Stockholm

 
Hej allihopa! Har haft en så himla mysig dag i Stockholm med Aya. Vaknade vid halv-åtta tiden och var så sjukt trött men det var lättare att komma ur sängen när man vet att man ska till Stockholm än till skolan. Vi tog tåget och när vi väl var framme gick vi runt och kollade i lite affärer. Sen vid lunchtid gick vi till Michelangelo och åt en väldigt god italiensk mat innan vi gick till Videofyme för ett litet möte och det var supertrevligt och tror att det kan bli bra samarbeten :) Och gud vilken liten söt vovve hon som jobbade där hade, helt galet underbar. Vi gick sen vidare runt i lite olika affärer innan vi stannade på Espresso House, det största cafét jag någonsin har sett. Ligger precis vid Hötorget. Är nu helt slut efter en lång dag i Stockholm, så nu blir det film resten av kvällen i mjukisar. Tack för dagen vännen!♥ Imorgon kommer outfitbilder från idag :)
 

Espresso house


Right now in Stockholm.

sporty

När jag är ute och springer är musik ett måste men det är inte alltid jag har fickor att lägga mobilen i så detta sportarmband är så perfekt.
Finns att köpa Macskal

estocolmo imorgon

Hittade en outfitbild från i våras.

God kväll på er!
Idag var jag på medelpass med jossan. Det var ett överraskande hårt pass, så känner mig lite skakig i benen haha. Senare på kvällen fick jag en idé att överraska familjen med sallader från MAX (väääärldens godaste sallader!!), så gick dit och köpte med mig middagsmat. Mamma som var trött (jobbat länge) och hungrig när hon kom hem blev så sjukt glad när hon såg att bordet var dukat med mat, tänk vad en liten sak kan betyda så mycket. Nu ska jag kolla lite saker till Stockholm imorgon, ska bli så kul att åka dit med mina fina vänner♥

pieces

Hej på er! Igår var jag och firade min prinsessa(Simona) på stan som nyligen fyllt år. Vi gick runt och sen fikade vi. Mötte även bloggläsare som var så söta, ni är så modiga som vågar er fram och ni förgyller mina dagar! Sen skyndade jag mig hem för att familjen skulle iväg och ta sprutor (Hepatit A & B) inför resan. Sen åkte jag till gymmet för ett intensivpass, var riktigt skönt!♥
Imorgon ska jag till Stockholm för shopping och möte, ser fram emot det såååå mycket!!
Bor någon av er i Stockholm? :*

color bomb

♥Too Faced - Color Bomb♥
Återfuktar och vårdar läpparna och innehåller vitamin A,C och E som gör läpparna mjukare, lenare och fylligare. Finns i fyra olika färger och de är lätta att applicera. Visst är förpackningen också hur söt som helst?

besegra

Cancer. Ett sånt starkt ord som innebär så mycket olika känslor. Tillsammans kan vi göra skillnad.
 
Smsa: BESEGRA till 72988 för att skänka 50 kronor. 
 
Kom ihåg att alla kan inte göra allt men alla kan göra något♥
 

bestfriends ♥

De bästa tofflorna ever. 149 kronor på hm!♥

tandställning

Fråga:
Hej ! 
Kan inte du berätta mer om när du tig bort din tandställning och hur det kändes. Hur länge ska man ha plast skenan ?
 
Svar: Hejsan! Visst kan jag det. Jag hade min tandställning i cirka 2 år tror jag. De sa 1,5 år men det behövdes ännu längre. Jag är otroligt nöjd att jag hade tandställning, även om det var en jobbig period i mitt liv. Hehe vet att det låter kontigt men det påverkade mig otroligt mycket som person, blev mycket tystare och skrattade aldrig med öppen mun. Gjorde allt för att dölja tandställningen.
 
Jag hade inte en vanlig tandställning utan en keramik tandställning (en sån här) som är mer osynlig. Det kostade runt 300 kronor per tand men hade bara i överkäken. Blev runt 1800 kronor samanlagt men det var lätt värt det eftersom att man har tandställningen så pass länge. 
 
Jag hade inte snea tänder eller så utan jag hade överbett, så jag hade inte så mycket ont i tänderna. Tandställningen hade jag i både över och underkäken, för när jag ändå hade i överkäken kunde jag lika gärna ha i underkäken. Nu har jag en tandskena varje natt för att tänderna inte ska dra sig tillbaka, vet inte hur länge jag ska ha den men antar några år!
 
Oavsett hur jobbigt det var för mig att ha tandställning så är det värt det, lovar. Har nu fina tänder föralltid. Jag ler otroligt mycket mer nu än innan jag hade tandställning. Känslan när man tar bort den är OBESKRIVLIG. Här är ett inlägg när jag precis hade tagit ut den. Så tveka inte på att skaffa, gör det bara! 
 

videos

Lite äldre videos för er nya läsare :) Min Youtube finns HÄR.♥
 
Någon speciell video ni vill att jag ska göra? :)

resa

Jag ÄLSKAR att resa. Det är bland det bästa som finns! Att upptäcka nya ställen är fantastiskt. Idag finns det så himla många olika hemsidor med olika resmål och erbjudanden så det är inte lätt att hitta i resedjungeln. Zoover.se är en sida där man kan läsa, eller själv skriva, recensioner av olika resmål. Det är ju perfekt att ha all information samlad på en och samma sida. Vad sägs om en resa till Alcudia? Har själv varit i Alcudia (Mallorca) för ett X antal år sedan, tror jag gick i tvåan så det var ett bra tag sen men det var verkligen hur fint som helst! Kan verkligen rekomendera det. Förra året var jag I Side (länk till inlägget) och det kan jag också tipsa om!
 
Något resemål som är hett just nu är Sri Lanka som är en tropisk ö, sydväst om Indien. Det ska tydligen vara ett paradis, har sett en massa bilder på Sri Lanka och det är så vackert. Kritvita stränder och kristallblått vatten, kan inte bli bättre än så om ni frågar mig. Jag åker ju till Thailand i en vecka ganska snart så får uppleva detta där!
 

love

Gårdagens bästa köp: Mjukglass på Ikea 5:-, helt galet!♥

born to be wild

 
leopard
 
Får aldrig nog av LEOPARD♥♥♥

extra

Kommer ni ihåg att jag tipsade om att Extra har nu startat en kampanj där varje tuggat Extra-tuggummi (inte paket utan varje tuggummi) under oktober och november innebär 1 öre för att bidra till bättre tandhälsa för barnen i Ghana. Så spring till närmaste affär och köp EXTRA!♥

trevlig kväll

God morgon! Kvällen igår var supertrevlig. Det serverades god mat & trevligt sällskap såklart! Hehe min kusin(12år), hennes kompisar ville ha en autograf haha. Supersöta verkligen! Resten av kvällen så pratade vi alla om resor, var vi vill resa någon gång i livet. Alla vill så olika, en del till varma länder och en del vill till stora städer. Kom hem vid halv 2 i natt och somnade direkt (efter att ha tagit bort smink och borstat tänderna ofc!!). Nu ska jag till Gränby Centrum för att kolla på lite småsaker, puss&kram♥

today's

Outfit: Pälsväst(fake såklart) - Hm // Byxor - hm // Stövlar - Hunter // Väska - Modekungen // Tröja -
Cubus // Jacka - Egobird // skärp - Gina T

good day

Mysfika med pappa♥
Dagen har varit lugn. Drog ner på stan med pappa och lunch fikade, hämtade även ut paket. Sen cyklade vi hem och fixade saker innan Aya kom och vi gick på en liten promenad för att hämta ut ännu ett till paket på ett annat ställe haha. Tog även en massa bilder! Nu blir det middag hos mina kusiner där resten av kvällen kommer att spenderas. Kika in senare så lägger jag upp outfitbilder♥ PUSS

In my makeup bag

1. Dr Hauschka Compact Powder // 2. Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfector // 3. Paula's Choice Soft Cream Concealer
 
 
Pudret älskar jag verkligen. Det är genomskinligt så det blir ingen färg, huden håller sig matt och fräsch.//
Sen så har vi Clinique produkten, den kamouflerar porer och kontrollerar fet hud.//
Sist och även minst har vi concealern, färgen passar mig perfekt och fungerar bra!

restaurante

Oj, så mätt jag är. Var på resturang med släkten efter ett hårt träningspass - det var hur gott som helst! Tog hamburgare, det var en av de godaste jag ätit faktiskt. Perfekt start på lovet!♥ Nu blir det lite serietittande, puss&kram!

äntligen

HAPPY!!!

beauty sleep

Haha slängde på mig klänningen och lånade prinsesskronan av lillsyrran, passade ju ganska bra med tanke på väggtexten som kommer härifrån - piffar upp den vita väggen. "Every princess needs her beauty sleep"

tugga tuggummi

Extra har nu startat en kampanj där varje tuggat Extra-tuggummi (inte paket utan varje tuggummi) under oktober och november innebär1 öre för att bidra till bättre tandhälsa för barnen i Ghana. Omkring 60-90 procent av alla världens skolbarn lider av karies vilket är hemskt.
 
Nu kan vi alla tillsammans hjälpa till att göra skillnad! Så spring till affären och köp en massa paket med Extra då bidrar du till en bättre tandhälsa för barnen i Ghana. Kan tipsa om jordgubbssmaken som är riktigt god. 
 
Vill du veta mer om projektet? Klicka här

#autumn

Den här bilden tycker jag blev väldigt lyckad. Togs precis bredvid min skola. Den ser nästan målad ut! :)
 
Hola! Torsdag och endast en dag kvar till det efterlängtade lovet. Började dagen med en otroligt intressant föreläsning om rökning(http://www.nonsmoking.se/), inte så mycket om hur man skadas utan hur cigaretter & snus tillverkas, barnarbete. HELT SJUKT. De tjänar knappt någonting och de blir skadade av gifter. De yngsta var 2 år (!!!!!!!!!!!!!!!) Att det ska behöva vara såhär år 2 0 1 3. Det finns inte något som är positivt med rökning, usch, fy och blä.
 
Nog om det. Hade även ett novellananlysprov idag och det var förskräckligt svårt, så himla rörig text och man förstod knappt något. Hade bara en liten mattelektion och sen slutade jag för dagen, för hälften av klassen har prov nu. Jag har imorgonbitti istället. Så ska ägna min tid till mina underbara böcker, 2 prov imorgon! Känns väl sisådär men sen är det helg och lov så överlever nog trots allt ;)

Pretty Little Liars ♥

Nu är det dags för mig att kolla på PLL avsnittet alla har väntat på. Började kolla på Pretty Little Liars för 
någon månad sen när jag var sjuk och nu är jag helt fast. Nu ska jag lägga i från mig telefonen och försvinna in i PLL världen - man kommer att få reda på om Alison är levande eller inte!♥

Twist-up gloss stick

Nu har Isadorat lanserat 2 nya färger 02 Bicuit & 09 Cherry Pie. Älskar den röda färgen och den är lätt att applicera. Kostar 119 kr och finns nu i butik :) Tack Aya för bilderna♥

MC

Bästa Miley♥

pink details

 
 
 
 
pink room
 Wanties till rummet♥

Shay Mitchell

Bildkällor: 1. Här / 2.shaym@Instagram
Shay Mitchell är nästan olagligt snygg. Det är hon som spelar Emily i Pretty Little liars. 
 
 Ni måste hålla med mig att hon är GALET snygg??

saturday outfit

Outfit: Tröja - Lindex // byxor - hm // väska - modekungen // kappa - hm (fick den av min kusin) // halsband - thisstyle // skor - dinsko/skopunkten
 
Från i lördags. Första gången på flera år som jag använder kappa.Trivdes bra i det! Frös inte speciellt mycket eftersom att jag hade en ganska tjock stickad tröja under. :)

be happy

We♥it

SOLSIDAN

Bild -google. 
Wiho!! Ikväll klockan åtta är det Solsdian på tv, har längtat så himla mycket! Ska ni se?♥

undercover - face primer

En av de bättre primers jag har provat! Döljer ojämnheter, minskad rödhet, motverkar blank hy och passar alla hudtyper. LOVE IT!♥
 
Psst! Vinnaren av min giveaway på Videofyme blev Alexandra Fischerström Granat, grattis♥

happy


Hej allihopa! Dagen igår blev väldigt lyckad. Började morgonen med en joggingrunda, så underbart väder. Sen gjorde jag mig ordning för att möta pappi på stan. Vi tod först en supergod sallad på Sandys och sen en fika på Espresso House. Jag cyklade hem och sen kom mina brudar hem till mig och vi skrattade så mycket att jag fick ont i magen - ren lycka. Nu ska jag börja kolla på Gossip Girl. XOXO♥
 
Lockade även håret, vad tycks? Brukar sällan göra det :D
 

Tin Can Challange

 
HAHAHA gud vad jag skrattade under denna video - alltså killen till höger...hans miner haha!!! :D

Ines Deliovic - tips på blogg!

Ni uppskattade ju att jag tipsade om dagens blogg i veckan så nu tänkte jag tipsa om en till blogg som drivs av en tjej vid namnet Ines. Hon bor också i Uppsala precis som jag! Hon bloggar om mode, skönhet och vardag. Hon gör välgjorda inlägg och tar fina bilder. Superbra blogg - Kika in http://delilovic.se/ ♥♥

Thomas Sabo

bilder här.
ÅH! Vill ha en Thomas Sabo klocka....♥

friday

Hola Amigos!♥ Hoppas att allt är bra med er och att ni har njutit av att det är helg nu :) Idag var jag en sväng på stan med Aya, vi käkade på Waynes och gick runt i affärer. Hittade lite smått och gott så jag är väldigt nöjd med mina inköp. Nu blir det B&J framför Idol. PUSS♥

finally

 ♥♥♥

Min hårrutin

Videon gjordes INNAN jag klippte mig :) Hoppas ni gillar den! Här är min Youtubekanal: http://www.youtube.com/josefineolssons
 
sen så är bilden tagen hemma hos pappa med andra hårpoduklter om ni blir förvirrade ;)
 

beauty

I helgen som var tog jag en massa fina höstbilder på Aya, och hon tog bilder på mig som kommer att synas i bloggen någon gång framöver. ÄLSKAR färgerna på bilderna, verkligen höst!♥

friluftsliv

Som ni vet så älskar jag att vara ute i naturen och röra mig. Att vara ute i friska luften mår jag bra av och det tror jag att även de flesta andra gör också. På vintern tycker jag och att åka skridskor men även att åka slalom och längskidor. Ibland åker vi upp till fjällen på vintrarna där vi hyr en stuga med en familj till vi känner. Det är så himla mysigt! Jag känner i alla fall att "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" hehe kanske inte alltid men oftast så stämmer det. Söker en bra friluftsjacka som tål alla olika typer väder och har kikat på Outnorth några jag gillar:

Jag tycker att det är så mycket roligare att sporta och vara ute i naturen när man har snygga ytterkläder - gäller detsamma på gymmet. Mycket roligare att gymma med lite fina gymkläder. Det kan vara värt att lägga ner pengar på en bra friluftsjacka som håller i flera år istället för att köpa nya varje år för att kvalitén inte är bra. Tycker därför att ni ska kika in på Outnorth och kolla - de har allt från utrustning, kameror och tillbehör, ryggsäckar och skor och kängor m.m
//Gästinlägg

dream

Tyckte verkligen att det var så fint med Dream som väggtext - detta är mitt rum hos daddiii. Finns hos uwdecals.com. Blev iallafall väldigt nöjd med resultatet!♥

test

Hej på er! Häromdagen fick jag tillbaka mitt SO resultat ett (C) - var nöjd tills min lärare berättade att han var besviken på mitt reslutat. Alltsååå whaat? Från början fattade jag noll av det vi höll på med så var stolt att jag ens kom över ett godkänt betyg. Sen så idag hade vi ett NO prov som jag inte direkt såg fram emot, men det kändes bra! Hoppas ni allihopa får en bra dag!♥ Kisses

veckans blogg

www.katarinadahlgren.blogg.se
 Såhär beskriver hon sin blogg....
När man beskriver min blogg så låter den precis som så många andras – shopping, mode, outfits, träning, vardag och foto. Men det som skiljer min blogg från många andras är att jag är personligare och väldigt jordnära. Jag hjälper gärna läsare med problem och de mejlar mig om allt från killproblem till ätstörningar, och jag tar även upp sådant i min blogg. Allt är inte perfekt, så varför ska man få det att verka så i bloggen? 
 Jag tycker personligen att hennes blogg är grym! Ljusa bilder och blandade inlägg med bra kvalité. Tycker absolut att ni ska kika in på bloggen.

Alla som var med har verkligen så fina bloggar!  

Vad tyckte ni om att ha veckans blogg? Borde jag ha veckans blogg tävlingar oftare?

Vinnaren av en sodastream!

Sådär ja! Nu är vinnaren dragen - Grattis! Du kommer nu att få ett mail♥

Blev försenat för att min mail krånglar

baby lips

Peach Kiss - Intese Care - Mint Fresh
Jag bara ÄLSKAR Babylips, läpparna blir oerhört mjuka. Min favorit är Peach Kiss, förutom att den luktar gott så är det en svag beige/nude färg. Passar perfekt till vardags! Finns här

vanliga frågor

Vanliga frågor:
 
Kan du följa mig på Instagram m.m?
Svar: Nej, tyvärr. Får den frågan väldigt ofta så det skulle bli orättvist. Kan däremot gilla/kommentera bilder!
 
Dina favorit fotoappar?
Svar: Deluxe fx (7kr) & Aviary(Gratis).
 
Vad använder du för kamera?
Svar: En Canon eos 600D.
 
Hur gammal är du?
Svar: Jag är född 1997 alltså 16 år. 27 Januari är min födelsedag!
 
Vilket gymnasium ska du börja på?
Svar: Fyrisskolan!
 
Vart ligger TGR i Uppsala? :)
Svar:  På Vaksalagatan, vid det lilla Subway på stan! :)
 
Har du matta/blanka Hunters?
Svar: Matta :)
 

Jag har oxå en EOS 600D. Men när jag lägger upp bilderna på bloggen så blir de världens sämsta bildkvalite? Hur gör du för att få bra kvalite på bilderna? Tacksam för svar! kram

Svar: Hej! Hade också samma problem förut. Men eftersom jag laddar upp mina bilder i 900px så ändrar jag bildstorleken till 900 i Photoshop, då blir det perfekt bildkvalité. KRAM!

 
 

halsduk

♥ 199 kr - Accent
Den är verkligen så himla mjuk och skön. Tycker den var riktigt snygg och stilren!

just me

Outfit: Klocka - Gaxs // topp - Gina Tricot // Byxor - hm
Bli inte förvirrade framöver om ni ser bilder när jag har längre hår för att jag har fixat en massa bilder där jag har långt hår som jag inte har publicerat i bloggen - alltså innan jag klippte mig!

#Låtibbestanna




mot skogen

Morning sunshines! Vi ska snart åka till skogen för att plocka bär och svamp. Hur mysigt som helst! Att vara ute i friska luften mår jag bra av. Ikväll blir det intensiv pass med jossan, känner mig peppad eftersom jag bara har hunnit gymma 1 gång denna vecka då det har varit gräsligt mycket plugg. Ska dra nu, puss hej!♥
 
psst...angående SodaStream tävlingen så dras vinnaren i veckan, för måste maila dem!
Dock sista dagen i dag att vara med.

You make me


bästisar

Har tipsat om denna men gör det igen - Peanut Butter Cup B&J. SÅ GOD!♥

today

Hej på er! Idag var det ju så himla fint väder så jag och Aya drog ner på stan och lunchade samt fikade lite. Hittade en aaasfin kjol som jag har letat efter och så fick jag ett superfint nagellack av Aya, såå gulligt!!! Juste mötte även på bloggläsare/instagramare så himla snälla ni är♥ Sen drog vi ut och tog en massa fina höstbilder. Resten av kvällen kommer bestå av matte, det suger att ha prov på en måndag...men ska göra mitt bästa! Puss & kram

hösten är underbar!

Det klagas allt för mycket på hösten! Jag bara njuter av alla vackra färger överallt, det är så vackert. Istället för att längta till sommaren så lev här och nu, njut av det som finns just nu och inte längta för mycket framåt hela tiden. Uppskatta det som finns! Det är nyckeln till att bli en lycklig person.

Finns så mycket ++++ med hösten:
+ så vacker årstid
+ mysiga halsdukar
+ filmkvällar
+ svampplockning
+ svalare när man ska sova (hatar när det är asvarmt!)
+ tv serier
+ tända ljus
+ fika på cafeér
+ stora stickade tröjor
osv....

Bli veckans blogg

Berätta lite vad din blogg handlar om och skriv din bloggadress - avslutas på tisdag♥
 
Finns så många bloggar som förtjänar mer läsare!! :)

Happy b-day daddy!

Ingen vanlig dag för det är mina fina pappas födelsedag, förlåt för att jag är dålig på att städa mitt rum pappa, ska bättra mig. Lovar! Love you♥
Sen så fyller min vackra vän Simona år - jag är så otroligt glad att ha dig som vän. Du är guldvärd♥ Hoppas du får en fantastisk födelsedag! Bild från hennes Facebook.

One Direction - 13 juni

Tror inte att jag har berättat det men jag och min syster ska på One Direction den 13 juni♥ Vi var ju så himla nöjda med förra konserten (mitt inlägg här). Vi satt väldigt länge i kö men till slut kom vi fram till hemsidan, inga bra biljetter men vad gör det? Det är ju själva upplevelsen som är så amazing. Så vi ses om några månader igen killar! Ska någon av er gå ? :)

sparkle

Älskar Fergie's kollektion på sminkmärket Wet N wild, här ser ni två nagellack och skymten av en cream eye liner. Det jag gillar allra mest med Wet N Wild är att de har så himla bra priser. Ett av de bästa budgetmärkerna!

höstmarknad

 
 
 bilder från höstmarknaden igår med Simona ♥
Hej på er! Har sååå mycket just nu att jag inte vet var jag ska ta vägen...har haft prov idag och hoppas att det gick bra för det kändes som det iallafall! Sen så har jag ett MEGA stort prov imorgon i SO, ska plugga hela kvällen. Så himla skönt när detta är över så att jag kan andas litegrann. Hoppas ni får en bra kväll! XoXoXo

leopard tights

Dagens vill ha....dessa leopardtights! SÅ coola. Finns här :)
 

Mina VS produkter♥

Min youtubekanal finns här: http://www.youtube.com/josefineolssons ♥

Sophia Bush

 En stor förebild för mig och har varit det ända sen jag började kolla på One Tree Hill, hon verkar vara en fantastisk person och jag beundrar henne verkligen. Snygg är hon också!

BB cream

Garnier BB Cream Combination to Oily SkinTips på världens bästa BB cream från Garnier. Har använt den i över ett år nu och den är BÄST. Passar för blandhy och mattar ner huden så att den inte ser blank ut. Finns billigast på Ica (iallafall den jag köpte)
 
Sen vill jag tipsa om bästa foundationborsten någonsin, den gör så att bbcreamen blir mer täckande - LOVE IT!♥ Finns på Åhléns, och kommer tyvärr inte ihåg vad den kostade men den var inte värsta dyr :)

klippt håret

Yes, rubriken stämmer. Min syster hade en klipptid men hon vägrade att gå dit...så då tog jag den klipptiden! Bad frisören att klippa bort det slitna och vips så var nästan en decimeter borta...känns så ovant. Skönt att få bort det slitna iallafall, måste klippa mig oftare.

puppy

Bildkälla: Här.
När jag var yngre tjatade jag konstant på mina föräldrar att jag ville ha en liten vovve. Men nix pix, det fick man aldrig haha! Önskade att vi hade möjligheten att ha en hund men det kräver alldeles för mycket tid tyvärr..och sen så har jag ju min egna lilla misse och han är go han med :D Har någon av er en hund?♥

wow

Känns verkligen supercoolt! Fick ett mail för ett tag sen och de frågade om det var okej att de la upp min bild och text i finska tidningar. Det kommer synas i 3 finska tidningar: 
Trendi 1.10.
Olivia  9.10.
Cosmopolitan 23.10.

red

 Outfit: Skjorta - New Yorker // Byxor - hm // halsband - stylebystories
God morgon! Känner mig helt slut men vet inte varför och bara tanken på att det är måndag imorgon gör det värre. Tror jag följer med mamma och Alice ner på stan en sväng, sen ska jag till gymmet och sen blir det att plugga för fulla muggar. Hoppa ni får en bra dag! XOXO♥

Fake Celebrity Pranks

 
Detta är så SJUKT! En helt vanilg kille vill testa på kändislivet - han gör en makeover och går runt på stan med vakter. Folk blev helt galna och över 300 bilder togs med honom. Så kul att höra vad folk tror att han är känd för haha! Kolla bara :D

tjejkväll

Igår hade jag och mina tjejer lite filmmys, vi köpte med oss en massa gott och kollade på en läskig film som heter The purge, kan verkligen rekomendera den! Sen hade vi värsta diskussionerna, någon borde filma oss när vi diskuterar haha! Våra diskussioner är bäst. Idag var vi på stan och skulle se Idas modevisning, så himla snygg hon var och hennes kusin Ines! Nu blit det en springtur innan jag sätter igång med att plugga till 4 prov....wish me good luck!♥

fotmask

Testade en fotmask, riktigt häftigt! Den motverkar förhårdnader och död hud. Finns att köpa här

höstjackor

 
jackets
 
Fick en kommentar om jag kunde visa lite snygga höstjackor - och här har ni lite snygga jackor! Asså den leopard mönstrade från hm är ju p-e-r-f-e-c-t

Kanelbullensdag

Wiho! Äntligen fredag. I skolan bjöd dem på bullar eftersom det är kanelbullensdag så unnade mig en bulle och en kaffe, väldigt väldigt gott. Nybakade också, nam nam. Ikväll blir det tjejmys med mina brudz, först drar vi till Willys och köper en massa gottis därefter drar vi hem till mig och kollar på film! Blir supermysigt, ha en fin fredag allesammans!♥

Happy Friday!

Vi firar fredagen med en rabattkod på 20% hos inearlurar.se - är verkligen nöjd med mina hörlurar därifrån♥
Ange "josefines20" :)

Min gymnasielinje

Snälla kan du svara på detta i ett inlägg? Vilken linje går du? :)
 
Svar: Hejsan! Jag går samhällsvetenskapsprogrammet med inriktingen Juridik och Kriminalteknik. En utbildning med juridik och samhällsfrågor. Handlar mycket om lag och rätt. Vi läser även mycket psykologi som är en stor anledning varför jag valde just den här linjen. Om man vill bli advokat, polis eller ekonom m.m så borde man ta den här linjen. Jag har ingen aning om vad jag vill bli när jag blir äldre, men sam är en väldigt bred linje och jag kan bli nästan allt utom läkare. En annan stor anledning till varför jag valde linjen är att jag AVSKYR no ämnena. Så nu har vi bara ett ämne som heter naturvetenskap istället för att läsa fysik, kemi och biologi.
 
Jag har länge funderat att gå stylistlinjen men vill gå ett högskoleförberedande program så att jag kan plugga vidare efter gymnasiet. I tvåan kommer jag att välja stylist som extrainriktning, jag älskar ju smink och skönhet. Bra att linjen finns just på Fyrisskolan så att jag kan välja den inriktningen.Trivs väldigt bra!
 

Pierre René

Pierre René tycker jag är ett superbra budgetmärke, har själv chic gloss & chic shadow för 40 spänn styck. Jag har ganska känsliga ögon och ögonskuggorna är anpassade för känsliga ögon - finns i 24 olika nyanser. Kan köpas på Lindex ♥

Hey brother

 

taggad

Mot träningen nu, igår sket jag i gymmet och sprang ute istället. Kul att variera träningen litegrann. Har så himla mycket i skolan just nu, 3 stora prov de kommande veckorna och en massa läxor. Vet inte hur jag ska hinna med allt och känner mig redan skoltrött...hehe. Men har hittat ett pluggsätt som passar mig, och det gör pluggandet en aning roligare :) Puss & kram på er ♥
 
Bilder från ett tag sen! :)

vinn en sodastream!

 
Nu har jag fått chansen att lotta ut en SodaStream...:)
 
1 regel: 
Lämna en liten motivering om varför just du vill vinna. Glöm inte mailadress!
 
Extrachans:
Dela bilden på Instagram #josefines @Josefines
eller dela bilden i din blogg.
 
Sen kan jag tipsa om #pantamindrehjälpen på Instagram där det gäller att ta kort på sina
opantade burkar och flaskor.
 
Avslutas 13:e Oktober♥ Lycka till!

Vinnaren är LOUISE! Grattis <3

♥bodysplash

Strawberry champagne body splash:
budgetalternativ från Gina Tricot, luktar ljuvligt gott! Finns i två andra dofter också. För 39 kronor är den din :) (eller 49..)

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig