LdB vitalizing shower with silk


Ljuvlig duschkräm som doftar så gott att man vill äta upp den, okej nej nu överdrev jag, inte äta den men att lukta på den,haha.Den gör huden silkeslen så det är ett stort PLUS - meeee like♥


Underbar vinterdag






Födelsedagspresenter

Brukar aldrig ta kort på det jag får/köper , men jag fick en fråga av en söt tjej om jag kunde visa vad jag fick i present så jag tänkte att för en gångs skull kan jag det!

1. Bodybutter
2. One tree hill box 8
3. Systrar i jeans 1;a sommaren
4. Systrar i jeans 2;a sommaren
5. Elektrisk pennvässare
6. Slinging på salong värde 1000 - 2000 kr
7. Frans och brynfärgning och noppning  på salong värde 245 kr
8. Fredsduva - halsband
9. Earcuff
10. Fjäderörhängen
11. Twilight bok - om jag kunde drömma
12. Vantar
13. Elektriskt sudd
14. 400 kr på typ alla affärer i uppsala

Tjejkväll

Oj vilken trevlig kväll det var igår med tjejerna! Vi kollade på "Taken" en av världens bästa filmer , rekomenderas starkt verkligen. Vi körde sant eller falskt och kollade på roliga videoklipp m.m Tusen tack för en supertrevlig tjejkväll och tack för alla fina presenter.♥♥♥










kemikalier i hudvård..

I många hudvårdsprodukter finns det kemikalier/tvål m.m det tycker jag är väldigt dåligt! Jag sökte runt på internet och hittade http://www.ekologiskhudvård.se/ den sidan har hudvård utan sånt!
I deras produkter finns ..
  • Inga kemikalier - Många kemikalier tas upp genom huden och kan påverka hälsan.
  • Ingen tvål - Tvål belastar huden och tar bort hudens naturliga skydd.
  • Inget vatten - Vatten tar bort salter ifrån huden och gör att den torkar ut.
  • Få ingredienser - Två oljor för att rengöra och en för att återfukta, det är allt som behövs.
  • Naturliga obearbetade ingredienser - Växtoljorna vi använder är kallpressade. Då får man högst kvalitet, minst miljöpåverkan och mest näringsämnen kvar.

Tycker att detta låter så himla mycket bättre än att man stoppar i kemikalier i produkter som inte alls är något bra för hälsan!


Födelsedagen

Blev verkligen en lyckad födelsedag.Tack så hemskt mycket för alla fina presenter är verkligen supernöjd.På kvällen kom hela släkten och åt middag och fikade, mamma hade gjort världens godaste pajer och sen fick jag välja efterrätt..eftersom jag älskar allt som är nyttigt så valde jag fruktspett med glass + tillbehör istället för tårta som man blir övermätt på. Så det blev en fräsch och god efterrätt.Idag kommer några underbara vänner hit och firar mig , blir film och godsaker , myyys. Tack för alla gratulationer allihopa (på facebook,mobilen,bloggen och i verkligheten såklart! ) ♥


Idag är det ingen vanlig dag..


..för det är min födelsedag idag! Nu kan jag äntligen få se skräckisar lagligt och cykla utan hjälm lagligt, för nu är jag FEMTOOOON ÅÅR!

sista dagen som 14


Sista dagen som 14åring.Hur känns det ? Jorå,rätt gött faktiskt!Ska fixa lite här hemma för släkten kommer imorgonkväll och firar mig.Idag på dagiset när vi var ute och lekte i snön så somnade en liten tjej i mitt knä , haha sååå söt!Trivs verkligen superbra att praoa på dagis.


25 januari


Körde crosstrainern i 40 minuter idag, känner hur mina ben värker men jag älskar den där efterkänslan efter gymmet. Ska planera med inköpslistor nu inför födelsedagen både fredag & lördag. På fredag kommer släkten och firar mig och på lördag kommer några vänner på lite filmmys! Nu blir det stretching , annars kommer jag vara stel som en pinne imorgon!

Moroccanoil

På Beautynet.se hittar du de allra bästa produkterna för ditt hår. Vi erbjuder dig exklusiva varumärken till riktigt bra priser, välj och vraka bland våra oslagbara kampanjer.

Välkommen!

Bilden+texten är tagen från beautynet.se

Någon som har testat denna olja? Väldigt många har tipsat om denna och den får höga betyg i recensioner, så är väldigt sugen på att köpa den. Kan köpas HÄR

pottfrissa


Drömde en dröm i natt..att jag klippte pottfrisyr.Haha fy va fult det blev på mig,blev asglad när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm!Efter dagiset idag så drog jag till gymmet med Helin, väldigt skönt. Nu blir det lite chill framför tv:n, seeeyaaa
Hereee kan ni gilla min bloggfacebooksida♥

Dagis


Heeey theeere! Mitt huvud håller på att sprängas snart! Men dagen var jättemysig med dagisbarnen och dom är verkligen urgulliga 1,5 - 3 år är dom.Ser fram emot dessa 2 veckor. På fredag är det någons födelsedag , undrar vilken?!!!Hihi 15 ååååår


Simon och ekarna


En film att rekomendera!
Var på bio idag med kusinen och filmen var faktiskt bra! Sen fikade vi på café så nu är jag väldigt mätt.Imorgon blir det första dagen på PRAO , det ska bli jätterolig och jag har den minsta avdelningen "myran" dom är såååå söta! Ser fram emot dessa två veckor ,haha så säger jag nu..om två veckor säger jag säkert ALDRIG mer dagis..haha nejdå ska bli jättekul!Skönt att inte ha något plugg i två veckor , men tog ändå hem matte,historia och fysik böcker så att jag kan plugga lite till prov och sånt!

ansiktspeeling


Åhléns-spa ansiktspeeling
Grymt bra peeling , den löddrar härligt och doftar fräscht den innehåller avocadooljor.Har aldrig testat Åhléns egna märke förut men denna peeling var verkligen jättebra , den har inte så stora peelingkorn utan ganska små och det gillar jag speciellt när det gäller ansiktet jag använder den varannan dag. Tumme upp!↑




Vila i frid Fadime - 10 år sedan..

googlebild

Idag är det 10 år sedan Fadime blev skjuten av sin pappa.

Taget från wikipedia:

 21 januari 2002 i Uppsala mördades hon av sin pappa.

Både Fadimes  pappa och bror var sedan tidigare dömda för att ha misshandlat och hotat Fadime.
Hon hade under hösten 2001 hållit ett tal i Riksdagen under ett seminarium om våld mot kvinnor, där hon berättade om hur hennes familj hade förändrats sedan de flyttat till Sverige, hur hennes manliga släktingar hade börjat vakta henne för att de inte tyckte om hennes "västerländska" sätt att leva. Fadime  hade även vid flera tillfällen framträtt i media, bland annat i flera TV-program, där hon berättat om sin utsatta situation.
Trots faderns och broderns dödshot satte sig Fadime 21 januari 2002 på tåget från Östersund mot Uppsala. Hon hade en stor resväska med sig då hon skulle resa till Kenya i ett halvår och därmed avsluta sin praktik på socionomutbildningen. Innan hon åkte ville hon säga farväl till sina småsystrar och mor. Fadime kom till sin syster lägenhet vid fyratiden på eftermiddagen. De såg på TV under eftermiddagen och vid 19.15 kom Fadimes mor till lägenheten. De kramade om varandra, låste dörren och väntade sedan på att yngsta systern skulle komma hem från Friskis & Svettis.
 Efter ett tag ringde det på dörren och de trodde att det var yngsta systern som kom. När Songül tittade genom dörrkikaren såg hon Rahmi Sahindal. De vågade inte öppna dörren trots att han ringde på flera gånger och efter en halvtimme blev det tyst i trapphuset. När Fadime senare skulle lämna lägenheten för att åka till sin kamrat för att sova över öppnade hon dörren och mötte då sin far. Han riktade en pistol mot henne, tog tag i hennes hår och avlossade två skott. Det ena skottet träffade Fadime i pannan och det andra i käken.


Hon vägrade att gifta sig med sin kusin.Jag tycker detta är helt sjukt att man ska mörda sin dotter pga att hon var kär i en svensk kille. Alla ska få bli kära i vem man vill för kärleken kan man inte själv styra spelar ingen roll om det är en svensk/utlänsk , alla har rätt till att gilla vem man vill och det ska ingen annan bestämma. Jag hoppas att Fadime har det bra i himmelen. För er som undrar så fick fadimes pappa livstid, hoppas han sitter där förevigt för det förtjänar han den sjuke jäveln.


Vila i frid! ♥


Jordsgubbs och kokos smoothie

Så sjukt gott och enkelt att göra en jordgubbs&kokos smoothie!

Du behöver:
2 dl frysta jordgubbar
1/2 banan
1/2 dl kokos
3 dl yoghurt

Mixa ihop ingridienserna sen är det klart!


Känns som två veckors lov!


Grym tjej.

¡Hola!
I onsdags så hade vi oförberett spanskaprov och fyfan vad fort spanjorer pratar , vi hade en lyssnarövning och det lät som dom sa jsfkfdsjkfhsjdhfj , haha men hörde några ord som tur var och hoppas att jag åtminstionde får ett E.Idag hade vi SOförhör,fuuuuck va dåligt de gick!Men et är bara att ta nya tag.Nu har vi prao i två veckor vilket känns som 2 veckors lov, sååå sköööönt! Nu tänkte jag göra en smoothie och njuta av att det är fredag!

Grattis Clara & Ida!

GRATTIS!♥


Mitt hår

Får dagligen frågor om hur jag sköter mitt hår så här kommer ett inlägg om hur jag sköter mitt hår.
Hur håret slits:
1.Tvätta håret varannan dag eller var 3:e dag..inte varje dag för att det sliter en hel del på håret.
2.Borsta inte håret varje minut , det räcker med att borsta 1-2 ggr/dag och borsta inte håret med en borste när håret är blött använd isåntfall en bred kam.
3.Platta inte håret ofta,och om du gör det använd ett bra VÄRMESKYDD.

Vad jag använder för produkter:
Shampoo : Loreal paris elvital total repair.
Funkar superbra på mitt hår!

Balsam: sunsilk damage reconstruction och den är anpassad för torrt och skadat hår.

"hairbutter" som jag blandar med den vanlinga hårinpackningen cirka 2 ggr/vecka använder jag denna.Superbra!

Swartzkopf gliss total repair inpackningen som jag använder cirka 2ggr/vecka och man har den 1 minut i håret.

Sist men inte minst har vi min underbara biosilk silk therapy ,den gör det lätt att borsta ut håret och håret blir så himlans lent! Kan köpas heeere.

Det var väl typ alla produkter jag avänder för håret.Tänk på att klippa hårtopparna i mellanåt så att håret inte blir slitet.Så nu har ni fått lite tips om hur man sköter sitt hår!




bröllopsdanser

Om jag gifter mig så ska jag iallafall inte ha en vanlig tråkig bröllposdans..kolla på dessa klipp och bli inspirerad..




Väääldigt otippat på ett kungabröllop , men så kul att de bjuder på sig själva!




Alla danser är grymma..och kolla sista...killen överraskar med en Justin Bieber dans!

One direction

Ni vet snyggingarna i One Direction? Dom har ju kommit ut med enn ny låt och den är superbra.Och ni vet den första låten dom hade " What makes you beautiful" jag var den 301 som såg deras video!Jävligt ballt medtanke på hur många visningar dom har nu...över 41 MILJONER visningar på den videon!

Gjorde en printscreen då ;)

Friluftsdag

Herregud vad slut jag är efter en hel friluftsdag.Vi åkte först skridskor,hade frågesport och livräddade m.m.Hade jättemycket kläder på mig men mina stackars fötter frös till is för att det läckte in vatten,KUL!Mitt huvud värker och jag orkar knappt stå upp.Skulle egentligen till gymmet med Helin idag men jag känner mig riktigt dålig tyvärr.
Duktig jag är på att grilla korv!


Flash?I have no idea what you are talking about..hehe

Sovmorgon


Yooo wassup? Galet hur skönt det är med sovmorgon.Låg kvar i sängen en stund och sen gick jag upp gjorde ordning lite god frukost och satt mig vid tv:n och kollade på vakna med the voice i min mysiga fleecemorgonrock.Inte ofta man kan göra det en vanlig vardagsmorgon,men eftersom spanskan var inställd började vi senare.Imorgon är det friluftsdag .. hoppas inte det blir regnigt och kallt!

Header


Nytt år , ny header.

week


1 vecka kvar till prao
2 veckor kvar till min födelsedag

Åh så skönt med prao i 2 veckor! Bara 1 vecka kvar i skolan sen när vi kommer tillbaka från praon så är det 2 veckor kvar till sportlov!♥

+ & -


+ Det är inte långt kvar tills jag fyller 15 år
+ Gymmade väldigt länge idag och träffade Isabel
+ Hemmagjord pizza♥


- Skitvädret
- Mina naglar är hemska
- Alla tankar om matteprovet på torsdag


Underbar video. Titta och njut!


Vilka otroligt underbara människor det finns..

Pojken i randig pyjamas

Bild från google.

Måste tipsa om en grym film.Den är verkligen sååå värd att se! Det handlar om andra världskriget och den är väldigt sorlig. Men den får en att tänka om helt och ni måste verkligen se den! Tårnarna sprutar ut men den är såå bra!

4,5/5 ♥

Pimp my lås (haha)



Nu kommer alla på friskis kunna se mitt "snygga" lås. Pimpade låset för att alla lås ser likadana och man glömmer ofta bort var man hade sitt skåp. Lätt att måla på lite nagellack både det rosa & blåa färgen är nagellack sen hade jag diamantklistermärken som jag gjorde ett "J" av.

Big Bold mascara


Fick Big Bold mascara från Isdadora i julklapp och jag älskar den!Man får fylliga fransar + volym.Enda negativa är att borsten kan vara lite klumpig ibland och att det fastnar mycket mascara på borsten,men bortsett från det är det en supermascara!

före&efter.

Fråga & svar

Fråga:
Hur kan man tjäna pengar på bloggen?

Svar:
 På båda dessa sidor kan man det!


barndomen

En Händelse från barndomen.
Vi hade besök hemma hos oss , vi fikade med chokladkakor och man blev ganska kladdig av dom kakorna.Efter fikat lekte jag på mitt rum när min lillasyster kommer in bara tröja och blöja , hon var kanske 1,5 år?Hon kom med kladdiga händer och jag gick fram till henne och sa : - Men har du ätit kakor din busunge ! och slickade av "chokladen" som jag då trodde att det var tills jag fick känna en jävligt stinkade doft&smak och doften var BAJS.Jag hade alltså bajs på tungan fyfan..jag sprang ut i hallen helt grön i facet och kräktes i pappas träningsväska som låg i hallen.Gissa om det blev kaos här hemma?Haha inget jag gärna gör om..FYFAN!

Nagellack OPI

OPI - färgen Sparkle-icious

Detta nagellack är underbart , det sitter kvar på naglarna i flera dagar och det finns massa snyggar färger.
Det enda minuset är priset som ligger på ca 150 kr förutom det..ett toppen nagellack!Finns att köpa här i massa snygga färger (länk).

Det gick ju bra..


Gårdagens kvällsmat♥
Idag hade jag satt på väckarklockan på 9.30 så att jag börjar få in de vanliga rutinerna tills skolan börjar,men det gick åt skogen.Jag stängde av alaramet och somnade om och vaknade 10.30 istället.Haha så pigg är jag på morgonen!Nu har jag ätit frukost och klockan 13.30 så möter jag upp Alva & Moa på friskis.♥

Tips!

bild från google.
OBH Nordica Artist Wave Maker


=


Det är den bästa trippeltången någonsin!Vågorna håller i flera dagar tillskillnad från locktångar ,då går ju lockarna ur nästan på direkten, den är sååå värd pengarna.Kan köpas här (länk)
Heltklart 5/5!

Sanningar om mig själv


1.Jag älskar att dansa,även om jag suger på det.
2.Jag har inte ätit godis,friterad mat,cocacola,snacks(som chips,ostbågar m.m) på mer än ett helt år!
3.När jag väl kommer in i en serie som te.x OTH så blir jag beroende och vill se nya avsnitt hela tiden.
4.Jag sjunger falskt , tycker synd om alla runt omkring mig som får höra mig sjunga hela tiden haha!
5.Jag har väldigt många ärr på kroppen från skrubbsår,vattkoppor och rivmärken av syster , haha vi bråkar ju aldrig *host*.

PeAcE


Jösses så trött jag är just nu.Men det var superkul igår,sista filmen vi kollade på var pojken i randig pyjamas och jag har sett den 1 gång förut och den är så bra men samtidigt så sorglig!Nu blir det snart frukost och senare idag blir det gymmet med Helin,♥

Mobilblogg

Sitter vid TV4 med grabbarna nu.vi är väldigt mätta efter maten vi beställde men gott var det!nu ska vi fortsätta kolla på film.


FF


Lördag idag då.Jullovet går väldigt fort och på onsdag är det tillbaka till verkligheten.Ska passa på att njuta lite extra nu dom sista dagarna.Ikväll ska mamma & pappa på 50 års fest och då kommer Jonte och Gustav hit.Så vi beställer väl pizza ( fast jag tar falafelrulle ,gooodare) och vi tänkte hyra film så det blir en väldigt lyckad kväll. Skönt med FF (föräldrafritt) haha!

3:e gången gillt


Tjohejsan!Har varit på gymmet idag IGEN 3:e gången den här veckan , känner mig riktigt duktig , med tanke på att jag är så trög att komma iväg dit.Var där med Helin idag och vi var där i cirka 1 timme.Nu har jag precis ätit tacos och är mätt & belåten och ska fixa lite grejer nu.

13dagshelgen


Inatt så vann Sverige.Jag satt inte uppe då , men pappa gjorde.
Godmorgon!
Sara och jag gymmade igår,vilket var jätteroligt med tanke på att jag inte har träffat henne på jättelänge!Sen drog jag hem och då var min kusin här hemma.Senare på kvällen skulle jag kolla på OTH ,varje skiva har 4 avsnitt typ och jag var på den sista skivan så tänkte se ETT avsnitt bara för att spara lite till andra kvällar,men sista skivan hade tydligen bara 2 avsnitt , faaan nu har jag inget att se på kvällarna!Aja..nu ska jag göra en smoothie!

Normaderm rengöringscreme ifrån Vichy


Har använt denna i kanske 2 månader nu.Vichy är ett underbart märke verkligen!Denna rengöring rengör på djupet.Den löddrar och doftar fräscht.Huden känns fin och len efter att man använt den.Det enda minuset är det höga priset.Jag avslutar alltid med min dagkräm.

Pris? 165 kr.
Var? På apoteket.

4/5

Veggi?


Morning.Vaknade vid elva,måste börja lägga mig tidigare så att jag inte är trött till skolan börjar nu sover jag lixom halva dagarna, haha!Idag blir det gymmet med min vän Sara , treeevlans!Ska göra en vegetarisk lunch idag köttfärssås fast med qournfärs , älskar verkligen vegetariskamaträtter,who knows..kanske ska bli vegetarian?
Nu ska jag fixa mig ! ♥

Minispa


Nu är vår kusin här och ska sova över,trevligt!Imorgon blir det antagligen att träffa Sara , helt galet vad jag saknar den bruden!Nu blir det ett avsnitt av kära OTH,sista skivan på säsong 7..två säsonger kvar innan hela onetreehill är över...sorligt fan.Efter att jag kollat på ett avsnitt blir det minispa här hemma!

Filmmys med tjejerna


Det har regnat typ hela natten,kunde knappt sova pga att det lät så mycket när det regnade.Piskade mot fönstret hela tiden , vilket var sjukt irriterande så tog kuddar för öronen och kunde tillslut somna.Med tanke på vädret så passar dagen inget bättre än till filmmys.Ska hem till Iman och Simona kommer också dit,ha en bra dag!


Café Linné



Vi var på stan och gick runt lite sen åt vi på café Linné , oj så mycket gott dom hade!Jag tog blåbärspaj , en av mina favoriter!Snart är middagen färdig och efter det åker jag och pappa till gamlishallen och kollar på när Gustav spelar innebandymatch.Sen när jag kommer hem hade jag tänkt att kolla några avsnitt på one tree hill.

3 januari 2012


Vaknade vid tio gick upp och åt gröt & macka för att ladda till gymmet.Sen drog jag och mötte Helin på friskis och svettis. Vi tog det ganska lugnt och det var väldigt lite folk där vilket var superskönt verkligen!Nu känner jag mig nöjd efter att jag har gymmat och vi ska ner på stan en sväng nu och fika på café ♥

Frågor och svar


1.Vart köpte du tröjan? Den var assnygg! puss (den guldiga)
Svar: På Gina Tricot , thank you soo much! Puss♥


2.Hej, hur fick du första bilden svartvitt, men tröjan guld? :) fint!
Svar: Jag gjorde det i photoshop.Man lägger på ett svartvitt lager på bilden sen så suddar man ut där man vill ha färg! Tusen tack , kram!


3.Vad är det man har för inställnigar på kameran för att fånga fyrverkeri på bild? min var alldeless suddiga inte bra! Men dina såg väldigt bra ut :) så tacksam för svar påå frågan :D
Svar:Jag hade ganska hög ISO kanske 800 sen så hade jag på inställningen AV, slutartiden var cirka 1,4 och hade al focus på.Kram♥

2 januari 2012


Underbart väder...NOT!Man tror inte att det är januari med tanke på hur vädret är!Förra året låg det fullt med snö den här tiden på året.Har precis lämnat min syster hos en kompis och ska snart dra ner på stan för att möta upp Sofie en sväng.Blir mysigt.Underbart att man har 1,5 veckas lov kvar!

Grymma,härligt med folk som sprider glädje!


Nyårsafton


Köpte guldtröjan på rea för jag tyckte den passade perfekt till nyår,så är glad att jag köpte den!





Nyårsafton var verkligen helt perfekt.Nu håller vi tummarna att 2012 blir minst lika bra som 2011!Till förrätt åt vi något gudomligt gott som ni ser på bilden näst högst upp,godaste förätten på länge!Sen åt vi oxfilé med potatisgratäng till varmrätt och saffranspanacotta till efterrätt ,allt var såå gott!Idag blir det en chilldag,det blev ju rätt så sent igår..så är rätt så seg idag!

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig