Bitez

Igår åkte vi som sagt till Bitez, gud vad vi gillade den stranden! Vi ska tillbaka imorgon igen. Vattnet var superfint, resturangerna var mysiga och solstolarna låg typ i vattnet så man kunde doppa fötterna. Vi åt väldigt god mat där, jag tog någon kött wrap som ni ser på översta bilden och det var mumsigt! Hur som helst så var vi nöjda med dagen men idag har vi bara slappat vid poolen, kul med lite omväxling.

What's in my beachbag

Detta har jag med mig i min strandväska, okej inte juicen men den var fin på bild haha! Hawaiian Tropic solkräm, Garnier Amre Solaire både spf 20 & 30, Clinique solkräm som är anpassad för ansiktet med spf 30,  Rexona deodorant,  Gosh Arganoil till håret och solhatt + brillor. Sen har jag lite annat smått och gott men detta är det viktigaste för mig!

Paradise


En liten härlig bild från idag. Solstolarna låg typ i vattnet. Paradis!

Poolday

Morgonpromenad i Bodrum centrum.
Jag och mamma började gårdagen med en morgonpromenad i Bodrum centrum, det är som allra skönast just då ute! Perfekt innan hotellfrukosten. Efter frullen så jag jag och pappa till "gymmet" kan inte riktigt kalla det ett gym men ett motionsrum iallafall. Jag körde 25 minuter på löpbandet och det kan vara bland det jobbigaste jag har gjort på länge, tomatface x20. Resten av dagen låg vi vid poolen men det var så jäkla varmt att man inte orkade så länge. Idag åkte vi till Bitez för att prova på en ny strand, den var så mycket bättre och mysigare än Gumbet stranden vi var på här om dagen. Alla var nöjda, visar bilder från dagen imorgon!
 
Något som jag tycker är väldigt vackert just nu är att det blommar så fint, vi kom hit precis rätt tid innan allt har blommat över. Rosa, blå och vita blommor överallt typ!

we♥it

 Jag bara älskar WeHEARTit, får så sjukt mycket inspiration därifrån. Kan ligga i flera timmar innan jag ska sova och lyssna på musik medans jag kollar igenom bilder. Ni kan förresten följa mig där http://weheartit.com/josefineo

Outfit in Turkey

Outfit: Topp - H&M // White Chiffon skirt - Lookbookstore // Solglasögon - Shopjeen // Skor - H&M
 Det var alltså detta jag bar den första kvällen här i Turkiet. Hade ett par kilklackar på mig för att det är så mycket skönare än vanliga klackar om man ska gå långt och den kvällen gick vi runt på stan. Sen så vinglar jag inte omkring i dem och går runt som en man haha!

Bodrum - dag 2

Dagen igår spenderades på Gumbet beach, vi tog en buss dit på 20 minuter. Var så svalkande i havet och det fläktade litegrann, jag åt även en god mixed seafood pasta på en resturang där på stranden! Resten av eftermiddagen låg vi vid poolen och chillade. På kvällen gick vi en längst strandpromenaden här i Bodrum och tog en varsin drink på en resturang som låg direkt på stranden. Vi kollade även i lite affärer efteråt innan vi drog hemåt. Härlig dag! Imorgon varnar de för värmen fick vi höra från vår reseledare, undrar hur det ska gå hehe :) Ikväll kommer outfitbilder från första kvällen så håll utkik :D Kram!

Katy Perry - Wildflower

Jag fick hem ett paket med massa accessoarer från Katy Perrys nya kollektion Wildflower. Det finns att köpa på Claire’s (i t.ex Täby centrum). Jag bara älskar dessa halsband sjukt mycket, färgerna är underbara! Tur att Claire’s öppnar på Gränby centrum i höst :)

Beach


Dagen har tillbringats på stranden i värmen. Alltså jag har aldrig varit med om sån här värme, man klarar nästan inte av att ligga i solen. Det var väldigt svalkande med flera dopp i havet! 

Bodrum - dag 1

Hej på er allesammans! Vi är äntligen här i Bodrum, vi kom fram vid lunchtid igår. Flygresan gick bra och detsamma med bussresan till hotellet. Alltså det är sjukt varmt här och det kan bli hela 38 grader imorgon vilket är CRAZY. Igår så låg vi vid poolen hela eftermiddagen och sen provade vi på hotellets resturang, vi har ju All inclusive så vi får äta och dricka nästan hur mycket vi vill under dagarna. Det var turkisk afton som var temat på maten och det var ljuvligt gott, de gjorde egen kebab och massa annat på buffén. På kvällen vandrade vi in i Bodrum för att kolla i lite affärer och sen fikade vi på Starbucks som låg precis vid havet. Bra avslut på en lång dag! Idag ska vi åka till en badstrand lite längre bort, kul med någon utflykt. Internet på rummen är sjukt trögt så det kanske inte blir så många inlägg här på bloggen men ska försöka, sen är det bara att följa mig på Instagram @Josefines där jag lägger upp bilder, WIFI vid poolen är mycket bättre. Hoppas ni får en bra dag! PUSS

Bandana

Outfit: Bandana - Glitter // Jacka - Modekungen // Linne - Cubus
  Dessa bilder tog Aya innan vi skulle på bion. Var osäker på om jag skulle köra på bandana men tyckte det blev fint och kände mig bekväm i det. Väldigt matchande med mitt linne :)

vinn

 
Jag tänkte dra igång en lite annorlunda Veckans blogg. Det går ut på att kommentera mina inlägg under veckan jag är i Turkiet. Det är för att bloggen ska vara lite aktiv medans jag är bortrest så att den inte står tom. Det handlar dock inte om att bomba med 20 kommentarer på ett och samma inlägg men ändå om att synas och vara aktiv på min blogg. Drar en vinnare någon gång när jag är hemma igen! Good luck♥
 
Fick lite inspo av johannabloggar.se :)
 
 
VINNAREN: http://juliabergmanson.devote.se/ - GRATTIS!♥

At Arlanda


Nu drar vi mot varmare breddgrader. Jag kommer att blogga från Turkiet om internet fungerar så ni kan hänga med på resan! Annars önskar jag er en härlig vecka. Puss

What's in my travelbag

Min Youtubekanal finns HÄR♥ Mer videos eller? 

tomorrow

 Håller på och fixar för fullt inför resan, gud vad svårt det är att veta hur mycket kläder man kommer använda. Tar typ alltid med mig för mycket ändå haha...
 
Nu har jag tusen saker jag måste göra innan kvällen är slut och måste hinna ner på stan för att byta byxor och hämta paket. Vet inte hur jag ska hinna med allt! Lite kaos här hemma just nu som ni kanske förstår hehe.

cry

Filmen var obeskrivligt bra kan jag säga. Jag har aldrig någonsin gråtit såhär mycket till en film, aldrig någonsin. Jag fick typ kräkattacker och världens magont men oj vilken underbar film, kan inget annat än att säga att den är sevärd. Man får nästan ett helt annat perspektiv på livet och uppskattar allt på ett helt annat sätt, alla små dumma problem försvann helt plötsligt. Sen så tycker jag att karaktären Augustus Waters är helt fantastisk, vilken kille alltså. Tänk om alla vore som honom! Spring och se filmen nuuuuu♥

Espresso


Nu lunchat på Espresso House innan vi ska på bion, har även tagit lite outfitbilder. Hoppas ni får en bra dag! Puss

trailern

Idag ska ju jag och Aya se denna film, jag gråter redan till trailern så hur ska det gå att se filmen?! Tur att både jag och Aya är känsliga så vi kan gråta tillsammans♥♥♥

Outfit - midsommar

Hårband - Glitter // Navy pleated flowy dress - Lookbookstore
 Såhär såg jag ut på midsommarafton, hade inte på mig klänning alls längre men vi hann ta lite bilder innan tjocktröjan åkte på. Älskar den blåa färgen på klänningen! 

Ps...vinnaren av Pocketfresh är Jennie Pettersson! Har mailat dig, grattis<3

new in

Shoppingen igår, utom deon som köptes för några dagar sen. Byxorna var på rea för endast 150 spänn och samma med linnet som gick på 99 kronor.
 
Hejsan! Idag är det endast jobb som står på schemat, jag tar en promenad dit och det tar ungefär en timme så behöver inte träna något idag. Ser fram emot imorgon då jag & Aya ska se förr eller senare exploderar jag på bio klockan 18, jag har höga förväntingar på den filmen då den har fått bra kritik. Har någon av er sett den? Ska bli mysigt att träffa henne innan jag åker iväg till varmare breddgrader. Måste börja packa redan nu så att jag inte får panik kvällen innan hehe :)

10 sanningar

- Jag har aldrig i hela mitt liv dygnat förutom när vi skulle till Thailand, då blev det så automatiskt.
- Jag har aldrig i hela mitt liv snoozat.
- Jag har inte varit osams/bråkat med någon kompis på flera år, kommer knappt ihåg när det var senast.
- Jag avskyr att följa recept, jag älskar att exprimentera.
- Jag byter klass till hösten.
- Förut lyssnade jag knappt på musik i hörlurar, ägde knappt några ens. Nu lyssnar jag sjukt mycket på musik i hörlurar då jag har insett hur bra man kan må av det och hur mycket roligare det är att gå promenader.
- Jag håller inne väldigt många känslor.
- Jag har nog aldrig fangirlat över någon artist/band.
- Jag badar tusen gånger hellre än att duscha.
- Ibland så saknar jag baskettiden något enormt mycket och alla fina lagkompisar.

Ralph Lauren

Detta är en av mina favoriter. Big pony women pink heter den och är från märket Ralph Lauren, den luktar både sött och fräscht på samma gång. Jag har 30 ml vilket fungerar bra då den får plats överallt i och med att den är så liten. Sen så är den så himla söt, love pink!♥

Bio & middag


Igår var jag och Tove på Unico och åt middag, vi tog en supergod ceasarsallad! Efter det drog vi vidare mot Spegeln för att se den nya 22 Jump Street. Alltså shit vad vi garvade, den var nästan bättre än ettan och ettan är ju väldigt bra. Verkligen värd att se kan jag säga! Tack för en mysig kväll Tove, vi får ses snart igen.

körkort

Sponsrat inlägg.
Det är väl snart dags för mig att ta körkort, det känns otroligt segt men det är något som måste göras. Ett tips till alla er som ska ta körkort är att gå in på körkortskolan.se eftersom där kan man lära sig körkortsteorin snabbt och enkelt. Då förbereder man sig till det riktiga teoriprovet vilket är super!

26:e juni

Thailand 2013
 
Alltså det ska bli underbart med att åka utomlands på torsdag, speciellt när man nu fryser ihjäl i juni månad. Vi ska till Bodrum som ligger i Turkiet. Bada, sola och äta god mat!♥

pics - midsommar

Min midsommar var lika härlig som vanligt om man bortser från det kalla vinterklimatet ;) Sjukt alltså! Hade inte på mig klänningen länge innan jag bytte om till jeans och tjocktröja. Vi åt god mat och hade det så trevligt. Framåt kvällen så drog en av papporna igång sin DJ-anläggning med rökmaskin, discolampor och världens högtalare. Vi dansade i flera timmar, han spelade så jävla bra musik att man fick värsta lyckoruset. Bra avslut på dagen kan jag säga!

inspo - h&m

 
summer outfits
 
Två fina sommar outfits. Allt är från h&m - vad vore livet utan h&m liksom hehe? ;)

färdig

Trotsar vädret och har på mig klänning! Glad midsommar på er.

Midsommar

 God morgon på er och glad midsommar! Vaknade klockan elva haha herregud,  jag var uppe till två i natt och lyssnade på musik samt kollade på We♥it bilder. Idag är det iallafall midsommar och vi ska fira det som vi alltid brukar göra, hemma hos familjen Larsson. Det brukar komma runt 40-50 pers och det är alltid så trevligt där! De bor så himla fint på landet, som en liten idyll. God mat, tävlingar, dans och musik!  Nu blir det att vi är hemma hos dem för 3:e gången på en och en halv vecka, förra veckan var det 50års fest där och veckan innan tog deras son Emil studenten, så det blir mycket firande hos dem! 
 
Nu ska jag fixa mig dock har jag ångest över vad jag ska ha på mig eftersom vädret är så växlande hela tiden. Hoppas ni får en fin midsommar allesammans!

Din soldat

 
Älskar den här låten! Vad tycker ni om den? :)

målad

Kolla vad jag hittade bland mailen, en tjej vid namnet Astrid Frising har målat av mig. Så sjukt duktig! Blir så glad när jag får sånt här. Tack snälla fina Astrid!
 

Tangle Teezer

Jag får en hel del frågor angående mitt hår och jag har tyvärr ingen mirakelmetod men denna underbara borste hjälper mig en hel del. Det är en Tangle Teezer. Nej, det är absolut inte en helt vanlig borste. Den reder ut håret utan att skada fjällsiktet och kan även användas när håret är blött. Man ska ju annars inte borsta håret när det är blött. Den reder även ut tovor på ett skonsamt sätt. Mitt hår blir så blankt av denna borste! Love, love and love♥
Finns att köpa HÄR.

flower power

Min nya fina magtröja från h&m, love it! Väldigt somrig och assnygg till ett par shorts. Vad tycker ni om den? :)
 
Pss...lillasyrran tog bilderna och det ska hon ha credd för, tyckte det blev så fint med solen!

önskeinlägg?

Nu behöver jag eran hjälp, har ni tips på inlägg? T.ex " i min sminkväska" "Mina favoritmascaror" eller ja ni förstår! Ös på med tips! Åker ju till Turkiet nästa vecka så måste tidsinställa lite inlägg till er :-)

Grönan


Vilken lyckad dag! Jag, Simona & Aya tog tåget till Stockholm, gud tågresan ska knappt snacka om haha vilka killar det finns alltså. Skrattar så fort jag tänker tillbaka på det haha! Jaja, när vi väl var framme så började vi med en middag på Jensens och det var så underbart med mat då för jag var VRÅLHUNGRIG. Vi drog sen till Gallerian en liten stund, fick med mig ett par svart/gråa jeans på h&m:s rea.
 
Vi begav oss till Grönan efter, det var så mysigt att bara gå omkring där! Måste dit något mer i sommar. Konserten började klockan åtta så vi gick runt i ungefär 1,5 timme. Konserten var på Lilla scenen men det gick bra ändå, stämingen var på topp (ok inte hela tiden..men nästan). WOW vad Medina ägde scenen!! GRYMMA live och så härliga personligheter. Vi dansade och sjöng även till de låtar vi inte kunde för man rycktes med i musiken. Fick gåshud när de sjöng Hey miss Decibel,  Se på mig nu och Där palmerna bor. Var så lycklig i dessa ögonblick med mina fina vänner! Det var värt varenda öre.

Lumene primer

För ett tag sen införskaffade jag mig en ny primer. Jag har inte använt primer på evigheter så kände att det var dags så att sminket håller bättre. Köpte en som heter Lumene matifying and retexturizing Primer, hade en rabattkupong på Lumene så det var därför jag valde just denna. Jag blir lätt blank så då är denna perfekt! Den gör även att porerna ser mindre ut. Använder den mest i pannan och runt/på näsan där jag blir som blankast.

neon pink

Outfit:Tröja - Gina Tricot // byxor - Ohio // örhängen - Ur&Penn // brillz - Gina
 
God morgon eller god eftermiddag kanske jag borde säga! Sov till klockan tio idag vilket är ovanligt för att vara jag, brukar vakna vid åtta/halv nio annars. Behövde väl min skönhetssömn! Jag har bara tagit det lugnt nu på morgonen eftersom jag ska till Stockholm om två timmar. Ska bli så mysigt verkligen! Tyvärr är det tydligen svinkallt ute men får ha med mig en tjocktröja så att jag inte behöver stå och frysa på konserten.
 
Nu ska jag bara måla naglarna innan jag drar - vi hörs!♥

Fyrisån

Detta är en anledning till varför jag älskar Uppsala...Fyrisån. De är så mysigt att sitta på någon brygga och äta lite gott. Kan varmt rekommendera Espresso House frapino fruit med smak av grönt äpple och ingefära, den är så fräsch!

q and a

Vilken härlig blogg du har! Jätteroligt att läsa! Jag tänkte bara fråga hur du får så otroligt fina och ljusa bilder? Har du något tips på någon bra app? Du har säkert skrivit det någonstans men jag har inte läst din blogg så länge. Kram.
Svar: Om du vill ha ljusa bilder på mobilen kan jag rekomendera apparna Aviary(gratis) och PicFX(15kr). Ändrar ljusstyrkan och lägger på ljusa filter. Skärpa och färg är också något jag ofta korrigerar på bilderna. Tack snälla♥
 

Hur mycket tjänar du på din blogg ungefär? :)
Svar: Det är något jag håller för mig själv men kan säga att det varierar från månad till månad.

 

Vad fotar du med för kamera och vart redigerar du dina bilder? Kram

Svar: En Canon 600D & Iphone 5s oftast! Redigerar i Photoshop på datorn.

Har du tips på en bra kompaktkamera? Vad har du för kamera?

Svar: Samsung har bra kameror, vet även att Canon & Sony har bra kameror.
 

Vad tycker du är trevligast när det kommer fram "fans" till dig, att de typ bara säger hej, eller tycker du det är roligare att prata lite? Och tycker du det är okej att ta en bild tillsammans med dig? 
Svar: Både och, blir jätteglad om någon bara säger hej eller vinkar :D Så var inte blyga!

 

Hej Josefine! 
Jag undrar hur du gör när du länkar dina läsare till en annan sida tex det kan du se HÄR jag hoppas du förstår hur jag menar för jag har också blogg.se men jag förstår inte hur man kan länka sina läsare vidare till andra hemsidor på själva inlägget... Jag hoppas du kan förklara hur man gör, skulle betyda jättemycket. Jag och teknik fungerar inte ihop, haha! Ha det bra! Kram

Svar: På Blogg.se så markerar man ordet man vill länka, trycker på infoga länk, klistrar in länken :) KRAM!
 
 Till vilka alla länder har du varit förutom Sverige då?
Svar: Turkiet 2ggr, Grekland 4ggr, Spanien 2ggr, Danmark, Finland och Thailand.

Är gymnasiet svårare än grundskola? Hur är det? Och till ungefär vilken tid är man i skolan och så?

Svar: Ja, mycket mer eget ansvar! Det är ganska så stressigt och mycket läxor/prov. En vanlig dag kan vara 08:30 - 14:30, varierar hela tiden.

 

Om du bara fick välja en enda smink produkt att leva med, vilken skulle det då vara? 

Svar: Concealer tror jag!

 

Läser du några av dina bloggläsares bloggar?
Svar: Brukar ibland gå in och kika när ni kommenterar, så ja ibland!

 



Medina - Grönalund

Imorgon ska jag och mina brudar dra till Stockholm och Grönalund för att se på Medinas konsert, är så himla taggad! Kostar endast 110 kronor också. Fatta att sjunga med låten Miss Decibel & Där palmerna bor, vilken lycka. Sen så tycker jag det är mysigt att bara gå runt på Grönan! Ska någon av er också dit? :)

tips på mellis

Detta är mina favoriter när det gäller bars, Reztart. De är baserade på naturliga ingridienser och innehåller lågt GI. Min favoritsmak är banan/choklad som är riktigt god! Perfekt när man är sugen på något lätt mellis som dämpar hungern. Finns att köpa på bland annat Willys och Hemköp.

coral dress

Jag hade denna klänning på skolavslutningen som Coral Bodice Dress från Lookbookstore, materialet är verkligen så skönt och den sitter bra. Enda nackdelen är väl dragkejdan som är trög så man måste be någon om hjälp hehe, kul om man är hemma själv. Till klänningen hade jag mina vita låga Converse!

One Direction

Jag och syrran drog ju till Stockholm i fredags för One Direction. Vi var först hemma hos min mammas kompis i Stockholm och åt god middag med hennes systerdotter Kajsa och hennes kompis, supertrevliga! Tyvärr var inte vädret på vår sida så det började småregna när vi skulle iväg till Friends Arena men det var inga köer så vi kunde gå in direkt. Vi satt och väntade i nästan 3 timmar innan One Direction men förbandet var grymt och det var en skön stämning.
 
Konserten var bra men de var väldigt sena så det var en aning trögt och sen så var taket på arenan öppet så vi frös som tusan. De uppträdde bra och tyckte de bjöd på sig själva men den som var minst glad var Zayn, han kunde åtminstonde ha dragit upp mungiporna. Harry var den som var gladast! Värt iallafall att gå på konserten. Mötte även så himla många bloggläsare där, blir så glad när ni kommer fram och hälsar. Ni som inte har skickat bilderna kan göra det till min kik josefineo eller maila mig!
 
Jag och min syster hade en grymt rolig kväll, blev ju lite kaos när alla skulle ut men vi hade bestämt en mötesplats så det gick bra. Vi var hemma vid tolv och då stod mamma på stationen med vinterjackor till oss för det var verkligen svinkallt. Vi somnade gott efter den kvällen kan jag säga!
Var någon av er där? Vad tyckte ni?

Victoria's Secret gloss

In LOVE! Detta läppbalsam från Victoria's Secret är ljuvligt, konsistensen är underbar och färgen är så fin. En ljusrosa färg med mycket glans. Den heter Bubble It Up och kommer från CrayCray.se. Skulle gärna ha flera olika färger!

New York

Bilder från pappis New York resa, skulle kunna gå och äta hela tiden om jag bodde där...
 

Intervju

 
Jag blev nyligen intervjuad av blogg.se som de använder till deras nylanserade bloggskola. Där kan ni bland annat läsa om hur man kan få en bättre blogg. Läs hela min intervju HÄR :)

sommaravslutning

Avslutningen var trevlig dock hade vi den i aulan, vi brukar annars ha den i Domkyrkan men den var upptagen tyvärr. Det var ingen speciell avslutning men det var mysigt med lite sommarsånger. Hade ingen aning om att vi inte skulle få betygen på avslutningen så det var lite tråkigt. Tror de kommer om några veckor på nätet. Sa hejdå till mina klassisar eftersom jag byter klass till hösten. Nu har vi äntligen s-o-m-m-a-r-l-o-v!!♥
 //fina tjejerna, säg till om jag ska ta bort någon bild//

Nordic collection

Mina favoritfärger ur OPI Nordic Collection, som är en kollektion med inspiration från norden. Det är OPI höstkollektion så det är kul att se lite färgglatt där också och inte bara på sommaren. Den grön/blåa färgen är verkligen underbar, även den rosa/lila! Kommer i butik vecka 33 och kostar 155kr styck.

Sommarlov


Då har man äntligen sommarlov! Invigde det på absolut bästa sätt med att gå på resturang med mina underbaringar. Vi åt grekiskt på resturangen Tzatsiki. Vädret var ju först katastrof, det åskade och blixtrade som tusan. Tur att vi satt under tak! Sen träffade vi lite härligt människor men det var nästan helt dött på stan alltså tråkigt nog. Vi hade i alla fall en mysig kväll!

Idag är det äntligen dags för One Direction och det ska bli så kul verkligen! Vi var ju där förra året och det var en sådan häftig stämning på Friends Arena. Taggade tjejer!!

haul video

 
Min Youtubekanal finns HÄR♥ Mer hauls?

Tävling - Pocketfresh♥

Nu när sommarlovet är igång så tänkte jag köra en tävling och denna gång kan ni vinna 3 underbara Pocketfresh(värde 75kr), som är minihandsprit med doft. Perfekt att ha med sig i handväskan!
Finns på Pocketfresh.se.
 
Regel:
- Motivera till varför du ska vinna♥
 
 
Lycka till! Tävlingen pågår till den 20 juni.
 

Vinnaren är Jennie Pettersson, grattis!♥

studenten

 
Igår var vi även hemma hos Julia som tog studenten. Så det blev matrunda tre där, matkoma deluxe hehe. Vilken underbar mat hennes mamma hade gjort, så himla fräscht! Det bjöds även på en supergod tårta med lemoncurd i, mumsigt. Träffade ett par som har varit tränare på mina intensivpass ibland, kul att träffa lite Friskis folk liksom ;) Grattis igen till studenten Julia!
 
Idag är det min tur, avslutning. Dagen kommer bli så himla bra, det vet jag. Först så har vi vanlig avslutning i skolan, kommer ju byta klass till hösten så vill verkligen säga hejdå till alla. På kvällen inviger jag och mina finisar sommarlovet på resturang innan vi drar vidare ut i sommarvimlet. Jag kan inte vara mer taggad på sommarlov!!!♥

white

Cut out Crochet Top från Lookbookstore
Jag fick massvis med frågor angående denna fina tröja, jag tycker själv att den är superhärlig! Dock måste man nästan ha ett vitt linne/tubtopp under då tyget är väldigt tunnt.

prepare

 Det blir studentfirande x2 idag, så himla kul! Älskar att gå på studentfester, sådan lycka. Kom precis hem från att ha grattat Emil, där bjöds det på tex mex mat. Josefine♥mat, så är det bara. Vi ska tillbaka till dem på lördag då hans mamma fyller 50 år och sen nästa fredag då det är midsommar, haha stackarna som får ha 3 fester på en och en halv vecka.  Kul att vi hann hälsa och så eftersom vi ska vidare på en till tillställning hos Julia snart, lite mer mat och fika är aldrig fel hehe. Två år kvar för min del, crazy! 

beach

 Wiho sommaren är här...typ! Åker iallafall till Turkiet snart så tänkte ge er lite "beach-inspo". 
TURKIET
 
 

Soligt Uppsala


Hej på er! Wow vilket väder det har varit de närmaste dagarna, galet. Idag så gick jag till skolan och sen fick jag reda på att vi inte har några lektioner, typiskt alltså. Jag som brukar hålla stenkoll på sånt, för vem gör inte det liksom hehe? Så jag traskade hem igen och bara tog det lugnt innan jag drog ner på stan. Jag hade en tid hos tandläkaren, det är nu två år sen jag tog ut min tandställning vilket är helt sjukt! Ett av de bästa besluten jag har tagit trots att det var ett helvete ibland.
 
Drog en liten stund till Stadsparken efter för att heja på Simona och hennes klasskompisar som redan har sommarlov. Efter det så gick jag till h&m och shoppade loss rent ut sagt, vet inte vad som flög i mig så kom därifrån 600 kronor fattigare men massa kläder rikare. Nöjd i alla fall! Nu ska jag till gymmet för ett intensivpass - vi hörs!

Crocs

Mina nya, sköna sandaler! Behövde verkligen några praktiska skor som också är bekväma. Perfekt om man ska gå långt men ändå vill vara lite fin, som till exempel kvällarna i Turkiet. Var osäker på vilken färg jag skulle välja men svart passar ju till allt så valde de svarta. Dessa heter Women's Huarache Flat och är från märket Crocs.

Success

Jag bara rådiggar låten! Man blir på bra humör när man lyssnar på den. Tycker att Samir & Viktor har gjort ett grymt jobb! Vad tycker ni om låten, sommarplåga nästa? :)

bokeh

Hur snygg är inte min kompis?! Vi var ute och fotograferade för någon vecka sen. Trixade lite med inställningar för att få extra bokeh. Nöjd med bilderna!

DIY ansiktsmask

Jag gjorde en återfuktande ansiktsmask efter en helg med mycket sol. Det behövdes verkligen då jag hade väldigt mycket rodnad i ansiktet. Det var bara två ingridenser som behövdes och det var honung + fil/yoghurt som man rör om till en jämn röra. Sen är det bara att kleta runt det i ansiktet och vänta i ungefär 15 minuter, känslan efter är underbar!♥

design

Ni kommer ihåg att jag nämde att Libresse har gjort en ny design? Superkul! De har även en tävling som heter "Ta fram stylisten i dig" där man bland annat kan vinna plagg ur Sarah Arnetts kollektion Modern Love. Tryck här för att komma direkt till tävlingen! Lycka till♥
 
// Samarbete

1D på fredag!

Bildkälla.
Är så taggad på att se One Direction på fredag den 13:e. Oj, otursdatumet hehe vi får hoppas att det inte sker något läskigt. Jag & min syster har plats på läktare 3 sektion 310 vilket inte är de bästa platserna men vi var ju där förra året och det var G-R-Y-M-T!
Ska någon av er också dit? :) 

landet

Hej på er! Nu är jag hemma efter en mysig helg på landet. Vädret har varit växlande men väldigt varmt. Vi var där med mina kusiners familj så vi har haft det så trevligt! Jag har tagit massor med promenader med bra sommarmusik i hörlurarna så jag är riktigt peppad på att det ska bli sommarlov nu i veckan. Tyvärr har jag dragit på mig världens förkylning, jag som var sjuk för bara några veckor sen så det känns så typiskt. Ingen träning för min del iallafall! Denna vecka är verkligen fullbokad med stort F, vet inte hur jag ska hinna allt men det är bara roliga saker förutom ett tandläkarbesök då hehe :)
 
Nu hade jag tänkt att ta ett långt bad, köra ansiktsmask och sen bara chilla resten av kvällen. Ha en fin kväll!♥

Music

Jag & finaste Simona!

Favoritlåtarna just nu:
- We are one - Pitbull
- Success - Samir & Viktor
- Se på mig nu - Medina
- Summer paradise - Simple Plan

Låtar som ger mig värsta lyckoruset, en känsla som är svår att beskriva!

eyebrow

// Vad använder du för produkter till dina ögonbryn? //
 Jag använder eyebrow shaping färg från h&m, Browdrama gel från Maybelline och en pensel från FÄRG. Ibland använder jag även h&m:s ögonbrynspenna. Färgar även ögonbrynen någon gång ibland med Depends färg.

balen 2013

 Detta är snart ett år sen. Verkligen ett minne för livet! Synd att jag inte har haft någon användning av klänningen efter balen för den är verkligen underbar. Älskar korallfärgat! Vad tycker ni om klänningen? :)

Landet


Fikabröd<3
Sitter nu i sommarstugan och stannar här hela helgen. Ska bli så skönt att komma bort från stan en stund. Här känner man ingen stress alls och man kopplar av på ett helt annat sätt. Viggo trivs som fisken i vattnet här också hehe :) hoppas ni alla får en fin helg! Puss

banana

Godaste kombinationen: Banan, keso och jordnötssmör.
Ett gott och mättande mellanmål, perfekt innan/efter träningen. Toppa med det med frysta bär som hallon, jordgubbar, blåbär och mango.

modette

Sunsilk eventet var så trevligt! Vi blev först fixade i håret av en hårstylist och sen blev vi sminkade av en makeupartist, det blev sjukt fint på oss allihopa. Sen hade Modette ordnat så himla mycket gott som smoothies, muffins, frukt, ostar osv. Vi plåtades sen i vår nya fina lookar i deras fotostudio. Alla tjejer var så trevliga och vi hade en riktig myskväll! Kom hem med en fin liten goodiebag som jag och min syster får slåss om haha.
 
Nu är det Sunilk deltävling 2 som är igång mellan den 2-22 juni där man kan bli Sunilks nya modell, bilden längst ner på mig togs på eventet i fotostudion till mitt bidrag i tävlingen. Var gärna med och tävla HÄR sen får ni självklart gärna rösta :)

new in

New in: Allt från Gina Tricot, det var 50% på alla smycken så slog till på dessa örhängen. Sen kan man inte ha för många solbrillor, så kul att variera under sommaren. Nöjd med mina inköp! Vad tycker ni om dem? :)

hair

Såhär blev mitt hår när jag var i Stockholm. Hon använde en plattång för att göra lockarna, jag blev verkligen sjukt nöjd och känner mig verkligen bekväm i lockar. Dock lockar jag håret kanske 2 gånger i halvåret så därför uppskattar jag det extra mycket när jag väl gör det :)

Slaget

Idag var det årliga slaget mellan gymnasieskolorna Fyris och Rosendal. Självklart var jag där och stöttade min skola! För er som inte vet vad Slaget är så är det så att skolorna tävlar i olika sporter mot varann. Tyckte vi var grymma men Rosendal var absolut värdiga vinnare! Mötte en hel del trevlig människor där, så jag är otroligt nöjd med dagen. Det var en så skön stämning på läktaren! 
 
Vet ni vad jag fick reda på idag? Mitt matte-nationella och jag blev godkänd. Ni anar inte min lycka, har varit så nervös inför detta och det var till och med tio poäng över godkänt så ikväll blir det fest...or not...en hemmakväll!

infallible foundation

 
Min nya favorit foundation som jag köpet förra veckan. Jag brukar annars inte gilla foundations men det känns knappt att man har founation. Den heter Loréal infallible foundation i färgen 130 True Beige. Den döljer nästan allt och håller sig fräsch typ hela dagen. Mattar och återfuktar gör den också! Det är bra att den har spf 18, perfekt till sommaren. Finns att köpa HÄR
 
Till min foundation använder jag Powder Blender Brush från märket Morris & Luca. Finns på ParfymeriL för 250 kronor.

sunsilk

Bilder på mig & fina Nicole
Kom hem precis från ett supertrevligt event där vi blev fixade och åt en massa gott! Så himla snälla bloggare som var där :) Mer bilder kommer en annan dag! PUSS

Jobb



Sitter just nu på bussen mot Stockholm. Var precis på jobbintervju och vet ni vad?! Jag fick sommarjobbet!! Är överlycklig med tanke på hur jag har kämpat för att få jobb. Så nästan hela juli jobbar jag utomhus, skönt! Gjorde även mitt sista naturprov som gick helt okej. Nej, nu ska jag lyssna på lite musik så vi hörs senare! Puss

beauty products

 
beauty
 
 
Älskar sånna här collage! Man får en sån inspiration av det. Visst är det gula nagellacket från märket Butter snyggt? Vill så gärna ha det! Dock är det svårt att få bort den gula färgen från naglarna sen...

town

 Outfit: byxor - Ohio // skor - Skopunkten // topp - Chiquelle
 
Dagens planer är att lämna in en historiauppsats, jobba och plugga till det sista naturkunskapsprovet som är imorgon. Bara att hålla ut en dag till sen är jag F-R-I från allt plugg! Fick även veta att jag ska på ett event i Stockholm imorgon, frågan är bara hur jag kommer hem...(?) Busstiderna är så himla konstiga.

banan- och jordnötssmoothie

Banan och jordnötssmoothie:
- 1 banan eller 1 fryst banan
- Kakao
- Vaniljyogurt
 - Jordnötssmör.
 
Mixa ihop allting och toppa med kiwi, kokos eller något smarrigt du gillar!♥ 
 
Jag är nästan beroende av jordnötssmör. Det passar till typ allt och är perfekt som mellanmål när man är hungrig eftersom det ger en bra mättnadskänsla. En favorit är att doppa äppelbitar i jordnötssmör, heaven in my mouth kan jag säga.
 
Vill ni ha fler mellistips/recept?

design

 
Var med i tävlingen som heter”Ta fram stylisten i dig!” Där de 50 bästa stilarna varje vecka belönas med varsin necessär med Sarah Arnetts mönster. Sommarens mest stilsäkra couturer tävlar dessutom om plagg ur Sarah Arnetts kollektion Modern Love! Första pris är en fin somrig topp i silke och två andra pristagarna får en varsin lyxig scarf.
 
Modeskaparen och mästerillustratören Sarah Arnett har skapat mönstret till Libresse. Så nu finns en ny fin design.
 
Tävlingen finns HÄR.
 
// Sponsrat inlägg

my sweetheart

Varför är det så roligt att ha en katt? Det finns alltid någon som väntar på en vid dörren när man kommer hem efter en jobbig dag i skolan. Det är en vän man kan gosa och leka med. Han rengör sig själv, så han är aldrig smutsig. Man behöver inte gå med honom när han ska kissa och bajsa. Det allra gulligaste är när han försöker väcka mig, då lägger han sina tassar fint på mitt ansikte och lägger sig på min mage.
 Bästa, underbara Viggo♥

prom

Tips på en fin bal/avslutnings outfit! Man behöver inte göra det svårare än så. Finns så många fina enkla klänningar som man kan piffa upp med fina smycken. Tänk på att inte köpa alldeles för dyra klänningar, bättre att köpa en man kan använda fler gånger (hehe borde jag ha tagit åt mig förra balen...
 
Outfit: Klänning - Lookbookstore // klackar - Dinsko // halsband - h&m // balväska - Sofiamoore // örhängen - Ur&Penn

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig