mig lite eftersom han jobbar med ekonomi , synd att jag inte fick hans hjärna. Juste, tack till Aya och Ida som hjälpte mig att ta bilderna. Nu ska jag äta lite middag, puss♥
 
 

colors

Tyckte att detta var så fint. En färgglös outfit blir så mycket finare med detta halsband runt halsen. Kommer inte riktigt ihåg vad det kostade men runt 100 kronor skulle jag gissa på hm. Nöjd med köpet!

isglass

Första isglassen i solen förra veckan
Häääj. Har så himla mycket i skolan nu, känns som att allt kom på en gång. Trodde det var slut med läxor och sånt men icke. Har iallafall ändrat till italienska på gymnasiet istället för spanska. Varför? Jo, för att jag och spanskan går verkligen inte hand i hand. Även om man missar merit poäng så bryr jag mig faktiskt inte, jag har haft så svårt för spanskan nu så det ska bli skönt att slippa det. Imorgon är det sista dagen för gymnasieval.....har verkligen panik. Har en hel kväll att tänka var jag vill gå 3 år framöver...fy. Hoppas alla ni andra är nöjda med era val, kram!
 
 

peplum

1.Finns här // 2.Finns här // 3.Finns här
Vill ha allting nu med en gång, är helt galen i peplum toppar och klänningar för jag tycker det är så fint!
 

Outfit

Outfit: Kofta från Cubus // Skor från modekungen // Jeans från hm // Väska second hand // Tröja från Gina Tricot
 
Igår kväll så grillade vi och det var så trevligt. Vi hoppade studsmatta,kollade på film, körde fotboll m.m Riktigt najs! När vi skulle hem så helt plötsligt är bilen borta, och så ser vi den längst ner på gatan och den var igång. Någon hade snott den och kört iväg den (tänkte vi) så pappa springer efter den och jag springer in i huset och skriker "bilen är stulen!!!" och det blev kaos och dem skrek "ring polisen!!!!" tänk vilken panik. Sen när alla är ute och så får vi reda på att handbromsen var så seg så bilen hade rullat igenom hela gatan. Hahah, tur att inget hände. Nu ska jag släppa ut lilla Viggo. Ha det fint!♥

what a beautiful day

Morgonsmoothie: Frysta hallon + fryst mango + banan + vaniljyogurt + apelsinjuice = bra start på dagen

Grillning

Hej på er! Ska först försöka ta mig till gymmet och springa litegrann. Sen ska vi på grillning ikväll om vädret håller. För mig är grillning=sommar, älskar när man känner doften av grill. Helt crazy att det är sommarlov om ungefär en månad. Tiden går så fort. Ha en fin lördag!♥

Celsius

Innan träningen för någon dag sen så hittade jag denna i kylskåpet och den var en bra uppladdning för träningen, den är sockerfri och vitaminberikad. Synd att dem är så dyra bara....

vid ån

 Vädret är på sitt bästa humör just nu. Jag och tjejerna gick till Stadsparken och köpte med oss en massa godsaker som vi mumsade på. Vi satt jättelänge vid ån och snackade om allt möjligt, så mysigt. Nu blir det hemmagjord pizza till middag! Puss♥

cute

Så himla söt kille!
 

 


No7

Ni vet ju att jag fick en allergisk reaktion förra veckan och det var pågrund av dessa krämer. Nu ska jag inte ge dem ett dåligt omdöme men jag har tydligen en känslig hy och dessa är anpassade för normal/torr hy och jag har en blandhy. Dem passade tydligen inte mig då jag fick en massa röda utslag och ansiktet nästan svullnade upp. Nu har mami fått tagit över dessa och hon har inte fått utslag av dem, alltså beror det på vilken hudtyp man har. Så det kan ändå vara värt att testa dem om man har en normal/torr hy.
Kan säga det positiva med dem av det jag fick uppleva;
♥ spf 15 (dagkrämen) URVIKTIGT nu på våren/sommaren
♥ Bra konsistens
♥ Härlig doft
 

One Direction

Vilken gårdag. Väckte min syster igår och berättade att jag hade fått tag på biljetter och hon blev öööööverlycklig verkligen. Vi tog tåget med våra föräldrar (de var rädda att biljetterna var en bluff hehe) och mötte tjejen som sålde dem, supergullig. Sen så gick jag och syrran själva till arenan då mamma o pappa åkte till en kompis medans. Hjälp så mycket folk det var, helt galet. Mötte en hel del bekanta där. När vi väl var inne i arenan så insåg man hur enormt stor den är! Bra förband och massa härliga låtar som Gangnam style m.m  innan grabbarna kom in på scenen. Dem leverade verkligen till max. Sjukt sköna killar med bra låtar. Ångrar inte en enda sekund att vi åkte dit.
 
På hemvägen försökte vi hitta våra föräldrar bland tusentals människor , tog säkert 1,5 timme innan vi hittade dem. Så gick vi till tågstationen och missade tåget med 1 jäkla sekund och nästa tåg gick en timme senare 01.16, KUL. Då var alla i familjen bra trötta och irriterade. Så en timme fick vi vänta på stationen och det var grymt kallt. Vi kom hem vid halv 3 i natt och då somnade jag direkt. Förutom hemresan var detta en oförglömlig kväll , kul att man kan göra någon person så glad!♥

shopping

Fick en del frågor angående mina nya solbrillor och dem kommer från hm och kostade endast 20 spänn. Trodde inte det var sant när jag fick höra att de kostade 20 ynka kronor. GALET.♥

1D ikväll!

Bilden är lånad från Google.
Lite ändrade planer...ska på One Direction ikväll med min lillasyster. Igår kväll var hon helt förkrossad (gick knappt att prata med henne) att hon inte kunde gå på konserten då nästan alla hennes vänner ska på den. Så då skrev jag på instagram & Facebook om någon sålde och då fick jag massa tips och hittade en tjej som sålde 2 stycken biljetter. Så snart tar vi tåget till Stockholm, mest för min systers skull men jag tycker också dem är bra! Roligt med konsert igen :) Kram

Kokosvatten

Provade denna i lördags och den var helt okej faktiskt! Nyttig och god. Perfekt efter träningen då det är naturlig återhämtning. Smaken var mango och passionsfrukt , ♥

makeup

Lite nytt smink från Maybelline, kommer även lotta ut ett litet kit med smink. Något som ser extra intressant ut?
 

Sommarvärme

Helt galet vad varmt det har varit idag, kan knappt använda svarta jeans. Men underbart med värme och sol. Tyvärr kan jag inte vara i solen så mycket eftersom mina utslag i ansiktet....blivit lite bättre...men åh.....allergisk reaktion av en kräm!  Hade nationella i matte idag och det gick som jag hade tänkt mig...åt skogen. Ikväll har jag och pappa hyrt en tid för badminton, älskar verkligen badminton så det ska verkligen bli roligt. Nu ska jag ut på en prommenad. Puss♥
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Vinnaren av ett presentkort blev Shems, kolla din mail! Grattis♥

Gästblogg

Hej allihopa! Josefine frågade mig häromdagen om jag kunde gästblogga på hennes blogg, så idag tänkte jag att jag skulle göra det. För er som inte vet vem jag är så heter jag Ida och bloggar på www.idacatharina.blogg.se och det är Josefine som har fixat min fina header och design! Jag är 16 år gammal och går i 9an, faktiskt i samma klass som lilla Josefine. Jag lärde känna Josefine när jag gick 7an men då sa jag kanske bara hej till henne i skolan och så men sen bytte hon klass och hamnade i min klass, det var då vi börja umgås mera! Josefine är en super härlig tjej som är snäll och omtänksam, hon är alltid väldigt glad och positiv till nästan allt. Är hur glad som helst över att jag lärde känna henne och att vi blev så bra kompisar, du är världens finaste vän Josefine♥
Puss och Kram Ida

Medina

SOMMARPLÅGA, älskar den!!

hej igen

Hejhejhejhej! Har fortfarande inte internet hos mami, vi kanske får det om 2 veckor (!!!!) Så är hos pappa och bloggar lite nu. igår var jag med Ida på stan, köpte en tröja och brillor och sen åt vi på donken därefter tog vi en varsin frozen yogurt (4:e gången på typ 1,5 vecka haha). Har panik för jag har utslag i HELA ansiktet som eksem typ, har fått det av någon kräm så nu är jag rödprickig i ansiktet, KUL. Mamma ska boka tid hos någon hudläkare. Nu ska jag äta lite. PUSS

usot

Nu kan du göra dina inköp inför sommaren, och betala i Augusti.
Du hittar massa bra och roliga saker hos Uffes Saker och Ting.
 

nitskor

Är så förtjust i mina nitskor från Modekungen dessa passar de flesta outfits och kommer användas en hel del i sommar så ni får akta er, hehe.

citrus

Superfräsch och god från Valio. Det är med citronsmak och innehåller acidophilus och bifidus, finns lite överallt på b.la Willys :-)

white top

Outfit: Topp från Shedressup // Jeans Dr Denim // Klocka Gaxs
Kort skolvecka, endast 2 dagar. SKÖNT. Men det är så himla mycket med nationella just nu att jag knappt hinner med...är så sjukt nervös inför mattenationella. Har så himla svårt för matte, kommer säkert sänka mig i år..och vill ju inte det. Snart sommarlov iallafall, yey!♥
--------------------------------------------------------------------------
Vinnaren av ett valfritt smycke blev http://septemberfjarde.blogg.se/ som thisstyle valde ut, grattis!♥♥
 

tbt

Tillbakablick - ungefär ett år sen april 2012. Hade en råttfärgad hårfärg som frisören fixade (hemskt). Precis fått reda på att mina föräldrar ska skiljas. Hade en blogg med knappt några läsare. Log aldrig med öppen mun - hade tandställning.
 
Helt otroligt så man kan förändras som person på ett år!

Grötkaka

recept-inspo från foodporn.
Ingridienserna:
1 banan 
1 dl havregryn
1 ägg
1 dl vatten
2 msk kakao
Kokos
 
Rör i hop allt och ställ in i micron ungefär 1 minut kan behövas mer. SÅ god , perfekt innan träningen ♥
 

Makeup

 
Jag följer väldigt många skönhets kanaler på youtube, en av dem är Laurenbeautyy, hon gör så himla bra videos på allt från smink till hår. Detta är 1 av typ 15 kanaler jag följer på Youtube. Kan kanske visa fler någon annan gång!♥

Yesterday

Valborg: Inte stoppade det kalla vindarna oss från att ställa in valborg. Så himla skön dag. Jag & Aya gick ner till forsränningen samt gick runt på stan. Sen mötte vi Anna och Julia och deras vänner så åkte vi till Ekonomikum, jösses vad mycket folk det var. Men vi hade det trevligt och åt lite jordgubbar och snackade om allt möjligt + träffade massa sköna människor. Sen åkte vi tilbaka till stan och åt lunch. När dem skulle hem gick jag också hem och gjorde mig i ordning för kvällen. På kvällen var jag hemma hos Adam med Clara och Gustav + familjer och grillade. Så kul eftersom vi träffas så sällan så vi hade en hel del att snacka om. Lyckad valborg! Tack till alla som gjorde dagen så bra !♥

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig