karamell

Ville bara tipsa er om detta té som kan lysa upp vintermörkret litegrann...nämligen Lipton med smak av vanilj och karamell. Den håller verkligen vad den lovar! Perfekt för alla mysiga stunder.
 

Bloggtips

4 snabba blogginlägg tips:
 
- Tidsinställ inläggen. 80% av mina inlägg har jag tidsinställt då jag annars inte skulle kunna upptadera 2-3 olika inlägg varje dag. Skriv kanske fem olika inlägg någon dag när du har tid istället.
 
- Sprid ut inläggen, gör kanske ett på morgonen och ett på kvällen för att få återkommande besökare.
 
- Ha varierande inlägg. Jag menar har du en skönhetsblogg är det klart att du ska blogga om skönhet men om man inte har någon speciell inrikting så kan det vara bra att ha varierande inlägg. T.ex om du gör två inlägg under en dag kan du skriva om vad du har gjort idag och i andra inlägget kanske du tipsar om en bra ny låt eller visar upp en outfit. Det gör att din blogg passar för alla!
 
- Lägg ner tid på inläggen. Hellre ett bra inlägg än fem snabba och ej välgjorda! Självklart behöver man inte lägga ner jättemycket tid på alla inlägg, det orkar man inte bara.
 

tbt

Jag försöker verkligen att leva här och nu. Man vet aldrig vad som händer imorgon liksom. Om man hela tiden går och längtar framåt så missar man att njuta i nuet. Kan dock inte låta bli att längta efter lite sol och värme när jag ser dessa bilder. Sommaren 2014 var en bra sommar.
 

till er med Bloglovin

Hej på er! som ni vet har jag nu en "ny" blogg på Devote och den hittar ni på www.josefines.se - välkomna till min nya blogg!♥
 

Monday

Ny vecka, nya möjligheter. Nu kör vi!

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons
♥ Mail: josefines.se@hotmail.com



Follow on Bloglovin


Kontakta mig