windy

Outfit: Tröja - HM // Kofta & ringar - Stylebystories // Klocka - DW 

Haha vad gör man inte för bloggen? För några veckor sen när det var svinkallt drog jag ut och tog dessa bilder. Älskar koftan för den är så himla mysig!

Yo & Berry

Igår så gick jag och Aya till Gränby Centrum. Ville komma ut på en promenad eftersom jag inte kan träna(ont i halsen) så vi gick dit och köpte en varsin Frozen Yoghurt på Yo & Berry och satt oss ute i solen. Gud så gott det var!!! Köpte även en påse naturgodis för att dämpa söndagsångesten litegrann ;)

sunday list

Hur såg du ut för exakt ett år sen?

 

När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
När jag & Aya köpte mat till en hemlös :)

 

Vad stör dig just nu?
Sura kassörskor.

 

Vad åt du till middag igår.
♥Pizza♥

 

Ett citat som passar dig.

 

 

Vad köpte du senast?
Naturgodis♥

 

Något du bör ta tag i.
Hehe bör plugga engelska right noooow.

 

En besatthet.
Fil och flingor, min stora drog!

 

Hur mår du just nu?
Känner mig febrig, förkyld och ont i halsen men annars helt okej!

 

Vad ska du göra ikväll?
-Planera veckan, plugga engelska och dricka té i mängder.

 

Lista tagen härifrån


Boktjuven

Bildkälla.
Jag & Aya var som sagt på filmen Boktjuven, hade inga jättehöga förväntningar men den var GRYM. Alltså en av de bättre filmerna jag har sett. Så bra handling, skådisar och ja allt! Den berörde mig verkligen. Aya och jag satt och grät flera gånger haha. Det är sällan jag tycker en film är så här bra!
 

wonderful

Underbar vårdag i solen, proppfullt med folk runt Fyrisån redan i mars, crazyyy. Jag och Simona tog en sallad vid ån och sen blev det fika med mamma och pappa plus min faster på ett mysigt café. Kände mig inte helt frisk men kämpade på, ville liksom inte bara ligga hemma. Sen drog jag och Aya på bio men det berättar jag mer om imorgon för nu blir det snart läggdags :) Natti!
 
Update: Världens bästa Simona kom precis över med en Ben & Jerry frozen yoghurt, så sängen får vänta ett tag!!!!!

earth hour

Bildkälla.

Glöm inte earth hour ikväll 20.30 - 21.30♥ Klart man ska vara med och bidra till en bättre värld!

sunny

Frukost: Yogurt med müsli + banan + kokos med frukt på sidan om. Åt även en portion gröt sen, hehe äter som en häst! ;) Blir fint när man gör lager på lager i ett glas!

Good morning! Ännu en dag med klarblåhimmel och strålande sol. Måste komma ut något idag, funderar på att ta en sväng på stan. Ikväll blir det iallafall bio med Aya och vi ska se filmen Boktjuven. Har någon sett den? Är den bra? Var ett tag sen jag var på bio så det ska bli mysigt! Har inget speciellt plugg att tänka på under helgen eller alltså jag har ett grammatikprov på måndag men det behöver jag bara repetera. Nu ska jag ta en dusch och sen fixa mig inför en ny härlig dag. PUSS & KRAM

jeans

Dagens outfit: Jeansjacka - Gina Tricot // Skor - Converse // Byxor - Hm // Sjal - hm // Brillor - Thailand ♥

Körde jeans på jeans idag, med både jeansjacka och vanliga jeans. Då vet man att det är vår!

Spring

Underbart väder! Slutade som sagt halv tolv idag och redovisningen gick helt okej iallafall. Sen drog jag hem en stund och fixade lite saker, tog sedan cykeln ner på stan och gav en tjej hennes priser som hon vann i min giveaway på Videofyme. Gick runt lite och myste i solen med brillorna på. Snart blir det resturang med familjen, ska bli trevligt! Ha en fin fredag, p&k<3

thailand

Två bilder från en kväll i Thailand. Jag har tänkt väldigt mycket på hur länge man faktiskt kan leva på gamla minnen som gör en glad. Varje gång jag kollar igenom bilder från Thailand eller bara tänker på den kritvita stranden blir jag lycklig. En solglimt under tråkiga dagar. Det behöver inte vara just en Thailandsresa, utan ett annat roligt minne som man blir glad av att tänka på, som skiner upp ens vardag. Tror det är viktigt att njuta av gamla minnen plus det man har och inte bara längta framåt hela tiden.

vitamin well

Fick hem ett stort lass med Vitamin Well, tur att pappa hade bilen så att han inte cyklade haha. Kanske inte världens bästa idé att ha all dryck på pakethållaren. Har än så länge provat röd grapefrukt och den är ljuvligt god, innehåller olika vitaminer som är perfekt för sjuka Josefine.
 
Nu är det så att Vitamin Well har en tävling där man kan vinna 2 stycken biljetter till Vårruset i sin egen stad HÄR, jag ska själv springa vårruset och det ska bli riktigt roligt! :D

torsdag

Några fina bloggläsare som kom fram igår, ni är så söta som kommer fram. Ni gör mig så glad!
 
Hejsan! Ligger hemma i soffan och är sjuk, kände redan av det igår. Har så sjuk ont i halsen och världens huvudvärk. Igår efter skolan fikade jag & Biim, så mysigt att träffas utanför skolan och prata om allt möjligt.  Idag har jag gjort lite läxor, städat och kollat på MTV. Känner mig helt orkeslös, måste komma ut. Tänkte ta en lite promenad till Willys och köpa jordgubbar eller något annat som kan göra mig både piggare och gladare. Gör allt för att bli frisk tills imorgon då vi har en redovisning om EU, måste vara med på den. Slutar iallafall halv tolv imorgon så det är ju skönt för sen är det helg, wiho!

tips i uppsala

Tips på bra lunchställen i Uppsala:
 
♥Cupido - Ett bra salladsställe som även har lunchbuffé med massa olika gott. Salladen får man plocka själv, eller ja de plockar åt dig och du väljer vad du vill ha. Till det får man bröd och dryck. Jag går dit väldigt ofta just för att de har så goda sallader och de är verkligen inte små, heh perfekt för mig som äter mycket mat :) Ligger mitt i Forumgallerian.
 
♥Unico - Ett mysigt ställe som man kan även äta middag på. De har allt från sallader till vanlig maträtter. På sommaren är det mysigt att sitta ute på deras servering eftersom det ligger precis på torget vid S:t Per.
 
♥Sandys - Ligger bredvid TGR, så det ligger inte mitt i centrum. De gånger jag har varit där så har jag ätit deras varm pasta med tandoorismak och deras tonfisk/kycklingsallad. Gillar deras inredning och det känns modernt!
 
 
Bra fikaställen:
 
♥Storken - Läget är väldigt bra eftersom det ligger på Stora torget en våning upp. Cafét är som en lägenhet som det är väldigt trivsamt att sitta där, de har allt från kokosbollar till kladdkakor. Ett minus är att det nästan alltid är mycket folk så det kan vara svårt att få platser men ett plus för deras fina takterass!
 
♥Årummet - De har ÄNTLIGEN byggt det dubbelt så stort så nu finns det gott om platser. De har verkligen allt, min favorit är deras kokoskaka. Något jag gillar är att de alltid serveras frukt till det man beställer så det känns väldigt fräscht! Ligger precis vid Fyrisån, har du inte varit där så måste du dit!

empties

 
Min Youtubekanal: HÄR

bikini

Då var det dags för bikini säsong, eller inte haha. Kunde inte motstå denna skönhet på Lindex, färgen och detaljerna är perfekta. Kanske inte det man prioriterar först på sin inköpslista men jag är hur nöjd som helst med den! För 149 kronor är den din.

Våffeldagen

Våffeldagen i all ära<3  våfflor med keso, honung och frukt.
Idag har jag fixat ID kort, haha det gick väl helt okej. Han som jobbade där var skitsöt, fixade mitt hår och allt. Vissa bilder var verkligen såååå hemska! Som tur var fick jag själv välja vilken bild jag ville ha.  Nu är hela familjen samlad med våfflor på matbordet. Jag kör på en nyttig variant med keso, honung och frukt som är helt perfekt innan träningen! Ikväll blir det ett hår intensivpass på friskis, är sjukt taggad faktiskt!  Brukar annars tycka att halv åtta-passet är lite trögt just för att det är så sent men har inget plugg att tänka på så då slipper jag alla sånna tankar. PUSS & KRAM
 
PS.. Unna er lite våfflor för det är ni värda, om ni är hälsofreak som jag så testa en nyttig variant :)

BABYLIPS

Bildkälla.
 
Som vi har längtat...äntligen kommer Baby Lips till Sverige!♥  
Babylips är ett läppbalsam som doftar gott, återfuktar och ger läpparna en fin färg.
 

Nu är det så att 200 stycken kommer få möjligheten att prova att ett Baby Lips helt gratis och skriva en recension om den. Då har man även chansen att vinna ett make-up kit från Maybelline.
HÄR går du in och anmäler dig,
 
Även om man inte blir en av de 200 Baby Lips-provtestare så har du chansen att vinna ett LYXIGT make-up kit från Maybelline som bland annat innehåller Baby Lips. Allt man behöver göra att att lägga upp en bild på Instagram på sina läppar inspirerad av Baby Lips. Tagga då #babylipssweden tillsammans med en motivering så är du med och tävlar!
 
 LYCKA TILL!♥
 

coat


Outfit: Byxor - Hm // Skor - Skopunkten // Kappa - LookBookStore // Väska - Modekungen
P.s ni måste prova Waynes Lemonade , så läskande och fräsch!♥

food lover

Jag visade aldrig matbilderna från min tjejkväll, denna buffé fixade jag & Aya + pappa på ett litet hörn haha :) Allt var verkligen så himla gott! Vad vore livet utan mat?
 
Hejsan! Slänger in ett snabbt litet inlägg innan jag ska till jobbet. Nu har vi inte längre sovmorgon på måndagar för att vi slutar halv tolv på fredagar men det är ju skönt! Känner mig helt slut i kroppen, jag tog i väldigt hårt igår på passet men tror även jag får för lite sömn. Tänker att jag ska sova länge på helgerna men ändå vaknar jag vid åtta-tiden, man ba whaat?! En lördag liksom. Är väl van att vakna runt den tiden på vanliga skoldagar. Idag fick vi iallafall sluta klockan halv tolv pga inställd historia, så det var ju skönt!
 
Ikväll blir det grammatik-plugg för att jag har engelskaprov nästa vecka (skulle ha haft imorgon), hoppas att det går bättre än mina prov som jag hade förra veckan. Usch, orkar inte ens tänka på dem proven men det är bara att gå vidare och se framåt! PUSS
 
Ps... Ikväll kommer det upp outfitbilder!♥

3 favoriter

Tre favoriter just nu:
Lumene nagellack 902 - Jag bara älskar den solgula färgen! Man blir så glad av den. Sen så håller lacket väldigt länge om man målar två lager.
 
Dirty eyeshadow brush - En supersöt ögonskuggspensel! Finns HÄR.
 
The Body Shop strawberry body mist -  Denna fick jag i julklapp och är en helt fantastisk bodymist, luktar så sjukt gott. En av mina favoriter just nu, speciellt till våren/sommaren.
 
 ♥♥♥

sunday

Min fina igår♥
Kvällen igår var hur trevlig som helst verkligen! Och vilken mat de hade gjort, köttet var nog det godaste jag har ätit och efterätten ska vi inte ens snacka om, den var himmelsk. Det var som en kladdkaka med massa kanderade nötter och till det serverades det jordgubbssås, glass och grädde. Sen så dansade vi till wii Just Dance, fan vad kul det var! Värsta träningspasset ju.
 
Så var det söndag igen, funderar på att ta en sväng på stan med pappsen och köpa lite hudvårdsprodukter. Jag fick lite råd igår från The Body Shop så kanske drar dit! Ikväll blir det som vanligt ett intensivpass eftersom att på måndagar jobbar jag så då hinner jag inte träna. Ska nu göra i ordning en en liten (stor) frulle, min mage skriker efter mat ;)

Mot firande


Nu ska vi iväg till mina kusiner och fira min moster, blir en trevlig kväll! Visst är det skönt att det är fortfarande ljust ute redan klockan sex!? Vårkänslor på hög nivå. Nu måste jag sticka iväg :) Ha en fin lördagskväll!

newies

 
hm newies
 
Hm har fått in en massa snygga saker, älskar verkligen boyfriendjeansen!

lovely

Breakfast: Hallon & yoghurt med müsli och mandlar♥ + ett gäng mackor men de blev inte så snygga på bild hehe...
God morgon på er! Underbart med lördag, man kan bara ligga och slappa i sängen utan att ha en anledning att gå upp. Om en stund ska jag göra mig i ordning för att möta upp Aya och ta en lunch/fika på stan, har även lagt undan ett par byxor som jag ska prova. Ikväll vankas det 50 årsfest hos min moster, blir god middag och trevligt sällskap så det ser jag verkligen fram emot! 

solhatten på

Provade min nya fina solhatt från Stylebystories - den liknar lite den jag köpte i Thailand. Kommer absolut att användas en hel del i sommar! Tycker det är så fint med snygga hattar, det piffar liksom upp en hel outfit. Har sett så många nya snygga på HM!♥

21/3

Hallå där! Nu är solen äntligen tillbaka, jippi! Dagen har varit en bergochdalbana, började dagen med att göra ett skitprov verkligen ett skitprov. Fattade knappt någonting och ja, det gick åt skogen helt enkelt. Inte nog med det så fick vi våra Sam prov tillbaka, jag brukar sällan känna att ett prov går bra men det kändes ganska bra när jag gjorde det för jag hade lagt ner så sjukt mycket tid på att plugga till det så mitt naturpluggande kom åt sidan, hoppade över massa träningar pga att jag pluggade till provet. Men det det var så mycket sämre än jag förväntade mig. Jag som hade lagt ner så jävla mycket tid och så visar provet något helt annat. Sjukt besviken verkligen. Så skoldagen var bara piss!!! 
 
Det blev iallafall bättre när jag tog en fika med mina fina vänner Victoria & Tania, så jag slapp tänka på allt annat. Köpte med mig lite smarrigt hem som jag ska unna mig ikväll efter att jag har varit på ett intensivpass. Imorgon blir det stan med bästa Aya, ser fram emot det!♥ PUSS

kavaj

 Bild från September 2013(?)
 
"Lite frågor som jag undrar över: 
(1)Vart kommer din kavaj ifrån? 
(2)Hur kan man bäst matcha med en kavaj? Även om det inte ska se allt för uppklätt ut, utan lite vardagligt :) 
(3)Har du några bra tips på vart man kan finna ett par vita jeans? :)"
 
Svar: 1.Kavajen kommer från Sheinside.
2.Hmm... det var en bra fråga! Man kan matcha en vit kavaj till det mesta, passar till de flesta byxor och toppar. Det piffar ju upp en outfit! T.ex en rosa topp och svarta byxor. Testa dig fram :)
3.Jag har själv ett par vita Dr Denim jeans som jag verkligen ÄLSKAR, de sitter perfekt. De finns att köpa HÄR

ask me

 
Frågestund - en del blir video och en del blir skriftlig♥
Fråga på nu!

Sugar nails

Isadora har släppt nya fina pastell färger i Sugar nails serien. Så fina vårfärger!  Passade på att ta bilderna medans det var varmt och skönt ute, så hittade ett ställe med krokusar. Mina favvisar är 132 Peach Nectar(persikofärgade) & 131 Lemon Soda(gulfärgade) Har ni någon favorit?♥

@Josefines

Min Instagram vecka. Gud vad Instagram är beroendeframkallande, vad gjorde man utan Instagram förut haha? Nej, men det är det bästa sociala mediet enligt mig just för att det är så smidigt att ladda upp bilder. Man blir även så inspirerad av andra som lägger upp bilder!

pll

↑Lite sådär känner jag inför att plugga just nu. Inte alls taggad! Känner mig slut i hela kroppen.

Då var det dags att börja plugga till nästa prov, provet idag gick helt okej! Vissa frågor babblade jag bara på men hoppas det gick hyfsat bra iallafall. Älskar känslan att kunna kasta alla ekonomi papper i soptunnan, vi har överflöd med papper. Tror jag håller på att bli sjuk, jag har ont i hela kroppen även fast jag inte har tränat på hela veckan. Går så mycket sjukdomar just nu så det är kanske inte så konstigt!  
 Men dessa tjejer räddade min eftermiddag iallafall,♥ Bildkälla.
 
Kollar ni också på PLL? :)

5 seconds

Hallå där! Läget? Hinner knappt någonting längre, plugget tar alldeles för mycket tid. Ska bli så skönt när denna vecka är över! Sen så försvann det fina vädret och det är svinkallt om dagarna nu. Just nu är kanske inte livet på topp men ser framåt och tänker på alla varma vårdagar man har framför sig (förhoppningsvis!?). Nu ska jag göra i ordning en kopp té och göra ordning något smarrigt, hela kvällen består av samhällsekonomi. Är sjukt nervös inför provet imorgon, brukar typiskt nog få värsta blackouten när jag sitter där inne i provsalen.
 
btw....älskar låten, sjukt härligt gäng!♥

Vinn Let's Dance biljetter + produktkit från Lumene

 
Ni vet ju att jag åkte iväg till Stockholm för att spela in en sak med Lumene, det är så att  Lumene är huvudsponsor för Let´s Dance. 10 olika dance looks presenteras. 
 
Nu är det så att ni kan vinna olika priser om ni röstar på min sminkning, så hoppas ni vill rösta på mig här (Välj  The Lumene Dance Look Jive - Josefine Olsson)!! Skulle göra mig överlycklig.♥♥
 
Priserna ni kan vinna om ni röstar:
1:a pris: 2 st. VIP-biljetter till finalen (den 9.5.2014) och ett produktkit från Lumene, värde 1 500 kr
2:a - 5:e pris: Produktkit från Lumene, värde 1 000 kr
6:e - 10:e pris: Produktkit från Lumene, värde 500 kr
 
Så gå in HÄÄÄR  (Välj  The Lumene Dance Look Jive - Josefine Olsson) och rösta mig så blir jag superglad!! :D
 
Som motivering skriver man varför man vill vinna :)
 Ps... Ni får gärna sprida tävlingen! :D

Victoria's Secret

Dessa godbitar köpte jag på Victoria's Secret på Arlanda när jag skulle till Thailand. Det är en bodylotion, en bodywash och en bodymist i Pure Seduction serien. Som grädde på moset fick man en fin sminkväska till, hur snygg är inte den?! Okej, jag köpte kitet bara för att få väskan. Man kunde inte köpa den separat hehe. Är väldigt nöjd med kitet!

city girl

Dessa bilder tog Simona när vi var i Stockholm på Maybelline eventet, har fått många frågor angående halsduken och den kommer från Accent. Tror att den kostade runt 200 kronor och köptes i höstas! Jag fattar inte varför jag ens tvekade på att köpa den, hur skön och fin som helst.

fryst banan med jordnötssmör

Är ni som jag...alltid hungrig? Jag skulle kunna tugga på något hela tiden. Speciellt när jag pluggar och kollar på film/tv, jag kan liksom inte bara sitta rakt upp och ner och inte äta något. Som ni vet är jag ett hälsofreak så vill helst inte äta något onyttigt, detta superenkla och goda recept testade jag förra veckan och sen dess har jag gått till frysen ett x antal gånger haha.
 
Du behöver: - Banan, jordnötssmör och kokos. Sen brer du på jordnötssmör på bananskivorna och toppar me kokos. In med fatet i frysen i någon/några timmar och njut sedan av ett gott och nyttigt mellanmål! Perfekt innan träningen.

Sandys

Jag idag på Sandys med min goda tonfisksallad♥

Jaha, så var söndagsångesten här igen. Den lilla rackaren ska alltid komma tillbaka varje söndag. Har två väldigt stora prov denna vecka och det är inget jag ser fram emot. Samhällsekonomi och genetik, jippi! Vi slutar iallafall tidigare imorgon så då blir det raka vägen hem och plugga. Vi hörs!

makeup

 
beauty
 
 Beauty-inspo♥

lördag

Morning! Alltså känslan när man bländas av en klarblå himmel och sol, wow. Nu får vädret hålla i sig och ingen mer snö tack! Igår var jag en stund på gymmet och körde lite styrka bara eftersom jag ändå går på pass många gånger i veckan så tog det väldigt lugnt. Efter det så gick jag, Jennifer och Aya till Max och åt middag, deras ceasarsallad med grillad kyckling är heeeelt fantastiskt god, ni måste verkligen prova den. Vi rullade vidare till Willys och köpte med oss godsaker och kollade på roliga Youtubeklipp och gamla roliga minnen typ som lilla melodifestivalen, coola brudar & mamma förlåt osv...haha kommer ni ihåg dem låtarna?! Tack för en mysig kväll bruds! 
 
Dagens planer:
- Hämta ut paket
    - Luncha på Sandys
- Plugga som en galning
- Gå på intensivpass
 
Blir en fullspäckad söndag. Hoppas ni får en bra söndag och försök att komma ut i det underbara vädret för det mår man verkligen bra av!

new header

Kände verkligen för en förändring, en lite mer vårinspirerad header. Men är så osäker på vad jag tycker om den! Funderade på att bara skriva "Josefine Olsson" utan en bild men sen så blev det detta. Vad tycker ni om den? Eller har ni några andra förslag? Behöver eran hjälp!

Olivia

"Åh vad kul! Älskar din blogg, så himla roligt att du gör "veckans blogg" nu också! Jag heter Olivia, och jag driver en blogg som handlar mycket om foto, skönhet, min vardag och framförallt mode. Jag skriver mina åsikter, testar olika produkter och tipsar mina läsare! Jag lägger upp outfits och mycket annat roligt att läsa! Där var lite kort om min blogg. kram" - Olivia 

 

 Grattis till Olivia som blev veckans blogg, du har en otroligt fin blogg och tar fina bilder! Söt är du också =D
http://olivias.webblogg.se/

brunch

 
God morgon! Vaknade upp och såg snö ute, kanske inte det bästa sättet att vakna upp på haha. Men det kommer att smälta bort fort (hoppas jag iallafall!). Familjen startade dagen med en Ikea brunch, gud så mycket gott det fanns! Vad vore livet utan Ikea liksom hehe?
 
Vi åkte sen runt till lite olika affärer för att pappa skulle köpa ett till stativ mig, så jag har ett hos både mamma och pappa. Så jobbigt att behöva flytta över det varje söndag! Vi hittade ett billigt och smidigt på NetOnNet för endast 199 kronor, riktigt kap! Nu ska jag gå igenom lite instuderingsfrågor och sen blir det antagligen gym eller stan, vi får se. Ikväll kommer mina finisar hit och har en tjejkväll - kommer bli en bra dag idag! PUSS♥

gosig

Köpte denna gosiga jacka på HM i höstas, passade perfekt att ta fram nu när våren kikar fram. Resten av outfiten kommer också från HM utom väskan som kommer från Modekungen.♥

love love love

SMILE BECAUSE IT'S FRIDAY! ♥ Har köpt lite godsaker till kvällen, alltså naturgodis in my heart säger jag bara! Fick värsta blodsockerfallet och hur gott var det inte med en torkad jordgubbe doppad i yogurt?! Mums. Nu ska jag iväg på ett intensivpass och sen blir det tortellini med sås gjord på svamp och soltorkade tomater. Ikväll blir det Let's Dance - heja Kenza!♥

redigeringsprogram

 
 "Vad använder du för redieringsprogram?"
Jag använder Photoshop CS4 men eftersom det kostar pengar tänkte jag tipsa om bra gratis redigeringsprogram på internet. Det heter Pixlr.com och har tre olika typer av redigeringsprogram, jag använder oftast Pixlr Express när jag t.ex är i skolan och där jag inte Photoshop! Där kan man lägga på effekter, lägga på skärpa och massa mer! Man kan även göra collage där. Vill man testa något som liknar Photoshop så prova Pixlr Editor, ser nästan exakt ut som PS! 
 
♥ Vibrance > Sharpen > Anne (effect) > Brightness ♥

roses

Dessa fina rosor fick jag när jag fyllde år, tänk vad lite färgglada rosor kan göra en glad!♥
"Roses are red violets are blue, sugar is sweet and so are you"

spring is here

Lite bilder från i lördags, solen sken och vi var glada. Jag tog en god ceasarsallad på Waynes, kan verkligen rekomendera den. Skönt att vi kunde sitta ute i solen, lite kallt dock men solen värmde bra!  

blondie

Har provat dessa underbara hårprodukter från Maria Nila ett tag. Min serie Sheer Silver är anpassad för just blondiner och tar bort gula toner.  Min stora favorit är inpackningen och den luktar helt ljuvligt gott och håret blir så himla mjukt! Kanske ingen "wow effekt" men tycker ändå att det funkar bra, jag ser en skillnad på mitt hår. Kan iallafall rekomendera dessa! ♥
 
Är ni också nyfikna på dessa? Finns nu hos LYKO för extrapris.♥

NY CITY

Alla bilder från We♥it
Jaha så var det pappas tur att åka till New York...han blir bjuden av sin bror och de åker i April. Inte en weekend utan en hel vecka, ni skulle bara ha sett mitt ansiktsuttryck när han berättade att han skulle dit. Det är ju ändå en av mina högsta drömmar! Men är otroligt glad för hans skull, det är så nära New York jag kan komma än så länge haha. Han ska få ta med min lillis (min lilla kamera) så har tvingat han att fotografera en massa i New York!
Har ni några New York tips förresten som jag kan tipsa honom om? Affärer? Resturanger? Sevärdheter?

leo

New in: En leopard sjal från HM, hängde en liten rackare kvar så det kändes som den ville hem till min garderob ;)

haircolor

FÖRE:
EFTER:
 I lördags när jag var på stan med Ida & Aya så köpte jag en hårfärg. Jag fick hjälp av en hårexpert för letade efter en bra toning och då tog hon fram denna hårfärg. Great tänkte jag, jag frågade en sista gång om det verkligen var en toning och hon ba "ja, alla på den här sidan är toningar" för ville vara helt säker på att det var en toning eftersom det inte sliter lika mycket på håret. Sen när jag hade hårfärgen i läser mamma att det är en permanent färg. Gissa om jag blev arg?! Vi hade till och med frågat en hårexpert på Åhléns. Sjukt dåligt!! Jaja, man ser inte värsta skillnaden men ville att min utväxt skulle få bort den där typiska utväxt-kanten, så jag blev  lite nöjd iallafall!

Veckans blogg

Finns så många bra bloggar där ute som förtjänar mer läsare!♥
 

Veckans blogg blev http://olivias.webblogg.se/

mello


 God kväll! Igår var jag först på stan med mina solstrålar Aya & Ida, vi lunchade och myste i solen! På kvällen drog jag och Simona hem till Josephine där vi var runt 15 tjejer. Vi åt massa gott och kollade på mellon. FYFAN säger jag bara, Ace Wilder skulle ju ha vunnit! 2 ynka poäng var det mellan henne och Sanna Nielsen. Men Sanna var bra ändå så vi får hålla tummarna för henne i Eurovision. Supertrevlig kväll hos jossan! Vi gick lite tidigare för vi hade gäster hemma hos oss. Idag har jag pluggat och tränat, ovanligt? Nej. Har så himla mycket i skolan just nu! 

Crazy


Och vad har jag nu gett mig in på?!

jive

Ni glömmer väl inte att rösta på min sminkvideo HÄR(Välj  The Lumene Dance Look Jive - Josefine Olsson)
Då har ni ju chansen att vinna VIP biljetter till Let's Dance finalen + lyxiga sminkkit från Lumene!♥

froyo

En froyo vid Fyrisån, då vet man att det är vår.♥

LET'S DANCE


Herregud, var ska jag börja?! Kvällen igår var helt fantastiskt rolig. Jag & Clara drog till Stockholm med tåget och vi hade tur med precis allt haha. Vi tog sen bussen till studion där Let's Dance, var ganska svårt att hitta men tillslut såg vi en TV4 bil som tur var. När vi kom dit fick vi biljetter till dricka (alkoholfritt ofc!) och minglade runt lite, vi blev sminkade av Lumene och de som sminkade var väldigt duktiga! Skönt att fixa till sminket för allt mitt smink var typ förstört när vi kom fram. Sen mötte vi på fina Nicole och hennes mamma, Nicole gjorde ju också en sminkvideo så vi blev inbjudna av Lumene att gå på Let's Dance. Det blev lite krångel med maten men Nicoles mamma fixade till det, tur att vi hade en vuxen med oss.
 
Sen fick vi sitta vid ett bord tillsammans allihopa med även bloggaren Kiki och hennes kompis. I pausen så var alla dansare på dansgolvet så då gick jag dit och tog en bild med Kenza, jag skakade för att jag var så nervös! Hon är verkligen så vacker och sjukt trevlig, glad att jag vågade gå fram och framför oss satt Andreas Wjik och andra bloggare, jag blev verkligen så glad så efter programmet gick jag fram och tog en bild med honom, vilken kille asså! Han var så snäll.
 
Sen så fick vi gå ut och då fick vi våra härliga  TV4 VIP goodiebags som var fyllda med massa smått och gott. Som tur var kom Claras mamma och pappa och hämtade oss så vi fick skjuts hem till Uppsala, hade känts trögt att ta buss och tåg hem.
 
Tack allihopa för en sjukt trevlig kväll! Och framförallt Lumene som ordnade att vi fick VIP biljetter till Let's Dance. En upplevelse som jag kommer att minnas för evigt!♥♥

mot Stockholm

Bildkälla.

Hejhej! Skönt med fredag, ellerhur?! Har en rolig helg framför mig. Ikväll blir det att åka till Stockholm och kolla på Let's Dance med Clara, ska bli hur kul som helst verkligen! Har flera favoriter. Kommer ta med mig kameran så räkna med en hel del bilder i bloggisen. Har haft ångest över vad jag ska ha för kläder på mig men tänkte ta min rosa kavaj som är lite festligare. Nu ska jag inte babbla på något mer för ska åka om en liten stund! Ha en fin fredag allihopa!♥

fem favoriter

Läs vilka som är mina fem skönhets favoriter hos Styleport HÄR.

torsdag

Passar ju perfekt med 2 stycken #tbt bilder idag :)
 
Vilket härligt väder det har varit idag, man blir så mycket gladare när solen skiner. Våren är verkligen påväg märker man! Har tyvärr fått reda på att jag har tre prov de två kommande veckorna och det är tre rätt så stora prov. Har även en redovisning tills på tisdag, wish me good luck. Måste nämna en positiv sak och det är att jag fattar kapitlet vi håller på med på matten, vilket är väldigt ovanligt haha. Nu ska jag bara slänga i mig en macka och sen blir det ett pulsmedel pass! PUSS♥
 
Sjukt taggad på Let's Dance imorgon, hoppas vi hittar dit bara hehe. Och vad ska man ha på sig?! 

Ace Wilder

 
Melodifestival finalen är ju nu på lördag och jag har endast en favorit och det är Ace Wilder, hennes låt är grym och sätter sig i huvudet! Vem tycker ni ska vinna? :)

skridskor

Idag var en riktig tröttis dag, måste lägga mig tidigare ikväll eller juste vi har sovmorgon imorgon, wiho! På idrotten åkte vi skridskor och jag är inte van att åka med ishockey skridskor utan brukar åka med konståkningsskridskor så det gick väl sådär kan jag ju säga hehe. Men det var ganska kul ändå!
 
 Var på ett intervallflex pass idag och det var riktigt skönt! Nu blir det att plugga matte i en timme, matte är verkligen mitt sämsta ämne och har alltid varit. Så får ta mitt ansvar att även jobba hemma, räcker inte med att bara plugga i skolan har jag märkt. Ska göra i ordning en fruktsallad nu - vi hörs!♥

OPI Muppets Collection

Mupparna har nu ett samarbete med OPI som heter OPI Muppets Collection, jag bara älskar dem! Blandade med både glitter och färg. Min favorit är det ljusrosa som heter "I Love Applause" & det rosa, glittriga som heter "Let’s Do Anything We Want!" - finns i butik för 150 kr/styck.♥

3/4

Details in my room♥
Hej på er! Hoppas att allt är bra med er. Jag själv mår väl helt ok, har bara lite ont i magen och är trött. Ovanligt? Nja, inte om man heter Josefine hehe ;) Ska ta tag i SO nu och sen göra i ordning en omelett innan jag drar iväg på ett härligt intensivpass, blir så peppad av all bra musik som spelas. På fredag ska jag och Clara på Let's Dance och det ser jag verkligen fram emot, ska äntligen få se fina Kenza och alla andra duktiga dansare. Nu ska jag dra mig vidare - vi höres!♥

bags

"Hej, jag skulle behöva hjälp med en sak! 
Kan du länka ut fina och snygga skolväskor till ett billigt pris? därav att en macbook kommer plats?"
♥ Länkar: 1 // 2 // 3 // 4 ♥
 
Dessa väskor tyckte jag var superfina och passar nog de flesta bärbara datorer, sen beror det ju på vilken storlek man har på datorn.

peplum

Outfit:  Klocka - Stylebystores // byxor - Love2shop // peplum topp - Love2shop // boots - deichmann 
 
Dessa bilder togs på Gränby Centrum av Simona, kändes en aning pinsamt att stå där och det kommer folk gåendes förbi oss. Men vad gör man inte för fina outfitbilder för bloggen hehe? In love med mina nya Dr Denim byxor och den röda peplum toppen som kommer från Love2shop som samlar olika kläder från olika hemsidor på en och samma sida. Känns kanske lite juligt med en röd topp men jag tycker ändå att den passar året runt.

fruit

Fruktsallad med jordnötssmör♥
 
Nu: Jobb, jobb och jobb. Vi hörs!

no problemo

God kväll! Det har varit en riktigt chill-söndag, jag och mamma var på Ica Maxi och handlade veckans mat sen så åkte jag till gymmet och körde ett intensivpass. Vi är lediga imorgon vilket är härligt men jag ska ha utvecklingssamtal klockan nio med pappi. Tänkte göra i ordning en kopp té och fixa lite med läxorna så jag slipper dem imorgon, ska försöka ta ett ID-foto då. Måste skaffa legitimation eftersom jag använder mitt pass hela tiden och det fotot är verkligen HEMSKT, jag var sjuk den dagen det togs tror det var 2011/2012 och jag hade inget smink alls så ser ut som ett spöke. Sen får man ju inte inte lé på fotot så ser allvarlig ut. Jättekul när man ska hämta ut paket och visa sitt passfoto, typ ba "eeeh asså det är inte jag på bilden ehhm..." haha.
Imorgon kväll kommer iallafall outfitbilder upp i bloggen så checka in då :) PUSS
 
 
Vinnaren av en Julia prenumeration blev:  http://torahansson.blogg.se/ ♥Grattis till dig!♥
 De har ju gjort om tidningen så jag tror verkligen du kommer gilla den :)

NYX

1. NYX Highlight and Contour Powder // 2. NYX Powder Blush // 3. NYX eyeshadow base
 
1. Man kan verkligen få fram fina kindben med denna, den har även en highlighter som man kan använda under ögonbrynen m.m
2. Ger en väldigt fin färg och en fin lyster! Färgen heter "Pinched".
3. Gör att ögonskuggan sitter på plats länge.
 
Craycray.se

lördag

Hejsan svejsan! Dagen har varit hur skön som helst, gick en promenad till Gränby Centrum med Josephine & Simona. Vi tog en fika på Fågelsången och snackade om allt möjligt, så skönt att man kan snacka om allt med dem! Fick med mig lite godsaker och det finns hur mycket fint som helst i butikerna just nu, man vill köpa med sig allting. Nu har vi fått en gäst hem till oss så ska vara lite social!
Ha en fin kväll allesammans :)

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig