mysfaktor

God kväll! Usch vilket hemskt väder det är ute(men desto mysigare att vara inomhus), jag kom hem som en snögubbe från gymmet haha. När jag kom innanför dörren slogs jag av en taco doft, bästa doften ever och en bra start på fredagskvällen helt enkelt. Ska kolla på lite serier och äta lite gottis, för det är faktiskt f-r-e-d-a-g och då får man unna sig sånt :-) Nu ska jag slänga på mig mjukisar och tända lite ljus, mysfaktorn är hög! Hoppas att ni får en bra fredagskväll allesammans!♥ Har ni några bra filmtips förresten?

T.G.I.F + vinnare av vs

Omg, detta hade inte varit helt fel just nu, froyo↑ Var så himla längesen jag åt det på stan, kommer väl vara deras stammis i vår och sommar igen haha ;)  Hoppas ni alla får en bra fredag!

Vinnarna av en Victoria's Secret blev Julia Stenbäck & http://juliaalvas.devote.se & Andrea Modén Asal Bahari och Ella Lind  STORT GRATTIS!♥ Ni kommer nu att bli kontaktade via mail :) Kul att det var så många som var med och tävlade, håll utkik här i bloggen för det kommer fler tävlingar kan jag lova!

Thailand - marknad

Har en hel del bilder från Thailand jag inte har visat er. Här är vi på en marknad i Krabi stad, det var hur mysigt som helst eftersom det knappt var några turister där, bara den inhemska befolkningen. Det fanns mat ÖVERALLT. Jag tog en "fresh coconut milk icecream" för typ 4 kronor och serverades i en kokosnöt. Den var ljuvligt god! Hade gärna gått runt och smakat på allt som fanns där. Så jag kan varmt rekomendera Krabi marknad :) 
 
Vi var först på ett köpcentrum(som ett outlet) där det tydligen skulle finnas massa fina äkta märkeskläder, men neeej. Det fanns nästan ingenting fint där! Var typ bara personal överallt och dem var skitsura. Så det skulle jag inte rekomendera...tur att vi åkte till marknaden efteråt för det var det värt iallafall!

inspo

Följ mig på We♥it HÄR.
 
@josefineo

just me

 
Outfit: Mössa(fick av Aya) - Bik Bok // Tröja - Gina Tricot // Jeans - HM 
Bilderna togs för några veckor sen :)
 
Sminket:
 Ögon: Eye lighter contour & All day long lash mascara - Isadora.
Ögonbrynspenna - HM.
Läppar: 169 Pink Peony - Isadora.
Bas: Primer Optical blur - Garnier.
BBcream - Garnier.
Whipped Creme foundation - Max Factor.
Concealer - Clinique.
Solpuder - Too Faced.
Transparent puder - Dr Hauschka.
 

sjuklingen

 
Har varit hemma hela dagen, vaknade med halsont. Ni vet den där känslan när det gör ont när man sväljer. Hatar att jag missar så mycket i skolan och att gymmet är bara att glömma idag. Jag var iallafall ute på en promenad och hämtade ut ett litet paket, resten av dagen har spenderats i sängen med skolböcker och datorn. Håller mina tummar och tår att jag kan gå till skolan imorgon, får inte missa något mer nu för kommer ändå missa en dag nästa vecka när jag förmodligen ska iväg på en grej. Jag fick ett mail precis om det, men säger till när jag har mer info om det. Hoppas att ni håller er friska, det är verkligen så onödigt med förkylningar...
PUSS!

spring news

 
Gina Tricot - spring news
 
 
Lite fina vårkläder på Gina Tricot, härliga färger!♥

grattis!

"Hej Josefine! Min kompis Annie Olsson fyller år idag och jag undrar ifall du skulle kunna göra ett litet inlägg och gratta henne? Jag vet att det är mycket begärt och att du kanske inte kan. Men hon älskar verkligen dig och din blogg! Hon länkar den i hennes hela tiden och sprider vidare den. Du är verkligen hennes förebild! Hon skulle blivit så glad och det hade varit världens bästa present från mig! (Du kanske skulle kunna skriva att det var ifrån mig?) jag är hennes brors tjej och det skulle betyda jätte mycket! Hör av dig INNAN om du kan, kramar!<3 Nina Licina"
 
Svar: Självklart! Jag blir så glad när bloggläsare engagerar sig. Det betyder otroligt mycket ska du veta! Annie verkar vara en supergullig tjej.
STORT grattis till fina Annie på födelsedagen!♥
Kika även in på hennes blogg: http://annieolsson.blogg.se/
 

TÄVLING: Vinn en Victoria's Secret

Nu är den grymmaste tävlingen igång här på bloggen. Vinn en valfri Victoria's Secret bodymist eller en body lotion från Styleport.se. Hela FEM vinnare kommer att dras!

 

För att vara med och tävla ska du:

-Gilla styleport.se på facebook www.facebook.com/Styleport 

(Om du ej har Facebook, gilla från någon annans Facebook om du vill :)

-Följa Stylport på Instagram @styleportab

 

STOR extrachans:

Dela tävlingen (låna gärna bilden) på din Instagram, tagga @josefines #josefines så jag lätt kan hitta dig.

Eller dela tävlingen på din blogg / Videofyme @JosefineOlsson  / Facebook / Twitter.

 

PS... GLÖM INTE ATT SKRIVA DIN MAILADRESS UNDER DÄR DET STÅR: Mail: (publiceras ej)!!!

Viktigt så att vi kan kontakta vinnarna.

 

AVSLUTAS DEN 31 JANUARI! LYCKA TILL♥♥


VINNARNA: Julia Stenbäck , http://juliaalvas.devote.se , Andrea Modén , Asal Bahari och Ella Lind STOOORT GRATTIS!♥


tack och återigen tack

TACK, TACK OCH TACK FÖR ALLA GRATULATIONER!♥
Hade en fantastisk födelsedag, vi började skolan tio i tio och slutade halv ett för att vi hade inställd historia. Bra start på födelsedagen! Sen åkte jag hem och låg i sängen och drack blåbärsté + serietittande. Hade tid hos optikern klockan 15:00 så cyklade dit och provade lite olika linser. På kvällen kom mammsen över, så hela familjen var samlad och firade mig. Är så tacksam för alla presenter och meddelanden!
 
Känns konstigt att vara 17 år, det är ju bara de stora barnen som är sjutton år. Haha tänkte så när jag var liten, och nu står jag här och har ett enda år kvar tills jag blir myndig. Ska ta vara på tiden, njuta och skratta. Jag är så glad för vilka underbara människor jag har i min omgivning, utan er hade jag inte klarat mig. 
 
Återigen, tack allihopa!♥
 

du tysta

 
Ingen lär väl ha missat denna reklam, jag ÄLSKAR den. ♥ ZLAATAN ♥ 

birthday

Fick så fina rosor av min moster, rosa också. Blev perfekt på serveringsbordet!
Lite födelsedagsbilder från igår när släkten var här och firade mig♥ 

17 år i staden

Idag är det min födelsedag, så grattis till mig själv då ;) 

tomorrow

Hej! Kom precis hem från ett intensivpass, bra avslut på veckan. Idag var släkten på pappas sida här och firade mig, var så kul att träffa allihopa. Imorgon firar vi bara med familjen eftersom det är då jag fyller år på riktigt, har valt att vi ska äta MAX ceasarsallader imorgon som födelsedagsmiddag. Typ det godaste som finns, skojar inte. Vi har sovmorgon men blir väl väckt lite tidigare med "Ja må hon leva..." men det är inte varje dag man blir det så jag klagar inte ;) Ha en fortsatt fin kväll!♥

Police To Be

I'm in love♥ Denna parfym heter Police To Be och luktar fräscht och sött på samma gång. Tar nog 1:a plats för den coolaste parfymflaskan ever! Finns att köpa på Styleport.se. Den är även en fin inredningsdetalj, som en liten prydnad.
 
Vilken är eran favoritparfym? Tell me! :)

mitt fadderbarn

  
(Valde att ta bort bilderna på honom, vet inte om man får lägga ut...)
Kan nu stolt meddela att jag har blivit fadder till en liten föräldralös kille, född 2006 och bor i Mali. Han gillar att spela fotboll med sina kompisar och han utvecklas dag för dag. När jag fick hem bilden och brevet om honom blev jag så rörd, att det finns barn som lever ett sånt hårt liv. Han är min förebild och jag ska nu se till att varje månad skänka pengar till honom. När pappa fick syn på att jag hade skaffat ett fadderbarn sa han att han ville dela med mig, så vi har det tillsammans. Min mamma har också ett fadderbarn, en liten flicka i Etopien.
 
Vad innebär det att man är fadder? 
Man skänker 200 kronor varje månad, ibland får man hem teckningar och brev. Så man har kontakt med barnet, man vet att pengarna kommer fram.
 
Jag tycker att alla som har råd borde skaffa ett fadderbarn, tjata på era föräldrar iallafall. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.
 
BLI FADDER DU OCKSÅ! http://www.sos-barnbyar.se/

accent

 Fått en del frågor angående min halsduk, den kommer från Accent och köptes i höstas. Bilderna är från Oktober då jag precis hade klippt mitt hår :) Måste klippa topparna snart igen! Älskar känslan efter man har varit hos frissan.

#SPRING140131

Spännande projekt! Har ni någon aning om vad det kan vara?

yestie

Fick stressa hem från passet igår för att hinna duscha och byta om innan gästerna kom. Det var så trevligt, vi åt god mat (kyckling,spenat och soltorkade tomater - lasange) och sen gjorde jag och mamma världens godaste tårta. Jag kanske kan lägga ut receptet någon gång på bloggen. Nu blir det frukost och sen får vi se vad dagen har att erbjuda :D KRAM 

fredag - wiho!

Så var det äntligen FREDAG!! Började dagen med ett prov, och det gick väl sådär. Varken bra eller dåligt! Slutade sen vid halv tolv och fick stå i en 30 minuter lång matkö, kebab stod på menyn haha. Missade ett medelpass då så åkte hem istället och städade, lite släkt på min mammas sida kommer hit ikväll och firar mig. Ska bli jättetrevligt! På söndag kommer släkten på pappas sida och firar mig eftersom jag fyller år på måndag. Hinner med ett litet intensivpass nu innan gästerna kommer :) PUSS & KRAM

bj frozen

Bildkälla: Google
 
 Är det någon som vet var man kan få tag på dessa godingar? Ben and Jerry's frozen yogurt, kan det bli mer Josefine?! Nej, det trort jag faktiskt inte. Peanut Butter Banana smaken låter ju inte helt fel, måste få tag på en sån!

girlsnight

En underbar tjejkväll med mina girlzzz♥ Aya hade köpt en massa gott och gjort i ordning allt så himla fint! Hon hade till och med köpt mina hälsosamma favoritchips, märks att hon känner mig väl ;) . Ibland behövs sånna här kvällar med lite girl talk, spårade dock ur på slutet med alla roliga foton vi tog, haha ni skulle ha sett hur vissa blev! :)

lockar utan värme

 
Min lockvideo till er som inte har Videofyme. Första gången jag provade blev det inte så bra men jag gjorde samma sak på nyårsafton och dem lockarna blev så himla mycket bättre, som ni ser på startbilden :) HÄR finns min Youtubekanal!♥

Ett val

Hej på er! Sitter här med mina NO böcker och försöker få in lite fakta i huvudet, funkar sisådär kan jag säga. Med salta nötter och citronvatten går det iallafall lite bättre! Idag fick vi reda på att vi ska byta mattelärare och det känns inte alls bra, jag gillar våran lärare väldigt mycket och hon är så bra på att lära ut matte. Måste även ta ett stort beslut om vilken inriktning jag ska välja...fred och konflikt eller juridik och kriminalteknik, om jag väljer FK måste jag byta klass och allt...trivs ju i min klass! Samtidigt så tror jag att FK passar mig bättre, måste tänka på skolarbetet också... 
 
Hoppas ni har haft en bra dag! PUSS & KRAM

lips

 
Ett nytt favorit läppstift från Isadora, färgen heter pink peony och ger en fin ljusrosa färg♥

ask me!

 
Jag får ju massvis med frågor men hinner tyvärr inte besvara alla även om jag skulle vilja det, så nu har ni chansen att ställa frågor! Vem vet det kanske blir något videoinlägg där jag svara på frågor? Vad föredrar ni?

Gamla Uppsala

Innan snön hade hunnit falla ner på marken så var jag, min lillasyster och pappa i Gamla Uppsala. Vi tog en liten promenad runt kullarna, det var verkligen fantastiskt fint! Det var även dimma den dagen så bilderna blev väldigt coola, kändes som om man var typ på Irland/Skottland. Sen tog vi en fika på Odinsborg, jag åt en morotskaka som var gudomligt god. Tröttnar aldrig på det!

Klingande

 
Denna låt spelas non stop i mina lurar, man blir så förbannat lycklig av att lyssna på den. Lyckorus!

details

Lite inredningsdetaljer i mitt gamla rum♥

Pink Hunters

 
pink hunters
Fick inspo från Katarina när jag gjorde detta collage. Här är lite inspiration på hur man kan matcha rosa Hunters. Jag är verkligen så himla nöjd med mina stövlar♥

middagen

Det var en så mysig kväll igår med god mat och trevligt sällskap. Vi gjorde minipizzor och det var riktigt mumsigt vill jag lova! Sen snackade vi och skrattade en hel del som vanligt, precis som det ska vara. Lyckad kväll!♥

happy b-day

Idag är det ingen vanlig dag för det är Idas födelsedag, love you♥
Visst är bilden fin? Tog den innan balen!

Sen fyller även min vän Clara 18 år idag, grattis finis!

pojken i randig pyjamas

 
En av de bästa filmerna jag har sett, Pojken i randig pyjamas. Jag har sett den 2-3 gånger och jag aldrig har nog aldrig gråtit så mycket till en film. Tveka inte, se den bara!!!♥

cover all mix

New in: Cover All Mix Concealer - Make Up Store - 285:-

today

 
Brillorna är från Shopjeen
Morning bloggisar! Idag är det en ny dag med nya tag. Ska fixa lite saker idag och kanske hinner ner på stan en sväng. Tänkte även göra en storrensning av min garderob och skänka kläder (blir väl till syrran hehe). Måste hämta ett paket sen också, ingen aning vad det kan vara. Spännande! Ikväll blir det tjejmiddag hos Ida som fyller imorgon, typ en vecka före mig ;) 

Video: Min Thailandsresa

Till alla er som inte har Videofyme♥ Vissa klipp blev dåliga men men...hoppas ni gillar den!
@JosefineOlsson på Videofyme.

09:50

 Slutade klockan tio i tio idag, fatta vad skönt. Vi hade endast en lektion och det var naturkunskap. Satt och väntade medans några kompisar gjorde ett prov så vi kunde äta lunch tillsammans sen. Därefter cyklade jag direkt ner på stan och handlade lite saker b.la en concealer, ska bli spännande att prova den! Nu har jag gjort ordning lite varm choklad, kan verkligen rekommendera OATLY choklad havredryck, massa fibrer i den men väldigt god. Ikväll blir det intensivpass så laddar upp till det! PUSS♥

heels

Några av mina finaste klackar, dock gör det lite ont att gå i dem men om man ska vara fin får man lida pin ;)
Köpta på Din Sko för något år sen♥

atm:

En spakväll med....mig själv ;) Kan behövas ibland!

glädjespridare

En gång när jag satt på bussen och kommer en gammal gubbe. Han hälsar vänligt på busschaffören och önskar honom en trevlig dag. Han sätter sig bredvid en äldre dam på bussen och börjar prata med henne om allt möjligt, han var bara allmänt trevlig. Han hälsade vänligt på en annan tjej och hon svarade knappt tillbaka(jäkla tråkmåns!!). Han började prata med en liten bebis och skrattade och vinkade åt bebisen. Han spred glädje. En riktig glädjespridare. Vi behöver fler sånna människor i samhället. Sånna som GER energi och inte TAR energi. 

week

Hej på er! Nu är skolan igång på riktigt, hade ett muntligt prov i SO idag och hoppas att det gick bra. Imorgon har vi Italienska förhör så tänkte plugga lite ikväll. Känner ändå för att åka på ett medel pass som börjar om tjugo minuter då har jag ju hela kvällen på mig sen att plugga. Haha det säger jag nu, sen kommer Instagram i vägen och förstör mitt pluggande...som alltid.
 
Imorgon slutar vi tidigt vilket är väldigt skönt, de har ändrat vårt schema till denna termin. På fredagar slutar vi HALV TOLV!! Underbart, men tycker det är lite för tidigt att gå hem då så ska plugga i någon timme så man slipper det på helgen. På tal om helgen så ska jag hem till Ida på lördag, blir en liten tjejmiddag. Ska bli supermysigt att träffa mina brudzzz!
 
Måste till cykeln nu och trampa iväg till gymmet - NU KÖR VI! Puss på er ♥

Copenhagen by my Iphone

 Lite mobilbilder från Köpenhamn i somras, en riktigt skön stad!♥

leopard

Har nog inte visat dessa bilder, de togs i höstas. Paraplyet är från hm, dock var det sämst. Det gick sönder på bara några veckor, när det blåste ute hehe. Snyggt var det iallafall!
// en leopard älskare.♥
 
Pssst! Kika in imorgon för då kommer en grym tävling som jag
tror att många av er kommer att gilla :)

seventeen

Bakgrundsbilden från We<3it
Yeey! Snart 17 år♥ 

söndag

Hej allihopa! Har nu min ena moster (har två mostrar) och hennes man här på fika, säger bara en sak...morotskaka in my heart♥♥ Trevligt att träffa dem för gör det ganska sällan nu för tiden, inte så att jag åker dit och bakar lussebullar och kladdkaka som jag gjorde när jag var liten hehe ;) 
Ska nu iväg på ett intensivpass, jag har lite söndagsångest men inte lika mycket som jag brukar ha. Känner att jag har kontroll på vad jag ska plugga till under veckan och det underlättar ju en aning för min hjärna. Hoppas ni får en bra söndag och plugga hårt, lovar att det kommer vara värt det i slutändan. PUSS & KRAM

dagens

Dagens citat från We♥it.

maxi

Kolla vilken smart liten handsprit jag hittade på Ica Maxi, väldigt bra att ha i väskan!
Ingen vinterkräksjuka här tack ;)

myzigt med z

Ayas snygga naglar↑
God kväll allihopa! Dagen har spenderats på stan med min hjärtis, Aya. Köpte ett sprayskydd till mina Hunters och hämtade ut en annan sak. Mötte även några gulliga bloggläsare, ni gör mig verkligen så glad när ni kommer fram. Det är supermodigt av er, för ni vet ju att jag inte bits hehe ;) Vi tog en liten lunch på Årummet. Jag tog en rysligt god pirog med spenat och fetaost som fyllning. Nu tänkte jag kolla på en bra film, någon komedi är jag är sugen på. Förslag? Massa kramar till er alla ♥
 
Ps... så härligt med all snöööö!!!!!

ego

bildkälla: Google.se
 Kollade på filmen EGO igår, den var riktigt grym måste jag säga! Väldigt bra skådespelare. Filmen har ett väldigt bra budskap och man får sig en tankeställare. Den får 4/5 av mig♥ 

friday

Hej på er! Så var det helg, veckan har gått väldigt fort...hehe vi gick i skolan bara några dagar. Idag stannade jag kvar hela TRE timmar i skolan för att plugga, tror aldrig jag har stannat kvar så länge i skolan men ville bli klar med lite uppgifter. Sen drog jag iväg på ett intensivpass, en väldigt bra start på helgen kan jag säga! När jag kom hem luktade hela huset TACOS, då vet man att det är fredag. Nu ska jag kolla på Mean girls, det var ett bra tag sen jag såg den filmen! Imorgon blir det stan med solstrålen Aya, ser fram emot det. Puss och ha en fin kväll!

tekniken går framåt

 
Detta är sjuuuuuukt! Kolla hela videon!

firande

På morgonen hade mina kusiner fixat en tårtbit, så hela släkten gick till min fasters hotellrum klockan åtta på morgonen och sjöng :)
 Jag, min faster och Alice.
Anledningen till varför vi åkte till Thailand var ju för att min faster fyllde 60 år, så på hennes födelsedag (tror tredje dagen i Thailand) gick vi till en helt underbar resturang med trevlig personal och god mat. Det var några thailändska tjejer som dansade och då bjöd dem upp folk, jag tänkte YOLO. Så jag och en engelskman dansade med dem. Lite senare kom min faster och min kusin Jennie upp och dansade med oss, riktigt roligt faktiskt! Sen kom personalen ut med tårta och sjöng för min faster.  Fantastisk kväll!

Kardashian Beauty

Jag fick chansen att prova lite produkter från Kardashian Beauty.Det är KimKhloe och Kourtney Kardashian  som står bakom märket. 
 
♥ Kardashian Beauty Whiplash Mascara - Mascaran innehåller ingridienser som förbättrar ögonfransarna. Gillar borsten för den är lite annorlunda och man kan bygga upp maximal volym med den.
 
Kardashian Beauty Kardazzle Face Palette - 8 ögonskuggor, 2 highlighters och ett rouge. Superfina färger!
 
Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Shadow Eye Kit -  Olika fina nyanser, både mörka och ljusa ögonskuggor.
 
Vart kan man köpa deras produkter? På brallis.se
 
 

tb

Nämen kolla vad jag hittade...jag och min älskling för 1,5 år sen...(?) Känner inte igen mig själv, alldeles för smal för att vara jag. Hade ganska mycket problem med vad jag stoppade i mig vid den är tiden, kunde knappt röra fett, sad but true tyvärr. Idag har jag förbättrat mig och mår så mycket bättre av att äta en allsidig kost! Men det är en bit kvar kan jag säga...

school

Så var man tillbaka till skolan. Roligt att träffa alla kompisar igen! Det var skönt med lov men det ska bli skönt att gå tillbaka till vanliga rutiner. Efter skolan åkte jag till gymmet och körde en timme plus ett halvt medelpass. Hann inte äta något mellanmål förutom ett äpple innan så blodsockret var väldigt lågt kan jag ju säga, var helt skakig i kroppen. Nu blir det middag och sen Pretty Little Liars♥ PUSS

memory box

Öppnade min såkallade memory box 2013 idag, roliga minnen som jag har skrivit ner på lappar och haft i en flaska. Händelser som gjorde mig glad under 2013. Detta var en superrolig grej att göra och man blir så lycklig av att läsa alla lappar.
 
Några av mina lappar:
- Fick ett nytt jobb som kontrollant (Januari)
- Mysig hotellweekend i Stockholm (Februari)
-  Blev veckans blogg på blogg.se (Mars)
- Första gången 2 bloggläsare kom fram (April)
- Fixade One Direction biljetter kvällen innan konserten(Maj)
...och massa fler!

sporty

Allt från Gina Tricot♥ De har fått in riktigt snygga träningskläder, blir mycket roligare att träna när man har häftiga kläder.

årummet

En efterlängtad fika med min coola, snygga och godhjärtade vän, Simona.

BEST

Kan kolla på dessa videos om och om igen, underbara.
 
Kom precis hem från jobbet (okej för 1,5 timme sen..) och sitter nu här och fixar bilder i Photoshop. Imorgon blir det som sagt stan med Julia men först ska jag möta upp 3 bloggläsare på stan, så söööta! Ska bli kul att träffa er. Ha en fin kväll allesammans!

ögonbrynsfärg

Bildkälla till Dependbilden: ahlens.se.
Färgade precis ögonbrynen med Depends ögonbrynsfärg, mina ögonbryn blektes väldigt mycket i Thailand så tyckte det var dags att välkomna tillbaks mina ögonbryn hehe. Brukar annars använda "mörkbrun" men testade "brun" denna gång och kunde nästan ha haft färgen lite längre :)

thank you<3

♥TACK♥. Jag finner inga ord hur tacksam jag är för kommentarerna på förra inlägget, jag har läst igenom varenda en. Det betyder otroligt mycket att ni tar er tid till att skriva en kommentar. Man är inte ensam om att övertänka, och det är skönt att veta det! Ni är b-ä-s-t, jag vill krama om er allihopa.
 
Igår: Var i Gamla Uppsala och fikade + gick en promenad med pappa och Alice. Åkte senare iväg på ett intensivpass där Josephine, Moa och Saga var. Det var iprincip ett helt nytt pas så hängde inte riktigt med hehe. Cyklade därefter hem för att duscha och sen stack jag hem till Aya, där hade vi en filmkväll med Ida. Så skönt att ha dessa underbaringar som vänner, först blev det deeptalk men det avlutas med en massa skratt när vi började ta roliga bilder. Fick nästan kramp i magen haha!
 
Idag: Ställde väckarklockan på 09:15 men vaknade klockan elva, yeeey. Hur ska jag orka vakna klockan sju när skolan börjar?! Jaja...nu blir det först lite(MYCKET) frukost med familjen och sen ska jag ta en sväng till jobbet. Sen får vi se vad jag hittar på ikväll, kanske kolla på The O.C även kallad världens bästa serie. Åhhh var så längesen jag kollade! Imorgon blir det iallafall stan med min fina klasskompis Julia, blir mysigt. PUSS & KRAM

alla dessa tankar

Så var vi tillbaka på ruta ett, typ. Jag har varit otroligt deprimerad under hösten, jag är en såkallad övertänkare.  När jag får alldeles för mycket fritid har jag för mycket tid att tänka på allt. Alla problem blir så mycket större. Nu har jag varit ledig i flera veckor och då har jag all tid att tänka på allt, jag fick bort mina dåliga tankar under några veckor, från Thailand till typ veckan har jag mått bra. Jag bearbetade dessa tankar och tänkte positivt! Tror att Thailand räddade mig en aning, mådde så bra där. Det var som att alla problem var bortblåsta. Men nu har dessa onda tankar kommit tillbaka, och det är alla möjliga tankar. T.ex är jag otroligt rädd att förlora någon i min omgivning. Tänker på alla olyckor som kan ske och hur jag ska klara mig om jag skulle förlora någon nära mig. Jag tänker även mycket på skilsmässan, även allt har gått så bra så kan jag inte sluta tänka på vissa saker. När man kollar på gamla bilder på hela familjen och sånt. Jag är även rädd att jag inte är tillräcklig för alla runt omkring mig, jag vill att alla ska må bra. Mår någon dåligt mår jag själv dåligt. Sen har jag även prestationsångest över allt jag gör. Jag jämför mig för mycket med andra istället för att vara lycklig med det jag har. Vad har hänt med mig? Vart tog den där lilla självsäkra tjejen vägen? Eller hon har aldrig funnits där nu när jag tänker efter.  Fast mitt självförtroende har försämrats sen jag kom in i tonåren och började äta mindre, tänka på utseendet och aldrig vara nöjd med mig själv.
 
Mår dåligt av minsta lilla misstag jag gör, det kan handla om att jag sa något förra veckan( te.x -"det har gått bra för mig i skolan nu, fick ett B på svenskan") sen när jag ska sova börjar jag tänka på det, lät det skrytsamt? Varför var sa jag det? Tänk om hon/han tycker det? ÅH varför??? Även om det är ett pyttelitet problem. Tankarna förvärras typiskt nog när man ska sova. Jag har nog haft alldeles för mycket fritid nu på sistone, blir bättre när vardagen kommer igång och går tillbaka till vanliga rutiner. Då har jag inte tid att tänka på all skit. Jag har ännu inte funnit mig själv, vem är jag? Måste även bygga upp ett starkt självförtroende och våga tro på mig själv. Jag är dålig på att visa mina känslor, när någon frågar hur jag mår så säger jag oftast att jag mår superbra, vilket jag egentligen inte mår. Jag vill inte att någon annan ska må dåligt så låtsas allt är bra hela tiden.
 
Note to myself: Tänk/oroa inte så mycket, Josefine. Njut och ha kul! 
 
J A G O R K A R I N T E M E D D E S S A T A N K A R
Bildkälla: här.
 
Sen vill jag säga att jag har världens finaste vänner och familj som finns för mig i ur och skur! De märker när jag mår dåligt och vi kan prata om precis allt med varann.
 
Brukar inte skriva så djupa texter men kände för att dela med mig, om någon kanske kan känna igen sig. Allt är inte så "perfekt" som det kanske ser ut.

autumn

Har inte visat dessa bilder som Aya tog i höstas, gillar färgerna!

hair

 Alla bilder från We♥it
 
Är så sugen på någon förändring! Men frågan är bara vad? Lugg är faktiskt riktigt snyggt, om man gör det på rätt sätt.

caesar

Blev en mysig dag på stan igår med Ida & Aya. Hittade faktiskt två tröjor på Gina Tricot varav en på rean, är väldigt nöjd med båda köpen. Vi åt lunch på Waynes, jag tog deras caesarsalld. Den var en riktig höjdare kan jag säga! Så rekomenderar den verkligen. Avslutade fredagen på bästa sätt: ett intensivpass. Det var nog ett av de jobbigaste jag har kört, kändes som jag skulle spy. Skön efterkänsla dock! 

NYX matte finish

♥Matte finish - NYX♥ 
Skyddar sminket från smuts och svett, dock tycker jag inte att den håller hyn matt. Jag blev ganska fort blank i ansiktet, men den håller sminket ganska bra faktiskt! Finns på CrayCray för 129 kronor.
 

Rewind

 
En liten tillbakablick på 2013 :)

cosy with my girls

 
Igår kom mina fina flickor över, Lydia & Aya. Lydia bor egentligen i Luleå men är hemma nu under lovet så då får man passa på att träffas! Vi hade lite tjejsnack och åt lite gott, ibland behöver man sånna stunder.
 
Idag blir det stan med Ida & Aya, nu fattas bara våran älskade Jennifer som är bortrest. Som jag har saknat henne! Men hon kommer hem snart så då är vi alla samlade igen. Blir lite lunch/fika och shopping, ska dock försöka hålla pengarna i styr. Behöver egentligen inte handla så mycket men kommer oftast hem med någon kasse iallafall haha :)
 
Ha en fortsatt trevlig fredag! Pussar

tips på bloggar?

Har ni några bloggtips på bloggar ni läser? Behöver få all inspiration jag kan få! Läser knappt några bloggar längre vilket är tråkigt, bara några stycken :( Gillar foto, skönhet, vardag, mode och mat/hälso/tränings bloggar!  
Ni kan ju tipsa om era egna bloggar också :)

crazy

Hälsningar från Rut och Berit.

nyårsbilder

 Bilder från igår, vi var ganska många men eftersom jag inte vet om jag får lägga ut bilder på allihopa så kan jag inte lägga ut alla bilder. Här har ni iallfall några stycken, blir så glad av att kolla på bilderna!♥♥ #lyckadkväll
Och jaaa vi drack ur röda amerikanska muggar, fatta hur glad jag blev när jag såg dem, alla amerikanska filmer har ju sånna !
 
om det är någon bild ni vill att jag ska ta bort, säg till! :)
 

2014 Nyårsoutfit

Min outfit igår, kjol från Gina Tricot.♥
Så blev det ett nytt år, alltså nya tag som gäller. Är riktigt taggad på detta år och tror det kommer bli grymt. Gårdagen var lyckad, så trevligt gäng tjejer. God mat var det också! Dock var bussresan inte lika rolig, att vissa killar inte kan lära sig att visa respekt är helt sjukt. Tur att man har så snälla vänner som ställer upp! Sen drog vi till slottet där vi firade in det nya året. Har flera nyårslöften, jag höll 3 av 4 nyårslöften det här året men i år har jag 9 nyårslöften haha...men tycker det är roligt! Bilder från kvällen kommer senare för nu ska jag ut på promenad, skönt att röra på sig lite och få frisk luft! PUSS & KRAM
 

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig