KASS BLOGGNING , I KNOW....

Tjenare !
Ja ni ser ju rubriken..och den säger ju mycket.Men äntligen är det HÖSTLOV , känns så sjukt underbart,jag NJUUUTER verkligen av att det är höstlov, tänk er...en heeel vecka! Underbart verkligen!Har precis ätit Thaimat & sushi , gottigott!Sushi är så jädrans gott verkligen!Nu har jag & familjen hyrt filmer som vi ska kolla på.Ska nog hälla upp godis & chips i en skål , det är faktiskt lördag!Lördag=godisdag!Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på en film, ha det bra allihopa ! ♥



läxor läxor läxor läxor .

Hello!
Slutade klockan 13.20 idag!Så himla skönt att den sista lektionen var inställd.Hade ju som sagt matteprov idag..bläää,men det gick väl rätt så bra måste jag nog ändå säga!Imorgon har vi massa läxor som måste göras nu.Jag ska börja träna till prov & jag kom lite efter i skolarbetet på grund av att jag var hemma och sjuk i två dagar förra veckan.Så har precis ätit mellanmål och ska börja med läxorna nu.p u s s

jaag,

Jag & Janelle :) <3


basketträning.

Nu beger jag mig av för träning !
puss

en glad josefine.

Hejsan.
Kom nyss hem från skolan och vi fick tillbaka en mattediagnos , det gick toppenbra ! 12/13 rätt fick jag , så nu är jag glad , för då kommer matteprovet gå bra imorgon(hoppas jag).Det var lixom ett test om man kunde kaptilet vi jobbat med.Ska snart iväg på träning , sen kommer pappa och hämtar mig & min kompis klockan 18.00.Nu ska jag plugga lite extra eftersom jag varit sjuk och då kommer man lite efter i skolarbetet.Så pluggning är det som gäller för josefine olsson.Janelle har kommit hem från ITALY , haft det bra sötan? Saknat dig,måste ses snart igen!Förra helgen var bäst med dig.Riktigt roligt var det!Ellerhur?Nu skriker läxorna på mig,skämt åsido.Men det känns lite som det faktiskt!Ska nog plugga SO nu har prov den 2 December , okej en bit kvar men jag vill vara så bra som möjligt på det provet , och det vi håller på med är så himla tråkigt faktiskt.Gudar från Grekland och sånt.Så då måste jag plugga lite extra för att få in allt i min lilla hjärna,annars går det åt skogen!Påtal om skogen..mysigt att plocka svamp,det har jag och min familj gjort några helger i höst , och hittat flera liter , första gången hittade vi 13 liter kantareller/höstkantareller,sjuukt gått kan man ju säga!Nu ska jag inte babbla på så mycket så att ni somnar ,men ville få ett bra och långt inlägg idag,och lyckades jag?Njaee,det vet jag inte riktigt men ett försök i allafall, puss&kram på er.

g o d n a t t

Hemma nu & nu blir det mys i soffan , är trött.Imorgon är det skooola.
Det här blir det sista inlägget för idag,så god natt nu.

bild på mig.

DÅLIG BLOGGNING!

Yes,rubriken säger ju mycket,men jag orkade faktiskt inte blogga igår..Ska snart iväg på en grej med basketen ,får se hur känge det håller på , men det ska bli roligt ! Det dunkar musik i mina högtalare just nu.
Igår var jag på GränbyCentrum , handlade två läppglans 9,50-kr per st,sjukt billigt!För det finns tre olika läppglans i den serien och jag hade den ena , så nu har jag alla tre!Så handlade jag & min syrra en julklapp till pappa!Skönt faktiskt att redan börja ,för det brukar vara så mycket man ska köpa innan julen.Imorgon är det skola och jag känner mig bättre,skönt !Det regnar förfullt ute,ushusch! p ö s s

bild från april

f r e d a g s m y s

skönt med fredagsmys, fredagskvällen är den bästa kvällen på hela veckan,för då har man hela helgen framför sig,så skönt!Idol är ikväll så det blir väl att kolla på det!Hörde nyss att Alice från idol hoppade av idol..hon var ju bra!Nu är maten snart färdig och jag är grymt hungrig!Min hals är liite bättre nu,jätteskönt,för jag hatar när man knappt kan svälja för att man har så ont i halsen!Nu ska jag gå till matbordet , för det är mat!
kram

en liten höstbild på mig,


S J U K

Hello!
Ännu en dag hemma , är sjuk fortfarande,så pisstråkigt det är!Jag vill bli frisk frisk frisk nu!Solen skiner ute och jag har inte varit ute på två dagar , för att jag har varit sjuk.Inte kul!Men idag är det fredag & snart helg !Om en vecka är det höstlov också!Hoppas det är fint väder då också!Har kollat på Tyra Banks show , och I like it!Nu ska jag lägga mig och vila,ha det gött allihopa !

höööst


s j u k

Hejsan♥
Vaknade i natt av att jag hade så sjukt ont i halsen & huvudet.Det verkligen dunkar i huvudet fortfarande.Inte alls kul!Fy,jag vill inte vara hemma sjuk.Usch asså!Men har precis ätit frukost,ska snart lägga mig och vila tror jag..för att jag är så himla trött.Nu ska jag inte fortsätta att skriva utan ska gå i från datorn nu.
puss
här kommer höst bilder tagna av mig.




Kom nyss hem

Hejsan.
Kom nyss hem från träningen..det gick bra att träna!Har nyss ätit mat.Ska snart äta en glass tror jag , är sugen på det !Tror inte jag har någon läxa tills imorgon vilket är super mega skönt ju!Om 1,5 vecka är det HÖSTLOV,gud så skönt!En hel veckas lov, känns så grymt skönt!Nu ska jag äta en glass,mums!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

haha,en bild på mig.

20 oktober.

Tjenare !
Kom nyss hem från skolan & jag hade ju som sagt NO-prov idag...och det gick inte lika bra som jag hade velat.Jag vill göra om provet nununununu!;(Men ska bli lite gladare nu för jag ska på träning.Har inte så mycket mer att säga .. puss !

en bild på miiig.

PLUGGAR NU , PUSS!


regnat heeela dagen

Halloj !
Slutade fyra idag..basket var det sista ämnet.Sen när jag kom hem så var Josefin barnsomvän i trappen , för vi skulle ses idag.Så hon kom in till mig ett tag,och sen gick hon för jag måste plugga plugga plugga tills imorgon,då jag har No-prov..Snart är maten färdig , är riktigt hungrig nu.Men usch vad et har regnat idag!HEEELA DAGEN, har det regnat!USCHUSCHUSCH säger jag bara ! Jag hörde att det kanske skulle snöa imorgon !=O
Puss & hej

En höstbild på mig.

Träning.

Hej!
Kom nyss hem från träningen och har precis ätit kvällmat.Jag var riktigt hungrig efter träningen!Men nu är jag mätt & belåten.Ska nog sätta mig och träna till NO provet ,som är på onsdag..jag vill ha ett bra resultat !Jag ska få det också har jag bestämt mig!Så pluggning är det som gäller nu.
Ha en fortsatt bra kväll allesammans !

bild på mig,

Höstdesign

NY DESIGN!
NY DESIGN!
NY DESIGN!
NY DESIGN!
NY DESIGN!
NY DESIGN!
NY DESIGN!
NY DESIGN!

Söndagen den 10/17 & måndagen den 10/18

Hej på er !
Kom nyss hem från en tröttsam skoldag idag..men ska snart iväg till min kompis så ska vi gå till busshållsplatsen,vi ska på basketträningen tillsammans.Ska bli jätteroligt att träna.Äter nu mjölk och flingor + mackor,så att jag orkar träna ! Ska nog slänga i mig ett äpple också,är beronde av frukt så ni vet! ;)
I skolan säger en del - "Josefine,du&dina äpplen..."Hahah , jag äter frukt typ jämnt!Igår var det en jättetrevlig dag.Jag , mamma ,lillasyster åkte till gamlauppsala och fikade där på cafeet.Jag tog med mig systemkameran , så tog väldigt många bilder.Jag åt kladdkaka med vispgrädde.Åh,nu börjar det vattnas i munnen...gud vad gott med kladdkaka!!Men iallafall så när vi kom hem gick jag hem till Janelle,så kul det var.Vi gick ut och tog massa bilder,vi satt vid datorn , och massa annat.Saknar dej redan Janelle!Men nu ska jag kila vidare.
p u s s

Janelle&jag

janelle ♥

Janelle sov över hos mig , fredag-lördag.Så sjuktkul det var , måste göras om verkligen !
Bilder kommer här :



HAR SÄKERT TUSEN BILDER TILL ! :DD


ändring


Ändrade till denna färg runt bloggen.
Kände för en liten förändring, puss.

sommaren är helt borta..

Tjena mors.Kallt är det ute..sommaren är verkligen borta nu.Men det ska väl bli lite mysigt med vinter..snöööö,julen , min födelsedag & massa annat roligt.Ska snart ut med Janelle & kanske Josefin.Ska göra några läxor först och sen äta mat.Läxor är verkligen så tråkigt.Jag är en sån som hela tiden skjuter upp på läxor..inte bra josefine..inte bra!DEt ska nog bli en stor ändring på det.För jag vill ha bra resultat på mina prov ,och träna mycket på prov.För dom prov vi har haft har väl gått helt ok , men jag vill ha TOPPEN bra resultat.Så jag ska träna inför NO-provet som blev uppskjutet till nästa onsdag.Ha en bra höstdag.

HÖSTBILD



Gratis bio !

Hej bli medlem på http://gratisbio.se/ .
Jag ångrar inte en enda sekund att jag blev medlem där.Det är så enkelt att tjäna ihop
till ett presentkort/biobiljett.Så bli medlem där , jag rekomenderar verkligen den sidan !


GRATISBIO ! :D<333

My daay '

Hej alla coolingar !
Sitter nu här och kolla på olika videos på anagina.blogg.se hon är så grymt rolig ! Snart kommer kusinerna och sover över ! Riktigt mysigt kommer det att bli ! Släkten kommer också på eftermiddagen och firar pappa som fyller år på måndag , Grattis världens bästa pappa i förskott ! ♥ Fika blir det med tårta och sådant mumsigt !
Tänker nog försöka blogga lite mer nu tror jag ...är inte säker på om jag kommer det .. men vi får väl see! :D
Så håll koll på om det kommer några fler inlägg snart!
PUSS SÅ LÄNGE ! <3


en härlig höstbild bjuder jag på (y) som jag tog typ förra veckan tror jag :)

svar

janelle! om HÖÖSTEN:

fint kort gumman :D<3




SVAR : TACK GUMMAN :))<3











sakna sakna sommaren ,


TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig