buade

Man blir så stolt när man läser detta. Jimmie Åkesson var i Uppsala igår för att ha ett torgmöte, han kunde knappt göra det för att alla buade. Vet ni vad det bästa är? Ingen använde våld. Jag är emot all typ av våld även mot rasister och detta bevisar bara vilka smarta människor det finns i Sverige, man behöver inte använda våld för att visa att man är emot rasism. Bra jobbat Uppsala!
 
"Inga rasister på våra gator, tack"
 
Läs hela artikeln här.

Comments
Innan du kommenterar:
1.Jag använder en Canon 600D.
2.Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4.
3.Kommentera snälla kommentarer, elaka kommentarer kan du hålla för dig själv :)
4.Vill du kontakta mig? Maila då till: josefines.se@hotmail.com

Postat av: malin

För det första så skriver man inte: "men detta" utan det är "och detta". För det andra så användes våld, det uppstod tumult mellan polisen och några ungdomar. SD är inte rasister, de vill minska invandringen i vårat land för att kunna ta hand om våra egna först och få Sverige i balans. Det är vad deras politik står för, samt att en del av de som röstar på SD är faktiskt de med multietnisk bakgrund. Just för att de är trött på dem som kommer hit och ger dem dåligt rykte när de enda dem har gjort är att anpassa sig efter våra seder och kultur.

2014-05-10 @ 19:42:03
Postat av: anonym

Tycker ingen ska vara stolt över det som hände igår. Jag själv röstar inte på SD, men som kommentaren innan så är SD inte rasister, partiet har grunder i nazistiska rörelser men har nu mer och mer gått in i mitten som alla andra partier. Sen har ju faktiskt alla andra partier i rikstagen rötter i minst lika extrema idéer, vänsterpartiet har exempelvis rötter i kommunistiska partiet i Ryssland. Vet inte riktigt vad du står när det gäller vad som är demokratiskt, fast det dom hände igår är så långt ifrån demokrati som möjligt. Om man är emot SDs politik kan man demonstrera för det är lagligt men att försöka överrösta är inte demokrati. Står till och med i lagen att man inte får göra så och det var även därför polisen gick in. Alla ska få uttrycka sina åsikter, om den inte är rasistisk och SD håller sig inom lagen i sin politik och om dem inte skulle det så är det upp till polisen att gripa in, inte vanligt folk.

2014-05-10 @ 21:55:04
Postat av: anonym

Jag tillexempel gillar verkligen inte vänster och miljöpartiets politik, men bara för det står jag inte och försöker överröstar dem. Jag låter dem få ha sina enligt mig konstiga åsikter och sen försöker jag vinna debatterna istället. Som en känd filosof sa "Jag kan tycka dina åsikter är helt fel, men jag gör vad som helst för att du ska kunna få uttrycka dem"

2014-05-10 @ 22:15:03
Postat av: Johanna

Haha, jag läste kommentarerna över men jag håller med dig. Också stolt över att vi visade att vi inte tolererar rasister.

Det användes våld men bara av en eller två ungdomar men polisen däremot slog folk och sprutade pepparsprej på folk som inte ens sa något utan bara var där och försökte ta sig ur klumpen.

2014-05-10 @ 22:50:26
URL: http://thirteenitis.blogg.se
Postat av: Jonna

I fredags förekom faktiskt våld, det var våld mellan poliserna och människorna! Jag tycker själv SD är rasistiska & jag står emot dem! Men även fast jag är emot dom så har vi nånting som heter yttrandefrihet i sverige & jag tyckte jimmie skulle ha rätt till att utrycka sina åsikter! Bara för ett parti är hatat av många människor ska dom fortfarande ha rätten att få prata, alla ska få samma rättigheter här i sverige!
Så vara stolt över de som hände i fredags? Ah visst du får kalla dig stolt men vette fan om de va så mkt att vara stolt över.

2014-05-11 @ 09:22:28
URL: http://lifeaboutjonna.blogg.sw
Postat av: Clara

De två första kommentarerna tycker jag bara bevisar vilka ormar SD är. Trots att dom har gjort otroligt många misstag och uttryckt sig oerhört klumpigt vilket gång på gång har bevisat att de faktiskt har rasistiska tankar (och grunder vilket jag tycker räcker fint som skäl till att kalla dom för rasister) så lyckas JÅ snacka sig ur situationer genom att påstå sådant som ni två tydligen gått på. Att de "vill hjälpa människor i deras eget hemland ist för att dom ska komma till Sverige" och att detta görs för att kunna göra det så bra som möjligt för det svenska folket. Tänkte då efter lite, de säger alltså att de inte vill få hit fler invandrare men täcker över det lite fint med att det ska vara det bästa för svenska folket? SD säger "kom inte hit, åk hem" medan resten av partierna säger "välkommen hit, välkommen hem" vilket jag tycker bevisar ganska mycket.

2014-05-11 @ 10:31:15
Postat av: lina

haha ja Uppsala så ska det se ut xD

2014-05-11 @ 19:10:24
Postat av: Björn

Vad är våld?
Många älskar att hata.

2014-05-12 @ 18:08:24
Postat av: Anonym

Jag förstår inte. Dessa personer som demonstrerar. De tycker hela idén med demokrati och valet är fel eller?

För fan, om ett parti nu är invalt i riksdagen av 4-6% av Sveriges befolkning borde de väl fan få komma till tals? Eller ska man bara dumförklara några hundratusen av den svenska befolkningen och vägra deras parti, åsikter samt syn på politiken komma till tals.

Fattar inte patrasket att det är så kontraproduktivt det kan bli? Är så långt ifrån SD man kan komma men jag ser på saken på ett ganska simpelt sätt

Låt SD prata, har de rätt, ja då har de bevisligen rätt och då borde saker göras i samhället. Har de fel så har de fel, och då borde det vara enkelt att negligera deras åsikter utifrån statistik, siffror och dylikt. Men det verkar ju ingen vara intresserad av att göra. istället är det bara att kasta sten och censurera som gäller.

Orkar inte.

Att dessa drägg anser sig stå upp för demokratin när de stryper den och förnekar ett folkvalt parti att ens komma till tals är så jävla korkat så jag får spader förövrigt. Herregud.

2014-05-13 @ 14:05:16

Comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blog:

Comment:

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons
♥ Mail: josefines.se@hotmail.comFollow on Bloglovin


Kontakta mig

RSS 2.0