Mot landet!

Åker till sommarstugan snart och är där i ungefär en vecka . Men kommer åka hem en en del dagar eftersom pappa ska jobba vissa dagar i stan och då följer jag med honom för att jag har en del saker att fixa och sen så har jag lite sommarjobb. Har gjort en hel del tidsinställda inlägg nu i veckan så håll utkik! Hoppas alla får en trevlig vecka, puss :)

Cheap Monday

Tycker att dessa linnen är väldigt snygga. Vet bara inte vilken färg man ska välja. Båda färgerna finns på Miinto.se för 199 kronor.
 

Timbuktu

Vet inte om jag berättade men när vi kom hem från Stockholm i tisdags såg vi Timbuktu på stationen i Uppsala, vi hade tydligen åkt samma tåg! Man hörde direkt att det var han bakom oss , man känner igen hans röst så bra. Sen så tappade han sin resväska framför min syster så att hon höll på att snubbla i rulltrappan,haha coolt! Men diggar hans låtar, dom är så sköna.
 

Nya familjemedlemmen!

Lillplutten. Han somnar alltid i famnen och är så gosig!♥

Du är så..yeah yeah wow wow

Igår var vi ju i Stockholm och firade min kusin med lunch på Vapiano som många har skrivit om och jösses vad det var gott där! Tog en scampipasta med färsk pasta,grädde,bladspenat,pesto och scampiräkor. Det var riktigt riktigt gott! Kan rekomendera alla att äta på Vapiano! Dom gör tillochmed pastan där på resturangen. He-he var mätt hela kvällen efter den portionen! Sen gick vi runt i Gamla stan och kikade in på affärer, köpte litegrann. En cool sak..vi satt på samma tåg som Timbuktu :D När vi kom hem så gick jag & pappa och kollade på en visningslägenhet, den var väldigt fin! Därefter åkte vi och hämtade våran bebis Viggo..eller Charlie..jag & mamma vill att den ska heta Charlie men syrran är inte riktigt med på det , så än så länge heter han Viggo! Vilket charmtroll, helt underbar. Han är så gosig och härlig. Men i natt så ville han leka..haha..sov inte många timmar. Men han somnade i min famn tillslut, gullisen.♥

Estocolmo

Idag är det en fullspäckad dag kan man säga..snart tar vi tåget till Stockholm där vi ska ta en födelsedagslunch med min kusin som fyller år! Grattis Johan! Sen går vi en sväng på stan i Stockholm. När vi kommer hem så ska jag och pappa + kanske Alice kolla på en visningslägenhet och se om vi är intresserade av den. Därefter bär det av till Viggo, äntligen!! Vi får ta hem honom idag!! Kommer vara hemma med Viggo dom närmaste dagarna och bara gosa med honom så att han inte ska längta hem så mycket , men ser verkligen fram emot att ha ett busfrö här hemma! Nu måste jag gå. PUSS

Blä väder

Jaha,så var hösten här igen då..nästan iallafall..ruggit väder. Men det blir filmmys hemma istället, kollar på One Tree Hill sen ska jag koka lite té och vira in mig i en filt. Måste också fixa en hel del saker här hemma! Juste..kanske inte har sagt det men har fått två (nästan tre kan man säga) sommarjobb, Lyckligtjej.se. Så jag är är nöjd! En dålig sak som hände igår är att hela min mobil återställdes, ALLT försvann kontakter,bilder osv...Så ni som har mitt nummer smsa erat namn så lägger jag till er som kontakter igen :)
 
 

Nyåks

Tycker att det är så snyggt med klockor! Denna klocka är från Nyåks och jag har den i rosa också. Man kan piffa upp en hel oufit genom att ha en snygg klocka. Dessa klockor finns i många härliga färger!

Ny header..igen!

Kände att jag gjorde den andra headern för slarvigt så fixade en ny! Vad tycks ? :)

Midsommar

Bilderna beskriver dagen. Så underbar dag , solen sken och det var varmt & skönt! Bästa Midsommar♥♥ (Säg till om jag ska ta bort någon bild)
Nu ska vi till sommarstugan och sover kvar där med kusinerna, Ha en jättebra helg!

Glad Midsommar

Hehe mamma tvinga mig att läsa kattboken, så att vi är redo när vi vår hem våran sötis. Idag är det midsommar, vi drar till några vänner,haha okej inte bara några utan vi brukar vara kanske 40 pers? Men det är alltid lika trevligt där eftersom det är en del kompisar till mig som kommer dit. Brukar bli en hel del aktiviteter där. Men Clara? Ska jag ta med systemkameran så att vi kanske kan fota litegrann? Nu ska vi snart åka, Glad midsommar allesammans!

Girl model

Detta är en hemsk dokumentär som jag såg i vintras, det värsta är att det är på riktigt. Det handlar om en 13 årig flicka från landsbyggden i Sibiren, hennes familj är väldigt fattig. Hon såg sin chans att kunna bli modell , för då kunde hon tjäna ihop lite pengar till familjen och då kommer modellagenturer och kollar på olika tjejer från därifrån där hon bor. Dom säger typ "Du måste banta" " Du är för fet för att vara modell" " Din hy är inte perfekt"  "Dina höfter är för breda" blabla..osv. Att få ta den kritiken som ung tjej måste vara bland det värsta som kan hända. Självförtroendet måste sjuka rejält, jag fattar inte hur man kan vilja ha det som ett jobb att leta modeller men samtidigt kritisera unga vackra tjejer! Hon får iallafall ett modelljobb att åka till Japan där det utlovas pengar. Hon är 13 år och åker iväg helt ensam till ett stort främmande land och hon kan varken engelska eller japanska, och ska klara sig helt själv. Istället för att komma hem med pengar kom hon hem med skulder. Vart är modellbranchen påväg egentligen?

tacoburgare

 
Tacoburgare:
Du steker hamburgaren i tacokrydda i cirka 3 min på
varje sida. Som sås så blandar
du turkisk yoghurt med mangochutney. Mosar avokado med fetaost
Sen en annanasskiva & melonskiva på sidan om.Säger bara det..MUMS!
Väldigt enkelt och nyttigt recept.
 

Yes, it's true

Härlig dag med brudarna Hedda & Iman. Hedda har jag inte träffat på typ ett år , senast tror jag var SSC förra året! Men vi gick runt och snackade, köpte smoothies och satt vid ån. Måste verkligen tipsa alla om Moe Joe's juicebar i Svavagallerian. Sjukt goda och nyttiga smoothies/juicer! Nu ska vi snart åka och hälsa på vårat busfrö Viggo. Ha det bra!

DermOrganic

Dessa produkter har jag nu testat, och måste säga att jag är väldigt nöjd! Håret blir mjukt och lent , det känns skönt att veta att man har i naturliga produkter i håret. De doftar väldigt frächt också. Mitt hår brukar bli väldigt trassligt men har inte märkt av det på den senaste tiden! Man kan läsa mer om produkterna Här.

Yoghurtglass

Du behöver:
Frysta jordgubbar
Fryst mango
3-5 dl Turkisk yoghurt
1 dl honung

Mixa ihop ingridienserna, ställ in i frysen i cirka 5 timmar, sen så
har du en god,enkel och hälsosam glass! Den var så god att till och
med min lillasyster gillade den!

Spadag


Först så tog jag ett morgonpass på gymmet, sen så har jag varit hemma själv idag (skööönt) Så tog ett bad och hade ansiktsmask,målade naglarna osv..nu blir det nog att dra ut en sväng för att det dåliga vädret är borta och en klarblå himmel tittar fram!

Clothes

1.Finns Här / 2.Finns Här / 3.Finns Här


1. Finns Här  / 2. Finns Här / 3. Finns Här


Finns så mycket snyggt!

Vinn skönhetsprodukter!

1.Mascara för naturliga och silkesfransar(värde 399kr) 2. Perfect silk Lashes Fixing Gel(värde 399kr) 3.Lashes Curler(värde 249kr). Totalt  värde=1047kr
 

Regler:
Lägg till mig på bloglovin bloglovin
Gilla min blogg facebooksida Här.
Gilla Victorias Akademin´s facebook Här.


För extrachans:
Lägg till mig på instagram @ajosefineo
Skriv ett inlägg på din blogg om tävlingen.

Tävlingen avslutas den 17:e juli.

Grattis till http://aggehh.blogg.se/ !! ♥

Noooooo

Jaha,då var sverige ute ur EM. Känns väldigt trist. Grillkvällen igår blev riktigt lyckad förutom att sverige förlora dåra. Men även Isak och Hampus och Gustav var hos Adam och det var riktigt trevligt. (hehe Adam jag har kvar bilden på dig, så gullig!!!).Det blev ganska sent.. vi kom hem vid tre i natt. Idag var familjen och handlade kattsaker till våran katt som kommer hem om några veckor, längtar sjukt mycket! Men nu är allt fixat så det är bara kissen som saknas! Nu blir det lite mys framför One Tree Hill♥
instagram @ ajosefineo


Lösnaglar


Dessa lösnaglar hade jag på mig på sommaravslutningen, blev riktigt nöjd med dem! För senast jag använde lösnaglar var flera år sedan. En negativ sak är att man inte kan göra någonting typ..smsa är väldigt svårt. Nu har alla ramlat av men det var kul så länge de varade..hehe eller?
Aja..man kan köpa mina lösnaglar på denna sida :)

schveeerige!

Igår var jag på stan med Clara , riktigt mysigt! Vi ses på midsommar igen. Men jag hade lovat min syster att lämna hemmanycklarna till henne (Hon var på fritidsklubben) för hon hade glömt dom. Men jag glömde helt totalt bort det så jag gick ändå ner på stan..inget roligt mobilsamtal man fick av syrran..en hel del svordommar..haha för hon var utelåst hemma. Sorry sister! Men köpte ju en tidning och ansiktsmask till dig som tröst ;) Sen var jag med Iman och Menni en stund vid Fyrisån och snackade , riktigt bra tjejer dedär!  Ikväll blir det hem till Adam där det blir grillning och fotbollskväll, gurra och några fler kommer också dit. Kom igeeen sscchhveeeriigeee!

Avslutningsoutfit

Såhär såg jag ut på avslutningen i förrigår.

Yesterday

Kvällen igår var sjukt bra. Fattar inte varför så många snackar så mycket skit om FMK. "Bara fjortisar..fett tråkigt blabla" Skitsnack verkligen..man går dit för att lyssna på bra musik,träffa kompisar och dansa! Man kan ha sjukt kul där, det är klart om man bara står stilla är det tråkigt. Men det var så superbra kväll! Norlie & KKV var grymma...dog när Kim kom ut på scenen! Trodde inte att han var sådär snygg i verkligheten, dom var verkligen grymma live! Träffade massa underbara kompisar som gjorde kvällen dunder! Har varit helt slut hela dagen + ont i fötterna..för vi dansa så mycket igår. Men ångrar inte en enda sekund att vi drog dit det var värt varenda öre.
Föressten..TUSENTACK för alla gulliga kommentarer på min videoblogg!!!! Kramar på er♥
.


eeeelskling

DUNDERLÅT! + HEJ SOMMARLOV!


SOMMARLOV! Äntligen!!! Taggar till kvällen med denna låt , bästa sommarlåten! Lite lik "ai se eu te pego".
Ikväll blir det först picknik i Ekonomikum sen drar vi till FMK för att lyssna på braaaa muuusik (Norlie & KKV kommer bl.a) ! Kan inte få en bättre start på lovet..bilder från idag kommer en annan dag! PUSS

Videoinlägg

Yeah. 1:a videoinlägget. Gjorde säkert 10 st ingen blev bra men tog bara någon! Puss

Vichy

Vichy Normaderm Tri-activ Cleanser
En av mina absoluta favoriter när det gäller hudvård. Den kan antingen användas som skrubb/ansiktsmask/rengöring.  Huden känns matt och mjuk efter användning eftersom den dessutom innehåller 25% lera och peelande/lugnande ingridienser. Rekomenderas!
Var? Apoteket
Pris? Ca 150 kr

Nya blogg.se tema!

Känns lite ovant med nya blogg.se temat men nu kan man ÄNTLIGEN ladda upp fler bilder samtidigt...stor HISS...sen så kan man ha olika taggar på inläggen, me like!

SUN





Så underbar dag! Vi hade klassens dag idag och vi var vid Hågadalen. Spelade fotboll,snackade,hade picknik...perfekt väder! Nu ska det bli skönt med helg och tagga inför sommarlovet. Puss!

Live Laugh Love


Var sjukt trött på min gamla header..så gjorde en ny!


Studentfirande


Igår : Tog ut tandställningen/ Firade Rebecka som tog studenten / mys på kvällen med Simona
Idag: Stan med fina Sara
Imorgon: Dags för skola igen..

SMILE


Seriöst. Är såå sjukt jävla glad att tandställningen åkte av idag! Perfekt start på sommaren...åh..underbart!

Skönhetstips!



Deli Masque
En underbar ansiktsmask som ger en slätare och friskare hy, rekomenderar den jättemycket.

Powerlite skin care system - Clear Essence
Serum är något jag aldrig har använt förut men hade hört att det skulle vara jättebra. Jag har provat detta serum nu och är helt förälskad i det! Man kan till och med använda det istället för dagkräm. Den innehåller Caffeine som ger huden lyster. Är verkligen supernöjd!

Instagram


ajosefineo @ instagram

Bebis


Aww! Så stor våran lilla kille har blivit, bara några veckor kvar! Om någon kommer på något bra kattnamn får ni gärna säga till, för vi är inte överrens i familjen om vad den ska heta ! ;)

f r i d a y

Några till turkietbilder,
Provet idag gick bra! Känns skönt att vara ha en redovisning kvar.Ikväll blir det tacos-kväll. Juste..på söndag är det bigbrother-finalen känns lite tråkigt att säsongen är slut. Men ibland har man kollat på BB istället för att plugga..hehe ;) Nu ska jag börja tänka igenom om vad jag ska redovisa om..hörs!




Flower


Kolla vad fint det blev ! Tycker det är riktigt snyggt med väggdekorer! Kan köpas på paxlux.se

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig