SD reklam

Imorgon är det dags för val och det finns nu ännu en anledning till varför man INTE ska rösta på SD. Har folk redan glömt bort deras reklamfilm år 2010? Tycker det är riktigt förnedrande att göra en sådan reklamfilm som dem gjorde. Väldigt stor kontrast på deras nuvarande reklam film där Jimmie Åkesson står bredvid en utländsk tjej och kille. De skulle aldrig våga göra en sån här reklam idag som de gjorde 2010. NEJ tack till SD i riksdagen!!!!!
 

Comments
Innan du kommenterar:
1.Jag använder en Canon 600D.
2.Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4.
3.Kommentera snälla kommentarer, elaka kommentarer kan du hålla för dig själv :)
4.Vill du kontakta mig? Maila då till: josefines.se@hotmail.com

Postat av: Vendela

Helt sjukt reklam, fattar inte hur man ens kan tänka tanken? Men sen måste jag ju dock påpeka, detta var för 4 år sedan och många åsikter har ändrats sedan dess. Men med detta uppmanar jag ingen att rösta på SD, men menar att de också kan ändras.

2014-09-13 @ 16:44:47
Postat av: Anonym

förlåt, tycker om dig och så. Tycker dock att det är rätt grovt att verkligen hänga ut sd och skrika om att du röstar på miljöpartiet. Inte alla sverigedemokrater är hemska personer

2014-09-14 @ 00:22:31
Postat av: Linnea

Håller med dig

2014-09-14 @ 00:22:43
Postat av: David

Tack Josefine!!!
Jag blir bara besviken när jag ser så många ryggradslösa politiker och journalister som håller tyst när SD folk går till angrepp mot flyktingar och invandrare, men det gör mig glad att se modiga människor som du som står emot rasism! Det finns hopp! Tack!

2014-09-14 @ 00:36:37
Postat av: SOFIA

Blir arg i hela kroppen av Sverigedemokraterna, och inte minns att det faktiskt finns folk som tycker detta parti är så pass bra att man väljer att lägga en röst på de. Helt sjukt enligt mig!

2014-09-14 @ 10:15:03
Postat av: Malin

Anledningen till att jag röstat på SD är inte för tex partiledarna. Utan för att de är det enda parti som verkligen tar tag i invandringspolitiken! Att stänga våran gräns är de enda rätta nu för att kunna ta hand om de som redan bor i Sverige som samhället glömt bort. Detta handlar även om de som invandrat redan. Att ge dom en chans att bli en del av samhället, lära sig svenska, få en utbildning och sen få ett jobb. Detta var då otroligt viktigt för mig när jag rösta, då jag har bott på de ställen där de med bidrag blir glömda. Man blir jävligt less på samhället när man inte bara får en bil uppbränd utan två. När vi även tagit dem på bar gärning, så jag vet vad de är för personer som ligger bakom detta och de är inte Anders och Johan. Jag har vänner med invandrarbakgrund men som har anpassat sig till samhället och tycker de är för jävligt när deras "folk" gör såhär och ger alla ett dåligt rykte. Sen att politikerna i SD inte är de smartaste, men då behöver man inte personrösta. Ni som går hårt på SD skulle egentligen bara vara tysta, för nu får dom ju den uppmärksamheten de vill ha. Ni blir provocerade. Detta gör också att SD går mot sitt bästa val hittills och kommer förmodligen bli 3de största parti.

2014-09-14 @ 20:21:02
Postat av: David

Svar till Malin: Åk till Långholmen och titta på bilderna av före detta fångar. Alla var svenskar med ett fåtal finländska. Så var det hela vägen upp till moderna tider. Bilden av Sverige som du beskriver är en fantasi bild.
PS Jo det finns gott om folk som heter Johan och Anders som sitter i fängelse:
Anders Brevik Beijer
googla "Johan" och skriv olika brott. Namnet finns överallt i brottsartiklar, tyvärr.

2014-09-15 @ 00:52:05
Postat av: Madelen

Håller med Malin. Sverige kan inte vara en stor nallebjörn och ta hand om alla.. Det är fysiskt omöjligt när vi har bostadsbrist och arbetsbrist. Vi har redan tillräckligt med invandrare (finns jätte många duktiga och ambitiösa invandrare men nu får det lov och räcka). Andra länder måste hjälpa de människorna från krig Det är inte konstigt att svenska skolan får dåliga resultat, när det är så många som procent som inte behärskar svenska. Dessutom är det människor med invandrarbakgrund som står för majoriteen av alla brott i Sverige. Fattar ni inte att det är ni som är drabbade som inte vill lyssna på deras åsikt. Det är ni som kommer behöva betala mer skatt osv för att finansiera invandringen...

2014-09-15 @ 08:17:49
Postat av: Madelen

Dessutom värnar de om sjukvården och de äldre vilket är jätte viktigt.

2014-09-15 @ 08:19:29
Postat av: David

Svar till Madelen: Bara staden Miami tar emot 100.000 flyktingar från Kuba varje år med inga statliga pengar.
Det finns gott om pengar i Sverige att ta hand om de äldre och bygga nya bostäder. Det är bara politiska beslut som saknas. Jag känner till en kommun med bara några tusen invånare som la ut 58 miljoner kronor att renovera en simhall medan det finns stora brister i vård för äldre. Det är likadant överallt i Sverige.
Förlåt om bloggen har blivit en debatt sida Josefine! SD folk kommer med samma snack överallt på Internet.

Svar: Nej det är bara intressant att läsa!!:) fortsätt så!
Josefine Olsson

2014-09-15 @ 20:41:31
Postat av: Eva

Jag säger inte att SD är bra, men Sverige kan inte ta hand om alla. Hur ska landet ha råd med det? Sverigedemokraterna är tydligen det enda partiet som tar tag i invandringspolitiken. De vill inte slänga ut alla utlänningar utan bara begränsa. Jag känner flera personer från andra länder så har verkligen inget emot utlänningar. Känner även en del personer som har blivit påhoppade med glåpord och anklagelser för att de har röstat på SD - herregud säger jag bara. Låt folk rösta på vad dem vill? Alla kan inte ha samma åsikt :)SD står även för andra saker, bland annat värna om vården och att de äldre ska få det bättre - vilket är väldigt viktigt.

2014-09-16 @ 16:06:47
Postat av: David

Tack Josefine! :)

Svar till Eva: Man läser precis samma formuleringar överallt på Internet. Det får mig att fundera om det är samma person som skriver överallt eller om det finns ett manus som ni använder.
Att SD skulle ifrågasätta en ung bloggares kunskap om politik är vidrigt. Josefine har rätt!
Precis som fascister i Europa förneka förintelsen, försöker SD folk att förneka SDs agerande under 90-talet, till o med inte ta ansvar för SDs grovt rasistisk reklam från 2010!
Det som jag ser är SD folk som ger sig på andra som har olika åsikter eller etnisk bakgrund. En som var högt upp i partiledningen som anklagade en invandrare för att ta hans planbok. Tyvärr hade han lämnat den i krogen!
Jag pratade lite med SD folk under valrörelsen och så fot jag frågade de om 90-talet blev jag anklagad för att ljuga! Varje gång jag gick förbi hörde jag SD folk som försökte måla upp en väldigt främlingsfientlig bild av samhället, som om invandring och flyktingar ska ses som samhällets största problem. Patetiskt!

2014-09-16 @ 20:38:41
Postat av: David

Eko eko eko, det ser ut som debatten tog slut. :(
Ja ja, men det var trevlig läsning idag med sanningen inlägg och lite videos. Trevlig kväll!

2014-09-17 @ 20:41:49

Comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blog:

Comment:

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons
♥ Mail: josefines.se@hotmail.comFollow on Bloglovin


Kontakta mig

RSS 2.0