Sanningar


·Min familj har ett fadderbarn i Etopien som vi skickar pengar till varje månad.

·När jag var cirka 4 år så skrapade jag fram 10 000 kronor på trisslott

·Jag avskyr när folk i skolan inte visar respekt mot lärare/elever genom att kasta skräp på golvet och stökar ner i matsalen genom att lämna kvar alla tallrikar och matrester på bordet eller något..sjukt respektlöst mot dom som städar efter dom!

·Jag gillar inte killar som bara tycker om tjejers utsida..det är klart att man tänker på utsidan men inte bara..utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan sin glans.


p å s k l o v


Dagen har varit hur bra och lugn som helst.Sara och jag gymmade efter skolan sen så träffade jag Banu en sväng också!Vilket växlande väder det har varit idag..nu sol..för 5 min..regn..osv..Nu är det allafall påsklov och ska försöka njuta till 110%..

camouflage


Så sjukt snyggt med camouflage.Har hittat en ny favoritsida som har massor med snygga iphoneskal och iphonetillbehör.Tycker verkligen att alla ska kika in där!

1 day left


Heeey theere.Veckorna rullar på och nu är det bara en dag kvar tills påsklov.Tycker faktiskt att påsken är riktigt mysig!Ikväll är det biggest loser finalen och har sett på reklamen...vilken skillnad..man känner inte igen människorna helt sinnessjukt!Nu ska jag röja undan lite skolarbete,puss!

Pimp your iphone


Sportarmband/Skalet/Pennan
Åh, är så glad!Sportarmbandet funkade perfekt på gymmet och skalet var så sjukt fint och sen så är pennan jättebra,speciellt när det är kallt och man har vantar på sig och inte vill ta av sig dom!Sen så var ju grejerna
i perfekta färger! ;) Mer (läs:massa) skal kommer till min iphone i veckan!


Here comes the sun


Ni kommer kanske få se i lite olika inlägg nya saker till min iphone..lite tillbehör,skal osv..åh vad jag älskar att kunna köpa snygga saker till den!Imorgon är det utvecklingssamtal..wish me good luck.Nu blir det fram med svenska och engelskaböckerna.Juste ikväll är det semifinal i Top Model,tror jag?Ha en fin dag!♥

pink fruit


Mellis: Apelsin + naturellfil med vaniljpuvler och honung toppat med nötter. Länk till där man kan köpa vaniljpulvret & nötterna.Det blir så gott med vaniljpulver!

Heels


Ordpris: ca 1250 kr Rea: ca 270 kr - bästa skoköpet någonsin! Länk till var man kan köpa ungefär likadana eftersom jag köpte dessa för ett tag sedan är dom nog slut.

GifBoom

Tips på en ny jättecool app som heter GifBoom som är nästan som Instagram fast med rörliga bilder , lägg till ajosefineo där!


Afternoon tea


Idag ska man på afternoon tea på gamla stationen, ååhh va gott med färska scones,snittar...m.m Hoppas solen kikar fram idag också,får då tar jag nog en joggingtur på eftermiddagen.Ha en fin lördag!♥

Call me maybe



Wieee!Har äntligen fått tillbaka mobilen..helt otroligt att jag har klarat mig cirka 3 veckor utan den!Solen skiner och våren är här.På söndag drar man ju fram klockan till sommartid.Ikväll ska vi grilla för första gången i vår , mys på hög nivå!


Vårfräscht

Nu har dom fri frakt tills den sista mars också...så måste passa på!
Finns HÄR

Finns HÄR

Finns HÄR
Dom kommer säkert ta slut sååhäär fort,meeen sååå jävla snygga!I WANT THEM!

ASSNYGGT med prickar på strumpbyxor!
Finns HÄR


Underbara byxor med dragkedja där bak!
Finns HÄR

Finns HÄR

Finns HÄR

Unikt iphoneskal


Visst är det snyggt? :)





bloglovin

Grapefrukt


Efter en härlig joggingtur så passade det bra med detta ↑ grapefrukten var såå saftig och söt ,mumma.Helt underbart väder +15 grader och strålande sol,kan inte bli bättre! 

Gomez,Bieber & Tisdale


Tycker alla ska lyssna på låten, heeelt underbar.Sen så gör ju videon låten inte sämre,jag lyssnar på den här 24/7!  ...Sooo calll mee maaaybee ♥

4s


Om någon undrar varför jag inte svarar i telefon så är det för att min bebis är på lagning..hahah..jag vet jag äär såå klantig..men när jag skulle starta mobilen för första gången så gjorde jag någon skitkonstig inställning så att det ej gick att ringa/smsa...så den kommer förhoppningsvis tillbaka i veckan!♥

Mineralsmink


Jag har aldrig använt mineralsmink förut,utan bara använt vanlig flytande foundation.Men oj så mycket bättre huden kändes efter att ha använt mineralsmink och det ser så himla mycket naturligare ut när man använder det. De mineralsmink jag har verkligen prisvärt. Som concealer har jag färgen "Light" och till grunden har jag färgen "Light Rose" och till rouge använder jag färgen "Sweet", tipsar alla nu att införskaffa sig mineralsmink,så mycket mer naturligare speciellt nu till våren/sommaren då man solar och så.Det mineralsminket jag har (Mine)kan köpas HÄR och är verkligen värt pengarna! 4,7/5♥

Surprise!!

Helt sjukt. Igår när jag var barnvakt och barnen låg och sov så ringde jag familjen (de var på middag hos min faster&hennes man) så helt plötsligt säger pappa det är någon som vill säga något till dig..(fasters man)
- Hej Josefine! Går det bra att vara barnvakt?
- Japp,det går superbra dom sover nu.
- Det är så att när din faster fyller 60 år (om 1,5 år) så bjuder jag med hela släkten till
lite varmare breddgrader...nämligen THAILAND.
-SKOJAR DU MED MIG?!?!

Det var tydligen inget skämt...min fasters man bjuder med oss till Thailand om 1,5 år då min faster fyller år...fatta vilken lycka när man sitter barnvakt och får ett samtal om att man ska till Thailand om 1,5 år...Tror fortfarande inte att det är sant!!Heelt sjukt att han bjuder hela släkten på resan! 


alla bilder från fritidsresor.se
Thailand - Bild 4
Thailand - Bild 5
Thailand - Bild 8
Thailand - Bild 25


Prime chicken


Idag ska jag först ta en sväng på gränby centrum sen ikväll ska jag vara barnvakt åt mammas jobbakompis barn,får lite pengar för de men det ska faktiskt bli superkul!Så det blir en fullspäckad kväll kan man säga. I övrigt vill jag säga att PRIME CHICKEN (se bild) på mc donalds är galet god och fräsch så ett tips om ni ska på donkään.

Dagens fråga:
Hur mycket kostar torrschampoot?
Svar : Har skrivit ett inlägg häär om var man kan få tag på det med bra priser

The best day of week


Har varit en ganska lugn vecka men har haft två prov som jag har varit riktigt nervös över och det har tagit mig på krafterna rejält.Så skönt att kunna pusta ut några dagar,börjar helgen med ett pass på gymmet,ha en bra fredag!♥

Favorit parfymer

Jag använder parfym lite då och då,mina favoritdoft är nog Britney Spears , alla hennes parymer luktar ljuvligt gott att man vill äta upp dom..haha okej..kanske inte äta..men jag har en blå Britney Spears Circus som jag fick i present av min faster och flaskan är sjukt snygg så den pryder min hylla fint och min andra favorit parfym är Lancome Paris "Miracle" vet inte hur jag ska beskriva doften men den luktar fräscht och påminner om typ sommaren sen så är den i min favoritfärg rooozaaa så den är också riktigt snygg.Nu vet ni vilka favoritparfymer och jag kan verkligen rekommendera dessa om ni funderar på att köpa nya parfymer. Nu tänkte jag sätta "betyg"  
Miracle får 3,5/5
Circus får 4/5



Janoskians




Sjukt skönt gäng boyzzzzzzzz!

Workout


Oh,klockan är bara åtta och jag börjar klockan ett idag så vad gör jag uppe?Börjar dagen med ett pass på friskis , kan inte starta dagen på ett bättre sätt!

Sommaravslutningsskor.

 

Här
finns dom



Här finns dom



Här finns dom



Här finns dom

ÅH! Vilken besulutsångest jag har!Vilka ska jag köpa till sommaravslutningen , heelp mee? Alltid bra att vara ute i tid!

Monday love



Provet idag gick..okej..men är väldigt nervös inför resultatet.Median idag var chill,vi var ute och fotograferade.På onsdag ska vi på rättegång med klassen så då blir det 0 lektioner och vi börjar klockan ett.Hur skönt?!Nu ska jag dra ner en snabbis på stan. Hörs!

Mello 2012


Loreen var en värdig vinnare , men tyckte ändå att Danny skulle ha vunnit.Tyckte så synd om honom..inte kul att komma 2:a andra året i rad.Idag har jag både gymmat och powerwalkat i de underbara vädret sen har jag ägnat en hel del tid till Fysikprov imorgon..väldigtväldigtväldigt svårt!Nu börjar BB så ska ta en liten paus från plugget.

Hudvård


Purifying Lotion - En heeeelt underbar dag & nattkräm som används dagligen och är ekologisk.

Gentle Lavender Cleanser - En rengöringslotion som avlägsnar orenheter och smink , likaså med den här...heelt underbar.

Båda produkterna får 5/5 av mig

Rekomenderar verkligen dessa produkter eftersom att dom dessutom är ekologiska.


Alla produkter som är från denna sida är ekologiska , så en stor hiss till den sidan!

http://www.enhusorganic.com/

Melodifestivalen final


+ grillad kycklig & pitabröd,mums!

Ikväll är det melodifestivalen final och dom jag tror har störst chans att vinna är Loreen,Danny och Munther men det ska bli så spännande och man vet ju aldrig hur den internationella juryn röstar , ha en bra lördagskväll med en massa gott!

Nytt.


Ny header.


Hissar & dissar



· När vaknar och man inser att det är fredag.
· Känslan att lägga sig i ett varmt bad efter en lång jobbig dag och bara chillar gal1.
· När man upptäcker att man har en påse med tuggummi i skåpet i skolan.Reeen lyyckaa jaag svär♥
· Stylisterna på kanal5.


· När killar leker "tuffa" och typ tycker att tjejer inte klarar av någonting och att dom tror att dom är bäst. In your fucking dreams guys!
· Att komma iväg till gymmet,det är verkligen såååå trögt!
· När man har typ sprickor vid naglarna och tar handsprit *AAAAAAAAJ &¤#/&"%/("/&%"

Health


De 2 sista lektionerna var inställda,helt underbart skönt att sluta tidigt.Har inte gymmat på säkert en månad på grund av förkylningar m.m så det var härligt att få ställa sig på crosstrainern och känna hur svetten rann,haha.Nu blir det lite engelskaplugg,ska skriva 30 olika debattgrejer så har en hel del att syssla med nu ikväll.

KONY 2012


HELT OTOLIGT VILKA MÄNNISKOR DET FINNS!ALLA VERKLIGEN ALLA MÅSTE KOLLA PÅ HELA VIDEON,VI MÅSTE HJÄPAS ÅT ATT STOPPA KONY!!ÄR HELT GRÅTFÄRDIG EFTER ATT HA SETT DEN 30 MINUTER LÅNGA VIDEON!!!!!!!!!TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!!!!

Vill också kunna!


Sååå söööt, vill också kunna göra så!

Torrshampo batiste - en räddare i nöden


Köpte den i fredags och innan dess hade jag aldrig provat torrshampo förut.Men är riktigt nöjd med det , för när man inte hinner duscha på morgonen och håret känns "fettigt" så sprayar man torrshampot i håret och då blir håret tusen gånger fräschare och den doftar riktigt gott!+ att flaskan ser ut som en riktig skönhet! 4/5♥

kan köpas HÄR och HÄR

Avocado♥


Mellis: frysta Jordgubb/hallon/vinbär/smultron + yogurt smoothie & en avocadomacka med vitlökssalt,mumma!

Den 17:e maj drar jag till underbara TURKIET♥

Känns inte helt fel att resan till Turkiet är bokaaaad.Kommer bli så jävla kul , drar den 17:e maj till Side tidigt på morgonen.L Ä N G T A R ♥
pics from google,




F R I D A Y


F R I D A Y. Skolan rullade på som vanligt idag med engelskaförhör som gick hyfsat bra tror jag.Smsade med Sara S och undrade om hon ville hänga med på stan och det ville hon och vi var med Sara A också , supermysigt med glass i vårsolen och handlade lite smått och gott som jeansshorts,torrshampooooo och ögonbrynspenna.Tack för dagen tjejer!Nu blir det lite hemmagjord pizza.

Zac & Taylor!


Så braa!

Gratis tuggummin

Tuggummin.se 


Bli medlem och få samla poäng och få hem tuggummin gratis !

Välgörenhet


TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig