tb

Nämen kolla vad jag hittade...jag och min älskling för 1,5 år sen...(?) Känner inte igen mig själv, alldeles för smal för att vara jag. Hade ganska mycket problem med vad jag stoppade i mig vid den är tiden, kunde knappt röra fett, sad but true tyvärr. Idag har jag förbättrat mig och mår så mycket bättre av att äta en allsidig kost! Men det är en bit kvar kan jag säga...

Comments
Innan du kommenterar:
1.Jag använder en Canon 600D.
2.Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4.
3.Kommentera snälla kommentarer, elaka kommentarer kan du hålla för dig själv :)
4.Vill du kontakta mig? Maila då till: [email protected]

Postat av: Amanda

Åh jag har varit i samma sits och det blev bättre för bara någon månad sedan. Känns som man aldrig blir helt frisk... Hemskt att det är så vanligt med ätstörningar idag! Kämpa på! <3

2014-01-08 @ 20:55:29
Postat av: Linnea

Åh så fin <3 har fått babylipset som jag vann nu! Tusen tack fina du!

Svar: Åh vad bra! Kram
Josefine Olsson

2014-01-08 @ 21:06:43
Postat av: Teodora Radojicic

DU ÄR SÅ SÅ FIN JOSEFIN

radojicicteodora.blogg.se

2014-01-08 @ 21:09:23
URL: http://radojicicteodora.blogg.se
Postat av: Madde

Så fin! :)

2014-01-08 @ 21:50:02
URL: http://maddeeeslife.blogg.se
Postat av: Alexandra

Älskar din blogg! På topplistan av mina favoritbloggar❤

2014-01-08 @ 22:21:35
URL: http://alexxandra.blogg.se
Postat av: Sofia

Fin bild och söt misse :-D

2014-01-08 @ 23:31:55
URL: http://lovejournal.blogg.se/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

det är så skönt att höra dig berätta, för då känns det som att det finns hopp för andra med samma hjärnspöken liksom :)

2014-01-09 @ 07:20:24
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Tessa

Bra! För det är viktigt att kunna unna sig gottigott också, det är viktigt att inte få skuldkänslor för det och att förstå att det inte gör något. Jag har själv haft den perioden då jag typ förbjudit mig att äta allt som hade med fett, socker mjöl osv att göra. Det är ingen hälsosam livsstil! Du är så fin så och jag är glad att du också insett att man inte ska leva så "strikt"! :) KRAM!

2014-01-09 @ 07:56:19
URL: http://tene.blogg.se
Postat av: Tess

Åh, vilken söt bild! :) Kram

2014-01-09 @ 09:06:25
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/
Postat av: Simon G

Vilken fin bild! :)

2014-01-09 @ 10:12:55
URL: http://simonpixel.webblogg.se
Postat av: EMELIE

åh vad jag gillar din blogg och vad fin du är!!

2014-01-09 @ 18:43:40
URL: http://thisemelie.blogg.se
Postat av: Emilia

Jag känner igen mig! För ca 2 år sedan blev jag också väldigt medveten om vad jag åt, och jag gick ner väldigt mycket i vikt. Jag var bara 12 år då, 12 ÅR!!! Fyfaan, det är sjukt att sådant krymper så i åldrarna! Ingen tjej (eller kille heller såklart) ska behöva känna så! ALLA är fina som de är! Ingen ska behöva känna sig otillräcklig!

Jag kan säga så här till alla som känner så som jag gjorde förut: det är fan inte värt det! Jag mår så, så, så mycket bättre nu när jag kan unna mig lite gott, träna dans för att jag älskar det och när jag lyckats släppa på mitt kontrollbehov och min prestationsångest.

Trots att det är hemskt, så tror jag faktiskt att det kan ha lett till något bra. Idag är jag 1000 gånger starkare än vad jag någonsin varit och mår nog bättre än vad jag gjort på länge! Om det aldrig hade hänt tror jag visserligen att jag hade varit glad, men jag hade inte varit så självsäker som jag är nu. Jag hade nog fortsatt att vara den snälla tjejen som aldrig vågade säga ifrån, vilket jag till viss del fortfarande har svårt för, men jag har tagit det till en helt annan nivå.

Mitt beteende gav mig en tankeställare! Skulle min mens behöva bli allt mer oregelbunden och konstig? Skulle jag vara rädd för att gå upp i vikt, när det där extra kilot faktiskt skulle kunna rädda någons liv? NEJ!

Jag klarade att vända om då det inte hade gått så långt, men många tjejer gör inte det. Många tjejer låter det hålla på alldeles för länge och drabbas utav ätstörningar som anorexi och bulimi, vilket sedan är ett rent helvete att ta sig ur.

Jag är så glad att du också kämpat dig något bättre! Vi är starka, vi är det! Josefine, DU är så stark! Du verkar som en otroligt fin person och jag beundrar dig! Den där sista biten är snart avklarad! Du kan och du är grym, glöm aldrig det! Tusen styrkekramar! <3 PS! Kan bara slänga in att jag älskar din blogg också. DS.

Svar: Du är sååå strark Emilia!!!! Tack för den här kommentaren, betyder mycket för mig :) KRAMIS <3
Josefine Olsson

2014-01-09 @ 19:17:56
Postat av: coffeeandcupcake.blogg.se

Fin bild :)

2014-01-10 @ 19:55:51
URL: http://coffeeandcupcake.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

URL/Blog:

Comment:

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig

RSS 2.0