Marathon


God kväll! Vilken härlig lördag jag har haft. Ställde väckarklockan på 08:20 för att sen ta bussen med min syster, faster och hennes man till Stockholm. Tågen mellan Stockholm - Uppsala fungerar fortfarande inte, helt gaaaalet. Jag som ska på ett event på onsdag i Stockholm, vet inte hur jag ska ta mig hem eftersom busstiderna inte är detsamma som tågtiderna, paaaaniiiik. Jaja nog om det. Vi tog bussen för att heja på min kusin Johan som sprang Marathon. Vi började morgonen med en morgonfika på Vetekatten, Stockholms mysigaste café. Sedan gick vi runt och kollade på stan innan vi skulle kolla på när han sprang. Mötte även Glenn Hysén utanför Gallerian så var tvungen att ta en bild, trevlig var han!
 
Det kom en del regnskurar under dagen men det blev bättre sen. Vi mötte upp min kusin Jennie och hennes kille så vi alla lunchade tillsammans på en mysig italiensk resturang innan vi gick till ett annat ställe för att heja på honom. Är så himla imponerad av att han klarade av hela loppet på flera mil. Vi avslutade dagen med en tropisk drink på en bar innan vi tog bussen tillbaka till Uppsala. Fick lite inspo så tog en liten jogging runda nu på kvällen hehe. Tack för dagen allesammans!♥

Alice

Tog lite bilder på min lillasyster Alice när vi var i sommarstugan. Jag är väldigt nöjd 
med bilderna och ljuset. Har börjat med lite inställningar på kameran, brukar ju annars köra på utan manuellt men det är kul att trixa med lite olika inställningar för att få de allra bästa bilderna.

ask me

Jag fick en kommentar om jag kunde ha en frågestund och visst kan jag det :)
En del besvarar jag i en video och andra skriftligt! 

girls just wanna have fun

Hej på er! Lunchade med Clara på Espresso House idag där jag tog deras goda Hickory chicken bagel - prova den!! Vi hade det så mysigt och pratade om allt möjligt då vi ses så sällan. Ses på midsommar igen vännen min! Cyklade sen hem och mötte upp Aya, vi drog till Willys och mötte Ida så vi köpte med oss godsaker (se bilderna) och kollade på filmen Cyberbully hemma hos mig. Mysigt att vara med dessa underbaringar till vänner! Är även SÅ glad att jag fick ett samtal angående sommarjobb så ska på intervju på tisdag, hoppas hoppas hoppas! Skulle betyda allt verkligen då jag har kämpat för att få ett sommarjobb. 

what's in my bag

 
Min Youtubekanal finns HÄR

Deborah

Deborah Milano Gel Effect nagellack. Jag älskar dem, speciellt den rosa färgen ni ser på bilden. Jag tycker att de håller väldigt bra (målade två lager för att få en bra hållbarhet) och ger en väldigt fin färg och glans. Kostar runt 79kr och finns i  20 olika nyanser.
♥♥♥♥

red

Jacka - Choies.♥
Kom precis hem från Gränby centrum med familjen, vi tog en fika och shoppade litegrann. Måste försöka hålla pengarna i styr nu till sommaren men det är svårt, väldigt svårt. Speciellt när man ser alla fina sommarkläder! Nu kommer idis snart förbi och då tar vi en promenad för sen ska jag på ett pulsmedel pass på Friskis. Får passa på eftersom det tydligen ska regna imorgon. Vi hörs - puss!♥

Accessories

 
details
 
Fina sommar detaljer på h&m♥

Dagen


Bild 1. Fina Tove på Waynes // 2. På resturangen // 3. En random bild ;) // 4. En sjukt arg tjej på SJ-tågen...
 
Dagen har varit som en bergochdalbana. Morgonen var en katastrof, vaknade vid tjugo i sju och slängde på mig kläderna (hann inte ens sminka mig...) för att hinna med tåget. Cyklade fort som tusan till stationen för att hinna med det tidigare tåget så att jag hade god tid på mig i Stockholm. Kommer till stationen och får höra att tåget är inställt, köpte då en biljett för att åka med det andra tåget. Sätter mig på tåget och får höra att det är en försening, visst tänkte jag...säkert 10 minuter. Men neeeeej, satt en timme och bara väntade på tåget så missade hela eventet. Förstår ni min ilska?! Alla tåg från Uppsala till Stockholm var inställda och har varit det hela dagen, nu är ändå klockan nio på kvällen och de har inte löst problemet ännu. Alla hade ju panik, vissa skulle hinna med båtar och vissa skulle till viktiga möten. Så morgonen började väldigt dåligt. Köpte med mig jordgubbar och hallon hem  för att trösta mig själv haha. 
 
Dagen blev bättre när jag träffade Tove, vi tog en lååååång fika på Waynes där vi pratade om allt verkligen. Det behövdes! Shoppade även lite småsaker. Avslutade kvällen med resturang med släkten, myspys! Dagen blev bättre tillslut :)

hair

Hårprodukter jag använder just nu...

Garnier Respons - Honey Treasures = En serie för skört och slitet hår. Både schampoo, balsam och hårinpackning tycker jag fungerar bra! De är väldigt billiga också.
 
Biosilk - Miracle Leave-in Conditioner = En av mina absoluta favoriter. Bygger upp skadade fjällskikt och kluvna toppar, mycket lättare att borsta håret när man använder den sen så får håret en väldigt fin glans. Den är bra för många saker och kan till och med användas på kroppen! Finns att köpa här.♥
 
Gosh Argan Oil = En lätt olja som tillför fukt och glans. Håret känns inte alls fettigt efter användning.

Emilia

Lovade ju att två stycken skulle bli veckans blogg. Denna blogg drivs av en söt tjejer som heter Emilia, hon bloggar om allt från skönhet till vardag. Kika in på henns blogg http://emiliaaskling.devote.se/

Tisdag


Nu har man en fem dagars ledighet framför sig. Väldigt skönt! Hade endast en lektion idag så skoldagen gick fort men var tungen att gå hem sen för att jag hade ett bud som skulle komma mellan 13:30-15:30 så drygt att inte veta den exakta tiden. Nu på kvällen var jag ute på en PW innan jag gick på intensivpasset, har inte kunnat gymma på nästan två veckor pga min förkylning som aldrig riktigt vill försvinna. Det gick väldigt trögt men körde så gott jag kunde!
 
Juste, fick ett mail om ett event imorgon klockan 08:30 . Tänkte först neeej aldrig att jag vaknar så tidigt men vafan jag är ledig så då får jag passa på. Man får frukost där så slipper tänka på att göra egen frulle. Senare på dagen ska jag träffa fina Tove, det var ett bra tag sen vi sågs så det blir superkul :)

väskan

My beautiful bag♥
Tycker min nya väska från Chiquelle är så snygg! Det är en bra storlek så att nästan allt får plats i den. Tycker det annars kan vara svårt att hitta den där perfekta storleken. Sen så tycker jag att kedjorna gör väskan ball!

miljöpartiet<3

 
Är både glad, ledsen och irriterad över EU-valet. Det bästa tyckte jag var att Miljöpartiet fick näst mest röster, jag gillar verkligen det som partiet står för, bland annat feminism, miljön, mot rasism m.m vilket jag tycker är några av de allra viktigaste frågorna just nu. Hade jag fått rösta hade jag inte tvekat en sekund på att rösta på Miljöpartiet.
 
Det som gjorde mig mindre glad var de där 10 procenten som SD fick. Vilka människor sjunker så lågt genom att rösta på ett sådant parti? Det gör mig så jävla arg och ledsen. Har inte folk fått lära sig mer i skolan? Istället för att skicka hem invandrare bör man kolla vad som sker runt om i världen, de flesta kommer hit av en anledning och då är det våran skyldighet att hjälpa till. Sen att de har skyltat om att de vill förbjuda tiggeriet i Sverige. För det första kommer de från URFATTIGA länder, de sitter där på gatorna av en anledning, för att överleva vardagen. Det gäller samma sak där, det är VÅRAN skyldighet att se till att alla har det bra oavsett vilket land man kommer ifrån. Det är nyttigt för alla att se vilka kontraster som existerar runt om i världen, alla har det inte lika bra som oss i Sverige.  Det är riktigt förnedrande av SD att sätta upp sånna affscher. Har dem ingen empati alls eller? Varför sparka på dem som redan ligger ner?
 
Sen att Nationella Fronten från Frankrike fick allra mest röster och några saker de står för är att återinföra dödsstraff och stoppa invandringen gör mig rädd, riktigt rädd. Vet ni vad det värsta är?! Att de har sagt att förintelsen alltså andra välrdskriget är en bagatell i historien. SKAMLIGT!!! Partiet får fler mandat i EU än vad HELA Sverige får tillsammans. Det var även andra högerextrema som fick ett stort stöd i EU-valet som Grekland, Tyskland och Danmark.
 
Vart är vi påväg? Har de som röstat på dessa partier inte lärt sig någonting om jämställdhet och att alla har samma värde? Detta är så kränkande att jag inte vet var jag ska ta mig till.
 
HEJA Miljöpartiet som är mot rasmism, för jämställdhet och kämpar för miljön!♥♥♥

Skeppsholmen

Tänkte berätta lite om min och Idas jobbkväll i Stockholm i lördags. Jag och Ida tog tåget till Stockholm vi tre-tiden, gud vad vi svettades på tåget så jag fick vifta med mina tågbiljetter hehe. När vi väl var framme så köpte vi en varsin kall dricka på Starbucks, passade helt perfekt. Vi tog en promenad genom stan och gick längst vattnet, det var så himlans fint! Skeppsholmen ligger nära Gamla Stan så det var inte så svårt att hitta dit, men virrade omkring i nästan en halvtimme innan vi mötte en som skulle på festen.
 
Det var en stressig kväll eftersom det kom ungefär 100-150 pers på 40-årsfesten, vi hjälpte till med att diska, plocka undan osv...men det gick bra! Vi fick god mat och som pricken över i:t blev det tårtbuffé, tror det fanns 15 tårtor. Som tur var fick vi skjuts hem av ett par som bodde i Uppsala, vi var hemma vid halv ett ungefär och då somnade jag direkt.
 
Vi båda var otroligt nöjda med kvällen!♥

Sunset in Rio

En perfekt sommar make-up. Kollektionen heter Sunset in Rio, hur coolt är det inte med gröna eyeliner och blå ögonskugga till ett par markerade läppar? Well, I'm ready for Rio!
 
Twist-Up Gloss Stick-Rio Red och Knock Out Pink ca 129kr
Gel Eyeliner Waterproof  - 08 Turquoise och 09 Aqua ca 119kr
Eye Glow - 21 Amazonas och 20 Ocean Wave ca 119kr
Wonder Nail -  786 Ipanema Beach ca 69kr

Sarah Arnett

Modeskaparen och mästerillustratören Sarah Arnett har skapat mönstret till Libresse tampongaskar och tamponger. Nu finns det hela nio nya olika designer i butik, tampongerna är precis som förut de har bara fått en ny fin outfit. Det finns en tävling som heter”Ta fram stylisten i dig!” Där de 50 bästa stilarna varje vecka belönas med varsin necessär med Sarah Arnetts mönster. Sommarens mest stilsäkra couturer tävlar dessutom om plagg ur Sarah Arnetts kollektion Modern Love! Första pris är en fin somrig topp i silke och två andra pristagarna får en varsin lyxig scarf. Var med och tävla HÄR
 
// Sponsrat inlägg

sunnies

Igår vid Skeppsholmen, mer bilder kommer imorgon.
Söndag utan söndagsångest, typ. Har endast två saker kvar i skolan, det ena är en uppsats och det andra är ett prov och har en hel vecka på mig så känner ingen större stress. Har varit ute nästan hela dagen och typiskt nog tappat bort mitt matkort till matsalen i skolan, surt att behöva betala pengar för ett nytt.
 
Idag är det iallafall morsdag och har såklart firat min lilla mamma med kramar och presenter. Snart kommer min faster över för fika, mamma har gjort rabarberpaj, hur gott?! Älskar doften av nybakat. Hoppas att ni har haft en fin dag allesammans!♥

minihögtalare

Min nya fina bebis! En högtalare i miniformat som heter BoomBrick Wireless Bluetooth, man behöver inte ens ha sladd för att använda den. Ljudet är verkligen grymt bra och jag kan även koppla den till min dator vilket är bra för att man kan inte ha så högt ljud på den. Hur bra är inte denna alla sommarkvällar? Är verkligen meganöjd, även min pappa hehe ;)
 
Finns på Mobilefun för extrapris♥

Love


Förstår ni hur läskande detta var igår när svetten rann ner för pannan?! Ice crush lime tror jag det hette, den smakade väl helt okej. Snygga var dem också!

Stockholm


Vilken mysig kväll det var igår! Jag & Simona drog ner på stan och Stadsparken där vi bara gick runt o drack läskande dryck i värmen. Behöver  fler sånna här kvällar nu i sommar!

Ikväll ska jag och Ida till Stockholm och jobba för vi ska hjälpa till på en 40-års fest på Skeppsholmen. Blir en fantastisk kväll kan jag tänka mig! 

#lakridssommar

♥♥♥
Morsdag närmar sig och vet att det är svårt med presenter, detta är en perfekt present. Lite dyrare, lite bättre.
LOVE-burk från Lakrids by Johan Bülow och innehåller en fyllig sötlakrits överdragen av söt vit choklad & syrlig jordgubb, toppad med en twist av hallon. LOVE
 
Vad ska ni ge era söta mammor? :)

hit the lights

Igår kväll.↑
 Nu är matte-proven över. Alltså har suttit i fyra timmar och räknat matte, vill inte se matteboken på ett bra tag nu haha...tyckte inte att någon av proven gick något vidare. Så surt när man kommer utanför klassrummet och hör vad alla andra svarade, jag som tyckte det kändes helt ok först haha. Sen så hade jag inte pluggat ett dugg på vinklar och sånt, sen så kommer en hel del med det, superskoj ju! Nu ska jag bara njuta av att det är helg och unna mig något smarrigt!

sminkförvaring

En smart sminkförvaring, passar mig speciellt som lever med skilda föräldrar och måste flytta varje vecka. Man kan även hänga upp den på en krok vilket är hur smart som helst. Finns många bra fack på den!
199:- (?) Åhléns♥

Torsdag


Hej på er! Dagen har varit lugn och skön. Gick hem efter den andra lektionen då jag inte kände mig helt frisk, vill känna mig pigg tills imorgon. The big day. Mattenationella, alltså om inte jag klarar det så vet jag inte var jag ska ta vägen. Jag SKA klara det. Har gått igenom lite repetitionsuppgifter och pluggat på det jag är dålig på, ändå känner jag mig så sjukt osäker.
 
Nu på kvällen var iallafall jag & Jennifer på min gamla skola där det var uppträdanden och sånt. Mysigt att träffa gamla lärare! Kändes så sjukt att kliva in i matsalen där allt började, att det är tio år sen. Jag fattar knappt det själv, har så många fina minnen där i från. En riktig flashback. Sen drog vi till Donken och käkade en varsin wrap, den vegetariska är sjukt god! Blev en skön sommarkväll med trevlig sällskap. 
 
Nu: matte-plugg...

keso

Tips på ett smarrigt mellanmål: Keso, hasselnötter, blåbär och tränbär (finns att köpa på Ica) och ha i äppelbitar. Så himla gott, nyttigt och mättande!

dress

 
ready for prom
 
 
Drömklänningen på balen! Ett tips är att satsa på en neutral klänning och sen piffa upp det med
fina smycken och detaljer♥

bustier

New in: Bustier - Chiquelle
Helt underbar nu till sommaren, tänk ett par högmidjade shorts till!
 
God kväll! Ena sekunden är det tropisk värme och sol sen så ena sekunden spöregnar det, haha typiskt Sverige. Cyklade hem i skinnjacka när regnet öste ner, jag som skulle på möte också. Fick byta om fort och drog ner på stan igen. Sen så sken solen, så kom jag där i mina stövlar och paraply - bra jobbat Josefine! 
 
Har precis ätit pappas goda pastasallad så nu ska vi på en promenad och hämta ett paket. Ikväll blir det italienska plugg då vi har ett muntligt prov imorgon, kommer säkert prata en blandning mellan italienska och spanska hehe :-)

lovely

// Juicer, Naturdiet bars, Special K chips, Special K granola, hallon, tomater, Vitamin Well, Dove produkter //
Vi fick med oss en hel del från Vårruset, mycket smått och gott. Familjen blev också glad kan jag säga ;)

twittah

Är rätt så ny på Twitter men ni får gärna följa mig: josefineolssoon eller tryck HÄR

VS

Pappa var ju självklart på Victoria's Secret (vi tvingade honom haha) när han var i New  York. Rena rama flickdrömmen för mig! Nästan allt var rosa,rosa och rosa. Kan det bli bättre? I don't think so. En dag SKA jag dit, det är en sak som är säker.

Vitamin

Bilder från Vårruset igår. En fin och blöt jossan som precis kommit i mål ;)
Jag & Jennifer trotsade vädret och min förkylning och cyklade iväg till Vårruset. Sjukt mycket folk men det var en bra stämning. Vi powerwalkade igenom hela eftersom jag är sjukt förkyld, hade ju tänkt att springa men då skulle jag bara bli mer sjuk. Vi kom i mål efter ungefär en timme och då var man blöt kan jag säga. Så stolt att vi klarade det, tur att jag tog en alvedon innan för annars hade jag absolut inte orkat ta mig igenom loppet. Vi fick påsar med lite godaker och plockade på oss lite gratissaker, haha gratis är gott ;) Vi hälsade även på i Vitamin Well tältet eftersom var ambassadör för dem, därför fick vi biljetterna till vårruset. Där fick vi prova på deras nya dryck med smak av rabarber och jordgubb, min nya favorit!♥ Det var en mysig kväll trots min hemska förkylning och vädret.
 
Idag har jag inte mått bra så har bara vilat och tagit det lugnt. Proppar i mig alvedon och frukt, jag SKA bli frisk.  Nu ska jag gå igenom matten, vi höres♥

Palett

Före och efterbild.
Colour Palett Pearl Silver från Maria Nila är en näringsrik, reparerande och färgpigmentsberikande kräm som snabbt och smidigt ger förnyad lyster och fräschar upp färgen i ditt hår lyster. Detta är inte en hårfärg, utan en inpackning med färgpigment. Jag ville få bort mina gula toner och samtidigt minska utväxten, hade inpackningen i endast 10 minuter. Den håller upp till tio tvättar och är perfekt om man bara vill fräscha upp håret och bra om man bara vill prova på en färg under en kort tid. Men den kan inte ljusa upp mörkt hår.
Finns i många fina färger som röd, lila, brun, mörkbrun m.m 
  
De finns att köpa HÄR för 249 kronor♥

baby

Många har kanske redan sett denna video men visst är han bedårande?!♥

Vårruset

Vaknade med världens förkylning och halsont, pallrade mig iväg till första lektionen men sen orkade jag inte mer. Varför ska man bli förkyld nu liksom? Ser ingen nytta med det. Idag är ju Vårruset men jag vet inte hur det blir med det eftersom att det SPÖREGNAR och jag är förkyld. Kan iallafall inte springa det, får bli en promenad isåntfall. Nu ska jag göra i ordning en kopp té i hopp om att må lite bättre! PUSS

countryside

Toppen är från Lookbookstore.
Hej på er! Sommar och sol är två ord som beskriver dagen bra. Jag och familjen drog ut på landet till sommarstugan och städade så vi var där nästan hela dagen och fikade samt åt lunch. Det är verkligen så vackert där just nu när det blommar, finaste årstiden. Hälsade även på mina bästisar (kossorna) på min lilla promenad. Skönt att inte ha så stor söndagsångest, men ändå finns det en sak som sitter där bak i hjärnan och stör mig, matte nationella som är nu på fredag. Försöker koppla bort det nu eftersom det faktiskt är helg! Nu ska jag och mammis ut på en prommis sen blir det kanske, notera kanske, lite plugg ikväll hehe. 
 
Imorgon blir det Vårruset med Jennifer och jag som börjar få ont i halsen, blä. Så hoppar över träningen idag och kör på lugna promenader istället. Nu ska jag dra mig vidare - hörs!♥

can't wait

Sommaren närmar sig med stormsteg och behöver nya flip-fops och kanske en strandväska till Turkiet. Sen är det ju väldigt användbart här hemma i Sverige under sommaren! Skulle även gärna vilja ha någon typ av byxdress då det är så himla fint! Har ni sett någon fin byxdress någonstans? 
 
Allt på bilden kommer från Iris&Pelle♥ Älskar flip-flopsen!

Before/After

Jag var hos frissan idag och klippte bort det slitna. Så skönt att få bort det innan sommaren eftersom det slits så mycket av solen.

cleansing milk

L´oréal Paris Skin Perfecting Cleansing Milk - Använder jag för att ta bort för att ta bort mitt smink med. Det jag gillar med den är att jag kan ta bort min ögonmakeup också. Konsistensen är härlig men den tar inte bort allt smink så använder alltid två bomullspads med ansiktsvatten, iallafall på kvällen. Kostar runt 70 kronor och finns på h&m!

fruit heaven

Detta + keso = heaven on earth.♥
 
God morgon! Vaknade upp av att solen sken genom min gardin, vilken känsla. Mamma och jag drog ut på en morgon powerwalk, ska inte träna idag då jag har tränat tre dagar i sträck så behöver vila idag. Ska nu ner på stan och...klippa mig...panik...nej men ska bara klippa bort topparna nu till sommaren så att det blir fräscht! Blir sen en fika med mammis på stan. Ikväll så blir det bio med tjejerna så det ser jag fram emot! Hoppas ni får en fin dag, puss &kram.

Helg


Vilket underbart väder dagen hade att erbjuda, mot bättre tider helt enkelt! Svettades nästan (ok gjorde det) i min skinnjacka. Slutade halv tolv idag och det är ju inte helt fel, speciellt eftersom det är fredag. Drog hem en sväng och småfixade lite saker, hämtade även ett roligt paket. Vid tre-tiden var jag på ett möte, nu hoppas vi på det bästa bara men vågar inte hoppas på för mycket eftersom jag blir så besviken då.
 
Rundade av kvällen med ett intensivpass som jag knappt orkade med men gjorde så gott jag kunde. Har precis haft en mysig tacos kväll med mamma så nu ska resten av kvällen spenderas i soffan med godsaker. Imorgon blir det bio med Jennifer & Aya, har inte träffat brudarna på evigheter känns det som så det är på tiden att träffas nu. Hoppas ni får en bra fredagskväll så hörs vi!♥

converse

Dessa underbaringar fick jag från pappa som var i New York. Perfekta nu i sommar!♥
Gick på 300:- så det var det ju värt.

sunsilk

Tänkte tipsa er om att Sunsilk har nu en tävling där man har chansen att bli deras
nya hårmodell, hur coolt vore liksom inte det?! Var med och tävla HÄR
Detta är deltävling 1 som pågår mellan 12 maj - 1 juni.

pattern

Byxor - Ohio // skor - Skopunkten //  tröja - Lookbookstore // örhängen - Ur&Penn
 
Älskar verkligen byxorna - skulle kunna bo i dem! Perfekta nu i sommar ♥ Vad tycker ni om dem? :)

sorbet

Hälsosam smoothie/sorbet: jordgubbar / mango / spenat = ♥♥♥
 
Hej på er! Livet rullar på och vi har knappt några lektioner om dagarna, vi slutar vid tolv nästan varje dag nu så det är väldigt skönt! Är dock så sjukt nervös inför matte nationella nästa fredag, vi håller tummarna för ett E. Sitter nu med lite NO frågor som förvånansvärt är intressanta, gillar att hålla på med miljöfrågor och skulle lätt kunna jobba med det i framtiden.
 
Imorgon är det fredag och det innebär helg. Så synd att Let's Dance är slut nu, vad ska jag nu se på fredagskvällarna? Enda gången jag ser på tv, typ. Nu ska jag gosa lite med missen och sen äta något innan pulsmedel passet klockan halv sju, gillar den tiden för då är jag hemma vid halv åtta och har hela kvällen framför mig. Vi hörs - PUSS!

prom

 
Nelly prom
 
 
Det är ju snart bal för er nior, jag vet paniken precis innan med klänningar och allt. 
 
Klänningen finns HÄR // skorna finns HÄR // väskan finns HÄR // blå/gröna halsbandet finns HÄR // Rosa finns HÄR // Blåa finns HÄR

Att jämföra sig med andra

Jag tror vi alla någon gång har jämfört sig med någon annan. Det är väldigt energikrävande och jobbigt samt leder det till dåligt självförtroende. Jag vet att jag inte är ensam då de flesta jämför sig med någon/något. Varför gör man det? Är man inte nöjd med det man har?  Det kommer alltid att finnas någon som har det bättre, ser bättre ut och är bättre på att plugga osv. Det handlar om att finna en balans mellan att vara glad för andras skull och sen ändå uppskatta det man själv har. Det är svårt, och det är jag medveten om men det är en bit av en nyckel för att vara lycklig och är en psykisk process. Den enda personen man ska jämföra sig med är sig själv, det är bara dina studiereslutat som du ska jämföra dig med och det är ditt unika utseende som du ska vara nöjd med. Man utvecklas olika och har helt olika förmågor och kapacitet, det är det som gör oss speciella. Hur kul vore det om alla såg likadana ut och tyckte exakt likadant? Inte ett dugg. Uppskatta dig och ditt liv, var snäll mot dig själv.

bronzing make-up

Isadora lanserar nu Bronzing make-up collection. SÅ fina färger!
 
Perfect Moisture Lipstick-Coral Cream ca 119kr - korallfärgat läppstift.
Perfect Lipliner- Peach Melba ca 69kr - en läpp-penna
Twist-up Gloss Stick- Peach Nectar ca 129kr - fint lipgloss.
Wonder Nail- Savannah Gold ca 69kr - väldigt coolt nagellack.
Eye Shadow Quartet ca 129kr - Palettens färger passar mig perfekt.

starbucks

Började dagen med ett muntligt matte nationella, så himla typiskt att jag ska ändra ett svar så var det andra svaret rätt. Så arg på mig själv. Jaja nu blickar vi framåt! Jag slutade direkt efter så jag gick i skolan i 30 minuter idag, chill på hög nivå. Gick en promenad till Gränby centrum och hämtade ut mitt legg, ÄNTLIGEN så slipper jag mitt fula pass haha. Nu blir det ett litet möte på stan och sen ett intensivpass på Friskis. PUSS!

TURKIET

Bilderna tagna från FRITIDSRESOR.
GAAH!! Vi har bokat en resa till Bodrum, Turkiet i slutet av Juni. Jag är överlycklig verkligen! En vecka med säker sol iallafall. I Sverige så vet man aldrig med vädret! Jag har varit i Turkiet 2 gånger, Alanya & Side, båda resorna är vi superböjda med. Vi har inte varit i Bodrum men det verkar verkligen så himla mysigt, har någon av er varit där?
 
Jag vet att det finns folk som aldrig har möjligheten att åka utomlands men vi får helt enkelt dra ner på andra kostnader i vardagen. Tror det är viktigt för folk att veta det.

NY HAUL

Som ni har längtat...nu är den här min NY haul. Min Youtubekanal finns HÄR

inspo

Veckans blogg blev ElviraLL. Hon driver en väldigt inspirerande blogg som handlar om allt möjligt. Varför gillar jag just hennes blogg? Hon gör varierade inlägg och tar ljusa fina bilder. Hon är även duktig på att göra fina frisyrer.
Kika in på hennes fina blogg HÄR

q/a

läst din blogg lite till och från ett tag och har hela tiden undrat vad det är du jobbar med? haha, du har säkert skrivit det och jag har missat det, men...skulle uppskatta ett svar hehe, kram
Svar: Jag ringer och kontrollerar om folk har fått sin reklam :) kram!
 
hej! är det svenska nationella?? kan du snälla tipsa om ämnen att skriva om, eller typ vad du eller dina kompisar har valt för ämne! Tycker "olika världar" är jättesvårt!!
Svar: Jag valde skillnaden mellan svarta och vita människor. Använd din fantasi och tolka ämnet hur du vill, du behöver inte jämföra mellan två olika saker utan kan berätta om en värld. Fick ett B på min redovisning så jag är nöjd.
  
Hej Josefine! tycker din blogg är jättebra! 
Hur hanterar du all hat du får? Tycker det är jobbigt när jag hör människor snacka om dig och driver om dig! för jag ser verkligen upp till dig!
Svar: Vad söt du är! Blir så himla glad. Vad tråkigt att höra, jag själv har inte upplevt det men det händer väl kanske bakom ryggen. Folk kommer störa sig på människor oavsett vad tyvärr men skulle aldrig göra något för att provocera. KRAM!
 
 Vart är tröjan ifrån? 
Svar: Kommer från Gina Tricot.
 
Har ni några fler frågor som jag kan besvara i ett annat inlägg? :)

pocketfresh

♥♥♥
Fick hem ett gäng med handsprit och inte vilken handsprit som helst utan Pocketfresh som innehåller dofter. Min favorit är Citron just för att den luktar så fräscht sen så är förpackningarna så himla gulliga och passar utmärkt att ha i fickan eller handväskan just för att de är så små.
 
Finns på POCKETFRESH.

pink

Jag fick denna härliga tröjan i påskpresent, den kommer från Gina Tricot och jag älskar färgen!
Sådär lysande rosa♥♥♥
 
Dagen har varit lugn. Vi gick ner på stan och tog en lördagsfika på Norrlands nation, åt en urgod smörgås med soltorkade tomater och fetaost. Köpte lite saker på h&m som var behövligt och hämtade ut två roliga paket. Nu ska vi hem till min faster på Sushi-middag och kolla på Eurovision Song Contest, heja heja Sanna!!
 
Njuter av helgen till 100% då jag har en fullbokad vecka framför mig med nationella prov och möten. När ska jag sätta i gång med plugget egentligen? Skjuter upp det HELA tiden. Tänker "äsch gör det senare..." haha.
 
Nu ska jag vara lite social och äta god mat! PUSS

buade

Man blir så stolt när man läser detta. Jimmie Åkesson var i Uppsala igår för att ha ett torgmöte, han kunde knappt göra det för att alla buade. Vet ni vad det bästa är? Ingen använde våld. Jag är emot all typ av våld även mot rasister och detta bevisar bara vilka smarta människor det finns i Sverige, man behöver inte använda våld för att visa att man är emot rasism. Bra jobbat Uppsala!
 
"Inga rasister på våra gator, tack"
 
Läs hela artikeln här.

The big apple

Två bilder från pappas New York resa♥

God morgon! Kollade ni också på Let's Dance igår? Har sett varenda avsnitt det här året som jag annars inte brukar göra. Tyckte det var rätt att Benjamin vann men Steffo var också bra! Idag ska jag ta en sväng på stan och köpa lite småsaker, hinner så sällan dra ner på stan mitt i veckorna så då får man passa på under helgerna.
 
Juste, ikväll är det ju ESC på tv. Det brukar ju vara så himla många tråkiga låtar så att man somnar men vi ska förmodligen hem till min faster och kolla tillsammans så det blir mysigt!

1D

Bildkälla.
Inte långt kvar nu, ska bli så kul att gå på deras konsert! Ska någon av er gå den 13:e eller 14:e juni? Var ju där förra året och det var verkligen en upplevelse, dock var hemresan inte lika rolig. Vi kom hem vid klockan tre på natten haha..

alkoholfri mojito

Denna goding fick jag prova på när vi var på landet förra helgen, alkoholfri mojito. En riktig törstsläckare kan jag lova!

Du behöver:
3 tsk socker
- Krossad is
- 1 st myntakvist
- 8 cl mineralvatten
- 3 cl saft av pressad lime
 

Lägg myntabladen och sockret i ett glas. Krossa myntabladen. Tillsätt limejuice och rör om med en rörsked. Fyll glaset med krossad is och toppa med soda. Garnera med myntablad eller lime.

Perfekt fredagsdrink!
 
 Recept taget härifrån.

friday

Det är fredag. Det är helg. Man får äta massa gott. Slutar halv tolv. Kan det bli bättre?! Nja, tror inte det. 
 
Några planer inför helgen?
 
//Bilden är från i höstas, därav det långa håret.//

room details

 
Detaljer från mitt rum hos pappa♥
 
Inleder mitt blogginlägg med "it's raining men hallelujah". Fy tusan alltså, vilket väder. Försöker koppla bort det men det är inte så himla lätt. Nog om vädret, idag var det ju nationella i svenska där vi skrev uppsats. Jag jämförde killar och tjejer, vet inte hur det blev men läste igenom det säkert 10 gånger för att inte göra några slarvfel. Slutade vid elva och cyklade hem direkt och sen dess har jag städat, pluggat (ok typ 5 min haha!!) och redigerat en video. Är så slut i kroppen efter spinningen igår, den bokstavligen dödade mina ben och rumpa.
 
Nu ska jag cykla iväg på ett möte och sen blir det ett pass på gymmet, kommer dock ta det lugnt med tanke på gårdagens träning.
PUSS & KRAM

min blogg som app

 
Har fått frågor hur man kan lägga till min blogg som en "app" på mobilen, det är ju så mycket lättare att gå in på den då. 

spinning

Kofta - Choies
Hola amigos! Hela dagen har varit riktigt seg, bara att hålla ut för snart är det helg. Imorgon har vi endast nationella i svenska sen så slutar jag vilket är megaskönt! Ska även på ett litet möte på kvällen så det blir spännande.
 
Nu ska jag iväg på årets första spinningpass, gick flitigt på spinning ett tag förra året men tröttnade sen på det. Så tänkte prova på det nu igen och se vad jag tycker, fanns ändå inget annat roligt pass idag. Hoppas på svett och tårar under spinningen, okej kanske inte det sistnämnda haha.
 
Vi hörs - ciaaao!

need it

 
black jeans
 
 
Behöver eran hjälp...är ute efter ett par svarta jeans. Mina Dr Denim jeans gick sönder för några månader sen och sen dess har jag inte ägt ett par svarta jeans, crazy huh? 
 
Har ni tips på bra svarta jeans under 500-lappen? :)

OPI Nordic eventet

Jag och grundaren av OPI som heter Suzi Weiss-Fischmann. SÅ coolt! Hon hade inte varit i Sverige innan.
 
Coca Cola kollektionen♥
Jag har inte skrivit om OPI eventet som jag och mamma var på förra måndagen. HERREGUD säger jag bara, det finaste eventet jag har varit på. På Grand hotel liksom! Det var sagolikt. Vi kom dit vid halv tolv och då var det först mingel med alla som var där, sen öppnade de dörrarna till Spegelsalen där det var uppdukat. Vi åt världens finaste buffé, det var verkligen lyxmat så det kändes som Nobelmiddag. Sen presenterade de den nya kollektionen som kommer till hösten som heter OPI Nordic Collection. Grundaren av OPI var där vilket var sååå coolt eftersom det är känt över hela världen.
 
En väldigt lyckad måndag, som annars brukar vara rätt så tråkig. Hur ofta är man på Grand hotel? En upplevelse verkligen!

haul?

En sneakpeak på vad pappa köpte till mig i New York. skulle ni vilja ha en video-haul?♥

monday

Outfit: Kappa - Lookbookstore // Stövlar - Johnny Bulls // Byxor - h&m // Sjal - usot // Väska - Modekungen
 
Dagens schema: Skola - Nationella - Jobb .- Plugg.
Det var rätt så jobbigt att hoppa ur sängen när väckarklockan ringde 07:14, Min kropp och själ har tagit sommarlov så startar man dagen med svenska nationella, hann inte ens med sista frågan. Trögt. Ska iallfall bli skönt att åka iväg till jobbet några timmar efter skolan, behövs pengar till sommaren.
 
På tal om jobb...sökte 4 sommarjobb men fick 0. Det går bra nu, kompis det går bra nu.
Har ni fått något sommarjobb? :)

neon

OPI lanserar NEON collection nu till sommaren. Alltså färgerna är så himla underbara och som sagt helt perfekta till sommaren. Vilken tycker ni är snyggast? Jag tycker "Down to the core" alltså den rosa/röda färgen.
Kommer i butik i mitten av maj och kommer kosta 150 kr/styck.

en helg på landet

Nu är jag hemma efter en helt underbar helg på landet som vi spenderade i DETTA underbara hus. Vi fick plocka på oss vad vi ville i vagnarna på Ica(lyx!!), eftersom vi hade hand om efterrätten. Trots det dåliga vädret så var det så mysigt. Vi grillade även för första gången i år, alltså vilket kött - mums! Sommarkänslor på en hög nivå.
 
Nu är pappa hemma från New York så ska spendera tid med honom nu, är helt slut. Orkar inte sätta mig på en cykel och trampa iväg till gymmet, gymmet står ju ändå kvar. Men så avundsjuk jag är på han! Kommer att visa er en massa bilder i bloggen från hans resa. Fick även så himla mycket fina saker, det hade jag verkligen inte räknat med! 
 
Ha en bra söndag och ladda upp inför en ny fräsch skolvecka...or not ;)

wanties

 
sommar

 
Åhhhh vill ha allt verkligen! Får drömma mig bort ett tag till hehe...:) 

frukost

Hej! Jag mår såå himla illa när jag äter frukost tidigt på morgonen. Jag har varit en person som har älskat frukost men nu kan jag inte ens tänka på det på morgonen för då känns det som att jag kommer spy. 

Så min fråga till dig, hur lärde du dig att tycka om frukost. Du kanske kan ge lite tips på vad man kan göra. 

Tack för hjälpen :) Älskar dig och din blogg!
 
 
SVAR: Hej du! Så himla jobbigt då jag själv har varit i samma situation. Jag mådde illa när jag vaknade och bara tanken att man skulle tugga och svälja något gjorde mig verkligen illamående. Ett tips är att kanske börja med någon frukt på morgonen, eller varför inte göra i ordning en fruktsallad kvällen innan? En frukt gör dig inte mätt men du får lite energi och det kan vara en bra början. Bättre än inget liksom.
 
När du har vant dig med det kan du börja äta fil och kanske ha i några äppelskivor i. Sen kan man öka på med tiden. Ta det du gillar, ta tiden till att göra en god smoothie om det gör det lättare för dig att äta. Gå på en promenad innan frukost för att öka hungern om det hjälper dig.

Idag kan jag inte leva utan frukost, jag vaknar vrålhungrig varje morgon och ser fram emot en härlig frukost. Jag skulle kunna sitta i flera timmar. 
 
En vanlig vardagsfrukost:
- Naturell fil med müsli och flingor ibland har jag i frukt. Ett stort glas vatten och en smörgås med räkost och paprika.
 
En vanlig helgfrukost:
- Bananpannkakor, blåbärssmoothie, té och frukt. + en macka.
 
Självklart varierar jag mig från dag till dag. Tror det är viktigt att variera sig så att man inte tröttnar på att äta frukost. Glöm inte bort att äta frukost som en KUNG så du orkar med dagen! ;)
 Lite frukost/mellisar jag har ätit!

Mina VS produkter♥

 
Nu är en här...min VS video♥ Min kanal finns HÄR

please be good

// lite värme och så, ja tack kära maj månad//
Underbara lördag. Idag packar vi väskorna och drar ut på landet till min fasters mans fina hus. Min kusin och hennes kille hänger också med! Även om vädret inte blir så bra så ska vi ha det så mysigt, äta trerätters, spela spel, tända brasan, gå promenader osv... ska bli skönt att lämna stan och internet ett litet tag. Ibland behöver man komma bort från stan! 
 
Nu ska jag bara packa det sista innan vi åker till Ica Maxi och storhandlar inför helgen. Ta hand om er!♥

triangl

Äntligen har min fina Triangl bikini kommit! Jag har storlek S på båda delarna och färgen är mycket starkare i verkligheten, typ neon. Den är verkligen så himla skön och bekväm! Finns att köpa på Triangl.com

tb

En throwback - Thailand♥

Dagen har varit hur bra som helst. Började med en lunch på Waynes med Parthena & Aya, var så kul att träffa parre som vi träffar så himla sällan. Sen blev det fika på Årummet kusin Jennie bjöd mig och Alice - tog en supergod kladdkaka som är min favorit! Tack snälla kussen.
 
Det blev sen ett hårt intensivpass och nu ska jag bara chilla hela kvällen framför tv:n och Let's Dance. Ha en fin kväll! 

Waynes


Var precis på Waynes med fina Parre och Aya. Mumsigt var det!

tävling: veckans blogg

Nu är det äntligen dags för veckans blogg ♥ Jag får dagligen mail/kommentarer om jag kan kan länka folks bloggar i min blogg, tyvärr kan jag inte det även om jag skulle vilja det. Så nu tänkte jag köra i gång en tävling där TVÅ stycken vinner veckans blogg. Jag vet att det finns så många bra bloggar där ute som verkligen förtjänar mer läsare!
 
För att vara med:
- Berätta om din blogg och varför just du ska vinna. (som en kommentar)
- Skriv om min tävling/blogg i din blogg. (skicka gärna länken)
 
LYCKA TILL!♥

shopping

Helgens inköp: 
 Örhängen - Gina Tricot. - Torrschampo - Åhléns. - CC powder - Åhléns. - Diadem - Glitter. - Rosa/leopard mönstrad sjal - Gina Tricot. Whipped creme foundation - Cubus. Är så nöjd med allting verkligen!

valborg

// Aya borde bli min bloggfotograf hihi :) //
Min valborg var så sjukt jäkla grym! Det är vid sånna här tillfällen jag är så lycklig att jag bor i Uppsala. Hela staden är en stor fest och alla är glada! Började dagen med forsränningen, jag och Aya gick runt och kollade bara och hade det trevligt. Sen mötte vi upp Shajan, Hevi, Jennifer, Ida och Ebba på Ica för att handla lite godaker till Ekonomikum parken. Gud så mycket folk det var där men jag gillar't! (se 5:e bilden). Vi satt där i några timmar och snackade + åt såklart :)
 
Vi drog sen vidare till stan och Stadsparken och mötte på en del trevliga människor. Sen skulle alla hem och då fick jag tillslut (mobilnätet var knas hela dagen) tag på Adam och Gustav så mötte upp dem och vi köpte med oss mat och drog hem till Adam. Vi träffade sen hans kompisar och kollade på en film med Channing Tatum som var väldigt bra! Kul att det började snöa sen när man skulle cykla hem, hela jag var blöt när jag kom innanför dörren. 
 
Tack allihopa för en underbar valborg!♥

TILL STARTSIDAN


Hallå där! Kul att du har hittat hit. Mitt namn är Josefine Olsson och jag är en 17åring från Uppsala. Jag skriver om lite allt möjligt här i bloggen b.la vardag, foto, mode och skönhet. Jag är även en stor matälskare, rättare sagt mat är livet. Sen så tränar jag en hel del på fritiden så är ett hälsofreak. Hoppas att ni trivs här och välkomna tillbaka :)

♥ Instagram: Josefines.
♥ Twitter: JosefineOlssoon.
♥ Videofyme: Josefineolsson.
♥ Weheartit: josefineolssons.
♥ Youtube: josefineolssons.
♥Ask: http://ask.fm/josefineolssons



Follow on Bloglovin


Kontakta mig