Nyttigare semlor


Idag är det ju semeldagen och som många vet är jag ett hälsofreak och gjorde nyttigare semlor då jag bytte ut många ingridenser så att de blev mer hälsosamma,de blev galet goda.

Ingridienser till bullarna:
50g jäst
50g smör
1/2 salt
1/2 dl honung
Dinkelmjöl
1 dl solrosfrön/linfrön
1 ägg
3 dl mjölk

blanda ihop ingridienserna och sätt på ugnen på 250 grader och låt degen jäsa i 30 min sen gör du bullar av degen och lägger på en plåt och låter dom jäsa i 20 min sen in i ugnen 5-10 min ungefär.Fyll semlorna med Vanlijkesella och strö över vanlijsocker, sen är dom färdiga att ätas!


TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons
♥ Mail: josefines.se@hotmail.com



Follow on Bloglovin


Kontakta mig

RSS 2.0