Vinn en bodysplash från VS!

Nu har jag fått chansen att tävla ut en body splash från Nordicfeel.se, jag har själv en Secret Craving och jag lovar er att ni kommer inte bli besvikna. Den luktar LJUVLIGT gott! ♥
 
Regler:
♥Gilla Nordicfeel på Facebook HÄR.
♥Skriv en liten motivering på några meningar varför du vill vinna. (Som en kommentar här i bloggen)
 
Extrachans:
♥Dela bilden på Instagram och tagga @Josefines #josefines 
(eller i din blogg/videofyme) Låna gärna bilden då!
 
Avslutas den 15 November, lycka till <3
VINNAREN: http://noraslifeee.blogg.se/ GRATTIS GRATTIS♥♥♥

Comments
Innan du kommenterar:
1.Jag använder en Canon 600D.
2.Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4.
3.Kommentera snälla kommentarer, elaka kommentarer kan du hålla för dig själv :)
4.Vill du kontakta mig? Maila då till: josefines.se@hotmail.com

Postat av: Sara Hallberg

Hej jag hade jätte gärna velat vinna secret craving har länge funderat på att köpa den men har aldrig blivit av tycker den luktar super gott och min bästa vän har den också så den får mig att tänka lite extra på henne kram

2013-10-30 @ 14:47:52
Postat av: Emmy johansson

Jag har tipsat på bloggen +instagram.... (emmyleejohansson)

Jag skulle gärna vilja vinna både för att de är din tävling och att ja skulle gärna vilja ha en till bodysplash, Alla säger att secret craving luktar sjukt gott Och vill gärna ha den, så skulle gärna vilja vinna den. Har aldrig vunnit förr och denna tävling är sjukt bra.
Skulle bli sjukt glad om jag vann! ;*


Du äger Josefine!<3

2013-10-30 @ 15:05:57
URL: http://nattstad.se/emmyleejohansson
Postat av: Evelina.H

Det första jag vill säga är att jag älskar din blogg!:) jag vill vinna för att jag har aldrig vunnit något förut o det skulle vara roligt:)

2013-10-30 @ 15:11:40
Postat av: Emma Näslund

Gillar Nordicfeel på facebook.

Jag har en Victoria's Secret bodymist hemma (Sheer Love) men den är snart slut! Jag Älskar deras bodymists och skulle gärna vilja ha en ny nu när min snart är slut. Dessutom är min bästa kompis i New York just nu och shoppar loss inne på VS butikerna så jag är ju något avis..

2013-10-30 @ 15:12:15
Postat av: Josefin

Gillat sidan!

Motivering: Jag har alltid önskat att ha en egen liten samling av dessa godingar! Just nu har jag endast 1, den heter "Dazzling Kiss" och den doftar juuuuvligt! Men min absoluta favorit är Coconut Passion, den luktar så HIMLA gott! Älskar verkligen alla VS bodysplashes, hade jag haft råd skulle jag haft ALLIHOPA! Jag är verkligen en riktigt Body splash lover!

2013-10-30 @ 15:14:03
URL: http://diarias.blogg.se
Postat av: B.V

jag är med och jag vill vinna för att jag har alltid drömmt att har en vs mist plus jag har extra lott love youuuu

2013-10-30 @ 15:14:48
Postat av: Izabell

För att jag aldrig har vunnit en giveaway/tävling
Och det skulle vara kul att vinna en :)
Och jag har velat ha den där jätte länge

2013-10-30 @ 15:15:14
Postat av: Maja Söderberg

Jag har gillat deras facebooksida! Och jag vill va med för att för ett tag sen så köpte jag den här bodysplashen till min syster och jag tyckte att den luktade såå gott så vill ha en jag med. Det är verkligen min favorit och kan inte köpa den någonstans så skulle va kul att vinna den. Kram

2013-10-30 @ 15:15:27
URL: http://majasoderbergs.devote.se
Postat av: Tova Åhs

Hej Josefin^^ Läste om din tävling den passar perfekt för mig. För ett halv sedan var jag i USA och besökte en V.S affär ville verkligen ha Secret Craving men den fanns tyvärr inte så skulle bli väldigt tacksam om jag van tävling^^ PS älskar din blogg:*
/ Tova^^

2013-10-30 @ 15:16:59
Postat av: Flopaz

Jag vill gärna vinna för jag tycker att du gör jättefina videos och jag tycker att Victorias secret grejer luktar jättegott

2013-10-30 @ 15:19:49
URL: http://flopaz.blogg.se
Postat av: Emilia Annas

Jag skulle jätte gärna vilja vinna. VS luktar så gott, har en hemma som tyvär snart är slut. Har letat efter en ny parfym eller bodysplash men kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag vill ha. Så det skulle va perfekt om jag vann denna! :) <3

2013-10-30 @ 15:19:50
Postat av: Ellen

Skulle jättegärna vilja vinna för att min kompis har en sådan och för att den luktar så otroligt gott! Hon skulle köpa en i London till mig men då var den slut... Så nu önskar jag mig den i present! :) Skulle vara himla kul om jag fick den!

2013-10-30 @ 15:20:15
Postat av: Lisa Grönberg

Jag vill verkligen, verkligen vinna för att jag aldrig har vunnit nån tävling eller giveaway och jag har faktiskt velat köpa just secret craving väldigt länge nu för jag har hört att den luktar väldigt gott! Det vore verkligen superkul om jag vann! Hoppas, hoppas, hoppas! /Lisa Grönberg

2013-10-30 @ 15:20:38
URL: http://www.lisagronberg.devote.se
Postat av: Elin

Hej Josefine! Jag vill vinna för att jag älskar Victoria´s secret! Och jag har hört att just Secret Craving luktar super gott! Och att den är rosa är inte direkt fel heller ;)
Vill gärna vinna den! Kram :3

2013-10-30 @ 15:20:38
Postat av: Ella

Jag är klar och har spridit din tävling på min blogg :) och jag vill vinna för att jag vet att den där luktar så sjukt gott och vill verkligen ha den . Fin flaska för den delen också , men du får ha det så bra , kram ! :)

2013-10-30 @ 15:22:02
URL: http://fames.se/byella/
Postat av: madeleine

Jag vill vinna för att jag har bara en body mist från Victoria`s secret och jag har alltis velat haft denna body mist! alla som har haft den har sagt att den luktar så gott! Det är därför jag vill vinna! jag ska göra ett inlägg på min blogg strax så kikagärna in då och lämna gärna en kommentar ifall du har sett mitt inlägg! KRAM
nattstad.se/lifebymine

2013-10-30 @ 15:22:13
URL: http://nattstad.se/lifebymine
Postat av: Hevy

Hej:)
Jag har följt alla regler för denna tävling och jag skulle vilja vinna denna tävling för att jag har alltid velat ha "Secret Craving för den verkar lukta så sjukt gott och alla mina kompisar pratar om att jag borde köpa den så när jag såg att du hade denna tävlingen tänkte jag att detta skulle vara en jätte bra möjlighet för mig!
Ha det så bra!:)

2013-10-30 @ 15:22:50
Postat av: Sandra

Hej Josefine! Först vill jag bara säga att jag tycker att du gör ett jättebra jobb med att få en läsvärd blogg och det märks att du lägger ner mycket tid på dina inlägg! En stor applåd till dig!!

Och sen till motiveringen: Jo, jag har köpt lite för många VS-mistar (5) och nu har jag köpförbud på dem.. Haha, för mami tycker att jag slösar pengar på fel saker. Men faktum är att jag ÄLSKAR hur dem doftar och jag ÄLSKAR även vanilj, vilket Secret Craving doftar! Jag köpte en lotion i denna doften till min kompis, och hon fullkomligt älskar den, och jag ångrar så mycket att jag inte köpte en till mig innan jag fick köpförbud, haha :) Men om jag skulle VINNA en, då kan inte mamma säga att jag slösar pengar! Så nu får jag hoppas på det bästa! Kram kram! :)

2013-10-30 @ 15:24:05
URL: http://sandralunmans.blogg.se
Postat av: Agnes

Jag har gjort uppdragen.
Jag skulle vilja vinna den för att jag får inte köpa Victoria's secret för min mamma hon tycker att det är onödigt att lägga pengar på det, och jag skulle bli jätte glad om jag van.
På vems instagram delar man bilden för att jag hittar inte bilden på din instagram. PS har ingen blogg. Älskar din blogg,videofyme och youtube :D

2013-10-30 @ 15:24:29
Postat av: Mathilde bjaaland

Hej! Jag skulle sjukt gärna vilja vinna för jag har ingen victoias secret och skulle så sjukt gärna vilja ha! Alla mina kompisar har typ minst 2 st och skulle också vilja ha en. Jag älskar din blogg!

2013-10-30 @ 15:27:36
Postat av: Joakim

Bra blogginlägg!

2013-10-30 @ 15:28:26
URL: http://tekniskanymodigheter.tumblr.com
Postat av: Jennifer

Jag och min familj bestämmde att vi skulle åka till Köpenhamn nu i höst men det blev aldrig av och jag hade sett fram imot det men somsagt blev det aldrig av och många hade sagt att det fanns Victoria's Secret där men när jag kollade på google fanns det inte och jag blev ganska besviken och sen åkte vi aldrig dit och då blev jag somsagt besviken, så det skulle betyda sjuk mycket om jag fick Secret craving, har luktat på den och den luktar enormt gott och så. En väldigt lång motevering men det gick inte att skriva med korta ord. Jag har allafall gjort ett inlägg om tävlingen på min blogg som heter jenniiifers.se! Nu håller jag tummarna på att jag kanske möjligt viss kan vinna Secret craving. Kram!

2013-10-30 @ 15:29:32
URL: http://jenniiifers.se
Postat av: mathilde bjaaland

Hej! Jag skulle så sjuuuukt gärna vilja vinna en Victoria secret body mist! Alla mina kompisar har minst 2 st och jag vill också ha en! Skulle bli så himla himla glad om just jag vann för jag har ingen Victorias secret!

2013-10-30 @ 15:30:39
Postat av: Klara Svensson

Hej!
Jag skulle jättegärna vilja vinna denna body splash för att jag har velat ha den jätte länge och jag har inte haft chansen att köpa den för att jag antingen inte har några pengar eller att jag inte får. Så jag skulle bli jätte glad om jag vann den!
Kram <3

2013-10-30 @ 15:34:01
URL: http://klarasvensson.spotlife.se
Postat av: Jessan

Klar+extra chans
På instagram heter jag: JessanBeauty
Jag vill vinna för att jag nog aldrig kommer få köpa en vs har frågat min mamma tusen gånger hon säger tyvärr hela tiden:(((
Hela tiden så pratar mina kompisar om att deras mammor är jätte snälla för att dom får köpa vs men inte jag :(((( Blir avis 😰😰😰😰😥😥😥😭😭😭😭😭😭😭😭😭 hittade inte på de här ( de är på riktigt)

2013-10-30 @ 15:34:59
Postat av: Elin Selmer

Min motivering. Jag vill då gärna ha den för "alla" i min klass har jätte många och jag skulle också vilja ha iallafall en, så jag skulle bli jätte glad ifall det hände. För min mamma tycker man slösar pengar om man köper sånt så jag försöker samla nu så det skulle ju hjälpa mig om jag fick en och kunde köpa något annat;)

2013-10-30 @ 15:35:07
URL: http://nattstad.se/elinselmer
Postat av: Jessan

Klar + extra chans
Min instagram-konto: JessanBeauty
Jag vill vinna för att jag inte får köpa någon vs från min mamma:(( jag frågar tusen gånger men hon säger "Tyvärr" ;(
Mina kompisar säger hela tiden att deras mammor är så snälla för att de får vs medans inte jag för någon;(( blir så avis att de har men inte jag de är därför jag vill försöka vinna😌😔😭😭😭

2013-10-30 @ 15:39:01
Postat av: amanda

Jag vill vinna för jag älskar vs och för att när jag skulle köpa secret craving på flygplatsen så fanns den inte, och jag vill verkligen ha den <3 man får hoppas på det bästa! <3

2013-10-30 @ 15:39:19
URL: http://daiiz.blogg.se
Postat av: Amanda

Jag vill vinna för att jag har önskat mig precis en sån vs jag kan inte köpa :((( Åååhh jag vill så gärna det skulle varit som en julklapp nu till jul skulle betydit guld <3

2013-10-30 @ 15:39:31
Postat av: HJJONSSON

Jag är med! Jag ÄLSKARÄLSKAR Victoria Secret men jag är under 18 så jag kan inte beställa saker från Victoria Secret åååh. Till och med victoria secret produkter finns inte överallt i Sverige. Jag älskar att lukta gott så jag kräver parfym, kroppparfym och kropskräm hahah!

2013-10-30 @ 15:39:57
URL: http://www.hjjonsson.se
Postat av: Jessan

Klar + extra chans
Min instagram-konto: JessanBeauty
Jag vill vinna för att jag inte får köpa någon vs från min mamma:(( jag frågar tusen gånger men hon säger "Tyvärr" ;(
Mina kompisar säger hela tiden att deras mammor är så snälla för att de får vs medans inte jag för någon;(( blir så avis att de har men inte jag de är därför jag vill försöka vinna😌😔😭😭😭
Hat ingen blogg men spred på ig

2013-10-30 @ 15:40:02
Postat av: noelle

Jag vill vinna för jag vill ha en vs och den dära verkar lukta otroligt gott och har alltid velat ha secrets craving och det skulle har jätte coolt att vinna den från dig

2013-10-30 @ 15:40:20
Postat av: Johanna

Hejsan svejsan!
Jag vill gärna vinna för att jag har hört mycket bra saker om secret craving! Jag har heller nästan inte någon victoria's secret. (Bara en). Men jag hoppas få det snart!;)
Även du sa bra saker om secret craving på videofyme, och det måste man ju lita på!;)
Jag har tyvär inte facebook vilket betyder att jag inte kan gilla nordicfeel.:( Men jag har delat bilden på instagram. Hej då!:)

2013-10-30 @ 15:40:25
Postat av: Sandra

Hej! Jag har alltid velat ha secret craving och för ungefär 2 veckor sedan skulle jag beställa den på fyndiq med så klart var den slut :( så det var ju as grymt att du hade en tävling om just den för hade tänkt beställa den från nordicfeel snart men hoppas jag slipper ;D

2013-10-30 @ 15:42:47
Postat av: Jessan

just nu
Jessan (jessika.2002@hotmail.com)
Klar + extra chans
Min instagram-konto: JessanBeauty
Jag vill vinna för att jag inte får köpa någon vs från min mamma:(( jag frågar tusen gånger men hon säger "Tyvärr" ;(
Mina kompisar säger hela tiden att deras mammor är så snälla för att de får vs medans inte jag för någon;(( blir så avis att de har men inte jag de är därför jag vill försöka vinna😌😔😭😭😭
Hat ingen blogg men spred på ig

2013-10-30 @ 15:43:03
Postat av: Jessan

just nu
Jessan (jessika.2002@hotmail.com)
Klar + extra chans
Min instagram-konto: JessanBeauty
Jag vill vinna för att jag inte får köpa någon vs från min mamma:(( jag frågar tusen gånger men hon säger "Tyvärr" ;(
Mina kompisar säger hela tiden att deras mammor är så snälla för att de får vs medans inte jag för någon;(( blir så avis att de har men inte jag de är därför jag vill försöka vinna😌😔😭😭😭
Hat ingen blogg men spred på ig

2013-10-30 @ 15:43:14
Postat av: Ellen

Åh vad jag vill vinna den här tävlingen! Har varit ett fan av Victoria's Secret så länge jag kan minnas och sitter alltid bänkad framför deras Fashion Shows. Men tyvärr har jag aldrig haft chansen att köpa något därifrån eller vara inne i en butik. Så man kan ju säga att det är Love at No Sight... ;) Många av mina kompisar har deras olika bodysplash och jag blir alltid lika avundsjul när de doftar så ljuvligt. Så det hade varit en dröm att vinna denna tävlingen! Älskar din blogg du har sjukt fin stil och superbra bilder!! Puss! <3

2013-10-30 @ 15:44:38
URL: http://ellenbrohagen.devote.se
Postat av: mimmi remes

hej jag är en tjej på 13 år som gillar att blogga på min lilla blogg och som skulle bli så sjukt glad att vinna! jag har hört så mycket bra om just den body misten och tror att den luktar lika gott som du säger. du är en stor förebild för mig och att vinna den av dig skulle betyda jätte mycket. hoppas du ser den här kommentaren. kraaam // Mimmi P.S Jag spred på min blogg om din tävling här: http://mimmiremes.devote.se/

2013-10-30 @ 15:45:40
URL: http://www.mimmiremes.devote.se
Postat av: Linn

För att jag älskar VS, och speciellt den där body misten, jag har aldrig kunnat köpa den för jag har aldrig fått och aldrig haft pengar till den eller jag har haft pengar men jag måste lägga det på annat ,

2013-10-30 @ 15:47:13
URL: http://nattstad.se/livolinn
Postat av: Amanda Viklund

Jag vill vinna för att du sa att den luktar sjukt gott och då tror jag det. Jag vill också vinna för att jag älskar vs produkter, hoppas jag vinner😊 en fråga bara: Fraktar du och isåfall betalar du frakten??:)

2013-10-30 @ 15:49:31
Postat av: Nellie Lans

Jag har aldrig haft en vs förut så det skulle bli kul om jag vann:)

2013-10-30 @ 15:50:36
Postat av: Anonym

Hej jag vill hjärna vinna denna pga jag har en mamma som inte tillåter mig att köpa vs för att hon tror det är skräp. :(
Jag har spridit din giveaway på vfm!
Heter där TheBeautyLover

2013-10-30 @ 15:51:02
Postat av: Anonym

Älskar din vfm kanal och har ingen vs produkt skulle bli såååå glad om jag vann tävlingen

2013-10-30 @ 15:56:40
Postat av: Paulina Elizalde

Jag vill vinna den åt min lillasyster för mina föräldrar tycker hon är för liten. Så jag vill ge henne en överraskning :) <3

2013-10-30 @ 15:56:45
Postat av: Sofia

Jag vill vinna för att jag har aldrig vunnit något förut. Några av mina vänner har en sån här lukt och den luktar jätte gott typ kanelbullar och jag älskar kanelbullar haha:)! Kul att du har en tävling

2013-10-30 @ 16:01:53
Postat av: Johanna

Hejsan svejsan! Jag vill vinna för att jag har hört många bra saker secret craving! Även du har sagt bra saker om den så det måste man ju lita på!;)
Jag vill även vinna för att jag har bara en victoria's secret body splash, men jag hoppaspå att få en snart!;)
Jag har tyvär inte facebook, vilket betyder att jag inte kan gilla nordicfeel där:(. Hoppas att det går bra ändå!
Jag har delat bilden på min instagram iallafall:)
Hej då!:)

2013-10-30 @ 16:02:17
Postat av: Nathalie L❤️

Hej Josefine! Jag är med i din Giveaway och har gjort allt man man ska. Jag vill väldigt gärna ha en body mist från VS! Själv har jag ingen och vet inte heller om jag kommer få någon. Därför blev jag super glad när den finaste Josefine gav mig tillfället att vinna en body mist från VS. Om jag någon ng får en body mist kommer jag ge denna body misten till min bästa vän. Hon har redan två stycken men hon förtjänar de endå! Nu tänker inte jag ta upp massa onödiga saker utan det enda jag vill säga är att jag sjukt gärna vill vinna denna Giveawayn. Plus att jag älskar dofter och parfymer utan de känner jag mig ofräsch. Lycka till med bloggandet! PS: Jag har delat din Giveaway på min instagram som är @beautybynatta och på min blogg natlins.blogg.se!❤️

2013-10-30 @ 16:02:25
URL: http://natlins.blogg.se
Postat av: Cornelia Karlsson

Klar. Har spridit oxå.

Jag vill vinna för jag har ingen body mist och skulle gärna vilja ha! Alla andra har det...

2013-10-30 @ 16:02:36
Postat av: Anonym

Jag vill vinna för att jag har aldrig vunnit något förut. Några av mina vänner har en sån här lukt och den luktar jätte gott typ kanelbullar och jag älskar kanelbullar haha:)! Kul att du har en tävling. Jag har också lagt upp på instagram till alla mina vänner om tävlingen men min insta är privat så du måste följa mig isf för att se hehe heter privatasofia

2013-10-30 @ 16:03:52
Postat av: Kajsa

Jag vill vinna för att jag vill ha en body splach och för att den luktar såå gott.
Har också delat bilden.
Kram

2013-10-30 @ 16:04:05
URL: http://Strandkajsa.blogg.se
Postat av: Sofia

Jag vill vinna för att jag har aldrig vunnit något förut. Några av mina vänner har en sån här lukt och den luktar jätte gott typ kanelbullar och jag älskar kanelbullar haha:)! Kul att du har en tävling. Jag har också lagt upp på instagram till alla mina vänner om tävlingen men min insta är privat så du måste följa mig isf för att se hehe heter privatasofia

2013-10-30 @ 16:04:17
Postat av: Nathalie

Hej jag är med i denna tävlingen ;)
Jag skulle vilja vinna för jag har alltid viljat ha Victoria secret och får inte köpa av mina föräldrar för dom tycker det är onödigt så skulle bli sjukt glad om jag vann och älskar DINNA videos på vfm hoppas jag har chans att vinna ❤❤😊

2013-10-30 @ 16:06:15
URL: http://nattisbeauty.blogg.se
Postat av: Caroline ♡

Jag vill vinna därför att jag tävlar för en kompis, jag ljuger inte. Hon har velat ha en vs väldigt länge och jag vill ge henne den, hon är världens snällaste och förkännar verkligen den. Och det roligaste är att hon älskar rosa och den lukten också. Så därför vill jag jätte gärna vinna. ♡

2013-10-30 @ 16:07:11
Postat av: Felicia

Hej!
Jag skulle jätte gjärna vilja vinna för jag vill ha Secret Craving och har velat det såå sjukt länge! Skulle betyda mkt!
Super fin blogg du har! 💕

2013-10-30 @ 16:08:04
URL: http://www.nattstad.se/ffellicciaa
Postat av: Amanda

Jag skulle jätte gärna vilja vinna, för att jag har sparat väldigt länge till just secret craving! Det skulle också passa bra, ju när jag fyller år den 15 november, då kan det bli en present från dig😉

2013-10-30 @ 16:09:15
Postat av: Stina

Jag skulle jätte gärna vilja vinna den body misten för jag har tyvärr ingen Victoria secret produkt så jag skulle bli hur glad som helst om jag vann en helt gratis också!
Beställde hem en body mist men det blev något fel så jag fick inte hem den :( tråkigt... Men jaja. Tur att jag har en chans som denna att vinna en!

2013-10-30 @ 16:09:56
Postat av: Minna

Jag är med. Varför jag skulle vilja vinna är för att jag har för mig att jag har luktat på den där, och jag tyckte den luktade riktigt gott. Tror att alla bodysplashes ifrån Victoria's Secret luktar gott, hihi.
Dessutom är det roligt med nya bodysplashes/parfymer, man får aldrig för många. Bara roligt med olika lukter att välja mellan varenda dag. Att saker kan lukta så gott! ;-)

2013-10-30 @ 16:11:21
URL: http://minnasdayview.blogg.se
Postat av: Danijela

Ja alltså, det finns väl säkert jättemånga bra anledningar till varför man vill vinna! :)
Jag menar det är en vs, dom är ju bland annat sjukt populära!
Men alltså det skulle väl vara kul att vinna någonting nån gång sådär :) Jag har själv några styckna, men vart så sjukt besviken när secret craving inte fanns när jag köpta så det skulle ju vara en bonus om man vann just den också menar jag!
Aja, men nu ska jag inte skriva en hel bibel!
Det skulle helt enkelt vara kul, någon bättre anledning har jag inte, det finns säkert jätte många andra som har bättre anledningar än jag, menmen!
Baaaaiii! <3

2013-10-30 @ 16:11:42
Postat av: Stina

Delade också bilden på min blogg!

Www.stinaerikssson.blogg.se

2013-10-30 @ 16:11:49
URL: http://www.stinaerikssson.blogg.se
Postat av: Sofie

Min dotter vill vinna parfymen så mycket att jag blir GALEN!!!!

2013-10-30 @ 16:11:53
Postat av: Minna

Åh, glömde bort att skriva att jag har lagt upp bilden på min instagram för att få extra chans.

2013-10-30 @ 16:12:20
URL: http://minnasdayview.blogg.se
Postat av: Rozza

Hj jag vill vinna för att jag har alltid vilja ha en Victoria secret body splash! Jag hoppas verkligen jag vinner! Tack för att du ger någon av oss det❤️

2013-10-30 @ 16:14:35
URL: http://beautty.blogg.se
Postat av: Wilma Wahrolin

Jag är med! Har gillat Facebook sidan och delat på min blogg- wiwas.se. Jag vill vinna Secret Craving för att jag har luktat på den i affär och den luktar som en ängel. Åååh! Men där jag bor kostar den 269 kr, och det är lite dyrt för mig. Det skulle bli den perfekta julklappen! ;)

2013-10-30 @ 16:18:37
URL: http://youtube.com/wiwasse
Postat av: moa

Jag vill vinna för att jag har inga VS grejer/parfymer! Det är ganska svårt att få tag på, iaf för mig! Därför skulle jätte gärna vilja vinna den här VS parfymen :)

2013-10-30 @ 16:19:02
URL: http://moaviktoriia.blogg.se/
Postat av: Amanda Hansen

Hej, jag skulle vilja vinna denna tävlingen för att jag har länge viljat ha en vs bodymist men bor i en liten stad i värmland och flera mil till någon storstad som säljer vs, jag skulle bli jätte glad och jag älskar dina vlogg videos och din blogg, kramis

2013-10-30 @ 16:21:40
Postat av: Anonym

Jag har inte Facebook men jag har spridit på instagram jag heter dillish02 och heter Dilara~Directioner ❤️

2013-10-30 @ 16:24:44
Postat av: Josefin

Klar❤️❤️❤️😘😘👌👌😍😍👍👍

2013-10-30 @ 16:30:11
Postat av: lydiamolins.blogg.se

Jag skulle vilja vinna den för jag har hör att den ska lukta så gått! Och Secret craving är ju inte jätte vanlig så det skulle vara coolt att en VS som inte så så många andra har :)

2013-10-30 @ 16:33:06
URL: http://lydiamolins.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag skulle köpa Secret Craving för det är min favorit och då hittade vi en bra sida men dom bara tog pengarna och nu är det ett halv år sen och vi har fortfarande inte fått den så nu får jag inte köpa från några sidor något mer så jag skulle jätte gärna vilja vinna den här:)

2013-10-30 @ 16:34:15
Postat av: Emelie Karlsson

Jag skulle vilja vinna tävligen för jag har länge velat ha just Victoria Secret's body splash Secret Craving. Jag har funderat väldigt länge på att köpa den, men det har aldrig blivit av. Så det vore super kul att vinna denna nu!

2013-10-30 @ 16:34:25
Postat av: Jennifer

Min vän fyller år om några veckor och det skulle vara en perfekt present till henne då hon gärna vill ha en vs mist men får inte köpa en av sina föräldrar. Hoppas på det bästa :)

2013-10-30 @ 16:35:32
URL: http://annajenniifer.blogg.se
Postat av: Lina

Jag skulle köpa Secret Craving för det är min favorit och då hittade vi en bra sida men dom bara tog pengarna och nu är det ett halv år sen och vi har fortfarande inte fått den så nu får jag inte köpa från några sidor något mer så jag skulle jätte gärna vilja vinna den här:)

2013-10-30 @ 16:35:52
Postat av: Magda❤️

Blev sjukt glad när jag såg tävlingen!
Min kompis har den här body misten och jag ÄLSKAR
den och hade själv tänkt att skicka hem den när jag får min månadspeng! Därför blev jag så himla glad när jag såg att du, min favoritbloggare hade en tävling om att vinna den!
Skulle vara riktigt kul om jag vann! Jag har aldrig vunnit något innan och det skulle jag verkligen bli glad över! ❤️ Kram från Magda, en bloggläsare

2013-10-30 @ 16:39:36
Postat av: Lynn

Har funderat på att köpa secret craving och när jag såg att du hade en tävling med en så tänkte jag iallfall testa och se om jag vinner, det är ju inte så ofta man vinner men om man är med så har man ju en chans! Och en chans att vinna är bättre än att inte ha en chans och vinna.

2013-10-30 @ 16:46:33
URL: http://www.nattstad.se/lynnswahn
Postat av: My Frost

Jag vill vinna för att jag inte har någon vs och att den luktar jättegott har jag hört! skulle blivit väldigt tacksam :)

/My

2013-10-30 @ 16:46:57
Postat av: Tuva

Har inte facebook tyvärr! Tråkigt för mig :)

2013-10-30 @ 16:48:08
Postat av: Angelica Huynh

Motivering: Har sedan år tillbaka velat beställa någon VS body mist men mina föräldrar tycker det är så himlans dyrt då de knappt spenderar 25 kr för en parfym till mig. Mina vänner har alla minst 1 bodymist från VS som t.ex pure seduction och love spell. Och jag är helt amazed av dofterna. Doftar som godis i ren fräshhet. Så jag skulle själv gärna vilja vinna en egen VS body mist som jag kan sniffa på dygnet runt. :)

2013-10-30 @ 16:49:16
Postat av: Tess

Jag vill ha secrets craving för jag tycker den luktar jättegott och för att jag har inte så många Victoria secret.jag skulle bli jätte jätte glad om jag vann.kram Tess

2013-10-30 @ 16:52:20
URL: http://Tessmeyer.blogg.se
Postat av: gina anyim

Hej♥ Jag har gjort allt man ska gjort♥ Jag har spridit på videofyme, och kik♥Jag skulle vilja vinna för jag har inen vs:( och alla typ retar mig för det; ( Jag har aldrig vunnit någonting ♥ Jag är den typ "tönten" i skolan; ( så ingen vill va med mig:( jag är ett stort an av dig och Jag älskar din blogg och ditt konto på vfm♥ Skulle blivit den gladaste personen i världen om jag vann♥♥♥♥Det skulle betya allt♥ MVH:// Ett fan av dig♥ Gina ♥

2013-10-30 @ 16:52:49
Postat av: Nathalie Andersson

Hej fina Josefine!
Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna tävling därför att:
1: jag har aldrig vunnit en tävling, även fast jag varit med i massor med olika tävlingar lite här och var.
2: Jag ÄLSKAR Victorias Secret produkter, men har ingen. Så det skulle vara kul att vinna en! :)
3: Är så trött på mina parfymer och det skulle kännas skönt att få använda en ny doft och känna sig fräsh!

PS: Jag har delat bilden på instagram och i min blogg. Håller tummarna!

Kram Nathalie <3

2013-10-30 @ 16:53:13
URL: http://www.nattstad.se/nnathaa
Postat av: Anonym

Hej♥ Jag har gjort allt man ska gjort♥men jag har tyvär inte instagram så jac kan inte sprida där:( Jag har spridit på videofyme, och kik♥Jag skulle vilja vinna för jag har inen vs:( och alla typ retar mig för det; ( Jag har aldrig vunnit någonting ♥ Jag är den typ "tönten" i skolan; ( så ingen vill va med mig:( jag är ett stort an av dig och Jag älskar din blogg och ditt konto på vfm♥ Skulle blivit den gladaste personen i världen om jag vann♥♥♥♥Det skulle betya allt♥ MVH:// Ett fan av dig♥ Gina ♥

2013-10-30 @ 16:54:07
Postat av: Anonym

Hej♥ Jag har gjort allt man ska gjort♥men jag har tyvär inte instagram så jac kan inte sprida där:( Jag har spridit på videofyme, och kik♥Jag skulle vilja vinna för jag har inen vs:( och alla typ retar mig för det; ( Jag har aldrig vunnit någonting ♥ Jag är den typ "tönten" i skolan; ( så ingen vill va med mig:( jag är ett stort an av dig och Jag älskar din blogg och ditt konto på vfm♥ Skulle blivit den gladaste personen i världen om jag vann♥♥♥♥Det skulle betya allt♥ MVH:// Ett fan av dig♥ Gina ♥

2013-10-30 @ 16:55:24
Postat av: Ebba Raask

Hej Josefine! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna och ge bort den i julklapp till någon speciell , eller om den förtrollar mig behålla den själv och njuta av doften. Har själv luktat på den och den luktar precis som du säger, LJUVLIGT! Måste bara även säga tack till dig, du var den som gjorde mig intresserad av att skapa och driva en egen blogg och nu har jag hållt igång i hela 8 månader, TACK! Hoppas du får en fortsatt fin kväll och att du kollar in inlägget på min blogg som jag skrivit om dig och tävlingen (det kommer upp klockan 8 ikväll, onsdag) Kram

2013-10-30 @ 16:56:29
URL: http://nattstad.se/ebbaaraask
Postat av: Anonym

Med

2013-10-30 @ 16:57:01
Postat av: None

Hej♥ Jag har gjort allt man ska gjort♥men jag har tyvär inte instagram så jag kan inte sprida där:( Jag har spridit på videofyme, och kik♥Jag skulle vilja vinna för jag har ingen vs:( och alla typ retar mig för det; ( Jag har aldrig vunnit någonting ♥ Jag är den typ "tönten" i skolan; ( så ingen vill va med mig:( jag är ett stort an av dig och Jag älskar din blogg och ditt konto på vfm♥ Skulle blivit den gladaste personen i världen om jag vann♥♥♥♥Det skulle betya allt♥ MVH:// Ett fan av dig♥ Gina ♥

2013-10-30 @ 17:01:19
URL: http://www.ginagina.se
Postat av: Frida

Hej! Jag skulle blivit så glad ifall jag vann secret craving, jag har redan 3 bodymistar från victoria's secret, men gillar bara en av dem. skulle vela ha en till doft, och en liten förnying. Det är många som säger att secret craving luktar gott, så jag tror på det. Skulle varit jätteroligt ifall jag vann, har aldrig vunnit en giveaway förut så jag skulle blivit jätteglad!
Ps: älskar din blogg!!

2013-10-30 @ 17:01:36
Postat av: gina anyim

Hej♥ Jag har gjort allt man ska gjort♥men jag har tyvär inte instagram så jag kan inte sprida där:( Jag har spridit på videofyme, och kik♥Jag skulle vilja vinna för jag har ingen vs:( och alla typ retar mig för det; ( Jag har aldrig vunnit någonting ♥ Jag är den typ "tönten" i skolan; ( så ingen vill va med mig:( jag är ett stort an av dig och Jag älskar din blogg och ditt konto på vfm♥ Skulle blivit den gladaste personen i världen om jag vann♥♥♥♥Det skulle betya allt♥ MVH:// Ett fan av dig♥ Gina ♥

2013-10-30 @ 17:01:57
URL: http://www.ginagina.se
Postat av: gina anyim

Hej♥ Jag har gjort allt man ska gjort♥men jag har tyvär inte instagram så jag kan inte sprida där:( Jag har spridit på videofyme, och kik♥Jag skulle vilja vinna för jag har ingen vs:( och alla typ retar mig för det; ( Jag har aldrig vunnit någonting ♥ Jag är den typ "tönten" i skolan; ( så ingen vill va med mig:( jag är ett stort an av dig och Jag älskar din blogg och ditt konto på vfm♥ Skulle blivit den gladaste personen i världen om jag vann♥♥♥♥Det skulle betya allt♥ MVH:// Ett fan av dig♥ Gina ♥

2013-10-30 @ 17:02:35
URL: http://www.ginagina.se
Postat av: Julia zinfandel

Hej<3 jag vet inte om jag kommenterar på rätt ställe(för giveawayen) men här är en motevering varför jag skulle vilja vinna. Jag har alltid velat ha secret craving, men jag hittar den aldrig för den är alltid slut såld. Jag har provat att köpa den på nätet men ingen i min familjs kort funkar, därför skulle det betyda jätte mycket för mig om jag vann

2013-10-30 @ 17:02:45
Postat av: Ellie

Hej Josefin!
Jag skulle gärna vinna en VS! Nu när hösten kommer vill jag fylla på min doftkollektion med nya, härliga dofter. Body Splashes är perfekt för den innehåller mycket och är lätt att kunna använda hela dagen. Jag skulle ha haft den i mitt skåp i skolan för att spraya mellan lektionerna så jag doftar gott hela dagen! :D
Kram och lycka till alla :)

2013-10-30 @ 17:03:10
Postat av: Kajsa

Jag är med och har gillat nordicfeel redan Jag har också bloggat om tävlingen på min blogg.
Kram

2013-10-30 @ 17:04:10
URL: http://Standkajsa.blogg.se
Postat av: Matilda

Min bästa vän fyller 15 snart och det känns som en av de perfekta presenterna till henne, detta är hon värd så som hon ställer upp för allt och alla! Inte minst för mig! :)
Kram

2013-10-30 @ 17:07:55
URL: http://matildasavelind.blogg.se
Postat av: Johanna

Jag vill så gärna vinna en body splash från Victorias Secret för att jag älskar VS produkterna & särskilt Body Splash. Jag har inte så många & vill så gärna ha fler! & att vinna en Body Splash från dig skulle vara jätte roligt! Du är sjukt duktig på de du gör & du är min förebild! Skulle bli så sjukt sjukt glad ifall jag vann den ifrån dig!!

2013-10-30 @ 17:16:27
URL: http://Johanna.devote.se
Postat av: Wilma Öhrling

Hej, jag skulle jätte gärna vilja vinna då min bästa vän var utomlands och trodde att hon skulle få gå in i en victorias secret affär men fanns ingen :/, så skulle vilja ge henne den :)

Om jag skulle vinna kika @wilmaohrling eller skriv på Instagram @wilmaohrling med (min mail fungerar inte)
Kram!

2013-10-30 @ 17:18:19
Postat av: Linneabergsten

Jag vill jätte gärna vinna för att jag har aldrig i hela mitt liv vunnit något, haha. Inte på en lott, giwaway, chokladhjul eller något annat. Jag älskar nordicfeels hemsida, och eftersom det är gratis frakt! Jag gillar också dina videos och din blogg, jag blir så inspererad. Tack och hej! :)<3

2013-10-30 @ 17:20:43
Postat av: Evelina

Hej!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna Secret Craving för att jag har velat ha den såå himla länge och inte kunnat köpa den så det skulle vara vara perfekt! Jag älskar vs över hela mitt hjärta och jag älskar din blogg och att får vinna en tävling av min favorit bloggerska skulle betyda guld! Jag hoppas att det blir jag som vinner för du är bäst! Kram! ❤

2013-10-30 @ 17:21:43
Postat av: Linneabergsten

Jag har även spridit den på vfm!

2013-10-30 @ 17:26:12
Postat av: Agnes

Har gillat Facebook sidan och delat bilden på min blogg! :)
Jag vill vinna för att jag behöver en ny parfym men har inte råd med att köpa en just nu, och skulle jag vinna skulle jag bli jätte glad och använda dem typ varje dag. Sen skulle jag också ha gjort en video och visat den. Och jag älskar Victorias secret! :)

2013-10-30 @ 17:27:47
URL: http://photolife.devote.se
Postat av: Annie

Jag vill vinna för du är en socker söt tjej som jag ser upp till! Vill super gärna ha en vs! :)

2013-10-30 @ 17:28:20
Postat av: Lisa Sedelius

Jag vill så gärna vinna en Secret Craving för jag har önskat mig den i ÅR men har inte fått den.:(
Jag har inte så många VS så det skulle glädja mig jättestort!:)

2013-10-30 @ 17:34:16
Postat av: gina anyim

Hej♥ Jag har gjort allt man ska gjort♥men jag har tyvär inte instagram så jag kan inte sprida där:( Jag har spridit på videofyme, och kik♥Jag skulle vilja vinna för jag har ingen vs:( och alla typ retar mig för det; ( Jag har aldrig vunnit någonting ♥ Jag är den typ "tönten" i skolan; ( så ingen vill va med mig:( jag är ett stort an av dig och Jag älskar din blogg och ditt konto på vfm♥ Skulle blivit den gladaste personen i världen om jag vann♥♥♥♥Det skulle betya allt♥ MVH:// Ett fan av dig♥ Gina ♥

2013-10-30 @ 17:43:31
URL: http://www.ginagina.se
Postat av: gina anyim

Hej♥ Jag har gjort allt man ska gjort♥men jag har tyvär inte instagram så jag kan inte sprida där:( Jag har spridit på videofyme, och kik♥Jag skulle vilja vinna för jag har ingen vs:( och alla typ retar mig för det; ( Jag har aldrig vunnit någonting ♥ Jag är den typ "tönten" i skolan; ( så ingen vill va med mig:( jag är ett stort an av dig och Jag älskar din blogg och ditt konto på vfm♥ Skulle blivit den gladaste personen i världen om jag vann♥♥♥♥Det skulle betya allt♥ MVH:// Ett fan av dig♥ Gina ♥

2013-10-30 @ 17:43:51
URL: http://www.ginagina.se
Postat av: Aisha sundgren

Hej jag har gillat nordicfeel på Facebook och delat på videofyme och på min blogg jag har tyvärr inte instagram min motivering till att jag ska vinna är att jag älskar Victoria secrets men jag har bara en och alla mina vänner har minst en så jag skulle bli jätte tacksam om jag vann och jag har själv luktat på secret carving o den luktar super gott. Ps jag bor i Uppsala och jag såg dig på vaksala torg marknaden skulle bli jätte glad om du kikade in på min blogg

2013-10-30 @ 17:49:00
URL: http://stayaisha.blogg.se
Postat av: Beatricefleur

Jag vill vinna den för den luktar säkert sjukt gott och vill ha en victoria's secret alla vs luktar super gott

2013-10-30 @ 17:50:07
Postat av: Moa

Jag vill vinna för att jag har aldrig haft en vs förut så det skulle vara jätte kul :) jag är med :D

2013-10-30 @ 17:52:19
Postat av: Emilia

Jag vill vinna denna body misten för jag får inte beställa från internet för min mamma och här där jag bor så finns inte denna ,

2013-10-30 @ 17:53:44
Postat av: Wilma lönnblad

Jag vill vinna för jag älskar Victorias secret och jag älskar din blogg, så fina bilder! Det skulle betyda mycket om jag vann! Kram Wilma<3

2013-10-30 @ 17:54:09
URL: http://Lonnbladwilma.devote.se
Postat av: Sara pooyan

Jag vill vinna den bodymisten för att jag har alltid velat ha den lukten och jag har en kompis som har den och den luktar så HIMMLA gott ! Så jag skulle bli SJUKT SJUKT glad om jag skulle få vinna secret craving body mist ! ❤️ PUSS !

2013-10-30 @ 17:54:40
Postat av: gina anyim

Hej♥ Jag har gjort allt man ska gjort♥men jag har tyvär inte instagram så jag kan inte sprida där:( Jag har spridit på videofyme, och kik♥Jag skulle vilja vinna för jag har ingen vs:( och alla typ retar mig för det; ( Jag har aldrig vunnit någonting ♥ Jag är den typ "tönten" i skolan; ( så ingen vill va med mig:( jag är ett stort an av dig och Jag älskar din blogg och ditt konto på vfm♥ Skulle blivit den gladaste personen i världen om jag vann♥♥♥♥Det skulle betya allt♥ MVH:// Ett fan av dig♥ Gina ♥

2013-10-30 @ 17:57:56
URL: http://www.ginagina.se
Postat av: Linn

Hej Josefine! Jag vill jättegärna vinna din tävling! Jag har tänkt att beställa en Bodymist/bodysplash på nordicfeel.se men nu när jag såg din tävling tänkte jag att jag kanske kunde vinna en istället. Jag har bara 1 bodymist men den luktar inte så gott, så skulle betyda mycket för mig att vinna en som luktar gott (har luktat på secret craving på ett fotbollsläger i Örebro och den luktade jättegott) har liksom aldrig vunnit en tävling så skulle gärna vilja göra de nu :) Du är en grym förebild! Du vågar liksom stå för vad du tycker! Tack Josse <3

2013-10-30 @ 18:06:36
Postat av: Hanna Classon

Jag vill vinna denna tävling för att jag har tre stycken och de luktar inte så gott längre så jag skulle vilja ha lite förnying plus att min kompis har secret craving och den luktar precis som du säger JÄTTE GOTT!
Kram

2013-10-30 @ 18:07:25
Postat av: Hanna Classon

Jag vill vinna denna tävling för att jag har tre stycken och de luktar inte så gott längre så jag skulle vilja ha lite förnying plus att min kompis har secret craving och den luktar precis som du säger JÄTTE GOTT!
Kram

2013-10-30 @ 18:07:26
Postat av: Elaine

Klar jag har delat på instagram och jag skulle jätte gärna vilja vinna för jag har bara en och jag vill samla men jag får inte köpa från internet och jag vet ingen affär i Sverige som säljer och när jag var i London så hittade jag inte Victoria secret

2013-10-30 @ 18:08:54
Postat av: Anonym

Jag har gillat sidan. Jag vill vinna för att jag har önskat mig en sån så SJUUKT länge och nu ser jag att du har ett tävling. De sjuka är att de är PRECIS den ja vill ha asså lukten, jag har varit nära på att köpa en flera gånger men ja får int för mina föreldrar tycker de är dyrt. Och plus så vill ja ha något likadant som min förebild<3 snälla jag vill verkligen vinna den, ok jag ska inte tjata, men ha en bra dag Josefine<3

2013-10-30 @ 18:09:23
Postat av: Julia Larsson

Jag är med i tävlingen! Secret Craving är min favorit! Älskar den:)

2013-10-30 @ 18:18:25
Postat av: Evvve

Jag skulle super gärna vilja vinna för att personligen så tycker jag att Victoria's secret body splashes luktar underbart! & ibland kan det vara skönt att spruta på sig något som inte är lika tungt som en parfym. & jag har vääääldigt länge velat ha just den!
Hoppas jag vinner, kramar! ❤

2013-10-30 @ 18:18:57
URL: http://yourdream.devote.se
Postat av: Malin Jonsson

jag är med i tävlingen.
- Jag har gillat nordicfeel på facebook.
- Jag har gjort ett inlägg om den här tävlingen på min blogg. Länk: http://jjonssonmalin.blogg.se/2013/october/jag-ar-med-och-tavlar-om-en.html#comment
Jag vill vinna den här tävlingen för att jag tycker om dofterna från victoria secret. Jag själv har 1 vicotira secret (pure sudection) som jag har börjat tröttnat på för jag har använt den så mycket och jag vill så gärna prova flera till.
Kram kram

2013-10-30 @ 18:21:50
URL: http://jjonssonmalin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är med😻😻😻😻😻❤

2013-10-30 @ 18:28:32
URL: http://instagram.com/prozim
Postat av: Miriam❤

Oj hoppsan glömde skriva vrf jag vill vinna den:) Jag älskar Victoria secret<33 just nu har jag bara 1 body splash och de skulle vara sjuukt kul om jag fick den :) älskar din blogg och följer dig på vfm ❤ önska mig lycka till ;)//miriam

2013-10-30 @ 18:31:01
URL: http://instagram.com/prozim
Postat av: Linnea

Så synd, har inte fb! ♥

2013-10-30 @ 18:31:53
URL: http://linneahellgrens.blogg.se/
Postat av: Maja

Hej Josefine! Jag skulle vilja vinna för att jag alltid har velat ha just secret craving! Många av mina kompisar har vs saker, inte jag så det skulle vara jätte kul att få den! Bra tävling!
Kram

2013-10-30 @ 18:45:31
Postat av: Sandra<3

Jag vill gärna vinna för jag har aldrig vunnit ngt och jag vill verkligen ha den victorias secret och jag älskar din blogg<3

2013-10-30 @ 19:02:11
Postat av: Solin

Jag är med! Gillar nordicfeel på facebook med namnet Solin Jamil.

Jag skulle vilja vinna denna som en julklapp till min lillasyster (haha lika bra att vara i tid). Hon älskar victoria's secret och skulle gärna vilja ge denna till henne. Och eftersom att hon är min syster så får jag väll låna den ibland ;)

2013-10-30 @ 19:03:35
URL: http://solinj.blogg.se
Postat av: Keo Phetkomol

Åh den har jag velat ha länge! Har en body mist från VS och den är snart slut haha. men secret craving skulle jag vilja testa!

2013-10-30 @ 19:09:34
URL: http://keos.devote.se
Postat av: Lina T

Jag vill vinna för att jag samlar på victoria's bodymists och jag har alltid velat ha secret craving, men jag har inte råd att köpa en just nu. Det skulle vara en dröm för mig att vinna för jag har hört att många tycker den luktar gott! Det skulle verkligen betyda allt om jag vann. Kram!

PS. Jag har gjort allt man ska!! Länk till inlägget på min blogg där jag spred tävlingen: http://tholanders.blogg.se/2013/october/tavling-hos-josefinesse.html#comment

2013-10-30 @ 19:12:48
URL: http://tholanders.blogg.se
Postat av: Emmie Dew

Jag skulle jätte gärna vilja ge den till min fina mamma i julklapp för att hon gjort så mycket för mig <3

2013-10-30 @ 19:15:00
Postat av: Elin Hillbom

Hej Jag vill vinna denna body splashen för att lukta gott. Har tyvärr ingen förälder som förstår vad,detta skulle betyda för mig. Tack i förhand. Ps älskar dig och din blogg<3

2013-10-30 @ 19:17:26
Postat av: LINNEA Öhlund

Hejj! Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna så sjuuuuukt mycket! Jag är helt bankrutt och har en body splash men det är inte alls mycket i den. Och sedan så verkar den body splashen lukta så sjukt gott, har sent den på bilder och sånt, men har aldrig luktat på den!

Men det skulle va jätte kul att vinna, för har aldrig vunnit någon sådan här tävling (som troligt via typ ingen annan har som är med i denna tävlingen, haha) .

Tack och Hej, kram!
(Har delat på vfm också!)

2013-10-30 @ 19:22:44
Postat av: Lorita

Jag skulle vilja vinna för att jag alltid velat ha en eftersom dom luktar så himla gott och för att alla andra har sånna men inte jag..haha.
Är inte så bra på att skriva en motivering, men jag hoppas att detta duger.

Om jag vinner denna tävling så skulle jag bli sååå glad + så hade jag ju inte behövt köpa en. :)

Hoppas på det bästa. Kram! / Lorita :)

2013-10-30 @ 19:26:34
Postat av: Julia

Jag skulle jättegärna ville vinna. För Secret Craving är den doften som saknas bland mina parfymer. Den skulle bli som en perfekt julklapp till mig själv. <3

2013-10-30 @ 19:28:31
Postat av: Therese

Jag skulle vilja vinna för att jag tycker det är superkul med olika dofter av Victoria secret. Ja det är det, roligt att testa en ny och att få chansen att vinna!:)

2013-10-30 @ 19:35:09
Postat av: Melissa

Hej Josefine! :D Skulle vilja vinna den eftersom min mamma fyller år snart och hon älskar produkter från VS men de säljs ju inte i butikerna här, så det brukar alltid vara lite svårt att få tag på en och om jag vann den skulle jag vilja ge henne som en present :) Kram

2013-10-30 @ 19:37:31
URL: http://mellka.blogg.se
Postat av: Elina

Ja vill så gärna vinna en bodyslash!! Har bara en, och skulle betyda sjukt mycket att få en av just dig! För ser upp till dig och skulle vilja bli som dig. skulle köpa secret craving för två månader sen när ja skulle till London men då hände det en sak med familjen så kunde tyvärr inte ta mig till London...Hoppas ja vinner!

2013-10-30 @ 19:40:43
Postat av: Hannah Hämäläinen

Jag skulle vilja vinna för: alla mina kompisar har VS och jag skulle jätte gärna också vilja ha en! Dom luktar så gott och jag älskar dom! Det skulle betyda så mycket för mig om jag vann en, då kan jag också ta med min och vissa för mina kompisar! <3

2013-10-30 @ 19:58:44
Postat av: Erika Bergström

Jag skulle vilja vinna för jag ÄLSKAR vs bodymists men kan inte köpa det här där jag bor eller så.. Har aldrig luktat på secret craving heller så vore sviiiinkul att vinna just den, har hört så mycket gott om den!! Har aldrig vunnit någon tävling/giveaway heller men det här är lätt en av dom bästa för vs bodymists är KÄRLEK! <3

2013-10-30 @ 19:58:54
Postat av: Anonym

Jag hade verkligen älskat denna parfymen. Jag har inte råd att lyxa till det för mig själv så värst ofta och när man har barn så får man priotera annat.

2013-10-30 @ 20:03:09
Postat av: Tigerhonan

Jag hade verkligen älskat denna parfymen. Jag har inte råd att lyxa till det för mig själv så värst ofta och när man har barn så får man priotera annat.

2013-10-30 @ 20:03:17
URL: http://tigerhonan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag är med! Älskar Victoria's secret och har precis börjat samla på mig lite. Har inte denna så skulle bli så glad om jag vann för alla luktar ju så gott! :D

2013-10-30 @ 20:04:55
URL: http://saandratornblom.blogg.se
Postat av: Astrid

Det här är nackdelen när man inte har Facebook att man missar såna här roliga giveaways :P

2013-10-30 @ 20:10:06
URL: http://mysweetsinmylife.blogg.se
Postat av: Aga

Hej ! Jag har gillat nordicfeel på Facebook !
Jag gillar inte att motivera för då känner jag mig jätte ego
Men jag ska försöka


Jag skulle gärna vilja vinna för att min aldra bästa kompisar
Har den och jag älskar den ! Det skulle vara helt otroligt att få vinna! ❤️ Jag tycker jätte mycket om dig och du är bäst jag har en instagram som heter josefine_fans snälla kolla in den ❤️❤️❤️ Du är bäst jag älskar dig ❤️❤️

2013-10-30 @ 20:15:59
Postat av: Melicia

Jag är med och har gjort reglerna.
Jag vill jätte gärna vinna eftersom jag
älskar VS. Jag tror även att secret craving
luktar hur gott som helst! Tror verkligen att den
passar mig. Jag vill försöka att samla på mig
så många vs som jag kan. Eftersom jag gillar
dofter och speciellt VS!

2013-10-30 @ 20:15:59
URL: http://meliciadanielssson.blogg.se
Postat av: Zelda eldenek

Klar'Skulle vilja vinna eftersom jag har velat haft secret craving jätte länge nu! Skulle bli sjukt glad om jag vann !! Älskar din blogg och skulle vara kul att få vinna den av dig ! Kram<3<3

2013-10-30 @ 20:17:38
Postat av: My

Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att vad jag har hört så luktar den riktigt gott och jag har ingenting från Victoria secret men skulle jätte gärna vilja ha! Hoppas nu att jag vinner (Y)<3

2013-10-30 @ 20:19:26
Postat av: Malva

Jag har en parfym från victoriassecret. Jag har följt din videofyme ganska länge! Jag tycker den äger!!! Jag blir alltid lika glad när du lägger upp en video! Jaja herrå👋👋

2013-10-30 @ 20:21:02
Postat av: Magdalena

Jag gillar redan Nordicfeel på facebook.
Jag vill jättegärna vinna för att jag är helt besatt av victoria's secrets dofter och jag skulle jättegärna vilja ha secret craving i body mist då jag har body lotionen och den luktar såå underbart! Jag hoppas verkligen att jag vinner :) Kram, fin blogg förrästen <3

2013-10-30 @ 20:31:39
URL: http://www.magdalenasahakangas.devote.se
Postat av: lina

Jag vill vinna secret craving för jag har alltid velat ha den helt enkelt. Jag och min syster brukar ibland dela på body mists så det blir bra för två personer, eftersom både jag och min syster då får en till victoria secret produkt. Har delat på instagram heter linawtf :)

2013-10-30 @ 20:39:54
URL: http://linasliiiv.blogg.se
Postat av: Maja Hörnell

Jag skulle vilja vinna för att jag har letat överallt efter just denna men har inte hittat just den här någonstans vinner jag inte kommer jag nog ändå beställa hem den :) Jag har en till plats i hyllan för en till god doft och denna kan lätt få ta den! Kram

2013-10-30 @ 20:50:52
Postat av: Cajsa

Hej, jag har en "lott" eller vad man ska kalla det, haha.
Jag har alltid önskat mig en body mist. Men jag har aldrig råd!
Så det skulle betyda allt att vinna!

2013-10-30 @ 20:57:01
Postat av: Saga Palmgren

Jag har gillat sidan på Facebook
Jag hade jätte gärna velat vinna body misten för jag har inga själv och jag har aldrig någonsin vunnit, jag har varit med på många av dina tävlingar och hoppats på vinst, men har aldrig vunnit, så nu hoppas jag verkligen på storvinsten:)

2013-10-30 @ 21:06:47
Postat av: ida :)<3

Skulle gärna vilja vinna för nästan alla mina vänner har vs förutom jag och det skulle va kul att ha. Har funderat på att köpa länge men har aldrig blivit av. Har luktat på secret craving å den luktar gudomligt. <3 Älskar dig blogg å dina videosar på vfm <3

2013-10-30 @ 21:22:35
Postat av: Tove Lindström

Jag hade velat vinna för att jag fyller år den 1 November. Och då hade det varit som en födelsedags present från dig till mig, haha;) och plus att den luktar otroligt gott<3 Håller tummarna! (Jag gjorde inte extra chansen<3)

2013-10-30 @ 21:27:08
Postat av: Ida vikman

Hej söta du. Innan jag börjar vill jag bara säga att din blogg är så sjukt bra och du är värsta inspo tjejen för mig, när jag är ledsen eller inte på humör går jag bara in på din blogg och allt är super bra just då för det är super kul att läsa din blogg för du har ljusa bilder och lite text vilket är super bra. Jag har gillat nordicfeel på Facebook. Jag har själv beställt en Victoria secret mist i puré seduction där ifrån.Jag beställde även en till min mamma i födelsedagspresent och hon älskar den! Min mamma brukar beställa saker ifrån nordicfeel, jag har också gjort det några gånger. Jag tycker att det är snabb leverans och kommer alltid helt för ibland kan ju något vara trasigt eller falskt så det är bra.Och sen är det ju sjukt bra priser på allt på sidan vilket är toppen för jag är en helt vanlig tjej som inte har någon lön eftersom jag går i skolan som alla andra, och tycker det är as bra!!! Jag skulle vilja vinna för min kompis har den där misten och den luktar huuuuur sjukt gott som helst!!! Den luktar vanilj och hallon tycker jag men ändå så fräscht! Jag ska inte säga dom alla andra kommer säger typ jag vill vinna för jag vill ha en sån eller att man ska dra till någon lögn typ att jag har inga pengar så jag vill ha en sån. Det tycker inte jag går hem över huvudtaget. Jag skulle helt enkelt blir jätte glad och tacksam om jag vann!!! Kram på dig från mig ☺️❤️ Jag ska även dela och tagga den på instagram, min istagram heter @idajolinsgå gärna in och gilla bilden om du har sett den😘

2013-10-30 @ 21:27:08
Postat av: Tove Lindström

Jag hade velat vinna för att jag fyller år den 1 November. Och då hade det varit som en födelsedags present från dig till mig, haha;) och plus att den luktar otroligt gott<3 Håller tummarna! (Jag gjorde inte extra chansen<3)

2013-10-30 @ 21:27:25
Postat av: Matilda

Hej
Jag vill vinna en body mist för att det skulle vara kul att få lukta gott på hösten men också för att flaskan skulle vara en kul inrednings detalj . Det skulle också vara min första och att vinna är alltid roligt och göra :)
Kram på dej!

2013-10-30 @ 21:50:00
Postat av: Alicia Dahlin

Hej! Jag läser din blogg varje dag & tittar alltid på dina grymma videos. Din blogg är helt fantastik & jätte unik, den är inte som andra bloggar.. Den är mer sin egen & härmar inte alla.. :)) Jag skulle jätte gärna vilja ha den för att jag har önskat mig den jätte länge men inte fått den. Skulle va jätte kul om jag vann den, du är verkligen en jätte stor insparition! <3

2013-10-30 @ 21:50:55
Postat av: Anonym

Har inte facebook men vill ju sååå gärna vinna :( finns d inte nått annat man kan göra ist?

2013-10-30 @ 21:53:52
Postat av: Anonym

Klar! Jag vill vinna för att jag har inga VS och min kompis har den så när jag har kommit hem till henne så har jag fått lukta på den å jag e helt kär i den! Den luktar så SJUKT GOTT! Jag skulle bli super glad om jag vann!☺️

2013-10-30 @ 21:54:40
Postat av: Anonym

Hej josefine!
Anledningen till vrf just jag ska vinna är därför När jag var iväg i new york så var jag inne på VS. Där köpte jag fem stycken bodysplash, när jag var på flygplatsen så tog dom parfymerna eftersom jag inte fick ta med mig dom i väskan. Så jag blev väldigt irriterad och ledsen. Just nu har jag inte en ändå parfym, och det skulle verkligen betyda mycket att ha en eftersom dom är så populära. Kram på dig!😊

2013-10-30 @ 21:56:00
URL: http://ebbaasvenssoon.blogg.se
Postat av: Anna

Jag skulle gärna vela vinna! Tack tack om jag skulle få vinna!👍
Jag har inge blogg! Jag bara skrev någonting! Kolla min instagram: im_a_star_thats_it! Kanske låter ego! Jag har extralott! Jag vill gärna vinna för att jag har inge body splash! Så det blir min första! Det skulle vara kul om du lät mej vinna!

2013-10-30 @ 22:19:50
URL: http://Anna3.se
Postat av: Rebecca

Älskar din blogg Josefine! Du tar så fina bilder, super bra klädsmak och du skriver intressanta inlägg. <3 Jag skulle jättegärna vilja vinna eftersom att jag 1, älskar vs produkter och body mists. 2, Jag tycker att secret craving är helt otroligt god! krrraaaaam rebecca <3

2013-10-30 @ 22:20:06
Postat av: Isabella

Hejhej!
Jag vill super gärna vinna body splashen eftersom jag inte äger någon VS produkt själv. Största skälet är att jag aldrig fått chansen att komma till någon av butikerna. På pga det så vet jag inte hur produkterna luktar och därför inte vågat beställa något.Super kul om jag vunnit!
Ha det bra :) Kram

2013-10-30 @ 22:24:17
URL: http://isabellaagreen.devote.se/
Postat av: Alicedm9

Det hade vart jättekul att vinna o jag har alltid velat ha en vs i secret carving, o du e sjukt bra bloggare! Om jag skulle vinna skulle de va helt sjukt seriöst!! Jag har sparat till den ett tag, och haf önskat mig den länge men aldrig fått den. Jag hoppas verkligen jag vinner, har velat detta länge.

2013-10-30 @ 22:56:40
Postat av: Agnes

Hej! Först och främst vill jag bara säga att jag tycker att du är jätteduktig på att blogga och att du är jättefin. Men nu till min motivering:
Jag har flera gånger varit sugen på att beställa den har bodymisten för att jag just har hört att den luktar så gott som du beskriver den; helt ljuvligt. Jag personligen tycker också att förpackningen/flaskan är en av de finaste av Vs-bodymistsen. Därför skulle jag gärna lägga tassarna på denna skönheten.
Har gillat NordicFeel på fb och delat på instagram där jag heter @agnesbacklunds
Kram!

2013-10-30 @ 22:58:52
Postat av: Amanda

Jag har delat bilden på min blogg och här nedan följer min motivering till varför jag så himla gärna vill vinna body misten!♥

Jag är 13 år och har en stor förkärlek till parfymer/body mists/ bodysplash etc. Det är något jag verkligen älskar, men fram till i måndags hade jag inte en enda body mist från victorias secret, men nu har jag det och älskar dem!
Jag tycker verkligen de luktar jättegott och det finns någon för alla också eftersom det finns så många!
Och jag skulle verkligen vilja ha en till, det skulle betyda supermycket för mig!
Jag älskar allt som har med skönhet och nagleldesign att göra, så jag hoppas att du förstår hur gärna jag skulle vilja vinna!♥ Att dessutom få en till efter att ha varit i princip den enda utan någon skulle också vara hur roligt som helst!

Kram!

2013-10-30 @ 23:01:34
URL: http://mandix.blogg.se
Postat av: Esra

Jag vill vinna för jag har alldrig vunnit på nån tävling.
Och jag gillar VS jätte mycket. Jag älskar dina videos på vfm❤️
Hoppas att jag får vinna ❤️

2013-10-30 @ 23:06:37
Postat av: Molly

Hej!
Vill jätte gärna vinna den body misten jag har ingen Victoria secret och skulle bli jätte glad om jag vann min kompis har secret craving och jag har luktat på den och den luktar så sjuukt gott skulle bli hur glad som helst om jag vann jag har aldrig vunnit en tävling förut älskar din blogg och du är min idol
PS: du är jätte fin!

2013-10-30 @ 23:16:19
URL: http://iammolly.blogg.se
Postat av: Alva

Har gillat och taggat dig i min bild på instagram :D

Jag vill vinna eftersom jag älskar body splash men har ingen från VS ännu, har luktat på mina vänners och alla luktar såååååå gott så därför skulle jag gärna vilja ha en! och speciellt en rosa eftersom det är min favorit färg.

Annars så vill jag bara säga att jag älskar din blogg och får mycket motivation till träning och inspiration till olika skönhets grejer via din blogg!
så jag tackar dig för de! pussss

2013-10-30 @ 23:37:38
Postat av: Vendela

Halloj! Jag tycker jag borde vinna för att jag fyller år snart (12 november) och det där skulle vara en sjukt fin present!
P.S. Du är sjukt fin!

2013-10-30 @ 23:50:32
Postat av: Tuvalie Dunbäck

Jag vill vinna för att jag har velat ha secret craving jätte länge, nu har jag ju chansen att vinna den, jag har heller ingen vs och vill sjukt gärna ha, kram och hoppas jag vinner;)

2013-10-30 @ 23:50:55
Postat av: My

Hej Josefine!
Jag tänkte skriva min motivering här om det går bra?
Okej, jag skulle vilja vinna för att jag vill träffa dig! Du är en stor förebild för mig och du är så otroligt rolig och fin! Sen vill jag även vinna för jag älskar VS men tyvärr har jag bara en bodysplash! Det skulle vara roligt att få bekräftat att man faktiskt kan vinna en tävling :) Så det är min motivering! Får hoppas på det bästa! Kram :) / My 14 år

2013-10-30 @ 23:53:39
Postat av: Josefin

Hej! Jag är med o har ingen extra lott, jag vill sjukt gärna vinna!

2013-10-30 @ 23:55:48
Postat av: Amanda Von Walden

Jag skulle gärna vilja vinna för jag vill så gärna ha den misten. Tänkte beställa just precis den från Victoria's secrets hemsida men då gick det inte att frakta till sverige så jag skulle så gärna vilja vinna den!

Älskar din blogg och dina inlägg, så inspirerande!
Kram, Amanda

2013-10-30 @ 23:56:02
URL: http://amandavonwalden.blogg.se/
Postat av: fanny selmersson

Jag skulle gärna vilja vinna på grund av den enkal anledningen att min parfym jag använder allt annars tog slut imorse. Sedan får jag för lite månadspeng och den jag ska få i november har jag redan spenderat på en klänning jag ska ha på julfesten i december. Mamma tycker inte det är värt att köpa en parfym nu av någon anledning, så skulle bli fruktansvärt glad!

Jag har självklart gillat på facebook och gjort ett inlägg här ( http://fannyselmersson.blogg.se/2013/october/tavla-hos-josefinesse.html#comment )

2013-10-30 @ 23:56:16
URL: http://fannyselmersson.blogg.se
Postat av: Tora

Hej! Vet inte vart direkt man skulle kommentera om tävlingen så gör det här!
Jag heter Tora och är 12år. Alla utom en har en Victorias seceret, inte jag, jag är näst sist med en Victorias secret. Fast för att vara ärlig tror jag inte hon gillar VS, Hollister, aberecombie and fitch och alla andra.
För mig att vinna den är tävlingen skulle betyda så mycket för mig, båda mina föräldrar är över 50år och förstår sig inte på sånt och tycker att det är löjligt att ha flera olika parfymer i min ålder. SNÄLLA!! Det skulle betyda så
Mycket för mig....

2013-10-30 @ 23:58:04
Postat av: Sofia

Jag har gillat nordicfeel på facebook!
Jag vill vinna bodysplashen för att just nu luktar jag samma sak varje dag och det vore kul med lite variering :)

2013-10-30 @ 23:59:26
Postat av: Leia Milton

Hej :) älskar din blogg och dina videor. Skulle väldigt hjärna vilja vinna för jag har nästan inga perfymer :( min mamma tycker det är onödigt så jag får inte köpa :/ skulle väldigt hjärna vinna :)

2013-10-31 @ 00:00:52
URL: http://nattstad.se/leiamilton
Postat av: Emmy

Hej bästa Josefine!
Är med i tävlingen nu och kommer att länka till tävlingen på min blogg så fort jag har tillgång till dator!
Jag skulle gärna ta imot den här bodymisten, både för att få lukta gott men även tänka på dig, världens bästa bloggare när jag sprutar på mig den. Åh, bara tanken...
Håller tummarna för att jag får bli den lycklige vinnaren! Kram från en sprallig tjej!

2013-10-31 @ 00:01:37
URL: http://www.emmyborg.blogg.se
Postat av: Frida Sundin

Jag har velat ha en Victoria's Secret body splash jätte länge! Jag älskar perfumer o så men har inte så många så jag skulle bli jätte glad om jag vann! Kram Frida <3

2013-10-31 @ 00:04:07
Postat av: Lisa

Hej Josefine! Vill bara börja med att säga att jag verkligen älskar din blogg, och hur fin är inte du då? Jaja, tillbaka till saken. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna VS bodymisten, dels för att verkligen ALLA deras bodymists luktar helt sinnes gott men vet även för att jag helt säkert vet att den luktar helt underbart för min kompis har den. Haha är så avis på henne... Och de är ju perfekta att ha med sig i väskan, spraya lite och voila, man luktar gudomligt och känner sig fresh! :) Kram!

2013-10-31 @ 00:04:21
URL: http://lisasand.blogg.se/
Postat av: ANJA

Hej! Jag vill gärna vinna denna tävlingen eftersom att min syster verkligen älskar Victoria's Secret. Och detta kommer möta till gjort men hon tjatar och vill verkligen verkligen ha just Secret Craving. Hon älskar den verkligen, jag skulle bli så super glad om jag skulle vinna denna tävlingen. Jag har gillar FaceBook sidan vid namn Anja Jovanovic och delat på min blogg www.anjjajovanovic.blogg.se hoppas verkligen att jag vinner. Tack!

2013-10-31 @ 00:05:11
URL: http://www.anjjajovanovic.blogg.se
Postat av: Tilde Persson

Jag skulle jätte gärna vilja vinna därför att jag älskar verkligen victoria secrets body mists. Själv har jag mango temptation. Men jag skulle vilja ha en till så att man kan byta någon gång då och då. Har också hört väldigt mycket om att secret craving luktar gudomligt! Du ska bara veta vilken förebild du är för många speciellt mig. Om man haft en dålig dag och tittar på din blogg eller någon video så blir man genast gladare. Du är verkligen en energikälla! Kram!

2013-10-31 @ 00:10:07
URL: http://tildeperssonslife.devote.se
Postat av: Moa Larsson

Jag vill vinna denna body mist, för att när jag åkte utomlands så luktade jag på den.. Och jag blev heeeelt kär alltså. Den luktar så gott:)))

2013-10-31 @ 00:23:52
Postat av: Julia

Dikt/Rim!
Älskar din blogg, så full av passion
Därför skulle det vara en ära att få ta del av VS kollektion
Även för att dofta ljuvligt och gott
När Jossan drar sin sista lott
Tack för din underbara blogg förresten
Du är så mycket bättre än resten

Kram på dig nu! :)

2013-10-31 @ 00:52:44
Postat av: Ida tallavaara lind

Åh önskar jag vinner denna! Älskar va bodysplash! Fast tyvärr har bara en, så skulle vilja ha en till:)! Dom luktar så gott! Kommer verkligen till användning. http://idatallavaaralind.devote.se/blogs/27402952/vs-taumlvling-hos-josefinesse.htm

2013-10-31 @ 00:53:23
URL: http://idatallavaaralind.devote.se
Postat av: HAPPY

Jag vill vinna för att jag verkligen vill ha en vs body splash!!!! Har aldrig vunnit någon tävling förut..

2013-10-31 @ 00:57:35
Postat av: Andrea

Oj jag hade inte skrivit klart min förra kommentar så publicera den inte! :)

2013-10-31 @ 00:58:51
Postat av: And

Jag vill vinna för att jag alltid velat ha en vs body splash!! Har aldrig varit med i en sånhär tävling förut.. Men tänkte va med nu och hoppas att jag har tur å vinner!!
Jo och för att 'att vinna en tävling' är en av mina TO DO saker :)

2013-10-31 @ 01:05:32
Postat av: Julia

Jag vill jättegärna vinna denna body splash för i princip alla mina vänner äger en eller flera produker från VS, jag själv äger ingen pga att mins föräldrar inte tycker att jag ska beställa från nätet för "bara" en body splash (jättetöntigt, ja vet) och jag åker inte utomlands speciellt ofta så jag kan inte köpa på Arlanda eller i en riktig butik. Min kompis har Secret Craving och jag tycker den doftar sååååå gott och skuller bli så himla glad om jag vann den! :D kram<3

2013-10-31 @ 01:14:19
Postat av: Linnea Andersson Wall

Jag vill vinna för att jag har på senaste tiden blivit sjukt insorterad av skönhet, mode, smink, osv osv..
Det skulle därför vara sjukt med en till vs produkt! (Har 3 andra hemma..)
Vs är mitt favorit märke, men har dock inte mycket saker därifrån , tråkigt :(
Men jag är med i tävlingen. <3

2013-10-31 @ 01:30:14
URL: http://nattstad.se/wallanderssons
Postat av: Alva

Jag har alltid velat ha en Victoria Secret bodymist, men velat ha så mycket annat också. Såanvänds dom pengarna man kanske hade för att köpa det man verkligen velat ha. Istället köper man något annat onödigt och så går man runt och är sur på sig själv för att man köpt något annat. Nu slipper jag det bekymret. Iallafall tills jag ser något nytt jag vill ha.

Länk till inlägget: http://alvaasplacee.blogg.se/2013/october/tavling-hos-josefinesse.html#comment

2013-10-31 @ 02:10:50
URL: http://alvaasplacee.blogg.se
Postat av: Lina

Det hade varit så kul att vinna!! Själv så har jag ingen Victorias secret body mist. Och jag har hört att dom ska lukta jätte gott! Och det hade varit väldigt roligt att vinna något från dig också, din blogg och dina videos på videofyme är jättebra! Jag kommer dela detta på videofyme och på min blogg :). På videofyme heter jag: linabloggar

2013-10-31 @ 07:34:32
URL: http://linabloggar.devote.se
Postat av: Julia R

Hej!
Jag skulle vilja vinna för att jag vill ha en sån Victoria Secret body mist! För då har jag två stycken, det hade varit jätte kul. Ochjust den här har jag faktikst tänkt köpa, för den luktar helt sjuuuukt gott! Som om jag fick vinna hade jag blivit världens lyckligaste.

Kram Julia

2013-10-31 @ 07:37:01
Postat av: Astrid

Jag skulle vilja vinna en Vs för min mamma tycker då är dumt att ha en när jag redan har en hollister och en annan parfym och jag skulle inte få köpa en av min mamma men om jag skulle vinna en skulle jag bli så sjukt glad mina andra klasskompisar och minst en Vs och jag skulle
Oxå vilja ha en😄

2013-10-31 @ 07:56:58
Postat av: Sabinalennartsson

Hej, jag har gillat nordicfeel på Facebook så de är avbockat nu :) Jag skulle verkligen ÄLSKA att få vinna den bodymisten, den verkar lukta riktigt gott. Skulle blir super glad om jag vann, vet att alla som vill ha den skulle bli super glada! Jag hoppas en värdig vinnare får bodymisten, & lycka till alla andra :)

2013-10-31 @ 07:58:35
Postat av: Filippa

Hej! Jag vill verkligen vinna för jag har ingen body splash ifrån Victoria secret och jag har önskat mig en sååå himla länge! Och sen är det bara att lyssna på namnet, secret cravings, alltså herregud det låter som om att någon la en silkeslen godis på min tunga. Hahaha herregud så gott! Puss

2013-10-31 @ 08:11:57
Postat av: Elina Bergman

Jag vill vinna för att jag har luktar på den och den luktar helt underbart.
Jag vill också vinna för att jag samlar på dom.

2013-10-31 @ 08:16:50
Postat av: Elina Bergman

Jag har delat på Instagram nu jag heter elinalollove

2013-10-31 @ 08:21:08
Postat av: Felicia

Jag vill vinna för att jag älskar Viktoria secret och gillar dig❤

2013-10-31 @ 08:23:30
Postat av: Maja

Hej Josefine
Har letat efter Secret craving på nätet jätte länge
men den är alltid slut i lagret. Jag skulle vilja ge den till min mamma , bara för att. Vi var på en affär i stan där de har VS och då var Secret craving den enda som lukta gott. Men vi hade inte pengar så vi kunde köpa den just då. Jag hoppas värkligen att jag vinner, mamma skulle bli så glad❤️

2013-10-31 @ 08:31:07
URL: http://www.edlundmaja.wordpress.com
Postat av: Amanda

Hej Josefine!
Skulle betyda sjukt mycket om jag vann för jag har alltid velat ha vs! Jag har en men vill så gärna ha flera. Dock så känner jag att jag inte behöver några vs, men dom luktar så gott!
Jag vill inte lägga pengar på andra vs när jag redan har en som nästan är full. Men just secret craving har jag velat ha ett tag nu. Skulle bli jätte glad om jag vann för har aldrig vunnit (vad jag kommer ihåg)och nån gång kan man väl få ha tur.
Kram <3 :)

2013-10-31 @ 08:56:36
URL: http://www.nattstad.se/amandaviola
Postat av: Paulina Holmberg

Åh vad kul :D jag vill vinna för jag har aldrig provat någon victorias secret mist, men har hört så himla mycket bra om dem :) Skulle vilja prova själv. kram!

2013-10-31 @ 09:00:43
URL: http://paulinaholmberg.blogg.se/
Postat av: Linn

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar din blogg och dina videos! Du är himla grym och man blir så sjukt glad varje gång man kollar på dina videos❤️
Och sen så skulle jag vilja vinna för att jag älskar vicoria's secrets prosukter och jag har hört att secret craving luktar amazing❤️
Hoppas verkligen jag vinner, skulle betyda guld ❤️

2013-10-31 @ 09:27:24
Postat av: Frida lundkvist

Jag skulle vilja vinna för jag vill ge den till min kompis när hon fyller år om 8 dagar och hon har ingen och hon har önskat sig en victoria's secret hur länge som hälsat och hon är min alldra bästa vän och jag skulle inte kunde leva utan henne och jag vill ge henne något hon verkligen önskar sig och hon önskar sig denna också! Jag vill gör henne glad och ge henne värdens bästa födelsedag för hon är som min syster

Frida

2013-10-31 @ 09:50:29
Postat av: Vilma

Först vill jag bara säga att du har en super fin blogg! Jag har läst den under en lång tid nu och jag tycker att den är helt suverän! Iallafall, jag skulle bli superglad om jag fick chansen att vinna en bodymist från Victoria secret.. Luktar alla gott? Hehe.. Kram

2013-10-31 @ 10:11:42
Postat av: Alva Berglund

Skulle va jätte kul att bara få lukta på en VS! Har ingen produkt själv och ingen jag känner. Det skulle verkligen ljusa upp mörka och kalla Umeå där mitt hus ligger. Ser redan framför mig hur snyggt den skulle passa i mitt rum bland nagellacken! Rolig blogg att läsa förresten! :D

2013-10-31 @ 10:14:06
Postat av: emma lovlund

jag vill vinna för att jag tycker att den luktar gott och har aldrig vunnit en giveaway och så vore det sjukt häftigt att vinna just av dog oxå :)

2013-10-31 @ 10:25:14
Postat av: Maggie

Jag är med och tävlar!
Jag vill gärna vinna en Secret Craving eftersom jag inte har någon body mist. Har luktat på just denna flera gånger och den luktar verkligen hur gott som helst! :)Btw, älskar din blogg. ♥
Har gjort en inlägg om tävlingen på min blogg!!

2013-10-31 @ 10:26:19
URL: http://magdalenasaltarski.blogg.se/
Postat av: Filippa

Jag vill gärna vinna för att jag alltid har viljat ha en Victoria's secret body mist, och jag har hört att secret craving. Hade betytt värden för mig om jag vann

2013-10-31 @ 10:55:04
Postat av: Ellen Bernström

Hej!!
Jag skulle gärna vinna VS-produkten för att jag får inte beställa från nätet och min mamma tycker att de är lite dyra så det skulle vara jätteroligt att vinna!!!! <3

2013-10-31 @ 11:20:06
Postat av: Sanna

Jag skulle vilja vinna för jag inte har någon Victorias secret och skulle gärna vilja ha en.

2013-10-31 @ 11:23:32
Postat av: Emma

Jag älskar Victoria's secret bodymister, men jag har tyvärr aldrig ägt en. :( Jag skulle verkligen bli jätteglad om jag vann den! :) Jag har följt din blogg länge och du är en inspiration för mig! :)

2013-10-31 @ 11:33:28
Postat av: Maja Stenberg

Hej, jag skulle gärna vilja vinna den body splashen. Därför att jag älskar dofter och jag gillar när man luktar gott. Jag har ingen vs produkt för att mamma tycker att jag inte ska lägga pengar på sånt så om jag vinner denna så lägger jag ju inga pengar på den. Du har också en jättefin blogg o jag försöker läsa den varje dag, eller så mycket som jag hinner. Det var nog allt kram

2013-10-31 @ 12:11:49
Postat av: Emelie

Jag är med och tävlar.
Jag skulle så gärna vilja vinna denna. Jag har länge funderat på att köpa denna doft. Jag har luktat på den innan och jag själv tycker att det luktar lite kanel. Jag tycker att den påminner om julen. Och tro det eller ej, men snart är ju faktiskt julen här. Skulle passa perfekt att fräscha upp sig nu i höst/vinter med den. :)
Kram

2013-10-31 @ 12:39:00
URL: http://photobyemelieee.blogg.se
Postat av: Alexandra Peraki

Hej! Jag vill jätte gärna vara med i den här tävlingen för jag vill jätte gärna vinna den Victoria Secret bodysplash och ville ha den så länge så väntade tills någon skulle ha en tävling och så hade du, det blev perfekt! sen är det för att du har sagt att den luktar gott, att den är bra osv. så är säker på att den är jätte bra! och jag försöker samla lite på Victoria Secret bodysplash hihi! :) Även vill jag ha de Victoria Secret bodysplash som du har :* ha det bra puss!

2013-10-31 @ 12:39:05
URL: http://perakialexandra.blogg.se
Postat av: Moa

Jag skulle vilja vinna eftersom jag älskar VS, som många andra! Deras body splashes luktar supergott och denna doft har jag hört jag gott om.
Puss

2013-10-31 @ 12:50:17
URL: http://ornberg.blogg.se
Postat av: Alva Romin

Jag vill gärna vinna för har aldrig vunnit förut. Så jag hoppas verkligen att jag vinner!
Puss Alva

2013-10-31 @ 12:57:58
URL: http://juliaochalva.devote.se
Postat av: Emma

För min kompis har inte råd att köpa en Victorias secret body mist och den hon helst vill ha är secret craving. Och jag ville vara snäll och ge den till henne. Själv har jag 1 st och det är aqua kiss men båda våra föräldrar tycker att det är onödigt att köpa sådant. Men ja det är därför jag vill vinna.

2013-10-31 @ 13:44:56
Postat av: Emma

Gillar nordicfeel på facebook :)

Skulle vara jättekul att vinna misten, dels för att jag vet att Secret Craving luktar supergott, men också för att den skulle passa perfekt bredvid mina 2 andra vs-mist på hyllan ovanför min säng! :D haha

2013-10-31 @ 13:52:51
URL: http://byemms.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag har velat ha den så himla länge men min mamma tycker det är onödigt eftersom jag har andra parfymer. Jag sparar till en annan grej..( en systemkamrea) och har inte råd att köpa secret craving. Skulle bli sp himla glad om jag vann för den luktar så jäkla gott. Den är en av dem som luktar så sjuuuuukt gott!! Jag skulle bli överlycklig om jag vann den! Puss och kram

2013-10-31 @ 14:36:59
Postat av: Ebba

hej, hade jätte gärna velat vinna då secret craving alltid har vart en craving för mig och för att det hade blivit en super bra julklapp till min syster <3

2013-10-31 @ 14:37:53
URL: http://ezey.blogg.se
Postat av: :) <3

Jag vill vinna den här body splashen för att jag inte har råd att köpa en sån själv och alla mina kompisar har en sån, så jag skulle så gärna vilja vinna en sån! :) kram <3

2013-10-31 @ 14:52:48
Postat av: Amanda

Jag är med och tävlar för att jag skulle gärna vilja ha en body mist från Victoria secret hoppas jag vinner KRAM :-)

2013-10-31 @ 15:42:01
Postat av: Lin

Min kompis vill ha en son på sin födelsedag den 17 november

2013-10-31 @ 16:12:16
Postat av: Wilma

Jag vill vinna för att jag är känslig mot parfym, alltså att jag får huvudvärk om jag har på mig en parfym som luktar starkt. Därför är en bodymist perfekt då den inte luktar lika starkt, men ändå luktar gott.

mitt blogginlägg: http://wiimzanwilma.blogg.se/2013/october/vinn-en-vs-bodymist.html#comment

2013-10-31 @ 17:16:22
URL: http://wiimzanwilma.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej! Jag är absolut med i tävlingen (har gillat nordicfeels facebook)
Här kommer min motivering:
Denna bodysplashen vill jag ge till min bästavän. Jag vill ge den till henne för att hon har gått igenom en väldigt svår period i sitt liv, en av hennes familjemedlemar har nyss gått bort och hon har haft det otroligt svårt. Jag har stöttat henne så mycket men jag skulle vilja vinna denna mer än något annat för att hon har varit så otroligt stark. Och hon betyder verkligen allt för mig. Jag älskar henne, mer än något annat.

Kram!

2013-10-31 @ 17:50:21
URL: http://millia.blogg.se
Postat av: anna lillsund

Jag skulle vilja vinna den för har aldrig haft en son och har hört mycket bra av den:D

2013-10-31 @ 17:53:12
Postat av: Felicia gross

Jag har gillat deras fb sida och jag skulle så sjuuukt gärna vilja vinna denna parfymen för när jag var i grekland så luktade jag på den inne på taxfree'n och den luktade så uuuunderbart gott att det var helt sjukt! men jag hade/har inte råd till att köpa en.. :(

2013-10-31 @ 17:57:17
URL: http://feliciagross.blogg.se
Postat av: Sara

Hej, jag har gjort allt + extrachans. @ sarahuhtalas på insta

2013-10-31 @ 18:13:15
URL: http://nattstad.se%20/sarahuhtalas
Postat av: Alma

Jag vill gärna vinna den för den doftar ssååååå gott och vet inte hur man beställer i euro en vs på en nätsida. Skulle sååå gjärna villa vinna den vsen och ps. Du är bara bäst. Dina videos ärr sååå himmla bra :)

2013-10-31 @ 18:19:00
URL: http://almalinneaviola.blogg.se
Postat av: Ines

Hej!

1. Jag har gillat fb sidan
2. Jag skulle vilja vinna bosysplashen på grund av vardagslyx. Det finns inget skönare för mig än att ta ett lååångt bad efter en jobbig skoldag och om jag vann bodysplashen skulle jag avsluta dagen med att spruta på mig själv med den gudomliga lukten.
3. Kommer att dela tävlingen på min blogg.

Kram! :)

2013-10-31 @ 19:01:34
URL: http://ineshissan.blogg.se
Postat av: Josefine Gerdtman

Varför ska jag vinna? Jo, jag har några bodymist som jag har beställt och oturligt nog har jag bara fått hem några som jag inte alls tycker om. Beställer man så vet man ju inte hur dom doftar och det känns lite onödiga pengar eftersom jag inte använder dom. Secret Craving har en kompis och det luktar ju super gott verkligen. Det lukar Josefine! Fräsht men ändå sött. Så en body mist som jag är nöjd över hade inte vart fel :)<3

2013-10-31 @ 19:03:14
URL: http://jooss.blogg.se/
Postat av: Johanna:)

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna för jag har seriöst INGEN Victoria secret. Jag har luktat på den "smaken" eller hur man nu ska säga att det e och den luktade OTROLIGT gått. Eftersom jag inte tror att min familj någonsin kommer åka till typ England eller USA eller nåt så måste jag isåfall vänta tills jag blir lite större för att kunna åka dit och köpa. Vissa köper typ ifrån internet men jag gillar inte det. Det e jobbigt + det kostar pengar :) när jag fick se att du hade en tävling blev jag jätte glad. Hoppas jag vinner, puss. PS. Du e en grym tjej och så otroligt fin. <3

2013-10-31 @ 19:24:59
URL: http://nattstad.se/johannacollin
Postat av: Ida

Har alltid velat ha just den body splashen och älskar lukten!! Skulle verkligen vilja vinna den och ja älskar dina videos och din blogg <3

2013-10-31 @ 19:41:17
URL: http://idamarkestig.blogg.se
Postat av: Lisa

hej! Jag vill jättegärna vinna denna bodysplash från vs för att jag har ingen splash eller nått annat därifrån och det är verkligen något jag vill ha! Jag vet att den luktar vanilj och jag har haft en vaniljparfym som tagit slut så det vore lite extra bra. Gud vad lyxigt och bara få spruta på sig secret craving! (blev lite mer än några meningar, hehe)

2013-10-31 @ 19:41:27
Postat av: Judith Svartsjö

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna . Vi har inte VS nära mig och jag har alrig chansen att köpa en när vi reser. :( Min mamma låter inte mig heller köpa online. Hon säger dock att jag nog får den om jag vinner den på något sätt. Har ingen VS produkt alls. Skulle gärna vilja vinna. :)

2013-10-31 @ 19:46:53
URL: http://judithalina.webblogg.se
Postat av: Hannah Karlsson

Jag sprider tävlingen på min blogg, jag har gillat nordicfeel på Facebook.
Det har betytt jättemycket om jah vann för jag älskar vs body mist och jag älskar dig blogg, din youtube och din videofyme.
Puss och kram <3

2013-10-31 @ 20:17:53
URL: http://www.nattstad.se/hannahcornelia
Postat av: Kajsa Persson

Att gå runt och dofta som sin förebild är väl som en magisk dröm!

2013-10-31 @ 21:23:04
Postat av: Hedda

Jag är med. Gillar Nordicfeel på Facebook. Har väl ingen så bra motevering mer än att jag väldigt gärna vill ha den!;) Har velat ha den länge och när jag fick ihop pengar till den så va den slut såld på den affären..

Har lagt upp på min blogg och instagram! :)

Länk till inlägget på min blogg:
http://heddakallin.devote.se/blogs/27409156/9829-secret-craving-9829.htm

Kram!:)

2013-10-31 @ 21:43:01
URL: http://www.heddasponny.devote.se
Postat av: Amanda

Skulle vara jätte kula att få vinna en VS produkt! Har inga men har önskat mig det mååååånga gånger men tyvärr aldrig fått någon.Många säger att den är riktigt bra och den passar mig perfekt!

2013-10-31 @ 21:43:35
Postat av: Sara

Hej Josefine!
Vill så himla gärna vinna denna tävling!
Just för att jag aldrig vågat köpa secret craving eftersom jag har alltid varit lite osäker på den!
Men nu när den bästa bloggerskan som finns rekommenderade den så tvivlar jag inte!
Vill då grymt gärna vinna och det som är grymt att på samma dag du avslöjar vinnaren fyller jag år så det skulle vara en helt full träff om jag vann! :) ♡
Kram kram! :) du är bäst ingen protest!

2013-10-31 @ 21:49:43
Postat av: Emilia

Om ja vann skulle bli överlycklig dina videos e bäst älskar dom o älskar dig du är min förebild😍💋 o skulle vara jätte glad om ja vann den här body misten har aldrigt vunnit eller köpt vs❤️ heter på bloggen emiiliaasknhets.blogg.se o insta medo5011😘😍😍💋 har också gillat fb sidan😍💋 hopppas ja vinner

2013-10-31 @ 21:59:45
URL: http://emiiliaasknhets.blogg.se
Postat av: Anonym

Om ja vann skulle bli överlycklig dina videos e bäst älskar dom o älskar dig du är min förebild😍💋 o skulle vara jätte glad om ja vann den här body misten har aldrigt vunnit eller köpt vs❤️ heter på bloggen emiiliaasknhets.blogg.se o insta medo5011😘😍😍💋

2013-10-31 @ 22:05:27
Postat av: Jenny

Jag skulle jättegärna vilja vinna denna parfym för jag har velat ha en ny vs jättelänge. Jag har Amber Romance som min kompis köpte till mig men det är många som säger att den luktar äckligt så det känns inte så kul att använda den. Anledningen till att jag inte har köpt en ny själv är att jag får typ 200 kr månaden så jag har inte råd. Skulle vara jättekul om jag vann, jag älskar din blogg❤️

2013-10-31 @ 22:25:09
Postat av: Kornelia Grönvall

Jag har ingen produkt därifrån så skulle vara så kul att ha det! Finns inte så mycket mer att säga, skulle verkligen uppskatta att vinna! Super bra blogg också, kram :)

2013-10-31 @ 22:46:41
URL: http://Korneliias.blogg.se
Postat av: Molly

Jag vill vinna för att jag har velat ha en sån sjukt länge, min kompis har den o jag har luktat på den. Jag är kär i den. Vill ha den så gärna!

blogginlägg: http://moollyobeerg.forme.se/2013/oktober/tavling-hos-josefinesse-.html

2013-11-01 @ 00:24:01
URL: http://moollyobeerg.forme.se
Postat av: Michelle

Jag är jättegärna med och jag har gillat sidan på Facebook och gjort ett inlägg på min blogg -> http://www.nattstad.se/Mlemoutzoglou/tavling-hos-josefines-10685306

Motivering: att vinna denna VS produkt skulle faktiskt betyda mycket, eftersom att jag så länge velat köpa en men inte kunnat! Har ingen och skulle mer än gärna vilja bli ägare till en sådan! Jag har luktat på dem flera gånger, och tänkt att "jag måste köpa den NU!!" Men det har aldrig hänt, så när jag gick in på din blogg nyss och såg denna tävling, kunde jag inte låta bli att vara med! Hoppas verkligen jag vinner detta, som många andra förstås, skulle betyda något stort för mig, inte bara att vinna en VS produkt, utan också att vinna en tävling, vilket man sällan gör!
Och skulle jag nu vinna denna så tror jag att jag skulle ge den till min mamma i födelsedagspresent! Jag vet att hon också mycket gärna skulle vilja ha den!
Kram

2013-11-01 @ 00:36:02
URL: http://nattstad.se/mlemoutzoglou
Postat av: Malin

Alltså motiveringar är inte alls min starka sida. Det vore helt enkelt bara otroligt härligt att få något som lyser upp lite i höstmörkret! VS produkter är ju helt unndeerbara, så det vore en perfekt grej att vinna!

2013-11-01 @ 08:16:33
Postat av: tilda gustafsson

hej! jag vill ha den för jag har ingen bodymist! :(
ovh sen jag var hos min kompis och hon hade den bodymisten och jag var nära på och svimma (stavning) för den luktade så sjuukt gott!!! vill gärna vinna puss och kram! <3

2013-11-01 @ 08:30:15
Postat av: Hanna

Jag är klar.
Extra chans också.

Jag skulle vilja vinna denna body mist för jag har alltid viljat haft en och skulle vara jätte glad om jag vann. Jag har hört mycket om doften secret craving att den luktar gott. Och det skulle vara jätte kul om jag skulle få en body mist för att prova så jag kan köpa mer sen efter jag provat. Alltid viljat haft en Victorias secret sen du sa att du hade en, så skulle bli super glad om jag vann en..!

2013-11-01 @ 08:56:33
Postat av: Hanna Wiklund

Jag skulle vilja vinna denna Victoria secret bodysplash för att både jag och min syster så länge velat haft en för dom luktar ju sååå gudomligt gott. Men vi har aldrig chansen att köpa en. Så jag skulle vilja vinna så jag kan ge denna till henne när hon fyller 12 om en och en halv månad! :)

2013-11-01 @ 09:25:07
Postat av: Elvira

Jag skulle bli så himla glad om jag vann den! Om jag hade den turen och vann VS body splashen skulle jag låta den vandra vidare till en av mina närmaste vänner. Hon finns alltid där och är verkligen värd den plus att hon önskar sig just secret craving ❤️

2013-11-01 @ 10:10:39
Postat av: Elvira Jansson

Glömde skriva min mail förut på min kommentar så för göra en till! Jag skulle bli så himla glad om jag vann VS body splashen. Om jag hade den turen och vinna skulle jag låta body splashen vandra vidare till en av mina närmaste vänner. Hon finns alltid där för mig och är verkligen värd den. Plus att hon önskar sig just secret craving❤️

2013-11-01 @ 10:20:20
Postat av: Evelina

Jag skulle gärna vilja vinna för att jag har ingen vs produkt och skulle gärna vilja ha en men vet inte vars man beställer och mina föräldrar vill oftast inte beställa saker.

2013-11-01 @ 11:41:21
URL: http://evelinaholmqvists.blogg.se
Postat av: Honey

Jag är med!

2013-11-01 @ 12:07:39
URL: http://honeypink.blogg.se
Postat av: Honey

jag har laddat upp en inlägg om tävlingen nu kolla in!

2013-11-01 @ 12:10:55
URL: http://honeypink.blogg.se
Postat av: Emma hagberg

Hej jag vill vinna för tycker den luktar sjukt gott + jag fyller år på torsdag(7-11-13)

2013-11-01 @ 13:32:04
Postat av: Elin<3

Jag skulle vilja vinna den här för att många av mina kompisar har den och jag tycker att den luktar jättegott och har alltid velat ha den! Jag har alltid velat ha en till victorias secret för jag har bara en så det skulle vara jättekul så att jag inte luktar likadant varje dag haha!

Jag har gillat deras facebook sida! Här är länken till min blogg där jag har skrivit om tävlingen http://elinmaaria.blogg.se/2013/november/var-med-i-hennes-tavling.html#comment

2013-11-01 @ 13:53:46
URL: http://elinmaaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vill vinna för jag vilk ha en sådan och den luktar då gott och jag vet inte varg man köper den sälla kan jag få vinna

2013-11-01 @ 14:09:22
Postat av: Linn

Jag vill vinna pga att jag nyss börjat med parfymer/BodyMist och har GRYMT länge velat ha en VS body mist.Själv tycker jag att Secret Craving luktar sjukt gott och vill Järna ha den ❤️ MVH ////Linn

2013-11-01 @ 14:42:22
URL: http://lejsanbloggse.blogg.se
Postat av: Tilda

Hej! Vore super kul å vinna denna vs, för den luktar så ljuvligt å har inte råd å köpa den just nu.
Har igen bodymist å denna luktar ju godast!
Sen att få den av en känd bloggare är ju ett plus;-)
Ha det bra kram

2013-11-01 @ 15:17:09
URL: http://nattstad.se/tildaaidehed
Postat av: Denice Eriksson

Vem vill inte vinna denna lixom? perfekt sak du tävlar ut dom luktar gott står där fint i hyllan och jaa jag skulle helt enkelt älska att vinna den här! :) Kramar
ps. jag har skrivit ett inlägg m tävlingen i min blogg här: http://denice.blogg.se/2013/november/tavla-hos-josefine.html

2013-11-01 @ 16:38:03
URL: http://denice.blogg.se
Postat av: Linnea Huang

Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag behöver en ny parfym/bodysplash på hyllan. Och vem skulle tacka nej till en Secret craving som luktar så gudomligt gott? Jag har aldrig varit i london och haft chansen att köpa en vs bodysplash och de i Sverige är ju ganska dyra. Jag skulle iallfall bli så himla glad om jag vann och få chansen att få de människorna omkring mig att bemötas av en underbara doft ;) Kram!

2013-11-01 @ 18:26:48
Postat av: Wilma

Jag skulle gärna vilja vinna den för att jag håller på att samlar på Victoria Secret och vill gärna ha dom andra :) och Secret craving säger jätte många luktar gott så skulle vilja ha den extra mycket just nu! Och i min stad där jag bor finns det ingen stans att köpa vs så jag måste beställa! Så skulle vara jätte roligt om jag vann och det skulle bli som ett minne tror jag! Ha det bra Josefine! <3

2013-11-01 @ 18:36:37
Postat av: Louise

Jag vill vinna den för att jag älskar Victorias Secret body mist och jag har bara två styckna body mist jag vill gärna ha en till SNÄLLA💗💗💗💗💗💜💜💜💜💗💗💗💋💋💎

2013-11-01 @ 19:39:31
Postat av: Helin

Skulle vilja vinna för att min bästavän fyller år snart, jag vet att hon verkligen vill ha Secret Craving och har tänkt att köpa den jätte länge nu. Bara det att jag aldrig hinner beställa för det är alltid något som hindrar mig.
Har själv Secret Craving men den är snart slut och vill därför inte ge bort en vs som typ är slut...så jag skulle bli jätte glad om jag vann!:)

2013-11-01 @ 21:19:04
Postat av: Rebecca Nilsson

Hej Josefine!
Jag vill verkligen vill en victoria secret! Älskar din blogg o du är bara såå söt!
De här skulle betyda allt för mig, har aldrig vunnit nåt så här!

Puss kram <33

2013-11-01 @ 22:06:31
Postat av: Isabelle

Jag har gillat och delat på min blogg! http://wisabelle.blogg.se/2013/november/tavling.html#comment

Jag vill vinna denna till min lillasyster då hon i en väldigt lång tid velat ha en body mist. Jag har redan två stycken och jag vet hur avundsjuk hon är på det så jag tycker att hon ska få en egen nu. :)

2013-11-01 @ 22:26:26
URL: http://wisabelle.blogg.se
Postat av: Linnéa W

jag har inte Facebook men kan jag vara med på något annat sätt? Varför jag vill vinna är att min kompis har velat ha den jättelänge och skulle så gärna vilja ge den till henne. Själv kan jag inte använda parmyf eftersom min mamma är allergidk😭

2013-11-01 @ 22:38:04
Postat av: Stina :)

Hej! Vet inte om tävlingen är avslutad men ja ;)
Jag hade super gärna velat ha en VS! Har själv ingen men hade super gärna velat!
Din blogg är grym <3
Kraaaam

2013-11-01 @ 22:51:54
URL: http://lisaostina.blogg.se
Postat av: Stina :)

Hej! Vet inte om tävlingen är avslutad men ja ;)
Jag hade super gärna velat ha en VS! Har själv ingen men hade super gärna velat!
Din blogg är grym <3
Kraaaam

2013-11-01 @ 22:52:04
URL: http://lisaostina.blogg.se
Postat av: Stina :)

Hej! Vet inte om tävlingen är avslutad men ja ;)
Jag hade super gärna velat ha en VS! Har själv ingen men hade super gärna velat!
Din blogg är grym <3
Kraaaam

2013-11-01 @ 22:52:04
URL: http://lisaostina.blogg.se
Postat av: Sofia J

Hej, jag vill vara med i tävlingen därför att jag Älskar victoria's secret body mists & för att jag har alltid velat ha secret craving :)

2013-11-01 @ 23:27:52
URL: http://sofiajohnsson.devote.se
Postat av: ∞NORA∞

Hej! :) Gillar dom nu! Har skrivit ett litet inlägg om det på min blogg! Länk: http://noraslifeee.blogg.se/2013/november/victoria-secret.html


Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att, ja dom luktar så GUDOMLIGT gott! Har försökt många gånger att hitta några att köpa, tillexempel för någon dag sen hittade jag en asgrym sida FULLT av dom att beställa, men såklart så fraktade dom inte till Finland.. Har försökt hur många gånger som helst att få tag i en, men våran familj är inte riktigt den som reser mycket.. Ja. Lycka till alla! <3


Hoppas du får en super fin dag Josefine! Det förtjänar du verkligen :*

2013-11-01 @ 23:46:28
URL: http://noraslifeee.blogg.se
Postat av: julia gavefalk

Gud vad roligt med en sådan här tävling. Jag har länge velat ha bodymists från victoria´s secret och ja jag har 3 stycken redan men jag har dem lukterna alla andra har, love spell, pure seduction och sheer love. Vorre väldigt kul att vinna denna dels för att den tydligen ska lukta amazing och den är annorlunda alltså jag känner ingen som har den. Har länge velat beställa dem även på nätet men frakt kostar en hel del pengar och jag är rädd för att om jag tar en hemsida utan frakt så kan de vara fake. Skulle verkligen bli överlycklig om jag vann denna tävling. Kram Julia :)

2013-11-02 @ 00:27:32
URL: http://juliagavefalks.blogg.se
Postat av: Alicia Rudberg

Jag vill vinna för att jag alltid velat ha Secret Craving. Luktade på den hos min kompis och den luktar verkligen som du sa, ljuvligt.

Det är viktigt att lukta gott tycker jag, och man känner sig mycket fräschare efter att ha sprutat på sig något som luktar gott.

2013-11-02 @ 00:48:19
URL: http://aliciajasmines.blogg.se
Postat av: Stina Miörner

Har delat på min blogg :) <3

2013-11-02 @ 09:26:07
URL: http://lisaostina.blogg.se
Postat av: Niki

Jag är med och tävlar om secret craving för att den luktar sjukt gott men jag har aldrig haft tillfälle att köpa den. Mamma tycker inte att jag ska lägga pengar på parfym/bodymists och sånt utan hon vill hellre att jag köper kläder. Men jag vill ha från Victoria Secret och det är därför jag är med och tävlar om denna gudomligt goda Secret Craving!!❤

2013-11-02 @ 10:34:14
Postat av: Ylva Lindgren

Jag skulle vilja vinna den för jag har ingen bodymist och min mamma tycker det är onödigt att besälla.

2013-11-02 @ 13:03:35
Postat av: Jossan

Jag har gjort ett inlägg på min blogg: http://ponnyjossans.blogg.se/2013/november/jar-tavlar-om-en-secret-craving.html#comment

Och jag har gillat nordicfeel på Facebook

Motivering: Jag har "Hello Darling" sen innan och vill gärna ha en till body splash från VS. Min är så ensam i hyllan, och vill gärna ha en kompis! Skulle bli oerhört tacksam om jag vann. Skulle även lukta godast i klassen, helt 100 på det ;)

2013-11-02 @ 13:04:21
URL: http://ponnyjossans.blogg.se
Postat av: Pelin

Jag är med! Har gillat deras FB sida.
Jag vill vinna för jag har velat ha secret craving länge! Jag skulle bli super glad om jag vann.

2013-11-02 @ 13:50:25
URL: http://Pelinhaci.blogg.se
Postat av: Melvina

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja ha den för att jag har luktat på den och tycker den luktar jätte gott. Den skulle vara min första vs och skulle vara roligt att få den utav dig :)

2013-11-02 @ 13:54:57
Postat av: Annie

åh! den luktar verkligen så sjukt gott! Jag vill vinna denna giveawayn för jag inte har vunnit någon giveawya innan. Kommer aldrig på vad man ska skriva, men aja.. Jag älskar verkligen din blogg och du är min förebild! Ha det bra! Kram!♥

2013-11-02 @ 13:56:36
URL: http://annieolsson.blogg.se
Postat av: Mathilda

Jag vill vinna för jag har ingen vs och velat ha det jettelänge!

2013-11-02 @ 14:22:56
Postat av: Ida bovin

Hej jag skulle verkligen vilja vinna denna victoria's secret body splash för jag vet att den luktar sjukt gott och om jag är med ger jag ju dig en liten shoutout och tycker du är sjukt sjukt snygg(sötizzz)♥️♥️♥️😘😘😘💕💕💕

2013-11-02 @ 14:32:54
Postat av: Lina

Jag tycker att jag ska vinna en därför att, alla mina kompisar har en, jaag har inte en enda och då när ens kompisar håller på och pratar om vilka dofter man har och inte har så kan man känna sig lite oönskad, eller utanför..
kram

2013-11-02 @ 15:21:40
Postat av: Cecilia

Jag är med :)

Jag skulle gärna villa vinna den där body misten! Skulle bli super glad om jag vann. Jag skulle villa vinna denna body mist för att jag vill ha en body mist från Victorias secret och tycker dom är jätte fina och luktar gott. Så skulle bli glad om jag vann.

Du har en grym blogg!

2013-11-02 @ 16:28:47
Postat av: Agnes

Jag vill vinna denna tävling för att jag har velat köpa vs bodymistar men där jag bor så har vi inte en vs- butik i närheten. Om jag skulle vinna denna skulle jag bli tacksam och glad!Lagom till min födelsedag som är nu i november ;):)

2013-11-02 @ 17:09:57
URL: http://bridgets.blogg.se
Postat av: Tess Holmgran

Du är en riktigt bra förebild Josefin, din blogg är fantastisk! Nu till varför jag skulle vilja vinna: Jag vill jätte gärna vinna för jag har velat ha en bodysplash från victoria's secret så otroligt länge och secret craving är en av dom dofterna som jag vill ha. Kram! :*

2013-11-02 @ 17:13:02
URL: http://mylifemysteps.devote.se
Postat av: Alice

Hej Josefine!
Jag skulle jättegärna vilja vinna en body splash för att ge till min bästakompis när hon fyller år, jag vet att hon skulle vilja ha den lukten och för att visa att jag älskar henne så tänkte jag köpa en sån! Men vore ju kul att vinna den här i stället så att jag även kam spara pengarna till att köpa något mer :)
Tack i förväg ;)

2013-11-02 @ 18:56:05
Postat av: Clara

Jag vill vinna för att jag har alltid velat ha en vs parfym. Alla mina kompisar har det och jag vill också ha en. Dom pratar om det hela tiden och så. Kram!

2013-11-02 @ 19:14:20
Postat av: Emilia Askling

Hej! har nästan alltid velat ha den därför att en av mina kompisar har den och den doftar så härligt. Är ett "stort fan av victorias secret body mists" Så jag skulle gärna vilja vinna! :)

2013-11-02 @ 19:30:12
URL: http://emiliaaskling.devote.se
Postat av: Cecilia

Jag är med:)

Jag skulle gärna villa vinna den där body misten! Skulle bli super glad om jag vann. Jag skulle villa vinna denna body mist för att jag vill ha en body mist från Victoria's secret och tycker dom är jätte fin och luktar gott. Så skulle bli glad om jag vann.

Du har grym blogg!

2013-11-02 @ 19:39:23
Postat av: Teodora

Jag skulle vilja vinna denna vs eftersom att jag älskar vs body mists,har bara en och skulle varit en äran att vinna en till.
har delat på min blogg http://radojicicteodora.blogg.se/?tmp=892824 och skulle jätte gärna vara med och tävla.

2013-11-02 @ 20:06:32
Postat av: Johanna Svensson

Jag älskar just denna doften
Och önskar gärna vinna
Liksom den får mig att svänga på höften
Jag kan ej till London hinna,
För att köpa en doft så god som denna
Allt jag kan göra är att önska,
Att på stan med doften ränna
Nu kan endast hoppet grönska!

Hälsningar från Johanna

2013-11-02 @ 22:19:20
Postat av: Anna

Jag vill vinna denna bodysplashen för att min kusin fyller år i slutet av november och har ännu inte hunnit köpa en present till henne och hade varit kul o vinna bodysplashen från dig och ge den till hon!

Ps. Jag ÄLSKAR din blogg

2013-11-02 @ 22:41:52
Postat av: Magdalena Jansson

Jag är med, jag vill vinna för att jag så sjukt gärna vill vinna, skulle betyda så mycket eftersom jag vet tt du har rört den, skulle bli överlycklig ❤️ Kramisar Magdalena

2013-11-02 @ 22:42:21
Postat av: Olivia Berglund

Jag skulle vilja vinna eftersom att jag har viljat ha en bodymist från Vicorias Secret hur länge som helst! Och speciellt Secret craving eftersom att jag vet att den luktar supergott! Och nu när det snart är dags för julklappsinköp och det kommer bränna lite i plånkan vore det extra najs! ;)

2013-11-02 @ 22:44:17
Postat av: Jennie

Jag skulle vilja vinna denna bodymisten för att den luktar otroligt gott och den andra bodymisten jag köpt luktade inte så gott därför skulle jag vilja ha en ny, men har dock inte haft tid/glömt bort att beställa en hehe. Och hur bra skulle det inte va o vinna den istället? Inte så bra motivering men jaja, sant iaf!

2013-11-02 @ 22:48:24
Postat av: Britta

Hej jag vill så gärna vinna för att jag har länge velat haft den dära Victorias secret.
Jag har spridit på min blogg (brittan.se) så du vet.

Du är bäst! ❤️

2013-11-02 @ 22:48:32
URL: http://brittan.se
Postat av: Ellen strandberg

jag skulle vilja vinna för att tycker den luktar sjukt gått, och har alltid velat ha den!
skulle bli jätte glad om jag vann,,jag har spridigt på bloggen också <3

2013-11-02 @ 23:25:09
URL: http://ellenstrandberg.devote.se
Postat av: Tilda

Jag har gillat nordicfeel på fb, tipsat om tävlingen på instagram och på min blogg! :)

Själv har jag redan secret craving, men jag vet att min mamma älskar doften och jag skulle vilja ge henne den. Min mamma ställer upp mycket för mig, så då vill jag ge henne något tillbaka. Min mamma skulle bli väldigt glad och då blir jag glad :)

2013-11-02 @ 23:56:14
URL: http://tildalpettersson.blogg.se
Postat av: Karolin

Hejsan! Jag skulle vilja vinna för att jag har bara två stycken body mist från Victoria's Secret och jag har hört sååå mycket bra om Secret Craving! Älskar även din blogg och har följt din blogg och videofyme! Blev jätte glad när jag såg att du hade en tävling om en Victoria's Secret! Sluta aldrig med de du gör för du är grym på det!

2013-11-03 @ 00:19:10
Postat av: Ci

Hej! Jag har läst din blogga och kollat på dina videos väldigt länge. De skulle var jätte kul om jag vann Victoria secret bodymisten för jag har ingen och jag har hört jätte mycket bra om Secret Craving. Kram från ett av dina fan!

2013-11-03 @ 08:39:47
URL: http://cieriksson.devote.se
Postat av: Meta

Jag skulle sjukt gärna vela vinna den, har alltid velat ha den och det skulle betyda jätte mycket om jag skulle få den av min favoritbloggerska 💕

2013-11-03 @ 09:06:46
Postat av: Clara

Hej Josefine!
Jag är inte säker på om det var här man skulle kommentera om man ville vinna din tävling om body misten "Secret craving", eftersom att ingen annan kommenterat. Vad jag kan se...
Jag skulle i alla fall jätte gärna vilja vinna. Jag fyller år 20 november och då hade det kunnat vara som en tidig födelsedags present om jag vann! ;)
Jag har länge funderat på att köpa just "Secret Craving" så det hade varit perfekt att vinna den!
Nu skall jag inte lägga till någon ting bara för att charma så att jag kan vinna men... DU ÄR SJUKT VACKER!
Kraam<3

2013-11-03 @ 09:34:28
URL: http://claraz.bloggo.nu
Postat av: Clara

Hej Josefine!
Jag är inte säker på om det var här man skulle kommentera om man ville vinna din tävling om body misten "Secret craving", eftersom att ingen annan kommenterat. Vad jag kan se...
Jag skulle i alla fall jätte gärna vilja vinna. Jag fyller år 20 november och då hade det kunnat vara som en tidig födelsedags present om jag vann! ;)
Jag har länge funderat på att köpa just "Secret Craving" så det hade varit perfekt att vinna den!
DU ÄR SJUKT VACKER!
Kraam<3

2013-11-03 @ 09:40:25
URL: http://claraz.bloggo.nu
Postat av: Sandra Svensson

Jag har verkligen alltid velat ha en bodysplash från VS men har aldrig fått en. Jag läser din blogg dagligen och följer dig på blogkeen och instagram då jag såg den här möjligheten att kanske kunna få en bodysplash. Det skulle betyda så mycket för mig om jag vann. Håller tummarna. Kram

Jag gillar Nordicfeel på facebook, har delat bilden på både min blogg, instagram och videofyme.

2013-11-03 @ 11:12:21
URL: http://nattstad.se/sandrasvenssonn
Postat av: Alva Eriksson :)

Jag skulle jätte gärna vilja vinna för jag skulle beställa den förut men sen ångrande sig mamma så jag fick aldrig köpa den och de är min favorit lukt

2013-11-03 @ 11:33:25
Postat av: Wilma Karlsson

Hej Josefine jag är med:)
Jag skulle vilja vinna den här victoria's secret body misten för att det skulle vara jätte roligt att vinna något för jag har aldrig vunnit något förut och det skulle vara jätte coolt om jag vann. Den luktar jätte gott och jag skulle jätte gärna vilja vinna:-) Jag har spridit på instagram: Wilmaa_karlsson:) Ha det bra!!:)

2013-11-03 @ 12:08:21
Postat av: Wilma Karlsson

Hej Josefine jag är med:)
Jag skulle vilja vinna den här victoria's secret body misten för att det skulle vara jätte roligt att vinna något för jag har aldrig vunnit något förut och det skulle vara jätte coolt om jag vann. Den luktar jätte gott och jag skulle jätte gärna vilja vinna:-) Jag har spridit på instagram: Wilmaa_karlsson:) Ha det bra!!:)

2013-11-03 @ 12:10:19
Postat av: Wilma Karlsson

Hej Josefine jag är med:)
Jag skulle vilja vinna den här victoria's secret body misten för att det skulle vara jätte roligt att vinna något för jag har aldrig vunnit något förut och det skulle vara jätte coolt om jag vann. Den luktar jätte gott och jag skulle jätte gärna vilja vinna:-) Jag har spridit på instagram: Wilmaa_karlsson:) Ha det bra!!:)

2013-11-03 @ 12:12:15
Postat av: Matilda Skoglund

Jag vill vinna för jag älskar Victorias cecret body mist, fast jag har bara en och skulle gärna vilja vinna så kag får en till. Kram Matilda<3

2013-11-03 @ 12:32:36
URL: http://www.matildasbloggs.blogg.se
Postat av: Nora

jag har ingen bra motivering till varför just jag ska vinna mer än att jag aldrig vunnit en tävling och att jag älskar VS.
Den gamla vanliga motiveringen du vet ;)
Jag har önskat mig en VS i 100 år, men jag köpte en förra veckan faktiskt när jag var utomlands, men annars finns det inte att köpa i närheten här.
jag delar bilden på min blogg och hoppas på att ha tur ;)

2013-11-03 @ 13:32:46
URL: http://noraflygt.blogg.se/
Postat av: Molly Ingman

Hej jag skulle vilja vinna för att jag har känt den luften och håller verkligen med dig! Jag tycker att den luktar sjukt gott! Jag har inte någon body splash och skulle därför gärna vilja vinna!

2013-11-03 @ 13:55:34
Postat av: Annie

Jag skulle vilja vinna body splashen för att, det skulle speciellt vara kul att vinna något från din blogg, men jag har luktat på den och den luktar super gott som du sa. Så skulle bli jätte glad om jag vann den :)

2013-11-03 @ 14:19:11
Postat av: Sukanya

Jag vill vinna den här body splashen(stavning) för att jag har alldrig vunnit i nåns tävling elr giveway och det är därför jag vill vara med på den här tävlingen! Jag skulle bli väldigt glad om jag vann den hära body splashen!

2013-11-03 @ 15:49:46
Postat av: Tilde

Hej!
Jag skulle så gärna vilja vinna eftersom jag har velat ha Secret Craving länge, men inte haft råd att köpa en. Anledningen till varför jag vill ha den är för att jag snart flyttar, och då vill jag ha en fin parfymflaska på det nya sminkbordet vi har köpt. Skulle va så himla snyggt!
Tack för en riktigt bra blogg :) Kram

2013-11-03 @ 15:58:38
URL: http://tildekjellberg.blogg.se
Postat av: Hannah

Hej! Jag vill gärna vara med i tävlingen att vinna en VS secret craving för att jag vill jättegärna ha en VS eftersom alla har massor, min kompis önskar sig en VS så skulle vilja överaska henne med "secret craaving" om jag får den, jag samlar även på VS, jag har inte råd att köpa en VS just nu. Tack

2013-11-03 @ 16:52:14
Postat av: agnes lindvall

hej! jag vill vinna produkten vs blodysplash- secret kavring för jag har kollat på den jätte länge och tycker den lukat super gott (luktade på den när jag var på arlanda men hade inga pengar då men har inte lsutat tänka på lukten hehe) , plus så har jag inga vs bodysplash för vet inte vart man kan köpa i sverige förutom i arlanda. jag skulle bli super glad om jag vann. plus du har en jätte bra blogg (kollar den varje dag) och du är jätte vacker! kram :)

2013-11-03 @ 16:58:23
URL: http://sannamoagnes.blogg.se
Postat av: Cornelia

Hej! Jag är ett STORT fan av Victoria's secret. Har länge funderat nu på att köpa en till body mist då min börjar vara slut.. Har varit inne på Secret Craving men inte vågat eftersom jag inte har luktat på den eller haft tillgång här i lilla Skellefteå. Skulle vara en dröm att då få vinna den!
(Lägger ut på bloggen)

2013-11-03 @ 17:16:27
URL: http://cornelianordstrom.blogg.se
Postat av: Lisa Jonsson

Jag har gillat nordicfeel och delat bilden på min blogg. Nu får man hoppas att man vinner! ♥

2013-11-03 @ 17:28:04
URL: http://lisapaulina.blogg.se
Postat av: Elvira

Jag vill vinna för jag har viljat ha secret craving jätte jätte länge men vi hittar den inte

2013-11-03 @ 18:02:36
Postat av: Elvira

Jag vill vinna för jag har viljat ha secret craving jätte jätte länge men vi hittar den inte

2013-11-03 @ 18:02:59
Postat av: Frida Dygd

Jag skulle vilja vinna för att jag inte har någon VS bodysplash. Har velat ha en länge & önskar mig i julklapp fast det är ju rätt långt kvar tills dess.

Har tipsat andra om tävlingen på min blogg:

http://fridadygd.blogg.se/2013/november/vinn-en-bodysplash-fran-vs.html#comment

2013-11-03 @ 18:04:29
URL: http://fridadygd.blogg.se/
Postat av: Frida Dygd

Jag skulle vilja vinna för att jag inte har någon VS bodysplash. Har velat ha en länge & önskar mig i julklapp fast det är ju rätt långt kvar tills dess.

Har tipsat andra om tävlingen på min blogg:

http://fridadygd.blogg.se/2013/november/vinn-en-bodysplash-fran-vs.html#comment

2013-11-03 @ 18:05:39
URL: http://fridadygd.blogg.se/
Postat av: Vilma

Jag hade gärna velat vinna för jag har letat den lukten länge men inte hittat! Jag har ingen egen men alla mina kompisar har så jag hade också velat ha en! Kram <3

2013-11-03 @ 18:24:10
Postat av: Kajsa

HEy Jag är med i tävlingen och har redan gjort sakena det står att man ska göra.
Kram

2013-11-03 @ 19:56:03
URL: http://Strandkajsa.blogg.se
Postat av: Lilly Fang

Jag vill vinna för att jag inte har nån Victorias Secret, och jag vill jättegärna ha en. Kram.

2013-11-03 @ 20:24:42
URL: http://lillyfang.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag har nu delat på bloggen. Jag vill vinna secret craving, för att använda dels efter idrotten. Vi har idrott första lektionen på måndagar och då svettas man ju en hel del. Jag vill i alla fall inte gå resten av dagen och lukta svett (jag duschar ju såklart), men man vill ju lukta riktigt gått resten av dagen! Sen vill jag ju lukta super i sommar. En riktigt skön sommarkväll och då toppar man ju det med en bodymist! Jag gillar nordicfeel sedan tidigare. 😊

2013-11-03 @ 21:00:33
URL: http://fames.se/juliabrodin
Postat av: hannah

det känns inte som att jag kommer vinna på en enkel och kort motivering men jag ska inte ljuga och säga att jag inte får någon månadspeng av mina föräldrar, att jag ska ge den till min kompis, att jag inte har någon victoria secret eller att jag är sjuk på något sätt. jag är ärlig och säger att jag vill vinna en för att jag tycker att den luktar sjukt gott och det är najs att få vinna en, blir mer "häftig" känsla då tycker jag!
älskar din blogg Josefine

2013-11-03 @ 21:07:01
Postat av: Arijana

Har gillat Nordicfeel på facebook. Jag skulle vilja vinna för att vs luktar verkligen jätte gott och alla mina vänner har typ 7 st och jag har bara en, så jag skulle jätte gärna vilja ha en till och jag har luktat på den där och den luktar så sjuuuukt gott, skulle ju sitta perfekt och ha den hemma hos mig bara :)<3

2013-11-03 @ 21:36:17
URL: http://arijanasuljov.blogg.se
Postat av: wictoria wilbert

jag har nyligen köpt två body mist från vs, aqua kiss o sheer love o vill gärna ha fler. det säljs body mists i en liten frisörsalong i stan men dom är så dyra.
jag har aldrig luktat på secret craving o ingen jag känner har den heller så det skulle va jättekul o ha den, o självklart skulle jag använda den mycket.
kram :)

2013-11-03 @ 21:43:02
Postat av: Stina Miörner

Hej! Jag har gillat och lagt ut på bloggen att jag är med :)
Hade blivit super glad om jag vunnit <3 kram

2013-11-03 @ 21:55:44
URL: http://lisaostina.blogg.se
Postat av: Jessica

Jag skulle jätte gärna vilja vinna en vs av dig!! Jag har ingen vs vilket är såå tråkigt. Alla andra tjejer i min klass har minst en vs... PS älskar din blogg!!!! Sååå grym bloggare du är!!! Puss

2013-11-03 @ 22:40:21
URL: http://jessise.blogg.se
Postat av: Jasemin Arshadi

Hej! Du är min absoult favorit videofymare och bloggare ochjag följer dej på insta också! Det är så attjag verkligen vill ha victoria secret och har bara en typ och jag tycker verkligen om Victoria secret.Typ alla tjejer i min klass har många VS och jag vill också ha det..Fast nu är det inte så att "för att alla andra har det" utan att jag tycker om att ha olika dofter till olika stilar och jag är lite allergisk mot vanliga parfymer också. Har också hört att secret craving luktar gott så blev så glad att du har med den i en tävling.Ska också göra extra chansen på instagram nu :)) KRAM <3

2013-11-04 @ 15:31:51
Postat av: Sara

Jag har tyvärr inte Facebook så jag kan inte gilla sidan. Egentligen så har jag inte en anledning till varför just jag skulle vinna men det skulle vara så himla kul att få en till mist till min samling!

2013-11-04 @ 16:55:58
Postat av: Anonym

Jag vill gärna vinna för jag hade en body mist från VS men när jag skulle gå på flyget tog dom den!!! Nu får inte jag någon ny men om jag skulle vinna en... :)

2013-11-04 @ 20:44:03
Postat av: Moa Nelson

Hej finaste Josefine! Skulle verkligen vilja vinna delvis för att det skulle varit väldigt roligt men mest för att jag ÄLSKAR Victoria secret, har tyvärr bara en body lotion och ett läppglans men när man har det på sig känner man sig så fräsch & lyxig på något sett. Det roliga är att den VS body misten alla tävlar om är precis den jag önskar mig :O
/ ha en fin dag ;)

2013-11-04 @ 22:41:26
Postat av: Moa Nelson

Hej finaste Josefine! Skulle verkligen vilja vinna delvis för att det skulle varit väldigt roligt men mest för att jag ÄLSKAR Victoria secret, har tyvärr bara en body lotion och ett läppglans men när man har det på sig känner man sig så fräsch & lyxig på något sett. Det roliga är att den VS body misten alla tävlar om är precis den jag önskar mig :O
/ ha en fin dag ;)

2013-11-04 @ 22:44:04
Postat av: Moa Nelson

Hej finaste Josefine! Skulle verkligen vilja vinna delvis för att det skulle varit väldigt roligt men mest för att jag ÄLSKAR Victoria secret, har tyvärr bara en body lotion och ett läppglans men när man har det på sig känner man sig så fräsch & lyxig på något sett. Det roliga är att den VS body misten alla tävlar om är precis den jag önskar mig :O
/ ha en fin dag ;)

2013-11-04 @ 22:44:05
Postat av: Nathalie

Jag skulle vilja ha denna body splash för att jag bara har en. Du är även en stor förebild till mig och de skulle kännas sjukt coolt att vinna nånting från din blogg som du faktiskt har haft hemma hos dig osv. Jag tycker även att den här body splashen luktar såå sjukt gott men har inte tid eller så mycket pengar så jag kan köpa den utan att bli nästan pank.

2013-11-04 @ 23:48:16
URL: http://NAKDA.blogg.se
Postat av: Safia

jag skulle superduper gärna vilja vinna denhär för just DENNA har jag tittat på flera gånger och när jag väl skulle köpa den på Arlanda var ALLA slut. Och har luktat på Secret Craving hos en kompis, den luktar gudomligt gott. Skulle bli superdupermega glad om just jag vann. För vill verkligen ha den, denna bodysplash är det hemliga måstet i min VS samling! ;) Kram på dig och du har en superfin blogg, fortsätt som du gör med bloggen så kommer du gå långt! Puss

2013-11-05 @ 00:20:40
Postat av: Cecilia

Har alltid velat äga någon body splash från Victoria's Secret och jag bor i en liten stad långt borta från dom ställen som säljer sådana. Och då jag inte riktigt har möjligt eller pengar till transport eller beställa från nätet så hade det varit riktigt roligt att vinna det här!

2013-11-05 @ 16:16:42
URL: http://cecilialindstrom.blogg.se
Postat av: Josefine

Heej! Haha fint namn du har , vi heter samma sak ❤️Om man inte har Facebook va ska man göra då?
Super fin blogg puusss

2013-11-05 @ 16:55:43
URL: http://josefini.devote.se
Postat av: Mirjam

Jag är med och tävlar! Gillar NordicFeel.se på facebook som Mirjam Skredsvik.
Skulle gärna vilja vinna eftersom jag bara har en massa gamla parfymer och body splash hemma, vore kul med en ny doft! Har dessutom aldrig provat något från Victoria's Secret, vore kul att testa i och med att deras produkter är så omtalade. :)

2013-11-05 @ 17:16:54
Postat av: Izabell ghobadi

Jag skulle vilka vinna för att jag aldrig har vunnit en giveaway/tävling
Och jag har hört att den luktar gudomligt :)

2013-11-05 @ 19:11:27
Postat av: Emily

Jag vill vinna för att jag har en vän som bor i Bosnien och hon vill ha en vs bodymist, så först tänkte jag köpa en online men mina föräldrar tycker det är för dyrt. Så om jag vann skulle jag skicka den till henne :) Låter lite överdrivet med att mina föräldrar tycker det är dyrt men det är bara det att dem alltid handlar ganska så "billigt" :)

2013-11-05 @ 19:59:58
Postat av: Maria

Hej!
Jag vill sjuuuukt gärna vinna för att jag har har hört mycket bra om dessa! De verkar lukta väldigt gott.
Åker nästan aldrig utomlands och har därför inte möjligheten att köpa en. Dessutom har jag inte råd & kan inte köpa en via återförsäljare. Det skulle vara jättekul att vinna!
Kram :)

2013-11-05 @ 20:04:18
Postat av: Tindra

Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag har alltid velat haft den men när skulle beställa en gång så fanns den inte och nu har jag inga pengar. Och jag skulle vilja vinna den för att jag bara älskar secret craving men som sagt så har aldrig kunnat köpt den :(
Puss från Tindra 💗

2013-11-05 @ 20:18:33
Postat av: Ella

jag vill vinna för att nu till hösten är det ju alltid kul att fräscha upp sig med en ny doft och secret craving skulle inte sitta fel att få spraya på sig om dagarna. Ha det bra puss<3

2013-11-05 @ 20:20:46
Postat av: Anna

Hej! Jag är med! Vill vinna för att jag aldrig någonsin vunnit någonting. Sen också att jag har verkligen försökt att hitta en bodymist från Victoria Secret. Har aldrig hittat det, försökt på bloppisar, nätet och har letat efter affärer. Har dock inte hittat någon affär eller något! :( Skulle verkligen betyda om jag vinner!

På vfm heter jag: Anna Brask
Och glad över att du också tipsade om nordicfeel.se :)

2013-11-05 @ 20:22:29
Postat av: Shania

Jag vill jättegärna vinna denna för att min body mist har precis tagit slut och tänkte beställa en ny men nu när jag såg att du hade en tävling så ville jag gärna slå ett försök!

2013-11-05 @ 20:22:38
Postat av: Emma finnevidsson

Hejhej! Skulle vara jättekul att vinna body misten eftersom jag har hört mycket gott om den. Läser din blogg varje dag så jag skulle verkligen uppskatta om jag vann! :D

Har delat bilden på instagram också @emmafinnevidsson

2013-11-05 @ 20:24:23
Postat av: Tuva

ÅÅh, vad roligt! Jag skulle sjukt gjärna vilja vinna för jag har inga Victoria´s Secret body mists och just denna verkar lukta sjukt gott, vanilj är en av mina favoritdofter!

2013-11-05 @ 20:26:19
URL: http://Nattstad.se/tuvaastenberg
Postat av: Ellen gustavsson

Jag vill att jag ska vinna denna body splashen för jag tänkte att det skulle vara en present till min bästis! Hon ger så mycket kärlek till mig så jag vill ge lite till henne med! Hoppas att jag vinner för jag ver att det är denna hon vill ha. Vem skulle inte göra detta för sin bästis :) kram

2013-11-05 @ 20:29:35
Postat av: Julia

Hej! En kompis som står mig väldigt nära ska flytta till en annan stad och hon älskar vs body misten secret craving. Jag skulle jätte gärna ge den till henne men får inte beställa en till henne för mina föräldrar. Hon skulle bli jätte glad och är verkligen värd den mer än någon annan!

2013-11-05 @ 20:33:41
Postat av: Leila

Jag vill vinna för att jag har inga victoria secret och jag har hör att just secret craving luktar super och underbart det ör därför jag vill vinna din giveaway 1 lott

2013-11-05 @ 20:36:59
URL: http://leila.forme.se
Postat av: Ebba

Jag vill gärna vinna för att bara en sån här liten sak skulle göra hela min dag! Du är helt underbar och en stor förebild!! Har även tipsat på instagram: @ebba_oolsson

2013-11-05 @ 20:37:25
Postat av: Mella

Jag skulle jättegärna vilja vinna den för att jag använder alltid samma gamla parfym. Jag har alltid kollat in på sidor som har VS bodysplach men eftersom jag inte vet hur dom luktar så har jag inte vågat beställt.
Kramar

2013-11-05 @ 20:37:50
URL: http://nattstad.se/mellalundells
Postat av: Evelina !

Jag skulle väldigt gärna vinna för jag har alltid velat ha en Victoria Secret Body splash/mist för jag har hört så mycket om de. Jag har hört mycket om just secret cravings också! Just nu sparar jag till en systemkamera så jag vill helst inte lägga pengar på till exempel sådana här saker som en body splash, även fast jag skulle vilja ha en sååååå himla mycket.
Får hålla tummarna för att jag vinner nu!
kram och tack för att jag får läsa en bra blogg!

2013-11-05 @ 20:41:27
Postat av: Stephanie ❤️

Jag skulle gärna vilja vinna för att jag älskar Victorias secret! De var ju exakt den body misten jag skulle vilja ha mest :) du är en sån stor inspiration för så många! Du tipsar om sjukt bra grejer och de hade vart kul och få testa denna body mist! :) kram!

2013-11-05 @ 20:43:06
Postat av: Alwa L

Hej jag skulle vilja vinna för att min kusin är svårt sjuk i cancer och hon vill verkligen ha den här hon är 15 år.. Det här är sant!
Jag tycker verkligen synd om henne och skulle vilja vinna den åt henne<3

2013-11-05 @ 20:43:13
URL: http://mysecretplaace.devote.se
Postat av: Maja

Åå vad det vor underbart att få spruta en ljuvlig doft på sig! Har alltid velat ha en sån här men det har aldrig blivit av att jag köpt en. Att en sådan här liten sak kan göra dagen lite livfullare är faktiskt sant och jag är nyfiken på att uppleva det!! Tusen kramar till fina Josefine!! :)

2013-11-05 @ 20:44:09
Postat av: Nathalie L💗

Hej Josefine! Jag vill väldigt gärna vinna denna Giveawayn. Jag har alltid velat ha en body mist från VS och jag har varit med i ganska många tävlingar men aldrig vunnit och det känn väldigt trist. När du gjorde detta inlägget gav en underbar tjej som heter Josefine mig en chans till att vinna en spllirans fräsch body mist. Jag är nästan beroende av att lukta gott. Jag känner mig helt enkelt fräschare i kroppen. Jag har även hört att denna sorten ska vara mycket omtyckt! Jag har ingen VS ännu jag vet inte om jag kommer få en. Men om jag skulle få en i julklapp så kommer jag ge denna till mig kompis eftersom hon är värd en. Det tar ju ganska lång tid att göra slut på en. Och jag känner att jag vill ge henne den och det passar ju perfekt till julklapp. Du får ha de gött! Lycka till nu med bloggandet!❤️😘❤️ Ps : Jag har gjort allt plus att jag har delat din tävling på min blogg och min instagram! Blogg : natlins.blogg.se. Instagram : beautybynatta

2013-11-05 @ 20:44:31
URL: http://natlins.blogg.se
Postat av: Wilma Lagrelius

Hej Josefine jag vill jätte Järna ha en VS för att de luktar jätte gott och mina storasystrar Har såna och jag har bara en nesser och då skulle det varit kul och han en bodysplash i den! Jag läser din blogg och kollar din Instagram varje dag och jag älskar bara allt du skriver och lägger upp och jag vill jätte Järna vinna den tack på förhand!<3

2013-11-05 @ 20:54:23
URL: http://wilmalagrelius.blogg.se
Postat av: Vera Marof

Hej Josefine! Skulle jätte gärna vilja vinna den här tävlingen! Älskar Bodysplashes från VS! Och just denna har jag velat ha sjukt länge! Så skulle bli överlycklig om jag vann! Jag tycker att den luktar gudomligt och den har också en väldigt fräsch lukt. Skulle köpt den men den var slut på lagret så kunde inte köpa den, men nu är den tillbaka och du har arrangerat en tävling med Nordic Feel om den så skulle verkligen bli super glad om jag vann! Hoppas att jag vinner då! Ha det super bra! Kram Vera Marof❤

2013-11-05 @ 20:55:01
URL: http://veramarof.blogg.se
Postat av: Vera Marof

Hej Josefine! Skulle jätte gärna vilja vinna den här tävlingen! Älskar Bodysplashes från VS! Och just denna har jag velat ha sjukt länge! Så skulle bli överlycklig om jag vann! Jag tycker att den luktar gudomligt och den har också en väldigt fräsch lukt. Skulle köpt den men den var slut på lagret så kunde inte köpa den, men nu är den tillbaka och du har arrangerat en tävling med Nordic Feel om den så skulle verkligen bli super glad om jag vann! Hoppas att jag vinner då! Ha det super bra! Kram Vera Marof❤

2013-11-05 @ 20:55:20
URL: http://veramarof.blogg.se
Postat av: Mai Khanh

Jag fyllde år precis och det skulle vara as coolt om jag vann,jag själv äger bara 3 produkter av VS så jag skulle gärna vilja ha flera ,haha !
Håller tummarna:)<3

2013-11-05 @ 21:13:03
Postat av: Lisa

Jag skulle vilja vinna för att jag vill ge den i present till min bästa kompis som fyller år snart och önskar sig en en VS bodymist. Jag vill verkligen ge henne det eftersom hon är den bästa kompisen i hela universum och jag älskar henne!

2013-11-05 @ 21:18:48
Postat av: Disa

Jag skulle vilja vinna för att jag försöker också börja med videofyme, göra skönhets videos och kanske även blogga! Men hag känner inte att jag har tillräckligt med "produkter" och så för att kunna börja och bli märkt, och att beställa för rimligt pris måste göras utomlands och då får man betala tull osv.. Så typ det haha, och älskar verkligen VS dofter efter att jag luktat på kompisars och så haha, och vill verkligen ha en hihi. Älskar sin blogg, puss!

2013-11-05 @ 21:21:34
Postat av: Frida

Hejsan jag skulle jätte jätte gärna vilja vinna denna Victoria's secret body misten för att jag har ingen produkt ifrån Victora's secret.
Jag har velat ha det jätte länge jag har tjatat och tjatat på mamma och hon tycker bara att jag är dryg när jag gör det :(
Kram Frida :)

2013-11-05 @ 21:51:46
Postat av: Sara hussein

Jag vill så himla gärna vinna eftersom har viljat köpa en rkt mycket men det har aldrig gått... Eller är de slut eller så funkar de nte o de kommer ta evigheter tills jag får en

2013-11-05 @ 21:57:18
URL: http://devote.se/sarrahussein
Postat av: Sara hussein

Jag vill så himla gärna vinna eftersom har viljat köpa en rkt mycket men det har aldrig gått... Eller är de slut eller så funkar de nte o de kommer ta evigheter tills jag får en

2013-11-05 @ 21:57:18
URL: http://devote.se/sarrahussein
Postat av: Julia

Hej, jag skulle vilja vinna body misten för att många av mina kompisar har den och de luktar jätte gött.
Jag vill också vinna för jag tycker att Nordin feel har bra vararo för bra priser.
Kraaam

2013-11-05 @ 21:58:31
Postat av: Anonym

Hej!
Tyvärr så har jag inte Facebook, men jag hoppas att det funkar endå. Men jag vill vinna denna för att den luktar verkligen LJUVLIGT, och jag har alltid drömt om att få en egen victoria secret parfym, jag har ingen men min storasyster har en, men jag vill ha en egen så att jag slipper låna av henne, och fråga och så. Sedan så vill jag vinna för att jag ALDRIG vunnit något, jag älskar Victoria secret parfymer, och önskar mig det när jag fyller år och vid jul, men det skulle vara en dröm, om jag vann, jag hoppad verkligen på att jag vinner, + jag är ett stort fan av dig! du är så himla fin och älskad din blogg! men jag hoppas att jag vinner! och grattis till den vinner! Älskar din blogg! Kram! <3

2013-11-05 @ 22:11:30
Postat av: Felicia Styffe

Jag vill så gärna vinna!
jag samlar på bodysplash'es men vill vinna så sjukt mycket!!

2013-11-05 @ 22:13:40
URL: http://sisaa.devote.se
Postat av: Anonym

Hej!
Tyvärr så har jag inte Facebook, men jag hoppas att det funkar endå. Men jag vill vinna denna för att den luktar verkligen LJUVLIGT, och jag har alltid drömt om att få en egen victoria secret parfym, jag har ingen men min storasyster har en, men jag vill ha en egen så att jag slipper låna av henne, och fråga och så. Sedan så vill jag vinna för att jag ALDRIG vunnit något, jag älskar Victoria secret parfymer, och önskar mig det när jag fyller år och vid jul, men det skulle vara en dröm, om jag vann, jag hoppad verkligen på att jag vinner, + jag är ett stort fan av dig! du är så himla fin och älskad din blogg! men jag hoppas att jag vinner! och grattis till den vinner! Älskar din blogg! Kram! <3

2013-11-05 @ 22:15:09
Postat av: Tilda

Jag skulle jätte gärna vilja vinna för jag älskar Victoria's secret body mists, och skulle jätte gärna vilja ha en! Har aldrig luktat på denna men den luktar säkert super gott!

2013-11-05 @ 22:16:14
Postat av: Johanna typ

Jag vill gärna vinna för jag älskar vs! Men har tyvärr ingen egen , men vill helst ha den vs du har :-)

2013-11-05 @ 22:44:15
Postat av: Matilda Alves-Martins

Varför jag vill vinna...
Jag har bara en enda parfym, som snart är slut. och det skulle vara väldigt bra med lite variation :)
Jag har luktat på den här parfymen och tycker att den luktar hur gott som helst! Har velat ha den här Victoria Secret parfymen väldigt länge, eftersom det är en favorit. Så jag hoppas verkligen att jag vinner, då blir jag hur glad som helst! :)

Har länkat på min blogg; http://matildaalvesmartins.blogg.se/2013/november/josefinesse-tavling.html#comment
Din blogg är superbra och väldigt inspirerande!! :)

2013-11-05 @ 22:49:58
URL: http://matildaalvesmartins.blogg.se
Postat av: Nathalie Ekström

(Jag har gillat deras fb sida)

Motivering:
Jag köpte nyss en Secret Craving till mig själv på Landvetter och nu har min mamma också gått och kärat ner sig i denna. Istället för att hon ska behöva låna min så hade det varit perfekt att ge henne en i julklapp. Så jag skulle vilja vinna denna till min underbara mamma! :)

2013-11-06 @ 00:07:52
Postat av: saga lundberg

hej har alltid velat ha en victoria´s secret parfym, många av mina kompisar har en och tycker de luktar så otroligt gott. Men har aldrig haft råd att köpa en själv så skulle va jätte kul att vinna en här:)
kram din blogg är bäst!

2013-11-06 @ 00:58:57
Postat av: Sara

Jag vill vinna för jag velat ha parfym av Victoria secert jätte länge men aldrig fått det

2013-11-06 @ 01:24:18
Postat av: Sara

Det är jag som skicka mail till dig och heter saraalm2 i instagram

2013-11-06 @ 01:25:58
Postat av: Sara hussein

Jag vill sååå himla gärna ha en prudokt från vs, när jag skulle köpa så var det slut och jag vet att de kommer ta evigheter tills jag köper!
Önska värkligen en vs
Hoppas jag vinner

2013-11-06 @ 07:48:31
URL: http://sarrahussein.devote.se
Postat av: Maja

Hej Josefine! Jag skulle vilja vinna secret craving för att jag har hört så många bra saker om den. Därför är de ju ett perfekt tillfälle nu att få den. Jag blev så himla glad när jag såg att du hade den här tävlingen! Jag delat bilden på instagram!:)
Kram Maja

2013-11-06 @ 09:50:50
URL: http://majastenman.blogg.se
Postat av: caren adu

Jag vill så gärna vinna det har body splash för många säger dret lukta gott och du har själv sagt det. Och vill vina något från dig för du e min idol och vill oxå träffa dig. Jag är din största fans josefin . Och jag har gillat nordicfeel på facebook hopaas att jag vinner puss & kram

2013-11-06 @ 16:41:26
Postat av: Jessica Chen

Hej! Jag skulle gärna viljat vinna för att secret craving är min favoritdoft från vs o här jag bor (norra skåne) så är det ganska långt till en vs butik. men tack för denna underbara möljigheten att vinna! fb: jessica chen ig: jjessicachen

2013-11-06 @ 18:05:00
Postat av: Rebecca Nilsson

Hej jag vill verkligen vinna en victoria secret! Har alltid velat ha just den lukten men de finns inte där jag bor och jag får inte köpa på nätet för min mamma! Så jag skulle bli jätte glad! Har gillat Nordic feel! Jag älskar dig Josefine, tittar på din blogg/youtube o så klart din instagram mist en gång om dagen! Puss o kram <33

2013-11-06 @ 19:49:09
Postat av: Vilma

Jag skulle jätte gärna vinna!
Din blogg är super bra

2013-11-06 @ 20:34:44
Postat av: Linn

Hej!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna en body splash för alla har typ sådana och jag skulle verkligen vilja vinna en. Jag har typ varit med i massa tävlingar men aldrig vunnit och så älskar jag din blogg och tycker den är såååå inspirerande.
Jag har gillat nordicfeel på Facebook
<3

2013-11-06 @ 20:42:01
Postat av: Jonna

Jag skulle verkligen gilla om jag van för jag älskar vekligen Victoria secret body splash men jag har ingen och jag älskar verkligen din blogg! Jag tittar på den minst 5 gånger om dan och jag tycker du är så vacker Josefine skulle älska om jag vann!// ditt största fan! Juste jag har lagt ut det på insta och videofyme <3

2013-11-06 @ 23:04:35
URL: http://www.instagram.com/jonnaduuvet
Postat av: Anonym

hej ! jag har såååå länge viljat ha secret craving. Men har inte riktigt haft tåd att köpa den.Och de är några i min klass so har secret craving, men inte jag. Vill så gärna ha JUST DEN !!!!!!
asså du förstår inte hur mycket jag vill ha den .
tack för att du läste kommentaren<3

2013-11-07 @ 14:16:30
Postat av: Frida - foto design

Åh, vad kul! :')

Jag gillar redan Nordicfeel och min motivering är:
Jag har jättelänge velat ha en Body Splash från VS (har hittills bara en liten flaska som jag fick av min kompis när jag fyllde år) men det har inte blivit av att jag beställt något och så har jag heller inte kunnat bestämma en doft. Så det skulle vara jättekul att få börja samla med start av denna flaska, behöver dessutom en ny doft inför vintern. Känner att det är dags att sluta med sommarparfymen! ;)

2013-11-07 @ 15:38:10
URL: http://fridazlindqvist.blogg.se/
Postat av: Saraalm2

Hej Josefine!! Jag vill vinna för jag velat ha den fast aldrig fått den och jag har aldrig vunnit något förut lovar!!

Jag älskar dig Josefine du är mitt liv!!

2013-11-07 @ 15:47:13
Postat av: Anonym

Vill jätte gärna vinna för jag tror att den luktar super gott! Älskar dig Josefine<3

2013-11-07 @ 19:36:50
Postat av: Fannie

Vill jätte gärna vinna för att jag tror den luktar jätte gott! Älskar dig Josefine! <33

2013-11-07 @ 19:38:44
Postat av: Astrid schölin

För att jag har bara 2 och jag tror att Secret craving luktar as gott, och jag har väldigt dålig tur i tävlingar hehe. Men jag vill iallafall försöka och jag hoppas jag vinner för. De flesta har typ 1019919191919 st Victoria secrets och jag har 2. Men aa :)

2013-11-07 @ 20:57:43
Postat av: Anonym

Hej Josefine
Skulle bli så sjukt glad om jag vann för har alltid velat ha secret craving för det luktar så himmla gott för när jag luktade på min kompis så ville jag bara ha den ännu mer!!! Har delat på instagram. _frida_linnea_ heter jag där
Kram

2013-11-07 @ 23:01:45
Postat av: Anonym

Jag har ingen body splash från Victoria secret än och jag har hört att just den där ska lukta jätte gott /puss och kram Elin😘😘

2013-11-08 @ 07:31:12
Postat av: Ebba

Gomorrn! Har sjukt länge velat ha en bodysplash, har ingen alls själv och har försökt hitta en jättelänge... Älskar din blogg och det skulle ha varit såå kul att vinna något från dig!! Sen att det är från VS gör det hela ännu bättre, haha. Har redan satt upp "VS bodyplash" på önskelistan till jul, villvillvill så gärna ha en sån!

Har gillat sidan på facebook, skrev också om tävlingen i min blogg! Kramis :)

2013-11-08 @ 08:08:23
URL: http://www.ebbasundstroms.blogg%2Cse
Postat av: A L I C E L A R S D O T T E R

Jag har gillat på facebook!
Jag har bloggat om tävlingen på min blogg! Länk --> http://alicelarsdotter.blogg.se/?tmp=836990

Jag skulle vilja vinna denna för jag älskar alla VS produkter! Har även gått och tänkt att jag skulle köpa den här för den luktar så himla gott men har tyvärr inte haft pengar för det. Skulle vara så kul om jag vann för älskar verkligen lukten på secret craving! Kram

2013-11-08 @ 10:56:04
URL: http://alicelarsdotter.blogg.se
Postat av: Rebecka

jag är med! tycker att alla VS produkter luktar supergott, men har tyvärr aldrig fått möjligheten att köpa en egen så därför är jag med och prövar lyckan här :)

2013-11-08 @ 13:23:46
URL: http://powderpink.webblogg.se
Postat av: Frida

Jag vill så mycket ha secret craving för jag har alltid velat ha den och skulle bli så sjukt glad om jag vann den i din tävling för du är min favorit bloggare och älskar din blogg!!!
Har delat på instagram! Heter _frida_linnea_

2013-11-08 @ 16:40:40
Postat av: Vilma

Jag vill jätte gärna vinna tåvlingeeeeeen ;)

2013-11-08 @ 18:47:59
Postat av: Klara

Jag vill gärna vinna "Secret craving" för att jag har hört mycket om den, att många tycker om doften och att den är populär. Gör även en video om den på videofyme :-)
Kram

2013-11-08 @ 20:13:38
Postat av: Sara

Jag skulle jätte gärna vilja vinna en body splash från VS för att jag älskar VS alla bodysplash. Jag vill samla på deras body splash och den här komma vara min femte. Sedan du säger att den luktar ljuvligt gått måste den här vara en av body splashen i min kollektion :D ...Förresten, den kommer att se fin ut i mitt rum då det är rosa. Älskar din blogg, fortsätt så! + mer outfitbilder <3

2013-11-08 @ 20:21:08
Postat av: Felicia

Jag har gillat nordicfeel på Facebook och lagt ut bilden på min blogg liishan.blogg.se

Jag luktade på secret craving förra veckan när jag var med mamma inne i någon affär som sålde dom. Och det va den som jag tyckte luktade godast av alla där inne. Mamma sa bara att jag fick önska mig i julklapp men jag tror inte att jag får den.
Och det är ju också kul att isf ha vunnit den ifrån dig.
Älskar victoriassecret och har tre andra bodysplash så den skulle passa perfekt på hyllan :)

2013-11-08 @ 22:43:54
URL: http://liishan.blogg.se
Postat av: Kajsa

Hej!Du är typ min idol/inspiration.
När jag fick reda på att du bor i Uppsala så blev jag as glad eftersom att mina kusiner bor där!

Jag vill jätte gärna vinna den hära body misten till min kompis som ska operera sig i sitt öra eftersom att hon är döv på ena örat.I januari ska hennes tredje operation ske eftersom att se har misslyckats.Jag har skälv inga VS produkter men skulle vilje ge den till Olivia som ett lycka till för tredje gången gillt,eller hur!💕
PS.äkskar verkligen ditt hår!Kan du lägga upp en bild på det när det är lockat? 💕

2013-11-08 @ 22:59:28
Postat av: Hannah

Jag har gillat!, jag skulle vilja vinna för att jag skulle vilja unna mig nått själv den här månaden efter en riktigt jobbig skolvecka!
Du är världens bästa Josefine, världens bästa förebild också! <3

2013-11-08 @ 23:24:57
Postat av: Kajsaa

Heeej Josefin!!
Jag är ditt största fan
Du är min inspirationskälla

Vinna body splachen till min kompis som ska operera sig!
Älskar dig
PS!när jag fick reda på att du bor i Uppsala n
Blev jag as glad eftersom att mina kusiner bor där!!!

2013-11-09 @ 08:57:31
Postat av: Emilia Bäst

Jag vill vinna för jag har en Victoria secret och så klar vem vill inte ha fler? Jag skulle bli jätte glad om jag vann. Typ så här kommer alla skriva men aja jag vill iaf vinna😂❤

2013-11-09 @ 09:15:41
Postat av: Emilia Bäst

Föresten jag har inte Facebook men kan jag ändå vara med?

2013-11-09 @ 09:18:09
Postat av: Miranda

Hej josefine! det skulle vara jätte kul att ha en bodysplsh från victorias secret, jag har velat haft de länge nu men mamma och pappa tycker de är så onödigt. men nu har jag ju chansen att vinna en och det vore ju jätte kul ! ps jag har gillat nordicfeel på fb :)

2013-11-09 @ 09:53:24
Postat av: kajsa

jAG ÄR GÄRNA MED OCH TÄVLAR .
kRAM

2013-11-09 @ 13:46:52
URL: http://strandKAJSA.BLOGG.SE
Postat av: Ellen

åh vill jätte järna vinna den luktar så sjukt gått säger alla och det skulle vara jätte kul om jag vann, jag har gillat på facebook och spridigt på bloggen fast typ för nån dag sedan!
hoppas jag vinner <3

2013-11-09 @ 14:55:06
URL: http://ellenstrandberg.devote.se
Postat av: Tilda Persson

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna för att jag älskar Victoria secret och skulle vara kul att vinna en här:) och skulle varit jätte kul om jag vann en just på din blogg;) <3 jag gillar nordicfeel på Facebook, och hoppas på att jag vinner!

2013-11-09 @ 15:33:02
URL: http://tiiildapersson.blogg.se
Postat av: Anonym

Heeej Josefin!!
Jag är ditt största fan
Du är min inspirationskälla

Vinna body splachen till min kompis som ska operera sig!
Älskar dig
PS!när jag fick reda på att du bor i Uppsala n
Blev jag as glad eftersom att mina kusiner bor där!!!

2013-11-09 @ 16:54:53
Postat av: Vendela :)

Att vinna denna vill ju jag, men nog flera denna dag. Kanske har jag turen vid min sida så att mina vänner inte behöver lida för lukta bättre kan ju alla göra även om man ej det vill höra. Och får jag chansen att lukta som just dej så blir jag värdens lyckligaste tjej för du är så vacker och underbar så om jag har turen så blir jag så glad! Puss och kram <3

2013-11-09 @ 19:59:34
Postat av: Amina

Jag skulle vilja vinna för jag har länge sökt efter just denna VS, och de skulle bli min allra första ochså. Min första VS skulle inte sitta fel om de var denna som trillade ner i min brevlåda. :)Kram

2013-11-10 @ 00:47:00
Postat av: Felicia

Jag har gillat nordicfeel på Facebook och lagt ut bilden på min blogg liishan.blogg.se

Jag luktade på secret craving förra veckan när jag var med mamma inne i någon affär som sålde dom. Och det va den som jag tyckte luktade godast av alla där inne. Mamma sa bara att jag fick önska mig i julklapp men jag tror inte att jag får den.
Och det är ju också kul att isf ha vunnit den ifrån dig.

2013-11-10 @ 20:45:55
URL: http://liishan.blogg.se
Postat av: Felicia

Jag har gillat nordicfeel på Facebook och lagt ut bilden på min blogg liishan.blogg.se

Jag luktade på secret craving förra veckan när jag var med mamma inne i någon affär som sålde dom. Och det va den som jag tyckte luktade godast av alla där inne. Mamma sa bara att jag fick önska mig i julklapp men jag tror inte att jag får den.
Och det är ju också kul att isf ha vunnit den ifrån dig.

2013-11-10 @ 20:46:08
URL: http://liishan.blogg.se
Postat av: Josefin Norrmab

Jag har två vs och bara ÄLSKAR de, skulle sjukt gärna vilja ha en tredje! Jag har köpt båda mina själv och... jag vill helt enkelt vinna! ❤️

2013-11-10 @ 22:17:02
URL: http://josefinnorrmann.blogg.se
Postat av: Sofie Styff

Skulle vara så sjukt kul att vinna för att jag tycker själv att den body misten luktar så sjukt gott och sen är det ju grymt kul att vinna också! Skulle bli så sjukt glad om jag vann! Ps: ville bara säga att jag tycker din blogg är sjukt bra och inspererande!

2013-11-11 @ 00:05:46
Postat av: micaela

Jag älskar verkligen din blogg och dina videos! Jag har varit med på flera giveaways men har aldrig vunnit:(
Jag hoppas verkligen att jag gör det!
Alla säger att den luktar jättegott och det gör du med. Jag har bara en Victoria's Seceret body mist. Jag vill ha många body mists och detta är en som jag verkligen vill ha:) Min kompis har denna och hon älskar den. Den har en jättefin färg och skulle passat bra till min blivande "samling" ;D

2013-11-11 @ 16:44:52
URL: http://www.micaelas.devote.se
Postat av: Erza zagragja

Heey! Jag skulle gärna vilja vinna tävlingen för att jag har hört att den luktar så sjukt gott, jag har skälv haft 2stycken men dom blev stulna :( och jag har inte haft chansen att köpa en ny det skulle betyda så sjukt mycket om jag vann, håller tummarn 😘

2013-11-11 @ 18:04:24
Postat av: Paola

Åh, min 13-åriga dotter vill så gärna ha just denna, men den har varit slut i vår lokala affär. Hoppas och håller tummarna! Hon skulle bli över lycklig :) Gillar på FB som Paola Allegrini

2013-11-12 @ 10:18:56
Postat av: Frida Bergner

Jag vill självklart vara med

Gillar NordicFeel på FB: Frida Bergner

Jag har hört så mycket bra om dessa vs-produker men själv aldrig testat dem. Det skulle vara super kul om jag fick chansen att få testa en god doft.

2013-11-12 @ 14:26:55
Postat av: Claudia

Hej! Jag vill jätte gärna vinna för att jag har ingen body mist från vs och skulle gärna vilja ha en! Om jag skulle köpa någon så skulle det vara denna, för att det är super många som säger att den doftar godast! Jag har gillat deras fb sida!

2013-11-12 @ 15:25:15
Postat av: Lovisa Carlsson

Jag skulle vilja vinna för att jag vill ge den till min bästa kompis för jag har inte gett henne en present än och hon vill ha en Victoria Secret så det skulle vara superkul att ge henne den! Hon skulle bli så glad !

2013-11-12 @ 21:28:10
URL: http://famousfighter.blogg.se
Postat av: Daniella

Gillar på fb.
VS's bodymists luktar otroligt gott, skulle vara grymt att vinna!
'Cause I'm worth it!

2013-11-13 @ 11:10:04
Postat av: nathalie

Åh! Jag skulle så gärna vilja ha en den body splashen eftersom jag har hört att den är den som luktar godast! Och då, vilket tillfälle att man kan vinna den här! kram!

2013-11-13 @ 17:11:41
URL: http://www.flickflopp.devote.se
Postat av: Erica

Skulle jättegärna vilja vinna body misten/splashen!
Om jag vinner kommer jag ge den till min finaste bästis, elina, som haft det riktigt jobbigt på sistone. Vi bor båda i Ljungsbro, utanför Linköping, och hon kände killen som blev mördad 2/11 i dubbelmordet väldigt bra. Från att alltid vara den positiva, spralliga och nyfikna tjejen har hon gått i sin egna bubbla, inte velat träffas och man kan se på henne hur hemskt hon mått.
Hon har så många gånger hjälpt mig upp från botten, och ingen kan vara mer värd lite pepp än hon <3

2013-11-13 @ 17:44:18
Postat av: Anonym

Hej Josefine! Jag skulle supergärna vilja vinna denna body mist :). Jag har ingenting från Victoria's secret, de flesta i min klass har någon body mist. Jag är 13 år och får mitt barnbidrag (1100 i månaden) och dom pengarna ska räcka till allt. Jag har länge tänkt köpa någon body mist men jag har inte riktigt råd om man tänker att de kostar runt 150 kr över internet och detr en massa andra saker man kan tänkas köpa på en månad.

Blev superglad när jag såg att du hade denna tävlingen :) för någon vecka sen gillade du en bild på mig på instagram och Gud vad glad jag blev! :) (heter Ellinorperssonn på instagram).

Hoppas jag vinner och du är sååå fin Josefine :))

2013-11-13 @ 17:45:04
Postat av: Melina Campos

Hejsan! Jag skulle vilja börja med att skriva att du har en underbart fin blogg och jag älskar den. Jag har hört av många att alla VS body splash luktar gott och jag skulle vilja ha en sån för jag älskar att lukta gott och fräscht! Jag har några innan men inte secret craving men det är den nästa som jag vill ha! Jag har gillat nordic feel på Facebook! Jag håller tummarna för att jag vinner! :)

2013-11-13 @ 17:45:18
Postat av: Tuva

Skulle varot sjukt om jag vann! Vill så gärna för får inga för mamma för hon säger att det är för dyrt mm! och secret Craving verkar dofta så gott! Och vill verkligen ha den och vinna!<3 man vill ju dofta gott!;) jag har gillar nordic feel på Facebook och delat på min instagram! @tuvaholmsten ! Älskar dig Josefine! Skulle varit sjukt om jag vann! kram Tuva<3

2013-11-13 @ 17:46:37
Postat av: Evelina Holmqvist

Jag skulle jättegärna vilja ha en vs bodysplash säger att dom luktar så sjukt gott och vet inte vars man köper dom och dom flesta beställer ju för dom finns inte i nån affär här i Skellefteå och mina föräldrar är sånna som inte vill beställa saker.
vill verkligen ha en vs bodysplash, och har gillat nordicfeel på Facebook.
Din blogg äger älskar att läsa den och hoppas verkligen på att få träffa dig nån gång du är verkligen en super fin människa.

2013-11-13 @ 17:48:55
URL: http://evelinaholmqvists.blogg.se
Postat av: hannah

jag vill gärna vinna body splashen för att alla säger att den luktar så sjukt gott och jag har bara 1 hemma. bor i småland så har svårt för att få tag på vs saker (i butiker) så måste alltid beställa vilket är så sjukt jobbigt, måste alltid be pappa beställa den åt mig för har ingen egen internetbank ännu, så tycker att jag ska vinna för jag älskar vs och för att jag bara har 1 :) (har gillat nordicfeel)
puussss /tjej 14

2013-11-13 @ 17:50:02
Postat av: Filippa

Jag är med!

2013-11-13 @ 17:50:16
Postat av: Jennifer

Åhh ja skulle vilja vinna denna eftersom att min bästa kompis fyller år om
2 veckor så ja tänkte ge den till henne men ja har tyvärr inte råd just nu så skulle va skit kul om ja vann den

2013-11-13 @ 17:52:52
Postat av:

Hej! Jag skulle vilja vinna för att jag inte har just den och jag älskar vs och skulle verkligen vilja ha en till! Och ännu bättre om jag vinner :) hoppas hoppas hoppas!

2013-11-13 @ 17:53:20
Postat av: Hedda

Hej. Jag skulle vilja vinna body splashen för att jag har varit med i alla dina giveaways men tyvärr aldrig vunnit något :(
Tänkte ta chansen nu när jag kunde ;)
Jag har följt din blogg ett tag nu och jag älskar dina videos på videofyme :)
Du är en sjukt bra förebild som visar att man inte behöver vara perfekt!! Älskar sig & din blogg <3

2013-11-13 @ 17:55:19
URL: http://heddaalice.blogg.se
Postat av: Maja

Vill först säga att du är otroligt vacker och en förebild för mönja bloggare och andra !
Så att vinna denna genom din blogg hade betytt oerhört mycket. Och alla mina vänner har VS. Och dom luktar otroligt gott ! Så skulle jätte gärna vilja vinna ♡

2013-11-13 @ 17:55:53
URL: http://majatorstensson.devote.se
Postat av: Lina

Jag vill så gärna ha Victorias Secret och Secret craving är den jag vill ha mest för jag har luktat på den hos en kompis och jag tycker den luktar så himla gott men jag har inte hunnit beställa och inte hittar nån bra sida oså så jag skulle verkligen bli sååå glad!

Och förrästen din blogg är bäst <3

2013-11-13 @ 17:56:28
Postat av: lina

Åhh finns så mycket att säga om dessa victoria secret bodymists! Jag älskar alla dofter jag har hemma och hade så gärna velat ha alla som finns! Blev helt såld på dessa bodymists för ett halvårs sedan och nu är jag ärligt talat besatt! Så ja, att vinna en victoria secret bodymist till, tackar jag inte nej till! Kram josefine!

2013-11-13 @ 18:05:35
Postat av: thea

Jag skulle jättegjärna vilja vinna för att jag har aldrig vunnit på någon tävling förut och jag vill jättegjärna ha en vs för att jag har inte någon och typ alla mina vänner har någon.

2013-11-13 @ 18:07:30
URL: http://nattstad.theasyvertsen.se
Postat av: Nathalie

gillar dem på facebook nu
Det skulle inte vara fel att vinna. Särskilt inte just nu när det är jul snart och man måste börja tänka på julklappar. Det hade varit en perfekt present till sin kompis. Min månadspeng räcker inte för att köpa saker till alla vänner/släkt, så en body mist från Victoria's Secret hade varit en perfekt present

2013-11-13 @ 18:13:05
Postat av: Ida

Jag vill vinna för att jag verkligen vill ha den här body splashen! Var jätte exalterad att köpa den i London men den var slut då :(:* puss!

2013-11-13 @ 18:18:46
Postat av: Maja

Jag skulle jättegärna vilja vinna secret craving för att:
1. Jag har hört så mycket bra om den!
2. Den luktar väldigt gott!
3. Jag har velat ha den länge och nu har jag chansen att till och med vinna den!
4. Den är väldigt fin!
5. Jag älskar Victoria secret!
6. Varför skulle man inte vilja ha den? Jag älskar Victoria secret och alla deras mistar! Jag skulle helsta vilja ha allihop, men de går ju inte riktigt. Eller de går men de är ju lite onödigt att ha så många.
De skulle vara då himla kul att vinna denna tävling jag har gjort allt. Gillar sidan, lagt ut på instagram och kommenterat varför jag vill ha den som du ser hehe:)
De var väl allt jag kunde säga:)
Kram!

2013-11-13 @ 18:25:53
URL: http://majastenman.blogg.se
Postat av: Alva Hahne

Hej Josefine! Den här bodysplashen/bodymist vill ja vinna för jag tycker den luktar sjukt gott och de skulle va kul att ha en extra i samlingen, vs bodysplash är så sjuuuukt bra! Dom är bättre än ginas och h&m's osv. De är inte sånt här billigt "skit", utan de är bra produkter.
Själv så gillar ja mer bodysplash än parfym för en bodysplash luktar inte så mycket och dom i omgivningen reagerar inte så mycket på de då.
KramisKramis / Alva

2013-11-13 @ 18:30:54
Postat av: Katarina

Hej ! Jag vill gärna vinna denna vs för jag gillar victorias secret mycket ! Har själv 4 här hemma och vill gärna ha fler! Tycker det hade varit jätte roligt att vinna denna! Tycker du är jätte fin och din blogg också!
Ha det bra! / katarina <3

2013-11-13 @ 18:33:44
Postat av: Fanny Siwerstam

Hej jag vill vinna vs bodymisten för att bara få en sak från dig vore helt underbart!!!! Du är en grym bloggare som hjälper mig från det sega o tråkiga i vardagen . Om man läser din blogg blir man på bra humör ! Du är bäst!<3

2013-11-13 @ 18:33:58
Postat av: Felicia

jag skulle jätte gärna vilja vinna för var och luktade på alla vs i farsta och alla luktade gott men den du delar ut var min favo, plus att jag tar slut på mina kompisars body splash för att jag inte har någon, men det skulle va kul att vinna från ens förebild :) kram

2013-11-13 @ 18:41:22
URL: http://fames.se/feliciaaas
Postat av: Ester

Jag vill vinna Secret craving för att för de första så är den sjukt snygg, och har luktat på den och den luktar verkligen jättegott! Sjukt fin blogg har du, jättebra!! Pussar

2013-11-13 @ 18:58:28
URL: http://nattstad.se/fivebeauties
Postat av: Camilla Nord

Hej Josefine!
Jag vill så gärna vinna för den verkar lukta såå goott, tillochmed du tycker det. :)
Och jag älskar alla olika lukter ifrån vs.
Det skulle vara rooligt att vinna den just av dig! :)
Jaag blev såå sjukt glad när du gillade en bild av mig på insta.
Som du märker är jag sämst på att skriva motiveringar varför jag vill vinna...

Iaf JAG skulle blii såå sjukt glad om jag vann den ❤️

2013-11-13 @ 19:17:13
URL: http://camillaanord.blogg.se
Postat av: Lisazelda

Hej! Jag skulle vilja vinna secret craving för att den luktar så sjukt gott! Luktade på den en gång och fall för den direkt! Det är den som luktar godast av alla Victoria secret !! Jag skulle bli så glad om jag vann! Har aldrig vunnit nån giveaway ( har varit med i super många) . Tack för chansen att vinna Secret craving! ^^

2013-11-13 @ 19:23:56
Postat av: Ebba almgren

Jag vill jätte gärna vinna Secret craving för att jag har den i body lotion och den luktar såååååå sjuuuuult gott, jag älskar den! Jag skulle bli jätte jätte jätteeeee glad om jag vann den!! <3

2013-11-13 @ 19:53:44
Postat av: Lovisa Eriksson

Jag fyllde år i fredags och då fick jag pengar som jag skulle köpa en victoria secret för. jag bor i linköping och här säljer dom i en affär men dom hade inte just secret craving och jag har hört så mycket bra om den. sen så ska jag snart göra om mitt rum och det ska bli lite svart/vit/grå och sen rosa och secret craving är ju rosa så det skulle vara fint att ha den ståendes på bordet :)

2013-11-13 @ 19:56:31
Postat av: Stina Bondeson

Jag skulle vilja vinna denna body misten för jag har några stycken body mists från victorias secret nu, och alla luktar helt fantastiskt gott! Men har alltid velat ha just denna, Secret craving! Eftersom alla säger att den luktar jätte gott och sen har jag redan en secret crush, så det skulle vara kul och ha denna också! Har vart på väg och köpa den flera gånger men den har antingen varit slut eller så har dom inte haft den o.s.v. Så nu testar jag här och ser om jag har turen med mig idag ;)

Jag har skrivit ett inlägg om det på min blogg som du kan se här: http://stinasegna.se/2013/november/tavling-hos-josefinesse.html

Och jag gillar redan nordic feel på facebook, eftersom dom har så grymma saker!! Kram på dig :)

2013-11-13 @ 20:48:26
URL: http://stinasegna.se
Postat av: Julia

Jag vill jätte gärna vinna den här! För att det är sjukt många i min klass som har den och de går runt och skryter om den hela tiden, och så är det typ jag och två av mina bästkompisar som inte har den så vi bah "ja men här kommer vi utan en secret craving..."

Josefine du är super fin, älskar ditt hår, gullig och allt man kan ha äskar dig blir sjukt glad om jag vinner! Kram på dig<3

2013-11-13 @ 21:41:19
Postat av: Julia

Åhhh vill så gärna vinna har ingen och den där luktar såååå gott och du är så bra på att blogga due min förebild!💕

2013-11-13 @ 21:58:02
Postat av: Julia

Ojj skrev fel email men denna är den rätta!
Som sagt har ingen vs och den där luktar sååååp gott +att du är min idol typ eller vad man nu än säger! Loveyou

2013-11-13 @ 21:59:58
Postat av: Amanda

Hej! Jag älskar Victoria's Secrets body mists och jag skulle verkligen bli huuur glad som helst om jag vann den! Och det skulle verkligen betyda mycket att vinna någonting från dig.. Jag har tyvärr inte alls tur i tävlingar och sånt men man kan allt hoppas! Jag har gillat på Facebook, delat på Instagram och ska imorgon lägga upp det på min blogg så flera kan delta! :)

2013-11-13 @ 23:04:53
URL: http://amandanybos.blogg.se
Postat av: Tove s

Jag skulle vilja vinna för jag har alltid velat ha en sån, alla mina kompisar har en. Min familj reser aldrig så har ingen chans att köpa en själv. Skulle bli otroligt glad om jag fick lukta lika gott som mina vänner gör!

2013-11-14 @ 06:32:46
Postat av: Moa

Heej Josefine, jag har kommenterat detta inlägget innan men det finns tydligen inte kvar :/ men jag hoppas jag har en chans att
Vinna ändå för de skulle betyda sååå mkt, du är så söt å härlig så de e sjukt haha :)

2013-11-14 @ 07:04:52
Postat av: Klara

Jag skulle vilja vinna Secret craving för att jag har hört mycket om den, alla som pratar om den tycker väldigt mycket om den så tror att jag skulle gilla den med.
Jag tipsar också om tävlingen i min blogg :-)

2013-11-14 @ 07:47:11
URL: http://klaraspage.bloggplatsen.se
Postat av: Emma Gabrielsson

Jag är med, jag vill vinna för att kg har alltid velat ha en vs prudrukt :)

2013-11-14 @ 11:28:23
URL: http://emmagabrielsson.devote.se
Postat av: Rebecca

Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att alltid när jag tänkt köpa den är den slut. Har haft det jobbigt då mina föräldrar skilt sig i år. Vore sjuukt kul att vinna! Älskar verkligen din blogg!

2013-11-14 @ 14:53:14
URL: http://rebeccaabrahamsson.devote.se
Postat av: Nathalie

Min motivering är: jag bor långt ifrån Stockholm/Göteborg osv så jag kan köpa en. Och jag tar inte tiden till att beställa någon vs bodymist, även om jag vill ha en så mycket! Och jag älskar din blogg så det skulle bli speciellt om jag vann en av dina tävlingar :)

2013-11-14 @ 16:33:36
Postat av: Kate

Jag har gillat nordicfeel på facebook och har även skrivit om denna tävling på min blogg.
http://kate.blo.gg/2013/november/tavling.html

Jag vill jättegärna vela köpa bodysplashes från VS men det finns inga ställen här jag bor. Man måste köra flera mil för att komma till närmsta affär där de säljer såna här så därför skulle jag jättegärna vilja ha den. Mina vänner har bodysplashes och jag blir så avundsjuk när jag känner att de har en sådan god doft. Men de köper oftast på flygplatser så det är lite långt. Därför passar denna tävlingen bra för mig! :) kram

2013-11-14 @ 16:35:42
URL: http://kate.blo.gg/
Postat av: Michaela fri

Jag vill vinna en body mist för att jag tycker dem luktar sjukt gott, och du är en stor förebild till mig. Min bästis skulle också vilka ha en för hon tycker min luktar sjukt gott så ifall jag vann så skulle jag ge den till henne. För att hon sår upp för mig i alla lägen och hjälper mig hela tiden. Så vill visa henne hur mycket jag tycker henne. :)

2013-11-14 @ 16:40:21
URL: http://michaelafri.bliggplatsen.se
Postat av: Filippa

Jag vill vinna bodysplashen för att jag inte äger något
Från victorias secret och att mamma inte vill köpa någon
För att hon tycker att dom är onödiga, alla tjejer i klassen
Har en men inte jag och min kompis har secret
Craving pch den luktar så sjukt gott! <3

2013-11-14 @ 16:51:18
Postat av: Klara

Jag vill va med i din givaewey för jag har alltid velat ha en vs och jag har alltid velat ha just den vs det hade varit jätte kul och va med i en givaewey pusss Klara

2013-11-14 @ 17:13:19
Postat av: Klara Berggren

Det hade varit kul att va med i en givaewey och jag har alltid velat ha en vs och just den och det hade varit kul så det är darför jag vill va med i din givaewey pusssss Klara

2013-11-14 @ 17:18:44
Postat av: Hanna

Hej! Har gillat nordicfeel på Facebook och ska alldeles strax dela denna bilden på instagram! (Lillahanna98) jag vill vinna denna för jag älskar vs produkter och jag har skilda föräldrar och skulle vilja ha fler produkter hos pappa så jag slipper flytta allt varannan vecka. Och jag har alltid velat ha den här body misten för den luktar sjukligt gott och ja...men jag älskar din blogg,du är bäst!<3

2013-11-14 @ 17:25:43
Postat av: Frida

hejsan !
jag har skickat ett mail till dig om varför jag vill vinna så du vet :)

2013-11-14 @ 17:30:57
Postat av: Johanna

Jag vill så sjuuuuukt gärna ha secret craving! Har velat ha den ända sen sommars då jag var på Victoria secret och luktade på den! Men dom är ju ändå ganska så dyra så jag hade inte råd:( men nu när jag såg den här tävlingen! OMG!!! Hoppade i taket och hoppas att jag vinner!!!
Har gillat deras Facebook sida❤️

2013-11-14 @ 18:23:12
URL: http://Fames.se/johannakillander
Postat av: Sara c

Jag vill vinna för att jag alltid velat ha denna body misten men liksom aldirg fått den;/ ! Du är den ända bloggen jag läser varje dag! Det hade varit roligt att vinna för du är bara bäst

2013-11-14 @ 18:48:40
Postat av: Isa

Hejsan jag vill jätte härna vinna för att jag har alltid vela ha en victoria's secret men jag har inte pengar för att köpa en men den hära gången så tänkte jag faktist ge den till min stora systar<3

2013-11-14 @ 19:12:44
URL: http://festisarna.devote.se
Postat av: Sara celebija

Ps! Jag har gillat + spridit på videofyme!

2013-11-14 @ 19:32:15
Postat av: Klara

Hej jag vill så gärna vinna för att jag tycker den luktar så himla gott och du är verkligen min största favorit bloggare. Jag vill inte smöra så mycket men det vore väldigt kul att vinna en tävling någon gång o speciellt om det är från dig, puss o kram:)

2013-11-14 @ 19:45:23
Postat av: svea ~ maviedesvea

Jag är gärna med!
- Gillar NordicFeel på facebook under namnet Svea Westerlund
- Jag skulle gärna vilja vinna denna body splash för att jag aldrig har testat någon VS produkter, har även aldrig häller luktat på någon heller. (känns sick att säga att jag aldrig någonsin har varit i kontakt med vs-produkter när dom är så populära) Så det skulle vara toppenbra om jag vann denna body splash av dig så det fick bli min första som jag har, den första jag har luktat på och den första jag har testat - någonsin! Tack på förhand :)

2013-11-14 @ 20:10:44
URL: http://maviedesvea.blogg.se
Postat av: Niklas Romson

Hej! Jag har en tjejkompis som betyder sjukt mycket för mig och som fyller år snart nu- hon blir 15. Jag vill verkligen ge henne någonting speciellt som jag tror att hon vill ha. När du säger att den luktar gott litar jag på ditt omdöme, och tror verkligen hon skulle gilla denna. Jag har gillat nordic feel nu och skulle nog kunna lägga upp en video. Tack:)

2013-11-14 @ 20:36:57
Postat av: Niklas Romson

Hej! Jag har en tjejkompis som betyder sjukt mycket för mig och som fyller år snart nu- hon blir 15. Jag vill verkligen ge henne någonting speciellt som jag tror att hon vill ha. När du säger att den luktar gott litar jag på ditt omdöme, och tror verkligen hon skulle gilla denna. Jag har gillat nordic feel nu och skulle nog kunna lägga upp en video. Tack:)

2013-11-14 @ 20:37:18
Postat av: Alexandra FG

Hej! Jag är med! Jag vill vinna för har ingen vs body mist!
Jag skulle bli jätte glad om jag vann ❤️😘👌

2013-11-14 @ 21:09:16
Postat av: Julia

Jag vill vinna för att det skulle vara så sjukt kul att vinna då jag aldrig har vunnit något förut. Har varit såhääär nära på att köpa en Secret Craving superlänge, det skulle då bli min första VS body mist, men har aldrig haft ett läge att köpa den. Har dock luktat på den och massa fler hos mina vänner och denhär är verkligen min favorit! Älskar din blogg, den är super inspererande! Kram

2013-11-14 @ 21:21:33
URL: http://juliasolveig.blogg.se
Postat av: Julia

Jag vill vinna för att det skulle vara så sjukt kul att vinna då jag aldrig har vunnit något förut. Har varit såhääär nära på att köpa en Secret Craving superlänge, det skulle då bli min första VS body mist, men har aldrig haft ett läge att köpa den. Har dock luktat på den och massa fler hos mina vänner och denhär är verkligen min favorit! Älskar din blogg, den är super inspererande! Kram

2013-11-14 @ 21:21:33
URL: http://juliasolveig.blogg.se
Postat av: sara

hej! jag älskar dig du är min största förebild! jag vill vinna för jag vill jätte jätte gärna vinna en giveaway för på instagram är jag med i jätte många giveawaer för jag vill så gärna vinna men gör aldrig de så ja jag försöker nu!!❤️

2013-11-14 @ 21:29:18
Postat av: sara

jag glömmde säga jag har gjort extra lott!!❤️😘😘

2013-11-14 @ 21:32:57
Postat av: Vicky

Jag skulle vilja vinna body-splashen för min tog precis slut och jag skulle behöva en ny och VS lukatar jättegott. Så det skulle inte sitta helt fel. (:

Kram.

2013-11-14 @ 21:36:32
URL: http://systrarnasstil.blogg.se
Postat av: Emma

Jag är med i vs give awayn
Jag vill jätte gärna vina jag har aldrig vinit en giveaway förut
Jag har luktat på seckret craving och vill gärna vinna
Kram //////Emma Barkne

2013-11-14 @ 22:40:30
Postat av: Emma

Jag är med i vs give awayn
Jag vill jätte gärna vina jag har aldrig vinit en giveaway förut
Jag har luktat på seckret craving och vill gärna vinna
Kram //////Emma Barkne

2013-11-14 @ 22:40:31
Postat av: Jojo

Vill så gärna ha en Victoria secret sak! Jag vet inte om den luktar gott, men det gör väl alla! Haha! Anars är den ju jätte söt som dekoration! Hehe! Jag vill verkligen vinna i alla fall så att jag luktar gott! (Inte för att jag stinker nu! Hehe! Men du vet vad jag menar! Haha!)
Dessutom hade det varit en upplevelse bara att veta att du läst min kommentar! Älskar verkligen din blogg❤️
PS. Har gillat på Facebook!

2013-11-14 @ 23:54:25
Postat av: Hanna Almgren

Jag skulle vilja vinna för att jag har ingen Viktoria secret
Och skulle vilja ha en känner mig ensam om att
Inte ha nån

2013-11-15 @ 06:36:55
URL: http://Josefines.se
Postat av: Ebba

Jag vill vinna den för jag älskar den, den luktar så himla gott.
PS. Du är så himla fin asså :)

2013-11-15 @ 07:44:47
Postat av: Emma

Jag vill vinna för att jag inte har någon Victoria secret's body mist och jag vill så sjukt gjärna ha en! ;)
Jag har gillat nordicfeel på facebook och delar på min blogg också! ;*

2013-11-15 @ 16:20:01
URL: http://crusher.devote.se
Postat av: Emilia

Jag vill gärna vinna för att jag har hört att secret craving luktar super gott och jag har ingen vs så jag skulle gärna vela få en :D

2013-11-15 @ 16:42:48
URL: http://gandys.blogg.se
Postat av: Moa ❀

Hej!
Jag är med och tävlar om en Victoria Body mist.
Jag har LÄNGE velat ha en och det är för att jag vet att dem luktar väldigt gott (då många av mina vänner har därifrån så jag har luktat på många av dem) Men jag har tyvärr ingen själv.

Jag har lagt ut ett inlägg om tävlingen på min blogg och jag gillar nordicfeel på facebook.
http://enstoorpunkt.blogg.se/2013/november/ar-med-och-tavlar.html#comment

Älskar din blogg och du är SJUKT fin ♡

2013-11-15 @ 18:40:07
URL: http://enstoorpunkt.blogg.se
Postat av: Ida

Skulle vilja prova en vs eftersom mina kompisar och alla bloggare pratar om att dom doftar så ljuvligt! <3 Har gillat deras fb sida :)

2013-11-15 @ 19:23:22
Postat av: Ida

Delade även bilden på instagram (@idahaapalainen)

2013-11-15 @ 19:32:51
Postat av: Clara

hoppas jag vinner för jag gillar dina videos du gör dom med ett gott och varmt hjärta. Och jag vill också vinna en body splash för att jag älskar victoria secret dock har jag knappt något där i från bara en vs men det är ju inte så bara men hoppas jag vinner älskar dig du är en trevlig person puss och kram från mig !

2013-11-15 @ 20:09:43
Postat av: Emilia

En Victoria's secret vill jag vinna, för jag kan ingen finna.
Att dessutom få den av dig, betyder mycket för mig.
Den doftar så gott och är så flott.

Jag har gillat nordicfeel.se på facebook och delat bilden på instagram (mitt användarnamn är emiliasonesson)
Kram

2013-11-15 @ 21:06:22
Postat av: Emilia

En Victoria's secret vill jag vinna, för jag kan ingen finna.
Att dessutom få den av dig, betyder mycket för mig.
Den doftar så gott och är så flott.

Jag har gillat nordicfeel.se på facebook och delat bilden på instagram (mitt användarnamn är emiliasonesson)
Kram

2013-11-15 @ 21:06:36
Postat av: Maria

Jag är gärna med!C: Tycker det är roligt med tävlingar! Vrf ska jag vinna? Hmm... kanske för att jag ÄLSKAR vs!c: Haha...

Jag gillar nordicfeel och har länkat din blogg i mitt inlägg!;)

2013-11-15 @ 22:44:28
URL: http://smilingforu.blogg.se
Postat av: Emilia

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar vs och den här luktar sjukt gott. Älskar din blogg, och dina inlägg är väl skrivna och kul att läsa. Hoppas jag vinner.
Kraaam <3

2013-11-15 @ 23:25:52
Postat av: Agnes

Oj! La upp en bild på Instagram för flera dagar sen men har helt glömt bort att kommentera här! (@hairandnailpicz)

Jag skulle vilja vinna denna body splash för att jag har själv luktat på den här i USA och tyckte att den verkligen luktade jättegott. Men jag köpte den dock aldrig för att jag bara glömde bort det antar jag. Att jag inte köpte den har jag verkligen har ångrat nu i efterhand!

2013-11-15 @ 23:44:17
Postat av: Klara

Jag vill sjuuuuuukt gärna vinna!! Under lovet5 var jag i London på victoria´s secret men jag hann inte köpa något för plötsligt skulle flyget gå. Jag blev jätte"ledsen" men det fanns inget att göre ju :(
Så det hade varit jätte kul att vinna!!!

2013-11-16 @ 08:54:42
URL: http://klarisens.devote.se
Postat av: Jiaqin

Din blogg är jättebra och fin och jag följer din blogg du är min förebild och du har fått mig att bli den riktiga jag! Du är dig själv och du vågar stå för vad du tycker! Din blogg är jättefin och är jätte bra och jag är ditt absolut största fan som finns i världen! Och sen vrf jag vill vinna: jag vill vinna denna vs för jag älskar victoria's Secret och jag kan går timmar i en vs affär! Och jag skulle köpa den när jag va i Kina men den va slut så blev jag "ledsen" så hade jag tänkt köpa den nu på nordicfeel.se fast nu när du lottar ut den så prövar jag här! Och victoria's Secret är mitt absolut favorit märke av alla märken i hela världen! Och jag har alltid velat vara en vs modell men det går inte för jag är kort och så! Men jag har älskat vs väldigt länge! Och jag har gjort det man behöver och ska lägga upp på insta snart! Puss världens bästa bloggare :**********

2013-11-16 @ 14:51:51
Postat av: Jennifer

Hej jag älskar Vs jag vill hels ha sheer love det skulle betyda jätte mycket för mej❤️❤️❤️ Jag älskar dej och din blogg snälla jag vill vinna

2014-02-18 @ 20:38:33
Postat av: Ljungblomma C:

Tjäänare!!<3 Jag älskar värkligen bodymists men jag har själv inte så många. Jag har köpt 2 från nordicfeel tidigare och det rekommenderar jag värkligen. Men jag har alltid jätte otur på tävlingar!! Jag har ställt upp i kanske 20 tävlingar och jag har aldrig vunnit :( Men jag är en glad tjej som försöker tills hon lyckas!!<3 Hejdå era bananer!!

2014-07-21 @ 10:22:21

Comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blog:

Comment:

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons
♥ Mail: josefines.se@hotmail.comFollow on Bloglovin


Kontakta mig

RSS 2.0