2011

Har du träffat några nya personer?
Yes!

Har de påverkat dig positivt/negativt?
positivt !

Har du gjort någonting i år som du inte gjort förut?
Säkert..

Hade du några nyårslöften? Höll du dem?
Att inte äta så mycket onyttigheter och har inte rört en enda godis/chips/pommes m.m sen dess..

Någonting/någon du saknar 2011 och vill ha 2012?
Jarå..

Det bästa du har gjort i år?
Att jag slutade på basket,är väldigt glad över att jag valde att sluta även om jag saknar basket ibland.

Ditt största misstag?
Hm..

Hur har du firat/firar jul i år?
Familj+släkten 

Låtar som alltid kommer påminna dig om 2011? 
Fest hos Mange.On the floor.Super Bass.Give me everything.Danza kuduro m.m

Vad önskar du att du hade gjort mer? 
Vet faktiskt inte.

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Mindre bråk med systeryster kanske?

Vad är det pinsammaste du gjort i år?
Är alltid pinsam så vet ej..

Blev du kär under 2011?
Nej,men gillat någon?yes.


Har du legat på sjukhus under 2011?
Nepp

Skadat dig eller varit allvarligt sjuk?
Är så klantig så skador har jag haft.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Åkte till Romme med skolan,oförglömligt när hela bussen sjöng för mig!

Vem fick dig att må bra?
Vänner,familj,släkt

Vem saknade du?
Farmor,de gör jag hela tiden

Har du flyttat under 2011?
Naj

Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med förra året?
Har inte varit osams/bråkat med en enda vän under hela året,så gladare!

Vad ser du fram emot 2012? 
Kanske den rätta killen? Who knows..

Tog listan från någon blogg.Ser fram emot 2012 känns som att det ska bli ett bra år!


HÅRSKIT!

Asså fyfan va fult de blev,de syns knappt att de ens va brunt och nu ser utväxten värre än någonsin.HEEEELP ME?!!?!?!?!??!?!?

Härfärg - loreal sunny honey


Idag var jag hos frisören och fick hårtopparna avklippta,galet skönt!Snart blir det i med toningsfärg och det blir en ljusbrun färg,kul att testa nu inför nyår och allt!Sen blir det mys framför tv:n med one tree hill , härlig fredagskväll!

Bästa låten på länge!


GRYM LÅT!
Ikväll får vi gäster på middag,trevligt.Idag bokade mamma tid för mig hos frisör imorgon,åh så skönt att få bort allt slitet,sen på kvällen tonar jag mitt hår i en ljusbrun nyans,får se hur resultatet blir..ha en bra kväll!

Gullisar


Så söta! Dom sparkar inte ens på varann.Och vad gör den lilla blåa sötisen för bakåtspark?Haha så sött!

max factor smooth-effect foundation

Detta är den bästa foundation jag någonsin har ägt.Det syns knappt att man har foundation i ansiktet!Den är lätt att applicera och den gör huden matt. L o v e  i t ! ♥
Kan köpas HÄR

Sorligt :(

Hittade denna blogg för några dagar sen och fick tårar..det är så sorligt att en 13 åring har förlorat nästan hela sin familj(hennes mamma,pappa och syster har dött..)..Läs hennes blogg här

"Min syster dog för att hon blev påkörd, eller hon och en kompis åkte bil och sen kom en annan bil och körde rakt in i dom, och hon dog direkt.
Min pappa var alkoholist, han drack för mycket, glömde ta tabletter osv, tillslut orkade inte hans hjärta mer.
Och nu för 8 veckor sen ungefär, dog min mamma i cancer, och det är det absolut tuffaste för mig
" Skrev hon i ett inlägg.Hon är så stark inombords!

bild från hennes blogg.


One tree hill


Bild från google. säsong 7.

Har legat nerbäddad med massa filtar i sängen hela kvällen och kollat på one tree hill säsong 7.Fick ju boxen i julklapp.Det är den näst bästa serien i världen efter o.c enligt mig.Ibland skrattar man så att tårarna rinner och ibland bölar för att det är sorligt.Se serien om ni inte har sett den, den är grymt bra!


Tusan


Piss,skit,bajs.Börjar bli sjuk igen!!!!!!!!!!!

En till julafton.

Hej på er!
Var nere på stan och det var KAOZ.Hur mycket folk som helst, men gjorde några fynd iallafall,men ett tips..beställ reakläder på nätet istället för att trängas på stan..det kommer nog jag göra ..!Nu ska vi snart iväg till kusinerna på mammas sida och fira jul med dom,mysigt!Ha en fin dag!♥

JULAFTON

Julafton igår var så underbar.Vi gick upp på morgonen och öppnade lite paket lyste sååå fint sen åt vi risgrinsgröt med tända ljus och kollade på sista avsnittet av julkalendern,bästa kalendern på läääänge kan jag säga!Sen gick vi hem till min farbor där hela släkten var ( nästan hela ) och vi åt massa god mat och kollade på Kalle.Sen gick vi hem till oss och öppnade alla julklappar och är såå tacksam för alla  julklappar verkligen.Massa kärlek till er ♥ På kvällen spelade vi massa spel och hade det mysigt precis som julafton ska vara! Nu ska jag kolla på onetreehill box 7 som var en av julklapparna igår, puss!♥
Någon undrade vad jag fick och fick bl.a vita urbanears♥(sånna här),skinnjacka,onetreehillbox7,receptbok på smoothies och juicer,kuvertväska,smycken,smink,underkläder,spel,ansiktsmaskkit,spegel,filmer,fotobok m.m





Julafton.

Julafton var otroligt underbar som vanligt.Ska iväg på en promenix med familjen nu och bara ta det lugnt.Skriver ikväll och berättar om gårdagen!

GOD JUL!


Önskar er alla en riktigt god jul!Vi ska snart hem till släkten ! Ingen snö idag heller ..men skisamma det är julafton!

Merry christmas toooooo YOU.

Mamma och pappar lagar en massa julmat tills imorgon och så kollar vi på uppesittarkvällen.Kan det inte komma pyttelite snö?Så att man vaknar av julkänsla!Tänk att det är julafton imorgon..svårt att fatta det!God jul alla!♥

blev en liten söt gran i år!

Dan före doppare dan!


Åh,älskar känslan av julen.Man vaknar upp såhär dagen före julafton och det luktar nybakat bröd och julskinka....underbart.Måste nog upp på gränby en sväng idag och fixa de allra sista.Ikväll klär vi granen och kollar på uppesittarkvällen på tv4.Mys på hög nivååå!


22 december - dagen



Mötte upp Simona på stan och vi gick runt , och sen kom jag på att jag hade glömt bankkortet hemma,fick panik..men kom på att jag kunde möta upp mamma på stan så jag fick pengar av henne.Sen drog vi till en ny juicebar i svavagallerian , det var skitmysigt där vi tog en varsin smoothie bjöd henne på en eftersom hon hade köpt ett par superfina örhängen till mig i julklapp (tusen tack igen simona!!).Dom var var jättegoda verkligen så rekomenderar verkligen de stället!Köpte julklapp till syster också,känns som att jag är klar med julklappshandeln nu!

Tänd ett ljus


Tänd ett ljus och låt det brinna..låt aldrig hoppet försvinna..♥
Vaknade av att telefonen ringde, det var någon sån där försäljare som ringer typ hela tiden!Störande!Håller på att fixa mig nu eftersom om cirka en timme ska jag ner på stan med Simona och handla de sista julklapparna nu så jag slipper julstressa imorgon, kommer säkert bli så ändå..nu ska jag traska vidare!

21 december


mmmmm peppisar ♥
Det blev en mysig lunch med min kusin,faster och syster.Sen drog jag hem och tog det lugnt i några timmar innan jag drog iväg till friskis och svettis med Helin.Man känner sig så glad efter att man har gymmat!Nu blir det kvällsmys!

Välkommen älskade jullov



Livet känns ju lite för underbart just nu.Julshowen i skolan var grymt bra!Sen fick vi våra betyg och det är tre/fyra ämnen som jag inte är nöjd men sen kan man ju förbättra en del andra betyg!Nu ska jag njuta av att ha jullov men sen ska jag äta lunch med min kusin Jennie som kommer hem från Göteborg ! :)

Juldansen 2011


Juldansen - cheeeeck!
Dagen har vairt lugn och skön vi städade för det mesta och fikade.Sen var det dags för juldansen , första gången för mig eftersom jag var sjuk förra året.Det va kul men såå jädrans varmt.Sen drog jag direkt till dagiset där jag ska praoa för att få ett papper påskrivet.Barnen var såå sjuuukt söta, jag har den mista avdelningen som heter "Myran" Där är dom bara 1-3 år gamla.Dom ba : Hejdoo !! när jag skulle gå..längtar tills jag ska praoa där.Imorgon är det avslutning..undrar vad jag ska ha på mig..eller tror jag har bestämt det redan..Aja ha en fin kväll!

Sista förhöret 2011


Då var sista "riktiga" skoldagen avklarad.Hemkunskapen var inställd så vi hade ungefär 3 timmars håltimme,då gick jag hem och vilade.Sen på No:n så hade vi läxförhör (sista förhöret 2011).Var riktigt hungrig när jag kom hem så då gjorde jag scrambled eggs , så sjukt gott!Sen åt jag fil & macka till de, det satt fint!En pluggfri kväll , äntligen kan man tänka på annat!

Gymmat


Satan så skönt det var att gymma!Nu har man slagit in 21 julklappar (räknade) till ett barnhem i Estland.För det är nämligen så att på Kvarnen så samlar dom in julklappar som går till ett barnhem i Estland , det är så kul att slå in julklappar speciellt när man vet att dom kommer till fattiga barn!Nu blir det fram med biologiboken för imorgon är det sista förhöret 2011..yeaaah!

Bowling & thaibuffé




[3 pics from yesterday]
Jösses så kul det var att träffa alla igen!Vi måste bestämma en till träff snart.Jag suuuger på bowling men det var askul ändå!Sen proppade vi i oss thai+mongolian+sushibuffé , göttans! Idag ska vi kolla på julgran , men vi brukar inte klä granen försnt typ 1-2 dagar innan julafton.Ikväll ska jag gymma med min kära vän Helin.Har inte gymmat på typ 2 veckor nu(förkylning)så nu vill jag verkligen träna!

Lördag - 1 vecka kvar



Kvällen igår var jättetrevlig och idag väntar ännu en trevlig kväll med mitt gamla basketgäng ! Bowling och resturang!Nu blir det frulle.......

Happiest baby


Men oj så bedårande unge! Haha , tänk så kul det kan va när någon river sönder ett papper!

16 december


Kom precis hem från skolan och soförhöret idag gick bra!Ikväll ska jag iväg på födelsedagsparty vilket blir superskojigt!Imorgon blir det bowling+resturang med mitt gamla älskade basketlag!Ska bli så kul att träffa alla igen!♥

Julen närmar sig



Nu börjar höstterminen dra mot sitt slut.Vilket är väldigt skönt,slippa tänka på allt plugg och sånt.Det är bara två riktiga skoldagar kvar (imorgon&måndag) för på tisdagen blir det lite annorlunda schema och sen är det juldans och på onsdag är det julshow & avslutning,jippi!Nu är det bara snön som fattas..vill ha lite snö till julen i allafall!

Puss.se

På deras hemsida finns en en del superfina smycken som jag funderar på att klicka hem!Så kika in deras sida vettja! :) http://puss.se


bilden från deras hemsida.


Betyg!


Kom hem nyss.Ogillar verkligen onsdagar eftersom vi slutar halv fyra!!! Idag fick jag också på nästan alla mina betyg. En del ämnen är jag ganska nöjd med men andra ämen är jag mindre nöjd med.Men det är ju första gången jag får betyg. Fick reda på att vi har SOläxförhör på fredag. Så ska väl öppna boken och börja plugga....

B!


Igår mailade jag min hemkunskapslärare eftersom hon ska vara mammaledig nu och vi gjorde prov förra veckan så ville jag få reda på reslutatet och jag fick ett B!Blev verkligen jätteglad!Kommer sakna henne nu när hon är mammaledig.Ska dra med syrran på lite julshopping nu,såå hejsvejs!

Framkallning

Fick frågor om var man kan beställa hundra bilder gratis som jag skrev i detta inlägg,och det kan man göra
<---- där lite längre ner på sidan. Ser ni där det står PhotoBox ?Tryck där och registrera er så får man 100 bilder gratis.Och jag lovar att det är värt det till 100%.

Sjukt?


Kolla?!Dom alla har exakt samma kroppar och står exakt likadant!Sjukt att dom redigerar kropparna...tycker det är hemskt att man gör så.
Hittade bilderna på hm.com

3;a advent


Ett gäng duktiga killar.One Direction.

Födelsedag


Dagen har gått väldigt fort.Imorse åkte jag och pappa till gränbycentrum för att handla grejer till systers födelsedagskalas för släkten.Medans så bakade hon och mamma massa godsaker.Sen kom släkten och hon fick massa presenter och fikade.Nu har vi precis ätit födelsedagsmiddag sen tänkte jag slå in lite julklappar!2 veckor kvar nu..

Nobeldagen..

..och min systers födelsedag.Grattis!♥


Fyfan vilken kärring..


Torsdag


Jösses vad man har skrattat idag.Mitt garv låter som en jävla gris ibland..haha Ida...Jennifer..!Skönt med fredag imorgon,nu blir det mtv och engelskaplugg.Imorgon sätts några av mina betyg.Är skiiitnervös!

Framkallning

Har ni någonsin framkallat bilder? Vi gjorde alltid det när jag och min syster var små.Då hade man ju sånna där gamla kameror så det fanns inget annat sett man kunde göra för att få se bilderna man tagit.Vi har ett helt skåp med massa gamla foton och det är så kul att ta fram dom ibland och kolla. Nu förtiden så har man ju riktigt bra kameror med displayer och man kan lägga in dom på datorn så då blir det inte att man framkallar dom.För några veckor sen hittade jag ett erbjudande om att framkalla bilder för endast 29 kr fick man 100 st bilder hem.Jag pratade med pappa och vi beställde hem 100 bilder som kom hem med posten för någon vecka sen. Man blir verkligen påmind om hur kul det är att framkalla foton,speciellt när det var så längesedan man gjorde det senast.Sök runt på internät på sidor där man kan framkalla bilder hem billigt.Jag lovar det är verkligen värt att göra det.Fotona var i jättebra kvalitét och man märker vilken skillnad det är på gamla kameror och nya systemkameror.Sen är det ju en perfekt julklapp att göra en egen fotobok med bilder som man har framkallat!

Några bilder som jag framkallade.

Slask


Nu börjar det slaska..typiskt när man var så glad att snön hade kommit.Hade sjukt ont i huvudet idag så jag fick gå hem till den sista lektionen,så nu har jag vilat.Tänkte ta fram engelskaboken ett tag och öva på engelska verb.♥

Dansprov


Hade inställd spanska så vaknade tidigt i onödan.TYPISKT.Sen på idrotten hade vi dansprov...gick så sjukt dåligt.Jag hoppade runt där som en liten kanin haha.Men skönt att höra att alla som var där blev godkända i dans.Nu blir det ett varmt bad och sen pluggning till spanskaprovet imorgon.

Julklappstips nr 2

Den bästa julklappen man någonsin kan få/ge är när man hjälper andra.Som tillexempel har UNICEF ett samarbete med apoteket att hjälpa folk som är drabbade av malaria.Det gåvokortet kostar endast 49 kr och hjälper ungefär 79 stycken personer tror jag det var.Jag har redan köpt ett sånt i julklapp men kan inte säga här i bloggen vem jag ska ge det till.Det finns att köpa på "apoteket hjärtat" finns bl.a på gränbycentrum i uppsala.HÄR
kan man köpa andra gåvor/julklappar som går till välgörenhet.På julen får man ju så himla mycket saker och då kan man ju skänka till dom som verkligen behöver hjälp!

tagen från apotekets hemsida.

Det snöar!


Fast inte såhär mycket..tyvärr.Det är en bild från förra vintern.

Måndag.


En av de bästa jullåtarna som finns!
Yey!Provet gick bra,trodde att det skulle gå åt skogen!Hon hann kolla igenom första delen och sa att jag blev iallafall godkänd , så det var skönt!Får reda på betyget på provet nästa måndag tror jag!Sista lektionen var inställd,vilket var superskööööönt!Nu ska jag kolla lite på modelljakten (finalen).

Ny header.


Ville ha lite förändring så gjorde en ny header!

2:a advent


Trodde inte det var sant när bilen inte startade igår när pappa skulle skjutsa mig till Hana.Det är så jävla typiskt!Men Hana?Vi får ses snart så att du kan få din present!Nu är det 2:a advent ooch har hemkunskapsprov imorgon så måste plugga till det.Men inte hela dagen,så nu blir det frulle!

Lördag


Vilken stressig dag det har varit!Först kollade vi på min systers dansuppvisning i musikenshus , dom var sååå duktiga!Sen åkte vi till max och åt hamburgare i bilen stressigt var det , eftersom vi hade en halvtimme på oss att åka till gottsundateatern där min kusse hade en teater,grymt duktig du var kusin!Nu ska man iväg på tjejmiddag hos Hana,ska bli supermysigt!

Julklappstips nr 1

Vet att jag tipsade om denna förut men gör det igen!Dagens julklappstips är en såkallad "clip on lugg".Ser ut som en riktig lugg och det är ju skönt att slippa klippa lugg!Finns att köpa (länk)

A good day


Det var en skitcool färg på himmelen igår morse..
Fredag..bästa dagen♥Idag hade vi engelskauppsats och hoppas verkligen att det gick bra eftersom snart ska betygen sättas!Snart blir det lite julklappshandling med finaste vännen!Morgondagen kommer bli grymt bra,först ska vi kolla på näsr syster har dansuppvisning sen på eftermiddagen ska min kusin ha en teater med sin teatergrupp på gottsunda teatern,sen på kvällen är jag bjuden på tjejmiddag hos min vän Hana,grymt bra dag imorgon!Nu ska jag ta cykeln och cykla iväg till gc!Juste får inte missa semifinalen på idol ikväll!

Saffransvåfflor.


Jäklar vad gott det var! Man häller bara i lite saffran i våffelsmeten och det passar perfekt nu till julen , hade fruktsallad till och det passade bra,säkert ännu godare med grädde och sylt! Men teeesta att göra det hemma :)

1:a december 2011


Gick upp tidigare för att kolla på julkalendern..hehe man kan aldrig bli för gammal för att kolla på julkalendern!På idrotten körde vi badminton och jag och Ida ägde ju! Haha.Vi var ju på teater idag och den var väl okej,höll på att somna när dom sjöng för länge , men annars var den ok!Träffade även azin & negin!Sen tog vi bussen och jag gick med Shajan en stund.Imorgon är det engelskauppsats..är väldigt nervös eftersom snart ska betygen sättas!


TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig